Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. Czw Sie 16, 2012 10:51 am | |
| Ok, więc zaczęłam pisać wiersze *czerwieni się* Przedstawiam jeden z nich:
Mimo powszechnego zamętu Zakręconego wokół osi ziemi Bo coś się ciągle dzieje W Iranie Na bliskim wschodzie I długo by tak wymieniać Zapala się światełko w tunelu Może się jeszcze wyliżemy? Może jednak Nigdy się to nie zmieni Może też Nie zwracając uwagi na osoby Które chcą zła, jednak go nie czynią Do dołu wojny Ktoś nam rzuci drabinę niebiańską I pobłogosławi świat Z dobrymi intencjami.
Co za szczęście, że wiersze można pisać jako zdania, tylko w słupku xd Tytuł nie nadany. Ktoś ma pomysł? xd | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. Pon Sie 20, 2012 11:55 am | |
| Powiem ci, że jak dla mnie zbyt melodramatycznie, ale to moje zdanie. No widzę, że zaczęłaś od wiersza białego, gratuluje dużych ambicji | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. Sro Sie 22, 2012 5:16 am | |
| Ja zawsze piszę wiersze melodramatyczne, bo tak mi łatwiej xd | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. Sro Sie 22, 2012 10:09 am | |
| Melodramat, ale fajnie ^ ^ W każdym razie, mimo tego, że wiersz biały, a takich jakoś specjalnie nie lubię, podoba mi się | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. Czw Sie 30, 2012 8:05 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. | |
| |
| | | | Co za odmiana - od diabołka do poety (?). Eru pisze wiersze. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |