Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| W-F | |
|
+64Nefumi oooliwcia10 Mika_TLR koniara5842 Szron tinolandia Athi Amezia Nevoeiro Szarusia16 Layzy XX_lero Ejli Nicka01 Vium Nunnally PlaybackJunkie8 mari0987 AyaKey wiki0396 anje wercia d blueberry. Marsh Evelynek Mikim7 EveDallas Moon :3 Alexinda Heshette saphira98 .Klaudi96. Alasky LadyArvena Malto Majka zuzu_zozol poziomka22 avrilka ula348 Asiaa. Sathilia hanka1998 karina127 Ew3linka Zaczarowana.x3 Philipek ozzy4401 Sakura ZetkaEmka Hoping. stewardessa Aglyss Pati...xd KaVcia sajgon korane Milina zαbαvεcкαα Nevarra weila123 gwiazda2002 koziorożec Diana375. 68 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: W-F Czw Cze 13, 2013 2:45 pm | |
| A ja mam 4 xD i od 22 Maja mam zwolnienie z wf z powodu kolana, które prawdopodobnie będzie przedłużone do końca roku szkolnego~ prawdopodobnie czeka mnie artroskopia .______.! | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: W-F Czw Cze 13, 2013 11:35 pm | |
| Ja miałam raz taki W-F, że biegaliśmy dookoła jeziora ( około 2 km ), bez przerwy. A ja zrobiłam 2 kółka na sprint'cie przeplatanym z truchtem. No i po tym wszystkim tak się czułam, że prawie bym żygnęła... Za W-F'em nie przepadam :/ Miałam z niego ledwie 4, a w tym roku mam trochę mocniejszą ocenę ( tylko punkty z Karate mi ją uratowały XD ). | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: W-F Sob Cze 15, 2013 4:11 am | |
| Katrina, ja czasami się ruszyć ze strachu nie mogę i zawsze mi się obrywa. O, właśnie, gramy w nożną, dostanę piłkę - byle komu, byleby oddać. :3 | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: W-F Sob Cze 15, 2013 4:16 am | |
| Ogólnie za grami zespołowymi nie przepadam Kondycji nie mam za grosz, ale już wole sobie pobiegać niż w coś grać, szczególnie że dla mnie gra w jakąkolwiek piłkę jest bezsensowna. Jaki to ma cel? o.O Szermierka, łucznictwo, biegi - tak, to jest OK. Bo zostało stworzone nie z nudów człowieka, a dlatego, że było potrzebne, czego np. o nodze, czy koszykówce nie można powiedzieć Ogólnie te twierdzenia wynikają z mojego uprzedzenia do piłki, ale mniejsza xd | |
| | | VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: W-F Pią Kwi 11, 2014 1:24 pm | |
| A ja uwielbiam w-f. Może to dlatego, że mamy super nauczycielkę? | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: W-F Pią Kwi 11, 2014 2:04 pm | |
| Nie ćwiczyłam całe pierwsze półrocze, w drugim ledwo co się ruszam, zakochałam się w koszykówce i chcę w nią grać jakoś, ale na WF rzadko kiedy gramy, zawsze jakieś typowo dziewczęce ćwiczenia - równoważnia, rozciąganie, jezu, weźcie mnie stąd. Chłopacy co czwartą lekcję w coś grają, a my nie. : x Chcę się tam do nich przenieść. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: W-F Pią Kwi 11, 2014 9:30 pm | |
| Mam w tygodniu trzy wf, szesc sektorow, znaczy co dwa tygodnie kazdy: siatka, nozna/reczna, kosz/unihokej, rekreacja, silownia, gimnastyka. Jak mam siatke, to zazwyczaj gra tylko 'ekipa' co umi grac porzadnie. No mi mimo wszystko nie udaje sie idealnie odbic czy wystawic (umiem grac calkiem spoko, no ale...), i zaraz jest darcie wielkie. Najbardziej wrzeszczaca gra gorzej :') Dlatego jak mamy siatke to albl gram z kims w badmingtona czy cos to sie pisze, albo siedze na czterech literach, bo na sektor skatki sie zwalilo x osob (wf mamy w trzy klasy po 30 osob). Nozna, nozna... Lubie nozna, ale tez bez przesady, bo nawet tu sa waty. Wole reczna. Uwielbiam reczna, i stac na bramce, i grac w polu... Ale gramy malo, bl noga i noga. Na koszu zazwyczaj gra sie epicko, nawet jak ktos (ja) troche czasem nie ogarniA. Rekreacja... zazwyczaj ping pong czy cos. Silownia - zazwyczaj obstawiam jedno cos i cwicze i czytam jednoczesnie xD Gimnastyka - albo mamy wlaczlna jakas pseudoplytke z cwiczeniami, albo siedzimy na pilkach. Dobre i to... | |
| | | VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: W-F Sob Kwi 12, 2014 1:45 am | |
| My mamy 4 razy wf w tygodniu | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: W-F Sob Kwi 12, 2014 1:55 am | |
| WF razy 4 w tygodniu, mam spoko Wuefistkę oraz całoroczne zwolnienie ze gier zespołowych z użyciem piłki/piłek (dziękuję, pani okulistko!), więc ćwiczę praktycznie tylko na gimnastyce w czwartki, ale strój i tak muszę mieć cały tydzień. Joł. Ping Ponga w ogóle nie mamy, czasami badminton. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: W-F Sob Kwi 12, 2014 3:33 am | |
| WF 2 razy w tygodniu po dwie lekcje (w jednym dniu 1h 30 min) niby spoko wuefistka i mam szansę na 5, ale raz odezwę się do koleżanki/ona do mnie "nie gadajcie!" a inni niech gadają. Sama nawet z jedną gada -.-' |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: W-F | |
| |
| | | | W-F | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|