Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Stare dobre (?) Howrse | |
|
+42anje Czekoladoowa LadyArvena ebonita Darusia125 Dżemik Bułana magia awelo Szron Divide Adekwatna _pati201_ Turkawka koniara5842 MsMaja Basia wiki0396 mimiki martosia2004 klasaIVb Kartagina Naravi CzekoBoom wercia d --♥Perła♥-- Aglyss carrie17 blueberry. wilczyca1000 Evangeline Nika346 Fangusta UniCorn avrilka Uśmieszek Broszka saphira98 hanka1998 koziorożec Malto Sabula Kemishi 46 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 1:00 pm | |
| hebi już nikt nie pamięta, była wspaniałą moderatorką jak i Calvana, Mirmil, Lenka, iebae-chan, Christinka |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 1:11 pm | |
| A teraz to pożal się Boże... No, na razie nowi moderatorzy się spisują, ale zobaczymy, co dalej. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 2:07 pm | |
| - Devilek napisał:
- hebi już nikt nie pamięta, była wspaniałą moderatorką jak i Calvana, Mirmil, Lenka, iebae-chan, Christinka
Kiedy Christinka odeszła? Nie pamiętam tego A Hebi usuneła konto |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Pon Kwi 08, 2013 2:31 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Devilek napisał:
- hebi już nikt nie pamięta, była wspaniałą moderatorką jak i Calvana, Mirmil, Lenka, iebae-chan, Christinka
Kiedy Christinka odeszła? Nie pamiętam tego A Hebi usuneła konto Razem z odejściem Calvany |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 11:29 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ogier12 napisał:
- Devilek napisał:
Kiedy Christinka odeszła? Nie pamiętam tego A Hebi usuneła konto Razem z odejściem Calvany iebae też odeszła. | |
| | | Go?? Gość
| | | | avrilka Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 11:42 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 11:52 am | |
| |
| | | Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 12:49 pm | |
| Moderatorzy. Obecnie jedynie terraver przypadł mi do gustu. Indywidualnie rozpatruje każdy wątek i udziela osobnych odpowiedzi w stosunku do przypadku, a nie klepie formułkę. Calvana również godny moderator, a przynajmniej moim zdaniem.
Wcześniejszych moderatorów nie pamiętam, nie mam prawa (mowa o iebae-chan) skoro dołączyłam latem 2012.
Jednak o każdym moderatorze mam trochę inne w większości negatywne zdanie. | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 12:58 pm | |
| Ach... Stare, dobre czasy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 1:31 pm | |
| wymienił bym wszystkich tych moderatorów na tą 3, o ile była by taka możliwość |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Wto Kwi 09, 2013 10:52 pm | |
| | |
| | | awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 12:00 am | |
| „Chcemy boskich koni", „chcemy 100 kuponów na koniec dokonań”, „chcemy...*” *W miejsce kropeczek wstawcie najgłupszą rzecz na jaką wpadniecie. Zapewniam Was, że gracze jeszcze przed Wami zdążyli ją wymyśleć | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 12:07 am | |
| Tu jest temat pełen takich bezsensownych petycji. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 6:14 am | |
| | |
| | | Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 7:16 am | |
| Bułana - fajnie sobie nabijasz posty xD
Ja do modów nic nie mam. Zdarzało mi się pisać na priv do Nathaly i Dorcis. Jakoś zawsze pomagały. Mam wrażenie, że trochę dużo wymagacie. Mod, to mod, taką ma funkcję i nie musi być przyjacielem wszystkich we wsi. Fakty są takie, że jak byłam aktywna na forum to ciężko cały czas pisać non stop wyczerpującą odpowiedź na pytanie, które się powtórzyło 5 razy w ciągu 10 minut. Niejednego by szlag trafił.
Osoby, które wymieniacie były na stanowisku moda już spory czas temu, kiedy społeczność howrse była znaaaacznie mniejsza. Teraz jest to dużo trudniejsze, by utrzymywać dobry kontakt ze wszystkimi. Pamiętajcie, że modzi to osoby w większości dorosłe (nawet mi się zdawa, że takie jest wymaganie). Mają dom, dzieci, męża, psa, kota i rachunki do zapłacenia. A nikt im nie płaci na howrse za ślęczenie przed ekranem i pisanie cały czas tych samych odpowiedzi na pytania, na które często żałośnie łatwo znaleźć odpowiedź. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 7:59 am | |
| Turkawka - dobrze prawisz, aczkolwiek moderator wykazujący taką (klik) aktywność na forum jest po prostu na nic. Rozumiem, że moderator ma swoje życie prywatne i oczywiście szanuje to, ale stanowisko też zobowiązuje |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 8:08 am | |
| - Turkawka napisał:
Ja do modów nic nie mam. Zdarzało mi się pisać na priv do Nathaly i Dorcis. Jakoś zawsze pomagały. Mam wrażenie, że trochę dużo wymagacie. Mod, to mod, taką ma funkcję i nie musi być przyjacielem wszystkich we wsi. Fakty są takie, że jak byłam aktywna na forum to ciężko cały czas pisać non stop wyczerpującą odpowiedź na pytanie, które się powtórzyło 5 razy w ciągu 10 minut. Niejednego by szlag trafił.
Osoby, które wymieniacie były na stanowisku moda już spory czas temu, kiedy społeczność howrse była znaaaacznie mniejsza. Teraz jest to dużo trudniejsze, by utrzymywać dobry kontakt ze wszystkimi. Pamiętajcie, że modzi to osoby w większości dorosłe (nawet mi się zdawa, że takie jest wymaganie). Mają dom, dzieci, męża, psa, kota i rachunki do zapłacenia. A nikt im nie płaci na howrse za ślęczenie przed ekranem i pisanie cały czas tych samych odpowiedzi na pytania, na które często żałośnie łatwo znaleźć odpowiedź. Turkawko, dobrze mówisz. Niektórzy gracze przesadzają. - stephanie81 napisał:
- Turkawka - dobrze prawisz, aczkolwiek moderator wykazujący taką (klik) aktywność na forum jest po prostu na nic. Rozumiem, że moderator ma swoje życie prywatne i oczywiście szanuje to, ale stanowisko też zobowiązuje
A właśnie. Kiedy ostatnio Hodowca pisała jakieś posty? No bo nie rozumiem. Moderator to chyba człowiek, który pomaga innym, a nie siedzi na Howrse i karmi koniki, Rozumiem, że ma ranking i w ogóle, ale mod to mod. Nie bez potrzeby Ow dała ją na stanowisko moderatora. Już widać, że dla niektórych liczy się tylko zielony kolor. | |
| | | Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 8:24 am | |
| Jade: są przydziały, zresztą Mirmil gdzieś napisał. Pewnie hodowca oporządza kontakt.
Jak dla mnie moderator powinien moderować, uspołecznianie się już zależy od konkretnego ludzia. | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 8:33 am | |
| | |
| | | Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 10:24 am | |
| Aż mam ochotę zacytować i zobaczyć jaki będzie kolejny kolor ramki Ja na howrse jestem od około roku więc w sumie nie wiem jak było dawniej, ale i tak mi się gra spodobała | |
| | | Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 10:41 am | |
| Ja nie mam nic do modów Turkawka. | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 11:24 am | |
| Jeżeli nic do nich nie masz, to po co piszesz bezsensowne posty typu "no", "aha" i "sory" ? Właśnie dzięki takim "pismakom" jak ty modów szlag trafia i zaczynają bany rozdawać (nie tylko na howrse, a na całym internecie)
Jeżeli nie masz nic do napisania ciekawego, to nie pisz nic ... wtedy zaoszczędzisz pracę i zdrowie moderatorom. | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 11:39 am | |
| | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 11:57 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| | | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Sro Kwi 10, 2013 2:24 pm | |
| - Turkawka napisał:
- Jade: są przydziały, zresztą Mirmil gdzieś napisał. Pewnie hodowca oporządza kontakt.
Modzi nie mają dostępu do kontaktu... Tylko moderacja w grze - zamykanie wątków, banowanie, upominanie... Chyba też kasacja prezentacji/awatarów i imion koni. - Kamil2010 napisał:
- Szron napisał:
- modzi mają pracę, dom, własne życie i chyba dobrze wywiązują się ze swojego stanowiska. Nie płacą im przecież za to.
Nie jestem tego taki pewien Nie wiem jak tutaj, ale w innej grze płacili wirtualną walutą Ale każda gra rządzi się swoimi prawami. Trzeba by pytać modów - aktualnych lub byłych. | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 7:07 am | |
| - Turkawka napisał:
Osoby, które wymieniacie były na stanowisku moda już spory czas temu, kiedy społeczność howrse była znaaaacznie mniejsza. Teraz jest to dużo trudniejsze, by utrzymywać dobry kontakt ze wszystkimi. Pamiętajcie, że modzi to osoby w większości dorosłe (nawet mi się zdawa, że takie jest wymaganie). Mają dom, dzieci, męża, psa, kota i rachunki do zapłacenia. A nikt im nie płaci na howrse za ślęczenie przed ekranem i pisanie cały czas tych samych odpowiedzi na pytania, na które często żałośnie łatwo znaleźć odpowiedź. Ja nie twierdzę, że są niepomocni, jeśli ktoś się do nich zwróci. Ale jeśli już tę pracę przyjęli, to powinni się z niej wywiązywać. A skoro nie mają czasu, to niech po prostu zrezygnują. | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 10:54 am | |
| | |
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse Czw Kwi 11, 2013 11:18 am | |
| Wiecie czego żałuję?Jak pewnie większość z Was,lizawek,DJ i towarzyszy Aż grać bardziej się chciało,każdy mógł sobie stworzyć konia jak z bajki za 1 kupon. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Stare dobre (?) Howrse | |
| |
| | | | Stare dobre (?) Howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|