| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:17 pm | |
| [/quote]Tu chyba jest mowa o LIStku żeby płakać z powodu gry ? Co to się teraz dzieje ? oO[/quote] To co to rodzinka.pl | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:19 pm | |
| Yaaaaay! Forum Howrse to Trudne Sprawy *-* | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:21 pm | |
| - Caddie napisał:
- Yaaaaay! Forum Howrse to Trudne Sprawy *-*
Zna się te rodziny howrsowkie Teraz już poznaje się ich problemy |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:22 pm | |
| - Caddie napisał:
- Yaaaaay! Forum Howrse to Trudne Sprawy *-*
Idźmy z tym do TV <3 Będziemy sławni ;D | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:23 pm | |
| Chyba jako przedszkole dla niedorozwiniętych bachorów | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:24 pm | |
| Kamil, jeśli to faktycznie rodzinka, to nieźle pojechał swojej córce XDD to ciekawe ile ona ma lat, że siedzi w kiblu i ryczy, bo pare pikseli zabierają xD | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:25 pm | |
| Niezrównoważone psychicznie dziecko i tyle. Wychowanie XXI w. | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:26 pm | |
| bezstesowe | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:28 pm | |
| Do tego doprowadza rozpieszczanie dzieci... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:29 pm | |
| Motto dnia!! - Cytat :
- nie no, jakiś pieniadzossący obłęd!
Trafne! Podoba mi się! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:29 pm | |
| - carrie17 napisał:
- Kamil, jeśli to faktycznie rodzinka, to nieźle pojechał swojej córce XDD to ciekawe ile ona ma lat, że siedzi w kiblu i ryczy, bo pare pikseli zabierają xD
To rodzinka, LIStek w znajomych przy mirmurze napisała Dyś a on Karolinka i jeszcze sama LIstek się chwaliła, że jest jego córką i mówiła jaki zawód wykonuje jej ojciec :] Ale z tym pociśnięciem to się zgodzę teraz pewnie płacze po tym jeszcze bardziej |
|
| |
| |
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:32 pm | |
| Jezu, może wciągnę moją mamę do howrse i też będziemy sobie razem cisnąć w jakiejś hodowli "mamo, głodna jestem, gdzie obiad?", "nie teraz, zbieram losy na loterii" | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:34 pm | |
| - Cytat :
- Przez Nathaly, 5 lipca 2012, 23:32:34 (Zgłoś naruszenie)
umiejetnosc BLUPowania nadal bedzie miała znaczenie. Bo 1,2 PG bedzie dodawane automatycznie do PG źrebaka które uzyska z danych rodziców. Wiec jeżeli pokryjemy klacz z BLUPem ujemnym ogierem z ujemnym BLUPem,to PG uzyskane przez źrebaka byloby niższe od sredniego PG rodziców. I do tego PG bedzie dodawane 1,2. W efekcie tego nawet przy najwyższym PG źrebak urodzi sie z PG wyższym od średniego PG rodziców,ale zapewne nadal ten wzrost nie bedzie zbyt imponujacy. Nie wiem,czy wyrażam sie jasno,bo moja zdolnosc myslenia jest zakłócoja późna pora.
Mysle jednak,że takiej tragedii jak niektórzy przypuszczaja nie będzie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:34 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:36 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:36 pm | |
| Ucieklabys do lazienki bys sie zamknela i poplakala i nie chciala otworzyc | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:38 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:42 pm | |
| ciii bo jeszcze przyjda podejrza nas i tak zrobia | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:42 pm | |
| "Łazienka jest zamknięta" teraz to już mi nawet nerwy odeszły, bardziej mnie to wszystko śmieszy i ciekawi jakie jeszcze inne rewelacje nas czekają ... | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:44 pm | |
| konie boskie w ufo i kolo fortuny z samymi boskimi i 1000000 kuponow | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:45 pm | |
| Aż tak to nie, chyba, że tylko dla nowych graczy bo przecież trzeba zedrzeć jak najwięcej kasy | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:48 pm | |
| pewnie beda nowe dokonania tak sadze | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:54 pm | |
| Bardzo łatwe nowe dokonania :] |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 4:03 pm | |
| zeby mlodsi gracze nie miali problemow ide bo mi corka cos przez sen placze powodzenia | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Pią Lip 06, 2012 1:09 am | |
| Szczerze mówiąc, to zastanawiam sie czy naprawdę liczycie sie ze zdaniem graczy, skoro o wszystkim dowiadujemy się po fakcie? Bierzecie pod uwagę wyniki z jakiś bzdurnych ankiet, które trafiają do niewiadomo kogo, może do dzieci, któ¶e po prostu nie umią grać i wszystko jest dla nich za trudne. Gry, a w szczególności akie gry jak howrse, powinny polegać na myśleniu. ~Ikonka zabaw na stronie konia zostanie przesunięta do ramki ośrodka jeździeckiego Wracacie na stare śmieci? Brawo! To po co wprowadzaliście zmianę jak teraz chcecie ją usunąć? -Przez cały czas monitorujemy i sprawdzamy, jak gra funkcjonuje. Bieżące zasady są zbyt złożone i stąd decyzja o ich uproszczeniu Jak się nie umie w to grać to szuka się innej gry łatwiejszej, a nie wymyśla tysiące petycji mające na celu ułatwienie gry, czy tak trudno poszukać po blogach, forach i innych stronach, których jest od groma planu na podniesienie PG i poświęcić te 5 minut? Ale oczywiście ta gra to oczywiście klikanina, nic więcej. -Towarzysze, którzy już są dodani do koni, pozostaną na ich stronach. Będą budzić się razem z pierwszą akcją wykonaną na koniu. Obudzony towarzysz nadal będzie dodawał bonus zgodny z jego opisem. Jstem wniebozięta, chcecie zniszczyć wszystkie hodowle, czy jak? Ile osób miało fermy motli, duchów i z tego mają PD, mam wrażenie że robicie wszystko byleby wyciągnąć więcej kasy, od nas, zwykĸłych króliczków szaraczków, osób, które nie są traktowane jak normalni ludzi, tylko jak maszynki do zarabiania peniędzy. Ale przecież to my zarabiamy dla was, to my kupujemy kupony i to my utrzymujemy ten serwer, ale wy chcecie kasy jeszcze więcej, no oczywiście. Przecież wycofanie towarzyszy spowoduje braki w PD, PD zdobęciemy, za kupony, kupony zdobędziemy za kasę i wy zarobicie na tym jeszcze wiecej, czyż to nie jest cudowne? Ale prawda jest taka, że wy tylko na tym stracicie, przez jakieś bzdurne zmiany stracicie dorosłych gracze, a jakieś dzieci nie utrzymają serwera ani was. -Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze. Jasne, przecież żadedn skill, ani koń hodowlany nie towarzysza, no jasne. Przecież to była przewaga, kto obudził towarzysza, miał większe szanse na wygraną zawodów, kto towarzysza ni obudził częsciej przegrywał. Ta gra polegała na myśleniu, teraz wprowadzacie system myślenia za graczy. Taka jest prawda, a bana możecie mi dać, nie obchodzi mnie to, naprawdę. Jak napisała _pati201_, gracze to nie ryby, też powinni mieć głos. No moje wypracowanie poszło wiem, niektóre słowa zaczerpnełam z innych wypowiedzi |
|
| |
karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Pią Lip 06, 2012 1:25 am | |
| Mirmil Szkoda,że zrezygnował,był jednym z tych lepszych modów *i tak,zjedzcie mnie teraz za to* Jak ja lubie się kłócić z rozpieszczonymi bachorami. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Pią Lip 06, 2012 1:43 am | |
| Ja nie znoszę tych dzieci z forum >.< |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Pią Lip 06, 2012 1:54 am | |
| Bry, ja tak na chwilę, w czasie śniadania. Zerknęłam do naszego gorącego wątku i przeczytałam coś, co mnie zaskoczyło. I to post aniekiii... - Cytat :
- Tak, to prawda nikt mi nie kazał, ale gdy chciałam podwyższyć PG to musiałam to dać to komuś do zrobienia za mnie, przez co płaciłam jeszcze więcej. Bo mi jakoś zawsze nie wychodziło
Ręce mi, szczerze mówiąc, opadły. Nie umieć podnieść PG i z tego powodu cieszyć się z tak bzdurnych zmian? I jeszcze płacić za poniesienie PG? Mogła się chociażby do mnie zwrócić, zrobiłabym jej to na współdzieleniu za darmo, bo dziwnym trafem mi podnoszenie PG zawsze wychodzi. Przecież to nie jest żadna komplikacja. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
|
| |
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|