Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| W-F | |
|
+64Nefumi oooliwcia10 Mika_TLR koniara5842 Szron tinolandia Athi Amezia Nevoeiro Szarusia16 Layzy XX_lero Ejli Nicka01 Vium Nunnally PlaybackJunkie8 mari0987 AyaKey wiki0396 anje wercia d blueberry. Marsh Evelynek Mikim7 EveDallas Moon :3 Alexinda Heshette saphira98 .Klaudi96. Alasky LadyArvena Malto Majka zuzu_zozol poziomka22 avrilka ula348 Asiaa. Sathilia hanka1998 karina127 Ew3linka Zaczarowana.x3 Philipek ozzy4401 Sakura ZetkaEmka Hoping. stewardessa Aglyss Pati...xd KaVcia sajgon korane Milina zαbαvεcкαα Nevarra weila123 gwiazda2002 koziorożec Diana375. 68 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: W-F Pon Mar 12, 2012 10:07 am | |
| Nie mam ochoty ćwiczyć na W-F bo jst okropny,rodzice nie chcą i dawać zwolnień a wymówki przed nauczycielem powoli się kończą
Znacie jakieś wymówki aby nie ćwiczyć oprócz:
-"boli mnie coś" -"Źle się czuję" -"Zapomniałam stroju" -"Kluczyk zgubiłam" -"Zapomniałam zwolnienia" -"Zgubiłam zwolnienie" -"Lekarz zabrania mi ćwiczyć"
I podajcie jeszcze takie w trakcie zajęć oprócz:
-"Nie będę ćwiczyć z Kamilą" -"Noga mnie boli bo Kuba mnie kopnął" -"Nie mogę grać w siatkę" | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:17 am | |
| Jak można nie lubić WF-u? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:19 am | |
| Ja nie ćwiczę na w-f'ie bo ciągle gramy w siatkówkę, a w coś co nie lubię grać nie będę. Zwolnienia pisze mi mama, albo sama sobie pisze(czego oczywiście nie polecam). |
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:20 am | |
| Apple u nas pan każe grać każdemu, a jak komuś się nie chce mówi, że wstawi mu jedynkę i po sprawie. Też nienawidzę siaty | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:21 am | |
| ja jak jak biegam to się specjalnie przewracam i pani mówi żebym sobie usiadła | |
| | | Diana375. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 669 Dołączył : 23/02/2012
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:23 am | |
| - koziorożec napisał:
- Jak można nie lubić WF-u?
Jakbyś miał takiego nauczyciela jak jateż byś ni lubił | |
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:27 am | |
| - Diana375. napisał:
- koziorożec napisał:
- Jak można nie lubić WF-u?
Jakbyś miał takiego nauczyciela jak jateż byś ni lubiła AAA. Rozumiem Cię. Rok czasu miałam strasznego nauczyciela ale w tym roku mi zmienili na fajniejszego | |
| | | weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 10:50 am | |
| Możesz zgłaszać niedyspozycję Moja koleżanka jak jej się nie chce ćwiczyć to zgłasza. A ja w-f uwielbiam , jedyny sensowny przedmiot w szkole ;D My gramy w siatkę , kosza , unihokeja , ręczną , i piłkę nożną (uwielbiaaam ). | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 11:40 am | |
| Ja też na wf nie ćwiczyłam. Ale dostałam w prezencie zwolnienie na cały rok więc katorga mi odpadła i wychodziłam ze szkoły razem z chłopakami z klasy. I 3 godzinki wolnego w tygodniu więcej było | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: W-F Pon Mar 12, 2012 11:51 am | |
| Wymówki są bezsensu, a jeżeli nie chcesz ćwiczyć i masz w-f przed zajęciami to idź do sklepu nie daleko i powiedz, że zaspałaś, lecz nie radzę powtarzać cały czas tego numeru. Najlepszym sposobem jest powiedzieć rodzicom, że się nie lubi w-fu i chciało by się napisany na kartce usprawiedliwienie na kilka dni. Polecam też modlenie się o kaszel do boga. Znam taką sytuację, gdzie pierwszoklasista modlił się aby był chory i następnego dnia co zrobił? Zachorował na lekkie przeziębienie. Mama go wtedy słyszała, ale nie komentowała tego, lecz na mnie metoda Kuby (bo tak się nazywał chłopczyk) nie zadziałała. | |
| | | Milina Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 28/05/2011
| Temat: Re: W-F Wto Mar 13, 2012 3:39 am | |
| Hm... Nie znam wymówek żadnych. Może dlatego, że gramy ciągle w zbijaka.? Nawet fajna gra, ale zawsze chłopacy mocno walą : / | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: W-F Wto Mar 13, 2012 8:15 am | |
| | |
| | | sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: W-F Pią Mar 16, 2012 12:24 pm | |
| W podstawowce mialem takiego nauczyciela, ze po prostu... Chlopacy MUSIELI CHODZIC NA AEROBIK, UCZYLISMY SIE PLYWAC NA SUCHO, I MIELISMY JOGE. Malo tego, musielismy sie uczyc serwowac z lewej reki (ciekawe po co?) i rzucac z dwutaktu do kosza tez z lewej. Pani sie cos nei podobalo - 3 jedynki od reki i 5 lub 4 na koniec to marzenie. No blagam, to jest normalny w-f w podstawowce? | |
| Temat: Re: W-F Pią Mar 16, 2012 12:27 pm | |
| Ja nie lubię fikołków ale lubię mostki | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: W-F Pią Mar 16, 2012 12:37 pm | |
| U mnie jest bardzo fajnie. Nienawidzę nie ćwiczyć na w-f.
