Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???

Go down 
+57
olcia1234
Seia
Imia
Manroe
mina stirit1
koteczek043
Dianaxxx
Linea2010
kucykwyrwij
кoкo
blueberry.
Takashiro
Alasky
carrie17
zuzu_zozol
kala23010
truskaweczkaa
Arbuzek_10
Casablanka
Evangeline
Szron
Malto
wilczyca1000
Dagonhic
Kyou
avrilka
Zaczarowana.x3
wiola9786
koziorożec
Kuilu
Diana375.
stewardessa
Pati...xd
Kosteczka
Sakura
xTikTakx
daisy10092
hourse
CzekoBoom
asia98999
Asiaa.
kara250
weila123
Orelk
Narkotyka
ZetkaEmka
Rose666
Aglyss
EveDallas
Hoping.
lala299
Fi Fi
hanka1998
koniara25000
Sweet Rabbit
Kikyo22
ana0000000000
61 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next
AutorWiadomość
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

Nick w grze : Paulax9
Liczba postów : 1176

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 9:46 am

Oj tam ;<
To nie moja wina jest, no. xd
Powrót do góry Go down
http://ourstories.mojeforum.net/
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

Nick w grze : Narkotyka
Liczba postów : 185

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:14 am

Słuchajcie prawda jest taka, że nigdy nie jesteśmy sami Smile Na pewno nie raz czuliście że ktoś Was obserwuje - i dobrze czuliście.

Raz tylko użerałam się z pewnym śledzącym mnie czerwonookim stworem, i wcale nie było łatwo się go pozbyć -.-

Godzina największej aktywności duszków 3.15 - 4.00, z największym naciskiem na pierwsze minuty.
Powrót do góry Go down
weila123
W skromnych progach Zagrody
weila123

Liczba postów : 361

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 10:50 am

Narkotyka napisał:
Słuchajcie prawda jest taka, że nigdy nie jesteśmy sami Smile Na pewno nie raz czuliście że ktoś Was obserwuje - i dobrze czuliście.

Raz tylko użerałam się z pewnym śledzącym mnie czerwonookim stworem, i wcale nie było łatwo się go pozbyć -.-

Godzina największej aktywności duszków 3.15 - 4.00, z największym naciskiem na pierwsze minuty.
Tylko co , lub kto to jest ? Oto jest pytanie Very Happy
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 11:50 am

Dokładnie...
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 11:55 am

Narkotyka napisał:

Matko! A ja się o 3 budzę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
kara250
Już coś wie
kara250

Nick w grze : AC / DC
Liczba postów : 103

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:26 pm

Ja też czasami mam takie "przygody"

Pierwsza:
szłam umyć zęby, (jak się wchodzi do mojego domu, to na przeciwko drzwi jest łazienka) i zostawiła otwarte drzwi. Już je umyłam, OK, mi sie chciało mi się nic robić, postałam trochę przed lustrem. I nagle w lustrze, przed drzwiami zobaczyłam zarys jakiejś postaci, jakby cień.
Po podłodze przebiegł chłód a ja starałam się nie patrzeć w lustro. Nie był ten "ktoś" zbyt zamazany, więc od razu wiedziałam, że ma długi płaszcz, do połowy łydek gdzieś, i włosy do szyi. Brrrr. Zasłoniłam twarz rękami, ale potem je zdjęłam i się odwróciłam. "Cienia" już nie było.

druga:
Obudziłam się w nocy, około 3 nad ranem. Usłyszałam kroki. Zajrzałam do roziców- oboje spali. Babcia była w Końskich. Nie mogłam potem usnąć przez 1,5 godziny.

Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:45 pm

pszpraszzzzzzzzzzzzzaaam, zapomniałam dodać że ten cień miał jeszcze kapelusz. Nie Paula, nie zgapiam z Ciebie
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 12:56 pm

No dobra, to było dziwne... Leżę sobie na łóżku w moim pokoju, a tu nagle wózek dla lalek mojej siostry przesuwa się kawałeczek... Potem poruszyły się dwie figurki koników... JA SIĘ BOJĘ! To nie jest normalne. Jakbym spotkała np. ducha, to jeszcze pół biedy, szczególnie, gdyby to był ktoś znajomy. Najbardziej boję się, że znajdę gdzieś w domu np. zasuszone ciało... Kilka razy miałam o tym sny.
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 1:07 pm

ZetkaEmka: a posłuchaj tego: Na moim biurku stoi stara świeczka o zapachu kwiatów, zwyczajna, w szklanym tym... no wiesz! Nawet nie wiem skąd ją mam. I Chyba 2 lata temu obudziłam się w nocy- a ona się zapaliła! Oczy miałam jak 5złotych, próbowałam ją zdmuchnąć, ale nie chciała zgasnąć! W końcu zgasła sama z siebie... Przez dwa dni bałam się jej dotknąć...
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 1:09 pm

Boże... A ja byłam pewna, że nie ma duchów!
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 1:16 pm

