Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Stare dobre (?) Howrse | |
|
+42anje Czekoladoowa LadyArvena ebonita Darusia125 Dżemik Bułana magia awelo Szron Divide Adekwatna _pati201_ Turkawka koniara5842 MsMaja Basia wiki0396 mimiki martosia2004 klasaIVb Kartagina Naravi CzekoBoom wercia d --♥Perła♥-- Aglyss carrie17 blueberry. wilczyca1000 Evangeline Nika346 Fangusta UniCorn avrilka Uśmieszek Broszka saphira98 hanka1998 koziorożec Malto Sabula Kemishi 46 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Wrz 15, 2012 2:30 am | |
| Taak, howrse teraz to wielka paćka wszystkiego niemożliwego do strawienia. |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Wrz 16, 2012 2:59 am | |
| I to okropna. Kiedy Owlient nie był połączony z Ubisoftem (czytaj: końcówka 2010 roku) wszystko było supcio, no może po za forum, chociaż wtedy i tak było mniej SPAMu niż teraz. Wielkie hodowle chodziły po głowach tylko ambitnym graczom, a reszta grała dla grania, bo było fajnie. Promocja była jedna na miesiąc, a były one zawsze ciekawie przemyślane (kochane reniferki i kalendarz wrześniowy *.*). To było prawdziwe Howrse. Nie to co teraz. | |
| | | --♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Lis 26, 2012 12:32 pm | |
| Teraz skasowała konto moja ulubiona graczka, z 5 boskimi i 3 dzikimi. Powiedziała, że nie na takim howrse się zarejestrowała. I znikła bez pożegnania. Foch tak w ogóle za to xd
| |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Lis 26, 2012 1:27 pm | |
| jaka graczka, jeśli można wiedzieć?
mi tam wszystko pasi, tylko te promocje i forum... i petycje przeciw petycjom...
promocje - są za często. człowiek teraz nie może nawet kuponów uzbierać, nie może sprzedać konia za kupon, bo innym są potrzebne i nikt nie kupi w czasie promocji, a jak nie ma promocji, to też nie kupią, bo "zbierają"
forum - za duż spamu i troli. i brak luźnego wątku na dzień. bo Nocne Marki = nieprzespana noc = niewyspanie = spanie na lekcjach...
PPP - czyli petycje przeciw petycjom. szkoda tylko, że nikt nie zauważył, że petycja przeciwko petycjom, to też petycja, a przecież petycje przeciw petycjom mają "zwalczać" petycje... pewnie mało kto zrozumiał xD
i jeszcze za dużo boskich. kiedyś nie każdy miał boskiego. żeby go mieć trzeba było się starać. kto miał boskiego był "prestiżowy". a teraz to co? każdy może mieć boskiego, jeśli np. w teraźniejszej promocji będzie zarywał noce, albo miał szczęście podczas loterii... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Gru 01, 2012 8:08 am | |
| - Cytat :
- Wielkie hodowle chodziły po głowach tylko ambitnym graczom, a reszta grała dla grania, bo było fajnie. Promocja była jedna na miesiąc, a były one zawsze ciekawie przemyślane (kochane reniferki i kalendarz wrześniowy *.*). To było prawdziwe Howrse. Nie to co teraz.
O Boziu! Kalendarz wrześniowy *O* to był czad :***. Howrse schodzi na psy, a nawet niżej. Chciałabym, żeby Owilent zerwał z tym całym ubisoftem czy jakoś tam i żeby Howrse znowu było normalne... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Gru 09, 2012 1:19 am | |
| No ja napisałem(bo nie wiedziałem że to ona) to byłej moderatorki,żeby się spytała na innych stronach o howrse ale napisałem też że nie podam nazw, bo się modzi przyczepią |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Gru 09, 2012 1:19 am | |
| No te promocje kiedyś były superrr:D |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Gru 10, 2012 1:36 pm | |
| rafax, możesz edytować posty - nie pisz jednego pod drugim. | |
| | | Naravi Nowy
Nick w grze : nina101 Liczba postów : 37 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Gru 15, 2012 3:08 am | |
| - Evangeline napisał:
- Kamil2010 napisał:
- koniara1237 napisał:
- Pysia2762Pysia2762 napisał:
- Malto napisał:
- Mnie szlag czasami trafia, jak rzeźbię jakąś bardziej obszerną wypowiedź na forum, klikam na "Dodaj tę wiadomość", a w odpowiedzi pojawia mi się komunikat, że wątek został zamknięty.
Takie cuda tylko na howrse. Dokładnie to samo =D Jeszcze ci specjalnie zamykają jak ty chcesz im pomóc -.-'' A inni piszą głupstwa i im wierzą, a ty chcesz coś mądrego napisać to zawsze ci zamkną ten wątek -.-' Ostatnio widziałam, że ktoś napisał że przez ZJ nie da się dać Zaczarowanej Dynii Wiem, wiem. Albo, że DJ nadal istnieje i dostaje się je za ileś tam dni stażu.https://2img.net/i/fa/i/smiles/lol.gif | |
| | | Kartagina Raczkujący
Nick w grze : Neman Liczba postów : 73 Dołączył : 04/12/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Gru 16, 2012 1:23 am | |
| - wilczyca1000 napisał:
- Mnie najbardziej irytują durne petycje ''zwalcz petycję petycją!''. Też coś możemy chcieć. A Owilnet doi nas jak juczne krowy =.='' Tylko kupony się liczą , a nie dobro i luźna gra.
wilczyca - jesteśmy już w tym temacie na wyższym poziomie mamy strajki przeciw strajkom | |
| | | klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Gru 27, 2012 12:05 pm | |
| | |
| | | martosia2004 Już coś wie
Nick w grze : martosia2004 Liczba postów : 177 Dołączył : 27/09/2012
| | | | mimiki Nowy
Nick w grze : mimiki Liczba postów : 6 Dołączył : 28/12/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Gru 29, 2012 1:51 am | |
| Ja dostałam bana na forum i -1 karmę za poparcie postu o zmianach w howrse | |
| | | wiki0396 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : wiki0396 Liczba postów : 334 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Gru 29, 2012 4:37 am | |
| | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Gru 29, 2012 7:00 am | |
| Rzecz, która mnie najbardziej wkurza to multikonta. Mam koleżankę, która ma 12 kont (wszystkie w znajomych). Ich loginy przeważnie różnią się jedynie numerkiem. Natomiast inna koleżanka straciła konto fałszywie oskarżona o posiadanie więcej niż jednego. | |
| | | MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Lut 11, 2013 10:11 pm | |
| carrie17 - Tak te banery na całą prezętację; wkurzejące. Ale niektóre petycje da się przyjąć np. wprowadzenie ras zimnokrwistych [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 06, 2013 10:39 am | |
| Ja widziałam paru graczy, którzy w znajomych mieli z 10 osób o loginie różniącym się właśnie cyferką albo literką (na 99% multi). A konto pewnego gracza zostało usunięte, bo był, niesłusznie, podejrzany o multi... | |
| | | Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 06, 2013 10:50 am | |
| Mnie wkurzyła tylko jedna rzecz. Na forum OJ ktoś prosił o ogólną pomoc w prowadzeniu swojego ośrodka. Podałam linka do strony CALVANY, która jest O HOWRSE, na dodatek z tego, co wiem admini bardzo ją za tę stronę szanowali. Zresztą sama się z niej uczyłam. Zostałam za to obdarzona przez kogoś nadgorliwego trzydniowym banem z forum. No dobra, jakoś to przełknęłam, zdarza się. Niby powinnam doczytać, że nie powinno się wstawiać linków do innych stron, nawet, jeśli są o howrse.
Czarę goryczy przelało coś innego. Bo właśnie w tym czasie, gdy siedziałam na mojej słodkiej recydywie w tym samym dniu zaczęłam dostawać PW od graczy. Tyczyło się to innego gracza, który raz: miał nick mylący go z administracją, dwa: na swoim profilu wstawił zdjęcie pośladków z jakąś rozległą zmianą czyrakową i podpisał, że to jestem ja. Dostał za to....-1 punkt karmy :/. Nawet nie zablokowano mu prezentacji, nie mówiąc o usunięciu konta.
