Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL

Go down 
+43
Guzik
Lunatyk
Anchie
Natusia:)
asia98999
Uśmieszek
Ola Koniara
Hella
Vielebna
Rose666
Lubelak
Sathilia
Linea2010
Luixza
eclaireka
EveDallas
eloite
Oresama
amorkowa
Calma
Sweet Rabbit
Casablanka
Herrouash
mustang_z_filmu
annrem
Clue
wierszownik
Nicolette
KristenS60
Balerina_2
Philipek
Bezbarwna92
katty88888
Farabolxd
hanka1998
koszolak
florie
Carinaly
Aki
Sakura
Malto
Ayashi
Nevarra
47 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
eclaireka
Raczkujący
eclaireka

Nick w grze : eclaireka
Liczba postów : 59

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 10:32 am

hanka1998 napisał:
KristenS60 napisał:
LUDZIE !! Dmiamentowa karta a wniej.. zaraz się dowiem... Rzeźba Lodowa -,-

Spokojnie, też to miałam -.-'

haha witam w klubie, miałam tak samo wczoraj Rolling Eyes
ale za to dzięki niej brakuje mi już tylko jednej brązowej karty żeby mieć cały komplet zabaw zimowych Shocked
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: re   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 10:38 am

grrrr..a czemu zawsze ja muszę być najgorsza do tej pory wygrałam tylko KF i OM! Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 1223194135
Powrót do góry Go down
Luixza
Nowy
Luixza

Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 10:45 am

Najcenniejszy dzisiaj i w ogóle - KF w karcie za zawody Smile
Po za tym brakuje mi w jednej kolekcji 'Zimowa Aura', szkoda tylko, że diamentowej...
Powrót do góry Go down
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:20 am

Hahahahahhahaha < 3 Dziś 2 diamentowe karty z logowanie a w nich - ro co miesiąc hahahahah
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:22 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
grrrr..a czemu zawsze ja muszę być najgorsza do tej pory wygrałam tylko KF i OM! Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 1223194135

Pysia, nie narzekaj, okej ?
ja dziś za zawody 2 brązowe karty i jedna srebrna -.-
a w kartach ogólnie ?
niedźwiedzie, kolekcjonerskie, muśnięcie, mieszanki *.*
Powrót do góry Go down
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:24 am

No i ja też. Ani razu nie miałam diamentowej ani złotej. A co dzień wygrywam trzy zawody i mam 5 kart z logowania.
Powrót do góry Go down
Farabolxd
Już coś wie
Farabolxd

Nick w grze : Farabolxd
Liczba postów : 292

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:29 am

ja to samo .. ale i tak nic z tego nie wychodzi .
Powrót do góry Go down
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:36 am

ja tam miała KF i OM. Ale liczyłam jednak na jakieś fajne diamentowe ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=151646
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:44 am

Weźcie mnie strzelcie już nie powiem czym o0 Wygrałam na fr. diamentową i co? Lodowy konik.
Powrót do góry Go down
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:48 am

No ja też Sad Taka ekscytacja kartą a tam... rzeźba -,- wiemy co czujesz ;P
Powrót do góry Go down
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:53 am

Za przeproszeniem weźcie się pierdolcie z tym Granim Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 2153337378
Powrót do góry Go down
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:57 am

Za jakim przeproszeniem ?! To prawda ;P
Powrót do góry Go down
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:08 pm

po co sie starać dla konia który po śmierci daje 1 diament ?! Very Happy
Powrót do góry Go down
mustang_z_filmu
W skromnych progach Zagrody
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:14 pm

Popieram. Ale ja i tak będę się starać, aby chociaż raz mieć boskiego Smile
Powrót do góry Go down
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:15 pm

Jak dla mnie to jest tylko dla szpanu. Mogłabym się postarać dla Palomino,bo uwielbiam konie tej maści. Ale jaka jest szansa że zdobędę 12 koni Grani?
Powrót do góry Go down
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:18 pm

Teoretycznia jakaś 0 szansa Sad Ja mam Perłę, to by było fajnie. 2 boski Very Happy
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:26 pm

Ludzie,nie przesadzajcie. Dzięki tej promocji,możecie dostać ciekawe przedmioty. Grani faktycznie nic nie daje,ale zawsze jakimś boskim jest.
Nicolette napisał:
Jak dla mnie to jest tylko dla szpanu.
Raczej to nie jest wszystko do szpanu. To jest szansa dla tych,którzy nie mają jeszcze ani jednego boskiego konia. A co do dwunastu Grani,dla chcącego nic trudnego.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nicolette
Raczkujący
Nicolette

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:32 pm

No dobra,dobra już nie narzekam. Tylko dlaczego w moich kartach większość to karty do Graniego? I to z różnych kolekcji. Jakby nie mogły być z jednej.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 12:55 pm

Wczoraj w kartach wygrałam miśki, pingwiny i muśnięcie. Dzisiaj trafiły mi się OM cheers ... Dosłownie, jak ślepej kurze ziarno Very Happy... Tego boskiego nie chcę, ale chcę jakieś porządne rzeczy, które wykorzystam na swój sposób... OM wykorzystałam do blupowania klaczki, która ma posłużyć do hodowli Very Happy. Ja chcę więcej Basketball
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
KristenS60
Raczkujący
KristenS60

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 1:25 pm

No ciekawe są rzeczy, muszę przyznać. Czujecie że powtórzy wam się karta z KF? Very Happy
Wymienilibyście ? XD
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 1:25 pm

Pysia narzeka na OM i KF. A co ja mam powiedzieć? Razz Ani jednej rzeczy z CR jeszcze nie wygrałam Wink
Powrót do góry Go down
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

Nick w grze : Linea2010
Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 1:30 pm

Jeju! Diamentowa karta! Lookamy co to... Przerębel O.O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=358567
Carinaly
Już coś wie
Carinaly

Liczba postów : 133

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 1:36 pm

KristenS60 napisał:
ja tam miała KF i OM. Ale liczyłam jednak na jakieś fajne diamentowe ;P
Jak to nie jest fajne, to co jest? ; P

Nanana, ja miałam czółno w diamentowej, nanana...
; )
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 2:53 pm

Dziś z lepszych rzeczy to jedynie CO mi się trafiła. A tak to karty kolekcjonerskie, miśki, pingwiny i PD.

Złotą kartę na oczy na razie zobaczyłam u siebie tylko raz i oczywiście co? Jedna z kart kolekcjonerskich do Graniego, na którym mi niezbyt zależy, choć z drugiej strony miło będzie mieć kolejnego boskiego do kolekcji.
Diamentowej nawet rąbka jeszcze nie widziałam xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
mustang_z_filmu
W skromnych progach Zagrody
mustang_z_filmu

Nick w grze : Aryana
Liczba postów : 345

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 2:56 pm

I już raczej nie zobaczysz Sad
Powrót do góry Go down
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 3:20 pm

Nie no, aż tak źle to chyba jednak z tym moim szczęściem to nie ma, żeby moich oczu ów karta nie uraczyła... kiedyś tam xD
Zresztą to właściwie dopiero początek promocji jest, wszystko jeszcze może się zdarzyć. Może nawet darmowe RO co miesiąc mi się jakimś cudem trafi? Tsa, chyba jak sobie je sama narysuję, to będę mieć xd

Na interze też bez większego szczęścia, a na czeskim, na którym sobie założyłam konto właściwie dla picu, dziś OM mi się udało zdrapać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 4:36 pm

Uważajcie na te sprzedaże bezpośrednie. Strasznie drogo, wygrałem diamentową kartę. Myślałem iż będzie to rozsądna cena, ale nie!
Weź udział w błyskawicznych sprzedażach -384 750

Tyle fajnych koni by za to było, ehhh Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 1437009601
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:45 pm

Yay! Wygrałam 2 OM za jednym logowaniem :3
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:53 pm

Lubelak napisał:
Uważajcie na te sprzedaże bezpośrednie. Strasznie drogo, wygrałem diamentową kartę. Myślałem iż będzie to rozsądna cena, ale nie!
Weź udział w błyskawicznych sprzedażach -384 750

Tyle fajnych koni by za to było, ehhh Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 1437009601
Współczuję.Żeby zdobyć Grani'ego potrzebuję do kolekcji ,,Choinka" złotej i diamentowej karty...A portfel świeci co do tego pustkami- trzysta osiemnaście tysięcy pięćset osiemdziesiąt cztery Equus.Grani w sumie nic specjalnego,ale zawsze to jakiś boski...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Linea2010
ZAGRODZIANIN
Linea2010

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipostWto Gru 06, 2011 11:56 pm

Ja mam już 3 karty w kolekcji Karnawał :3 Balony, confetti i trąbkę karnawałową. Więc złota i diamentowa już zrobiona <3

EDIT: W sumie jak tak codziennie będę wygrywać 8 kart jak teraz... O.O
EDIT2: WOHOHO! Nigdy nie miałam takiego farta! Wygrałam KF! O.O
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL   Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL - Page 6 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zbliżają się święta... Zdrapki w wersji PL
Powrót do góry 
Strona 6 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Święta, święta idą święta - nowy event a jednak stary
» Noworoczne Zdrapki
» GRA - Bingo w wersji PL
» GRA - nowości w wersji PL
» Krzyżowanie ras - w wersji graficznej

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach