| co czytasz? | |
|
+81Laura_raa Aimtor Miriada Tysia1996 Kirara mikerowave Ayashi Tiamat Dainfen Creamy KaVcia Uharri Dżemik Barson1990 Suzan Frania26. Amstaff El drusia55 Nefra01 Tato Chce Być Pro MrsKopytko blueberry. ana0000000000 awelo Temperance Ejli ewww4 Pani_Snow AyaKey Katrina123 Nefumi Lubelak blackshadow Layzy Nika346 Amy Szron ebonita Divide Damek4 Wild_Horse nikushimi avrilka Rosa W. Weronika_24 ZetkaEmka Kemishi Gai~ Diversa Rooda oooliwcia10 mari0987 _pati201_ daria4603 Evelynek Pati...xd Cassidifikation Nevarra Clue wiki0396 Athi Takashiro LadyArvena -Eruina- Basia Arrin mina stirit1 amorkowa Marsh Kai Shouri EveDallas koziorożec Presence PlaybackJunkie8 Asiaa. Vium Arbuzek_10 Dianaxxx hanka1998 wercia d 85 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| |
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 06, 2013 8:09 am | |
| - wercia d napisał:
- -Eruina- napisał:
- wercia d napisał:
- koziorożec napisał:
- wercia d napisał:
- "[...] -Dlaczego mamy siedzieć pod spodem?- zdziwił się Horace.
- Ponieważ gdybyśmy nie siedzieli pod spodem - wyjaśnił Will z lekką nutą kąśliwości w głosie - wówczas znajdowalibyśmy się na wierzchu. [...]"
haha się uśmiałam Oblężenie Mancindaw jak mniemam chyba tak, nie wiem, w necie znalazłam. ale zobaczę, bo akurat Oblężenia Macindaw czytam ^^ Tak, to będzie to.
Wczoraj skończyłam czytać ostatnią cześć. Fajne, ale ciągle się całują -,-' jak to dorośli xD Tak, ale co to, romans jest? Przytoczyłabym moim zdaniem "najgorszy" fragment, ale nie chcę spoilerów robić. | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 06, 2013 11:21 am | |
| boże, sorki, Czarnoksiężnika z Północy czytam. pokićkało mi się xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 06, 2013 11:27 am | |
| W obecnej chwili czytam powieść Повесть временных лет |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 06, 2013 1:12 pm | |
| - -Eruina- napisał:
- wercia d napisał:
- -Eruina- napisał:
- wercia d napisał:
- koziorożec napisał:
- wercia d napisał:
- "[...] -Dlaczego mamy siedzieć pod spodem?- zdziwił się Horace.
- Ponieważ gdybyśmy nie siedzieli pod spodem - wyjaśnił Will z lekką nutą kąśliwości w głosie - wówczas znajdowalibyśmy się na wierzchu. [...]"
haha się uśmiałam Oblężenie Mancindaw jak mniemam chyba tak, nie wiem, w necie znalazłam. ale zobaczę, bo akurat Oblężenia Macindaw czytam ^^ Tak, to będzie to.
Wczoraj skończyłam czytać ostatnią cześć. Fajne, ale ciągle się całują -,-' jak to dorośli xD Tak, ale co to, romans jest? Przytoczyłabym moim zdaniem "najgorszy" fragment, ale nie chcę spoilerów robić. W 11 można było się uśmiać. Ubustwiam fragment: ,,Halt pomachał mu na pożegnanie, odchylając się w tył na krześle i dopijając kawę. Will zmarszczył brwi. -Kiedy byłem twoim uczniem, mówiłeś mi, żebym tak nie robił. Że od tego obluzują się nogi krzesła. -I miałem rację- odparł Halt, uśmiechając się z zadowoleniem.- Ale to twoje krzesło, więc czym mam się przejmować?" | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Czw Lut 07, 2013 10:42 am | |
| - koziorożec napisał:
W 11 można było się uśmiać. Ubustwiam fragment:
,,Halt pomachał mu na pożegnanie, odchylając się w tył na krześle i dopijając kawę. Will zmarszczył brwi. -Kiedy byłem twoim uczniem, mówiłeś mi, żebym tak nie robił. Że od tego obluzują się nogi krzesła. -I miałem rację- odparł Halt, uśmiechając się z zadowoleniem.- Ale to twoje krzesło, więc czym mam się przejmować?" a Halt to niby taki ponury, ale umie pożartować | |
|
| |
Cassidifikation Już coś wie
Nick w grze : Cassidifikation Liczba postów : 165 Dołączył : 06/10/2012
| Temat: Re: co czytasz? Czw Lut 07, 2013 1:25 pm | |
| Obecnie "Władcę Pierścieni: Dwie Wieże" Tolkiena. Polecam. | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: co czytasz? Pią Lut 08, 2013 1:05 pm | |
| Ja obecnie czytam (koleżanka namawiała, abym przeczytała) Darren Shan: Cyrk Odmieńców. Ta saga ma 12 tomów ;D | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Sob Lut 09, 2013 1:56 pm | |
| - Pati...xd napisał:
- Ja obecnie czytam (koleżanka namawiała, abym przeczytała) Darren Shan: Cyrk Odmieńców. Ta saga ma 12 tomów ;D
ciekawa ta książka? dużo przeczytałaś? o czym opowiada? (o bosh, ile pytań w jednym poście xd) | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: co czytasz? Sob Lut 09, 2013 5:44 pm | |
| Stwierdzam 'Czarną Szablę' Komudy bo XVII wiek. | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Nie Lut 10, 2013 6:54 am | |
| ehh... to czekanie do wtorku, żeby wypożyczyć książkę... chyba zacznę lekturę czytać, co pewnie mi jeden dzień zajmie :/ mogłabym w poniedziałek, ale ze szkoły przyjdę i biblioteka zamknięta będzie xD | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 4:27 am | |
| - wercia d napisał:
- Pati...xd napisał:
- Ja obecnie czytam (koleżanka namawiała, abym przeczytała) Darren Shan: Cyrk Odmieńców. Ta saga ma 12 tomów ;D
ciekawa ta książka? dużo przeczytałaś? o czym opowiada? (o bosh, ile pytań w jednym poście xd) Już odpowiadam: 1. Nawet ciekawa. 2. Już cały pierwszy tom, a następne to zależy czy mi koleżanka pożyczy 3. Opowiada o takim chłopaku (Darrenie Shanie), który pewnego dnia dostaje bilet do Cyrku Odmieńców. Po obejrzeniu spektaklów ma zamiar ukraść pająka (niezwykłego, który potrafi jeść szczuciami, podnosić ciężary itp. xD) i tak uczynił. Potem ten pająk ukąsił jego najlepszego kumpla Steva. I aby ratować życie przyjaciela, Darren musi zawrzeć układ z wampirem. Czyli musi upozorować swoją śmierć i porzucić swoje dotychczasowe życie. Jako półwampir i jednocześnie asystent tego wampira musi wyruszyć w drogę z Cyrkiem Odmieńców. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 5:16 am | |
| - Pati...xd napisał:
- wercia d napisał:
- Pati...xd napisał:
ciekawa ta książka? dużo przeczytałaś? o czym opowiada? (o bosh, ile pytań w jednym poście xd) Już odpowiadam: 1. Nawet ciekawa. 2. Już cały pierwszy tom, a następne to zależy czy mi koleżanka pożyczy 3. Opowiada o takim chłopaku (Darrenie Shanie), który pewnego dnia dostaje bilet do Cyrku Odmieńców. Po obejrzeniu spektaklów ma zamiar ukraść pająka (niezwykłego, który potrafi jeść szczuciami, podnosić ciężary itp. xD) i tak uczynił. Potem ten pająk ukąsił jego najlepszego kumpla Steva. I aby ratować życie przyjaciela, Darren musi zawrzeć układ z wampirem. Czyli musi upozorować swoją śmierć i porzucić swoje dotychczasowe życie. Jako półwampir i jednocześnie asystent tego wampira musi wyruszyć w drogę z Cyrkiem Odmieńców.
Czyli ogólnie baza pod film "Asystent wampira" http://www.playtube.pl/18059-asystent-wampira-cirque-du-freak-the-vampires.html | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 5:43 am | |
| Tak. Ale nie oglądałam go, bo koleżanka mówi, że film jest do bani i nie poleca go oglądać. Mówi mi, że aktorzy słabo grają. | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 6:55 am | |
| Pani nam kazała czytać Pana Samochodzika i templariuszy, więc jestem przykuta do tej książki przez najbliższe 2 miesiące. | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 7:16 am | |
| A ja teraz czytam nadal Pottera(nie mogę ruszyć z 3 rozdziału księcia półkrwii, ciągle mi ktoś przerywa D:). Eragon leży i kwiczy, nie mogę znaleźć 2 części, wypożyczyłam 'Ten obcy'. Wszystkie klasy w podstawówce ją miały, tylko nie my, więc wypożyczyłam, bo podobno fajne. I zwiadowców. EDIT: Ryszarda, Pan samochodzik jest fajny. | |
|
| |
daria4603 Nowy
Nick w grze : daria4603 Liczba postów : 16 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 7:43 am | |
| Ja właśnie czytam książkę Charlotte Link ,,Obserwator'' Niedawno skończyłam też czytać ,,Mroczną Połowę'' Stephena Kinga Ogólnie jest zwolenniczką fantastyki i kryminałów :3 | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 8:47 am | |
| a eragon jak mniemam opowiada o smokach? | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 8:53 am | |
| Jestę na etapie Królowej Potępionych Anny Rice ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 8:57 am | |
| - wercia d napisał:
- a eragon jak mniemam opowiada o smokach?
Tak. Dzieciak (no nie dzieciak, młody dorosły) znajduje podczas polowania jajo smoka. :> | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 9:14 am | |
| - Asiaa. napisał:
- wercia d napisał:
Tak. Dzieciak (no nie dzieciak, młody dorosły) znajduje podczas polowania jajo smoka. :> Ile to ma mniej więcej części? może po Zwiadowcach poczytam :3 | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 10:53 am | |
| - wercia d napisał:
- Asiaa. napisał:
- wercia d napisał:
Tak. Dzieciak (no nie dzieciak, młody dorosły) znajduje podczas polowania jajo smoka. :> Ile to ma mniej więcej części? może po Zwiadowcach poczytam :3 Ogólnie, to jest seria 'Dziedzictwo'. Pierwsza część to 'Eragon', druga 'Najstarszy', trzecia 'Brisinger', czwarta 'Dziedzictwo', ta ostatnia to jest podzielona na dwie części, czy coś. (nie chcę wprowadzić w błąd). | |
|
| |
_pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 12:41 pm | |
| Ja aktualnie czytam serię "Opowieści z Narnii". Jeszcze tylko 2 tomy z 7 ^^ Potem pewnie będę czytać o wilkach.... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: co czytasz? Pon Lut 11, 2013 12:48 pm | |
| - Asiaa. napisał:
- wypożyczyłam 'Ten obcy'. Wszystkie klasy w podstawówce ją miały, tylko nie my, więc wypożyczyłam, bo podobno fajne
Bosze, ta książka to jakaś masakra. Nudne jak chol... No bardzo nudne ;/ Czytam aktualnie "Wirującą Miłość" czy coś takiego. |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Wto Lut 12, 2013 7:33 am | |
| - Ellis napisał:
- Asiaa. napisał:
- wypożyczyłam 'Ten obcy'. Wszystkie klasy w podstawówce ją miały, tylko nie my, więc wypożyczyłam, bo podobno fajne
Bosze, ta książka to jakaś masakra. Nudne jak chol... No bardzo nudne ;/
Czytam aktualnie "Wirującą Miłość" czy coś takiego. Bo ja wiem? Fajna jest dosyć, początek przynudza. Szybko się ją czyta, jestem na tym Jak dr. Zalewski idzie na wyspę, czy coś w tą deskę. | |
|
| |
mari0987 Nowy
Liczba postów : 36 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: co czytasz? Wto Lut 12, 2013 7:39 am | |
| Ten Obcy ,to nie najgorsza lektura ;3 Nam pani na ferie kazała przeczytać "W pustyni i w puszczy" ,bo nam wcześniej odpuściła ;/ | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 13, 2013 10:36 am | |
| Ten Obcy to nawet przjemna lektura, ale Przygody Tomka Sawyera ciągneły się jak flaki z olejem | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 13, 2013 10:43 am | |
| Przygody Robinsona Cruzoe i tak najlepsze ;D
A ja sobie czytam Mistyfikację Douglasa Prestona. Początek lekko zamula, ale może akcja się rozwinie ;d | |
|
| |
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 13, 2013 11:01 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Przygody Robinsona Cruzoe i tak najlepsze ;D
A ja sobie czytam Mistyfikację Douglasa Prestona. Początek lekko zamula, ale może akcja się rozwinie ;d ta, Robinson Cruzoe nawet fajny, ale ja i tak (z lektur) uwielbiam Tajemniczy Ogród... nie wiem czemu xD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: co czytasz? Sro Lut 13, 2013 1:21 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- Przygody Robinsona Cruzoe i tak najlepsze ;D
A ja sobie czytam Mistyfikację Douglasa Prestona. Początek lekko zamula, ale może akcja się rozwinie ;d Przygody właśnie mam teraz jako lekturę |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: co czytasz? | |
| |
|
| |
| co czytasz? | |
|