Tylko nie myśl, ze Cię straszę Very Happy Weeź ja widziałam tyle łańcuszków... więc tak. Gdyby wszystkie te widziane przeze mnie łańcuszki były prawdziwe to:
Chyba 10 razy zamordowała mnie w nocy blada dziewczyna bez oczów,
wczoraj o północy zabił mnie duch Krwawej Marry
Jakieś 3 razy zabiła mnie klątwa
I to chyba tyle. Nienawidzę takich łańcuszków, chociaż gdy się budzę i dociera do mnie, że nic mnie nie zabiło to po prostu myślę sobie "ale fajnie, jestem nieśmiertelna" lol!
Powrót do góry Go down
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 2:39 pm

Ja Wam nie powiem CO/KTO z Wami łazi, bo nie widziałam Was na oczy... :p

Ze mną zawsze śmiga anioł, w sumie ma dużo roboty ze mną, 5 razy powinnam już nie żyć.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 2:44 pm

ZetkaEmka napisał:
Boże... A ja byłam pewna, że nie ma duchów!
A ja coraz bardziej przestaje być pewna, że nie ma Boga!
Powrót do góry Go down
Hoping.
Przyjaciel Zagrody
Hoping.

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostSob Lut 25, 2012 3:13 pm

Nie będę tu zaglądać od 17:00 - wtedy robi się ciemno. xd
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 4:41 am

Obserwuje ten temat od początku.I muszę pare rzeczy skomentować :
-Paula.-Miałam podobne przeżycia jak byłam na pogrzebie mojego dziadka.
-ana.-Szczerze mówiąc na Paranormalu usypiałam.Za to po Egzorcyzmach Emily Rose bałam się własnego cienia ;|

Napisałabym pare histori z wakacji jak byłam właśnie na tym pogrzebie.
Potem jakąś napisze.
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 8:23 am

Asiaa. napisał:
Obserwuje ten temat od początku.I muszę pare rzeczy skomentować :
-Paula.-Miałam podobne przeżycia jak byłam na pogrzebie mojego dziadka.
-ana.-Szczerze mówiąc na Paranormalu usypiałam.Za to po Egzorcyzmach Emily Rose bałam się własnego cienia ;|

Napisałabym pare histori z wakacji jak byłam właśnie na tym pogrzebie.
Potem jakąś napisze.
Po Emily też się bałam, a paranormals zobaczymy czy będzie straszne. Napisz jakąś historię Pliss.
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 8:41 am

Ok.

O sprawach osobistych pisać nie będą.W dużym skrócie 15 sierpnia wylądowałam u mojej babci w małym miasteczku.Przyjechałam tam na pogrzeb mojego św.dziadka .Razem z babcią powyrzucałyśmy wszystkie rzeczy mojego dziadka.Zostałam sama w domu.Bardzo dużym domu z wieloma zakamarkami.Zaczeło mi pachnieć wodą kolońską mojego dziadka.Zaczełam chodzić po pokojach i szukać miejsca skąd wydobywa się zapach.Weszłam do łazienki.Na półkach były wszystkie rzeczy które wcześniej wyrzuciłam.Krzyknełam.Akurat weszła moja mama.Odwróciłam się do półki na niej nic już nie było.

Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 10:49 am

Wow!
Dziwne!
Powrót do góry Go down
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 11:09 am

Moja historia:
To sie zaczęło 4 lata temu. Założyłam sobie wtedy sennik, w którym pisałam te zapamiętane sny. I znalazłam...
Każdego 17 sierpnia mam ten sam sen...
Wydaje mi się, że się budzę i widzę nad sobą bladą twarz (ale nie żaden wampir ani nic) która się na mnie patrzy. Nagle mówi mi coś w niezrozumiałym języku i wtedy zjawia się więcej takich postaci. Nagle znikają wszystkie ściany. Mam wrażenie że jestem w piekle. Wtedy łapie mnie coś za kark, a jedna ze zjaw wyrywa mi serce i staję się jedną z nich.

Co roku to samo. Zaczynam się bać, bo większość moich snów się spełnia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 12:54 pm

OMG Shocked
Powrót do góry Go down
kara250
Już coś wie
kara250

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 12:57 pm

Mojej siostrze się ostatnio śniło, że na krzyżówce, obok mojego domu, zginęłam w wypadku samochodowym, jechałam na rowerze, jużsię do niego chyba nie zbliżę
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 12:59 pm

O Jezu, niektóre Wasze historie to masakra.. Szczególnie ten sen 17 sierpnia. O_O
Mam kilka historii, ale to Wam jutro opiszę, bo jestem praktycznie sama w domu, wiadomo myślami wolę nie wracać do tego XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
asia98999
Przyjaciel Zagrody
asia98999

Nick w grze : asia98999
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 1:26 pm

CzekoBoom napisał:
O Jezu, niektóre Wasze historie to masakra.. Szczególnie ten sen 17 sierpnia. O_O
Mam kilka historii, ale to Wam jutro opiszę, bo jestem praktycznie sama w domu, wiadomo myślami wolę nie wracać do tego XD
Uwierz mi, ja się sama siebie boję. Ale ten strach gdy przeglądając sennik, mam wrażenie, że to już czytałam... I na dodatek te daty... Ja suę dalej boję