Ale jeśli nauczyciel jest zły, to normalne, że nie lubisz przedmiotu, którego uczy. Wymówki nie są dobre. Przez to na koniec roku możesz dostać jedynkę, ponieważ nie będziesz miała zaliczonych różnych rzeczy, albo cię nie ma, i nauczyciel nie ma cię jak ocenić.
Musisz przemóc nauczyciela i się starać. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: W-F Sob Mar 17, 2012 1:07 pm | |
| - Milina napisał:
- Hm... Nie znam wymówek żadnych.
Może dlatego, że gramy ciągle w zbijaka.? Nawet fajna gra, ale zawsze chłopacy mocno walą : / Potwierdzam :/. U nas jak walą, to leci na drugi koniec sali, odbija się od ściany, że aż tynk leci i jeszcze się tak odbija, że prwaie wraca do tej samej drużyny :/. Dlatego ostatnio pan wprowadził zasadę, że chłopcy rzucają tylko lewą ręką i jest git . Wracając do tematu: ja W-Fu też nie lubię, ale staram się jakoś ścierpieć |
| | | Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: W-F Sob Mar 17, 2012 2:34 pm | |
| - Kiccia napisał:
- Milina napisał:
- Hm... Nie znam wymówek żadnych.
Może dlatego, że gramy ciągle w zbijaka.? Nawet fajna gra, ale zawsze chłopacy mocno walą : / Potwierdzam :/. U nas jak walą, to leci na drugi koniec sali, odbija się od ściany, że aż tynk leci i jeszcze się tak odbija, że prwaie wraca do tej samej drużyny :/. Dlatego ostatnio pan wprowadził zasadę, że chłopcy rzucają tylko lewą ręką i jest git .
Wracając do tematu: ja W-Fu też nie lubię, ale staram się jakoś ścierpieć Ja też potwierdzam. Nie dawno tak kolega walną piłką w moją koleżankę w twarz że aż miała złamany nos i krew się lała. Od tego dnia nie gramy w zbijaka. xD PS:Też nie znosze W-F!!!!!!!! | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: W-F Sob Mar 17, 2012 3:17 pm | |
| Ja też nienawidzę wuefu. Mamy taką zasraną nauczycielkę, która wie, że mam chory kręgosłup i zwolnienie od lekarza na cały rok, a ta cenzura i tak każe mi ćwiczyć. Oczywiście, ma swoich pupilków, którzy robią wszystko źle, a i tak dostają szóstki. To ma być normalny W-F?! | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: W-F Nie Mar 18, 2012 3:53 am | |
| Aglyss współczuję :'( Ja już co prawda do szkoły nie chodzę, ale na WF-ie było zawsze fajnie | |
| | | Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: W-F Nie Mar 18, 2012 12:35 pm | |
| "Źle się czuję" "Jestem niedysponowana" "Nie mam stroju" "Bo pies mi strój pogryzł" xd "Mama mnie nie kocha i mi zwolnienia nie napisała ;<" | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: W-F Nie Mar 18, 2012 12:59 pm | |
| A ja mam zwolnienie do końca marca z wf... Szkoda, że nie ze szkoły. T.T | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: W-F Nie Mar 18, 2012 1:18 pm | |
| Noo... Jeszcze możesz zwolnienie podrobić. (ale cicho, nie mówcie nikomu, że Wam takie pomysły podsuwam. xD) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: W-F Nie Mar 18, 2012 2:05 pm | |
| NIE nawidzę osób które się opierniczają na WF to jest przedmiot jak każdy inny, nie szanuje takich osób które zachowują się jak chore no sorki ale kwoki nie ćwiczą bo im buciki się pobrudzą toteż mani pedi im się zetrze |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: W-F Nie Mar 18, 2012 2:07 pm | |
| - Aglyss napisał:
- Ja też nienawidzę wuefu. Mamy taką zasraną nauczycielkę, która wie, że mam chory kręgosłup i zwolnienie od lekarza na cały rok, a ta cenzura i tak każe mi ćwiczyć. Oczywiście, ma swoich pupilków, którzy robią wszystko źle, a i tak dostają szóstki. To ma być normalny W-F?!
1. jak nie ćwiczysz i się owalasz na wf nie dziwie się ze kobieta cię tempi 2. skoro inni ćwiczą i coś robią logiczne że ich lubi bardziej 3. nie kupuje tej bajki : - też mam chory kręgosłup nie powinnam ćwiczyć a robie to -mam chorą tarczyce, na wf mogę mieć napad albo mogę go nie mieć do końca życia - jakbyś była tak obłożnie chora TO ZWOLNIENIA z WF załatwia się U DYREKTORA a nie u nauczyciela |
| | | Go?? Gość
| | | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: W-F Pon Mar 19, 2012 6:31 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- Aglyss napisał:
- Ja też nienawidzę wuefu. Mamy taką zasraną nauczycielkę, która wie, że mam chory kręgosłup i zwolnienie od lekarza na cały rok, a ta cenzura i tak każe mi ćwiczyć. Oczywiście, ma swoich pupilków, którzy robią wszystko źle, a i tak dostają szóstki. To ma być normalny W-F?!
skąd wiesz że robią źle skoro sama nie ćwiczysz to nie wiesz jak wygląda zrobione dobrze Ja ćwiczę, jędza mi nie odpuści. U nas nie ma tak, że jak ktoś ma zwolnienie z wuefu to może iść do świetlicy albo na jakąś lekcję. Musisz usiąść na ławce w sali gimnastycznej i patrzeć, jak inni ćwiczą. Ja mieszkam na wsi, ty nie ma takich standardów co w mieście. | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: W-F Pon Mar 19, 2012 9:55 am | |
| - Aglyss napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Aglyss napisał:
skąd wiesz że robią źle skoro sama nie ćwiczysz to nie wiesz jak wygląda zrobione dobrze :!: :!: Ja ćwiczę, jędza mi nie odpuści. U nas nie ma tak, że jak ktoś ma zwolnienie z wuefu to może iść do świetlicy albo na jakąś lekcję. Musisz usiąść na ławce w sali gimnastycznej i patrzeć, jak inni ćwiczą. Ja mieszkam na wsi, ty nie ma takich standardów co w mieście. Mieszkam w mieście i jest tak samo. Nie ma standardów. Możesz iść tylko, jeśli w usprawiedliwieniu jest napisane, że masz wrócić do domu. Nie ma też czegoś takiego jak "wymówki". Nie ćwiczysz, jeżeli nie masz stroju, widać, że nie możesz. A nauczycieli i tak można uznać za świetnych. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: W-F Pon Mar 19, 2012 10:36 am | |
| - Aglyss napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Aglyss napisał:
skąd wiesz że robią źle skoro sama nie ćwiczysz to nie wiesz jak wygląda zrobione dobrze Ja ćwiczę, jędza mi nie odpuści. U nas nie ma tak, że jak ktoś ma zwolnienie z wuefu to może iść do świetlicy albo na jakąś lekcję. Musisz usiąść na ławce w sali gimnastycznej i patrzeć, jak inni ćwiczą. Ja mieszkam na wsi, ty nie ma takich standardów co w mieście.
no tak u mnie w szkole po prsotu uprasza się o to żeby sobie posidzeić w pomieszczeniu gdzie się przebiera na wf. ALE standardy! to nie kwestia szkoły tylko odgórny rozkaz ministra oświaty |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: W-F Pon Mar 19, 2012 11:16 am | |
| Nigdy nie potrafiłam zrozumieć, o co chodzi z lekcjami w-fu, na których zazwyczaj gra się w siatkówkę, ew. od czasu do czasu robi coś innego, ale są to sporadyczne przypadki (u mnie tak było przez całe lata). Bardzo prawdopodobne, że gra w siatkę miała na celu zająć nas po prostu czymś, żeby nauczyciel w-fu miał wolne 45 min. i nie musiał zbytnio wysilać się z prowadzeniem zajęć. Siatkówka stała się w końcu nudna aż do obrzydzenia, z resztą, nigdy nie lubiłam tej gry i przeżywałam katusze, jak miałam ćwiczyć na w-fie. Jeżeli nauczyciel ruszy już 4 litery, żeby z kimkolwiek popracować, zazwyczaj są to utalentowane sportowo jednostki. Tylko co mają zrobić pozostali, którzy nie posiadają zacięcia sportowego, a wymaga się od nich tyle samo, co od urodzonych sportowców? | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: W-F Pon Mar 19, 2012 11:39 am | |
| - Aglyss napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Aglyss napisał:
skąd wiesz że robią źle skoro sama nie ćwiczysz to nie wiesz jak wygląda zrobione dobrze Ja ćwiczę, jędza mi nie odpuści. U nas nie ma tak, że jak ktoś ma zwolnienie z wuefu to może iść do świetlicy albo na jakąś lekcję. Musisz usiąść na ławce w sali gimnastycznej i patrzeć, jak inni ćwiczą. Ja mieszkam na wsi, ty nie ma takich standardów co w mieście. Ja mieszkam w mieście i też tak muszę czekać. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: W-F | |
| |
| | | | W-F | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|