Więcej fochów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie...whatever. | |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 06, 2013 1:34 pm | |
| TADAM! Chylcie głowy, oto glupota nad głupoty! Tyle multi, i jeszcze z numerami: 1,2,3,4,5,6,7,8,9. I do tego wszystkie w znajomych -,-' | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 06, 2013 1:47 pm | |
| No dokładnie. Przecież w takiej sytuacji chyba każdy widzi, że to multi. Turkawka - naprawdę nie można wstawiać linków na forum? Dobrze, że sie dowiedziałam | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 06, 2013 3:52 pm | |
| Nu, ja wtedy też się dowiedziałam. Jedyne odstępstwo jest w tematach, w których wyraźnie pisze, że można wstawiać linki. Swego czasu byłam bardzo aktywna na forum, ale odkąd dostałam trzy ostrzeżenia za głupoty - nie wypowiadam się prawie wcale. Bo jak wpadnie mi kolejne, to karma w dół. | |
| | | Adekwatna Nowy
Liczba postów : 25 Dołączył : 14/01/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Kwi 07, 2013 3:46 am | |
| Ja też nie wiedziałam o tych linkach... Toż to jakaś głupota, wie ktoś w ogóle dlaczego ten zakaz wprowadzili? | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Kwi 07, 2013 7:42 am | |
| Zakaz jest ponoć od dawna, o ile nie od początku. Wydaje mi się, że chodzi o kontrolowanie treści, które lądują na forum. Chociaż moim zdaniem mnie zbyt raptownie potraktowali. Za stronę pomocniczą o niewinnej treści nie powinni mnie banować, ale cóż. To już było chwilę temu. | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 10:48 am | |
| - rafax2 napisał:
- No te promocje kiedyś były superrr:D
Tak, to prawda. I można było łatwiej wygrać świetne nagrody. (miałam konto w 2010-2011r.) A teraz? Tych promocji jest zdecydowanie za dużo! Mogłaby jedna trwać dłużej, a nie co chwile nowe zmiany. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 10:53 am | |
| Za moich czasów na lowadi trza było kupić 100 kuponów, by nie usunęli konta (nie żartuje, początki lowadi) Nie ma już nikogo z pierwszego składu moderacji hwr, oni byli wspaniali |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 10:57 am | |
| - Devilek napisał:
- Za moich czasów na lowadi trza było kupić 100 kuponów, by nie usunęli konta (nie żartuje, początki lowadi)
Nie ma już nikogo z pierwszego składu moderacji hwr, oni byli wspaniali A kto w niej był? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 11:07 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Devilek napisał:
- Za moich czasów na lowadi trza było kupić 100 kuponów, by nie usunęli konta (nie żartuje, początki lowadi)
Nie ma już nikogo z pierwszego składu moderacji hwr, oni byli wspaniali A kto w niej był? Jak dobrze pamiętam Lenka, Mirmil, Calvana i chyba Hebi, ale nie jestem pewien na 70% |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 12:47 pm | |
| - Devilek napisał:
- Ogier12 napisał:
- Devilek napisał:
Nie ma już nikogo z pierwszego składu moderacji hwr, oni byli wspaniali A kto w niej był? Jak dobrze pamiętam Lenka, Mirmil, Calvana i chyba Hebi, ale nie jestem pewien na 70% Tylko Calvane pamiętam. Ci nowi modzi to niektórzy mnie mnie załamują (nie mówie o tych najnowszych) Na niektórych serwerach jest ponad 30 modów i 5 administratorów |
| | | Go?? Gość
| | | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 12:59 pm | |
| Ja też tylko Calvanę pamiętam jako moderatora. Ja mam konto na międzynarodowym, ale mój angielski jest po prostu świetny | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse | |
| |
| | | | Stare dobre (?) Howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|