EDIT: chyba spalę ten sennik na stosie pale
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=777944
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 2:00 pm

Też miałam coś trochę strasznego...
A więc siedziałam w swoim pokoju na kompie. Nikogo innego nie było. Przeglądałam Komixxy.pl, gdy nagle usłyszałam kroki w przedpokoju. Pomyślałam "A tam! To tylko kot!", ale kot leżał na moim łóżku, widziałam go. Już mniej pewnie "Pewnie mama przyszła, a ja nie słyszałam jak wchodziła", ale nie, światła były zgaszone. Chwiejnym krokiem doszłam do drzwi pokoju, głosy ucichły. Obeszłam całe mieszkanie i nic nie znalazłam, żadnej żywej duszy...
Pierwszy raz aż tak się zestresowałam Neutral
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 2:04 pm

Ja wczoraj siedziałam w pokoju z bratem i w sypialni rodziców zaczęło coś jakby pstrykać.
Wyskoczyłam z Fotela, spojrzałam w stronę pokoju i pstrykanie ucichło, przez całą noc już go nie było.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 2:07 pm

Pewnie jakaś mysz Razz
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 2:11 pm

Musz to szuranie i to nie było ciągłe. A poza tym mysz już mnie nastraszyła jednej nocy więc to nie mogła być ona. Jakby ktoś obijał o siebie szklane kulki.
Powrót do góry Go down
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostNie Lut 26, 2012 3:05 pm

asia, to wrażenie że już coś robiłaś nazywa się déjà vu...Smile
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostPon Lut 27, 2012 11:05 am

asia, po tym jak powiedziałaś o tym, że spalisz te sennik - przypomniało mi się jak paliliśmy tarota za kościołem. To może i to dzisiaj opowiem..

Zaczęło się od tego, że mieliśmy lekcje religii o magii, szatanach, duchach itp itd. To było jakieś parę lat temu, jeszcze w podstawówce. Może 3 lata? Hmm, mniejsza. W każdym razie mieliśmy ostrą bekę z nauczyciela, że uroił sobie niezłe rzeczy o tych całych kartach itd.. No to akcja się zaczyna, że moja kumpela z klasy Emilia przynosi Tarota do szkoły (tarot to karty do wróżenia). Gites, majonez okazuje się, że Monika zna się na rzeczy, bo jej mama ma koleżankę wróżkę, ble ble ble .... No dobra, przychodzi wolna lekcja - zaczynamy wróżyć.
Monika zaczyna od wróżb dla Emilii (laska, która zawsze chce wszystko pierwsza, diva etc). No ale ok, przebolałyśmy ten fakt i co się okazało? Wróżyła sobie 3 razy i wyszło jej 3 razy to samo! Ok, następna osoba. Tym razem nie odrywamy oczów od kart, żeby nie było że sobie Monika jaja robi. No i następna osoba z innym kompletem kart 3 razy to samo pod rząd!
Ok, może nie straszne, ale jak dla mnie dziwne ... O_o Wszyscy w szoku z minami *WTF* lecimy do katechety. Ten nam zaczyna pieprzyć, że trzeba to spalić itd ... No to lajt, idziemy za kościół - palimy je. Co najdziwniejsze karta z diabłem nie chciała się spalić. W końcu zostawiliśmy ją pod kamyczkiem za kościołem.. Ale to jeszcze nie koniec, bo pół roku temu okazało się, że będę miała angielski w salach za tym kościołem i trzeba było przejść przez ten placyk. No ok, idę idę idę i co się okazało moim oczom? Kawałeczek karty tarota z diabłem leży sobie na ziemi.. Pięknie. O_o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Narkotyka
Już coś wie
Narkotyka

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipostWto Lut 28, 2012 11:09 am

Tarota nie wolno palic.....

Ja dzisiaj w nocy miałam 'wizytę'
Zbudził mnie stwór swoją obecnością i gorącem .. budzę się a w łóżku mam torbę podróżną, spakowaną.. i widzę w drzwiach stwora, wyczuwam że nie jest on z tych 'milusich', na co chcialam zareagować obronnie - potrzebowałam pomocy mojego faceta (nie ma go obecnie w domu) wiec chcialam zadzwonic, a ten stwor zepsuł mi telefon -.- cokolwiek nie robiłam, było zero reakcji ze strony telefonu, no to myślę sobie "ok, sama wykurze stąd intruza", ale jak zaczęłam mówić, to pieroństwo "zatkało mi usta", a w zasadzie próbowało. wszystkie mięśnie mojej twarzy były twarse i cholernie cięzko było powiedziec cokolwiek :/ ale koniec końców poradziłam sobie z intruzem, wszytko wróciło do normy, zadzwoniłam do mojego M, pogadaliśmy chwilę, poszłam dalej spać, ale tym razem już normalnie, miałam juz ochronę Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???   Największy koszmar, który wydarzył się na żywo??? - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Największy koszmar, który wydarzył się na żywo???
Powrót do góry 
Strona 4 z 15Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Największy pożeracz jabłek
» Koszmar
» Jam jest ten, który jest tym, którym jest ten, który przychodzi.
» Licytacje na żywo
» Który to ?xP

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: