Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Stare dobre (?) Howrse | |
|
+42anje Czekoladoowa LadyArvena ebonita Darusia125 Dżemik Bułana magia awelo Szron Divide Adekwatna _pati201_ Turkawka koniara5842 MsMaja Basia wiki0396 mimiki martosia2004 klasaIVb Kartagina Naravi CzekoBoom wercia d --♥Perła♥-- Aglyss carrie17 blueberry. wilczyca1000 Evangeline Nika346 Fangusta UniCorn avrilka Uśmieszek Broszka saphira98 hanka1998 koziorożec Malto Sabula Kemishi 46 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 12:00 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 12:12 pm | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 12:16 pm | |
| Możecie już przestać cytować ? |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 10:56 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- JadeXDD napisał:
Ja zawszę z drasunią, daisy, i raz pisałam do dorcis. Jak napisałem do moda to nie dostałem odpowiedzi A ja ni razu nie pisałam do modów....... | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pią Kwi 12, 2013 8:23 am | |
| | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pią Kwi 12, 2013 8:24 am | |
| - Kamil2010 napisał:
Możecie już przestać cytować ? He, he, he. Najwidoczniej nie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pią Kwi 12, 2013 8:31 am | |
| - JadeXDD napisał:
- Kamil2010 napisał:
Możecie już przestać cytować ? He, he, he. Najwidoczniej nie. Bardzo zabawne. Wiecie, że tym sposobem sobie rozciągacie stronę ? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pią Kwi 12, 2013 8:33 am | |
| I tak maxymalnie jest 10 zaznaczeń(niemniej uważam, że nie ma sensu cytować odpowiedzi które idą jedna za drugą..), pamiętam jak ludzie się bawili i wprowadzono ograniczenia..-taki offtop. |
| | | anje Już coś wie
Nick w grze : anje Liczba postów : 171 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 20, 2013 12:54 pm | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 20, 2013 1:10 pm | |
| anje - poco chciałaś bana? |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sob Kwi 20, 2013 1:35 pm | |
| Właśnie? Nie wiedziałam,ze dostawanie banów za nic sprawia taką przyjemność | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Kwi 21, 2013 2:00 am | |
| Czasem może karmę uratować Jeśli wiesz, że ktoś oprócz ciebie jest na twoim koncie i mógłby zacząć spamować na forum, to taki ban chociażby na ten dostęp jest dla ciebie zbawieniem. Włamywacz nie może wtedy tam na spamować. Dodatkowo dobrze poprosić o ban na pocztę - z tego też czasem ludzie spam robią. Na jeden dzień, a ty sobie na spokojnie hasło zmieniasz i ta osoba już ci nie wejdzie potem. Nie jestem pewna jak wygląda sprawa z banem całkowitym. Czy to od razu wywala (to byłaby najlepsza opcja, bo włamywacz nie mógłby rzeczy z CR zmarnować i koni posprzedawać/ubić) czy nie. Przydałoby się o to kiedyś podpytać jakiegoś moda. Tylko nawet jak ktoś prosi o bana do moda, to warto wyjaśnić sytuację - dlaczego się go chce, że chodzi o ochronę i tylko jeden dzień. | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Kwi 21, 2013 2:46 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Czasem może karmę uratować Jeśli wiesz, że ktoś oprócz ciebie jest na twoim koncie i mógłby zacząć spamować na forum, to taki ban chociażby na ten dostęp jest dla ciebie zbawieniem. Włamywacz nie może wtedy tam na spamować. Dodatkowo dobrze poprosić o ban na pocztę - z tego też czasem ludzie spam robią.
Na jeden dzień, a ty sobie na spokojnie hasło zmieniasz i ta osoba już ci nie wejdzie potem. Nie jestem pewna jak wygląda sprawa z banem całkowitym. Czy to od razu wywala (to byłaby najlepsza opcja, bo włamywacz nie mógłby rzeczy z CR zmarnować i koni posprzedawać/ubić) czy nie. Przydałoby się o to kiedyś podpytać jakiegoś moda.
Tylko nawet jak ktoś prosi o bana do moda, to warto wyjaśnić sytuację - dlaczego się go chce, że chodzi o ochronę i tylko jeden dzień. Dzięki za podsunięcie mi pomysłu. Napiszę do jakiegoś moderatora, i się podpytam. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Kwi 21, 2013 10:31 am | |
| Lady,to wcale nie jest takie głupie,wręcz pożyteczne i logiczne.Tylko - właśnie,trzeba wyjaśnić jeśli się już o bana prosi,dlaczego i niech to będzie jakiś dobry powód,np. taki jaki podała Arvena | |
| | | anje Już coś wie
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 23, 2013 10:54 am | |
| - JadeXDD napisał:
- LadyArvena napisał:
- Czasem może karmę uratować Jeśli wiesz, że ktoś oprócz ciebie jest na twoim koncie i mógłby zacząć spamować na forum, to taki ban chociażby na ten dostęp jest dla ciebie zbawieniem. Włamywacz nie może wtedy tam na spamować. Dodatkowo dobrze poprosić o ban na pocztę - z tego też czasem ludzie spam robią.
Na jeden dzień, a ty sobie na spokojnie hasło zmieniasz i ta osoba już ci nie wejdzie potem. Nie jestem pewna jak wygląda sprawa z banem całkowitym. Czy to od razu wywala (to byłaby najlepsza opcja, bo włamywacz nie mógłby rzeczy z CR zmarnować i koni posprzedawać/ubić) czy nie. Przydałoby się o to kiedyś podpytać jakiegoś moda.
Tylko nawet jak ktoś prosi o bana do moda, to warto wyjaśnić sytuację - dlaczego się go chce, że chodzi o ochronę i tylko jeden dzień. Dzięki za podsunięcie mi pomysłu. Napiszę do jakiegoś moderatora, i się podpytam. Nie dostaniesz. Oni nie mają takich możliwości. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 23, 2013 11:21 am | |
| Jak nie mają? A kto bany na forum czasami wlepia? Wątpię żeby modzi nie mieli takich uprawnień. Przecież trolle czasami nagle znikają z forum. | |
| | | anje Już coś wie
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Kwi 28, 2013 11:59 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Jak nie mają? A kto bany na forum czasami wlepia? Wątpię żeby modzi nie mieli takich uprawnień. Przecież trolle czasami nagle znikają z forum.
Nie wiem. Nie mogą chyba wlepić za nic. Jeśli nic jeszcze nie zrobiłam to chyba właśnie nie mogą. Tak mi odpowiedziała Drasunia. | |
| | | agula125 Nowy
Nick w grze : agula125(PL, INT) Liczba postów : 13 Dołączył : 08/12/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pią Wrz 27, 2013 11:59 am | |
| Ja tak właściwie nie mam nic do moderatorów, ale ich inteligentne odpowiedzi typu "Odpowiedź udzielona. Zamykam" są Co do tematu: Stare Howrse = fajne, rzadkie promocje(Kalendarz wrześniowy <3<3), DJ, lizawki, możliwość wygrania boskiego za kilka kuponów(a nie tak jak teraz = 30,40,50...), wspaniali moderatorzy, ambicja i dążenie do celu(np. hodowla koni), ogromne happy, bo masz jednorożca czy pegaza, piękna grafika... Ogólnie... no satysfakcja z gry. Teraźniejsze Howrse = jednorożce i pegazy za 10-20 tys. eq, promocje niemalże codziennie, bardzo inteligentna(hahaha ^^) moderacja, ban za wypowiedzenie własnego zdania, coraz gorsza grafika, boskie za 30, 40 kuponów, coraz mniej graczy, bo "Nie na takim Howrse się zarejestrowałem/am" So.....? | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pią Wrz 27, 2013 12:57 pm | |
| - agula125 napisał:
- Ja tak właściwie nie mam nic do moderatorów, ale ich inteligentne odpowiedzi typu "Odpowiedź udzielona. Zamykam" są
Nie rozumiem co macie do tych odpowiedzi. Ja na ich miejscu zamykałabym bez słowa. Odpowiedź jest? Jest, więc po co mają pisać jakieś długie posty które mało co wniosą? Mi najbardziej brakuje HOG i zwierzaków. Jakbym wiedziała, ze znikną jak przerwę grę to bym miała ich o wiele więcej niż tylko małpę HOG... Podobały mi się też stare obrazki koni, dość proste, lekko dziecinne ale bardzo lubiłam obrazki leżących źrebaków. Te kanadyjczyki, mustangi, hanowery ^^ Oczywiście mówię o V1, bo V2 w większości to porażka, tylko te mustangi ratowały wszystko. Jedną z lepszych zmian jest dzisiejszy widok okna konia, kiedyś to było strasznie nieczytelne. Dla nowszych graczy - jak to kiedyś wyglądało | |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Lis 05, 2013 10:51 am | |
| - El napisał:
- jak to kiedyś wyglądało
O my Got! Jakie dziwaczne! A jak wyglądają pegazy - te ich skrzydła, no i większość koni wygląda bardzo podobnie | |
| | | Karola. Nowy
Nick w grze : Karola. Liczba postów : 45 Dołączył : 24/11/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Nie Lis 24, 2013 9:20 am | |
| - carrie17 napisał:
No taaak, ale większość tych petycji jest po prostu bzdurna, gdyby chcieli rozdawać boskie konie za 100 dni stażu/ w jakiś kołach fortuny i innych badziewiach, to by to robili - a nie robią. Bo im się to nie opłaca, logiczne jak wyżej ! | |
| | | eva2002 Nowy
Nick w grze : eva2002 Liczba postów : 8 Dołączył : 17/01/2014
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 07, 2014 11:45 pm | |
| Cóż, takie jest życie... Stare Howrse nie było jakieś straszne, ale nowe też nie najgorsze. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse | |
| |
| | | | Stare dobre (?) Howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|