Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy

Go down 
+37
Domel
Ulquiorra666
FunnyOne
Barson1990
anteek
Sathilia
LadyArvena
Uśmieszek
kaprysab
ArinStreal
Clue
Takashiro
Anett1906
wilczyca1000
Philipek
eloite
amorkowa
Jetrel
xTikTakx
Alasky
Calma
Aglyss
Bezbarwna92
koziorożec
Keplie
karina127
erreo
EREIS
Ayashi
Szarusia16
hanka1998
Sabula
Nevarra
Malto
carrie17
Temperance
Mikim7
41 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
AutorWiadomość
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:17 pm

[/quote]Tu chyba jest mowa o LIStku Laughing żeby płakać z powodu gry ? Co to się teraz dzieje ? oO[/quote]
To co to rodzinka.pl Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:18 pm

Malto napisał:
Kamil2010 napisał:
mirmur napisał:

kaprysab
przepraszam, przyznam się że ja też byłem zrozpaczony jak moja córka zamknęła się w łazience i płakała a od wielu godzin nie gra i przez kolejne dni też nie będzie. Chyba źle się wyraziłem. Tak nie wolno się wstydzić uczuć, dorośli czują tak samo jak dzieci bo wszyscy są ludźmi.
Niestety nie od parady pieniądze nazwali mamoną, francuscy właściciele owlientu zostali nią owładnięci i nic innego poza tym nie widzą, poczucie wyrządzonej graczom krzywdy jest im całkowicie obce o czym świadczą właśnie rekompensaty po 100e za boskich towarzyszy. Dla nich liczy się zysk nie człowiek a jak Ow podejmie jakieś działania w naszej obronie to straci pracę. obawiam się że lepszej administratorki i lepszego zespołu moderatorów nie będziemy mieli.

Tu chyba jest mowa o LIStku Laughing żeby płakać z powodu gry ? Co to się teraz dzieje ? oO
A mi się zawsze wydawało, że LIStek jest pełnoletnia...
Nie, LIStek[ma podobno problem z ortografią] jest córką mirmura i to on jej podobno pomaga w grze i trenuje konie do GP Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:19 pm

Yaaaaay! Forum Howrse to Trudne Sprawy *-*
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:21 pm

Caddie napisał:
Zna się te rodziny howrsowkie Cool Teraz już poznaje się ich problemy Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:22 pm

Caddie napisał:
Idźmy z tym do TV <3 Będziemy sławni ;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:23 pm

Chyba jako przedszkole dla niedorozwiniętych bachorów
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:24 pm

Kamil, jeśli to faktycznie rodzinka, to nieźle pojechał swojej córce XDD to ciekawe ile ona ma lat, że siedzi w kiblu i ryczy, bo pare pikseli zabierają xD
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:25 pm

Niezrównoważone psychicznie dziecko i tyle. Wychowanie XXI w.
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:26 pm

bezstesowe Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 2153337378
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:28 pm

Do tego doprowadza rozpieszczanie dzieci...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:29 pm

Motto dnia!!

Cytat :
nie no, jakiś pieniadzossący obłęd!

Trafne! Podoba mi się! Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 1234489951
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:29 pm

carrie17 napisał:
Kamil, jeśli to faktycznie rodzinka, to nieźle pojechał swojej córce XDD to ciekawe ile ona ma lat, że siedzi w kiblu i ryczy, bo pare pikseli zabierają xD
To rodzinka, LIStek w znajomych przy mirmurze napisała Dyś a on Karolinka i jeszcze sama LIstek się chwaliła, że jest jego córką i mówiła jaki zawód wykonuje jej ojciec :] Ale z tym pociśnięciem to się zgodzę teraz pewnie płacze po tym jeszcze bardziej Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:32 pm

Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:
To rodzinka, LIStek w znajomych przy mirmurze napisała Dyś a on Karolinka i jeszcze sama LIstek się chwaliła, że jest jego córką i mówiła jaki zawód wykonuje jej ojciec :] Ale z tym pociśnięciem to się zgodzę teraz pewnie płacze po tym jeszcze bardziej Rolling Eyes

Pracuje dla Owilnetu Suspect
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:32 pm

Jezu, może wciągnę moją mamę do howrse i też będziemy sobie razem cisnąć w jakiejś hodowli Laughing "mamo, głodna jestem, gdzie obiad?", "nie teraz, zbieram losy na loterii" Laughing
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:34 pm

Cytat :
Przez Nathaly, 5 lipca 2012, 23:32:34 (Zgłoś naruszenie)
umiejetnosc BLUPowania nadal bedzie miała znaczenie. Bo 1,2 PG bedzie dodawane automatycznie do PG źrebaka które uzyska z danych rodziców. Wiec jeżeli pokryjemy klacz z BLUPem ujemnym ogierem z ujemnym BLUPem,to PG uzyskane przez źrebaka byloby niższe od sredniego PG rodziców. I do tego PG bedzie dodawane 1,2. W efekcie tego nawet przy najwyższym PG źrebak urodzi sie z PG wyższym od średniego PG rodziców,ale zapewne nadal ten wzrost nie bedzie zbyt imponujacy. Nie wiem,czy wyrażam sie jasno,bo moja zdolnosc myslenia jest zakłócoja późna pora.

Mysle jednak,że takiej tragedii jak niektórzy przypuszczaja nie będzie
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:34 pm

carrie17 napisał:
Jezu, może wciągnę moją mamę do howrse i też będziemy sobie razem cisnąć w jakiejś hodowli Laughing "mamo, głodna jestem, gdzie obiad?", "nie teraz, zbieram losy na loterii" Laughing
XD A gdyby Twoja mama też Cię tak ośmieszyła na forum ? Laughing
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:36 pm

Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:
XD A gdyby Twoja mama też Cię tak ośmieszyła na forum ? Laughing

No jak to co? Będę płakać Sad
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:36 pm

Ucieklabys do lazienki bys sie zamknela i poplakala i nie chciala otworzyc Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 3573644101
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:38 pm

kaprysab napisał:
Ucieklabys do lazienki bys sie zamknela i poplakala i nie chciala otworzyc Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 3573644101
Dobrze, że nic przez okno nie wyrzuciła lub domu nie zabastował Rolling Eyes Laughing
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:42 pm

ciii bo jeszcze przyjda podejrza nas i tak zrobia
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:42 pm

"Łazienka jest zamknięta" Very Happy teraz to już mi nawet nerwy odeszły, bardziej mnie to wszystko śmieszy i ciekawi jakie jeszcze inne rewelacje nas czekają ...
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:44 pm

konie boskie w ufo i kolo fortuny z samymi boskimi i 1000000 kuponow
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:45 pm

Aż tak to nie, chyba, że tylko dla nowych graczy Laughing bo przecież trzeba zedrzeć jak najwięcej kasy Very Happy
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:48 pm

pewnie beda nowe dokonania tak sadze
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 3:54 pm

Bardzo łatwe nowe dokonania :]
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 4:03 pm

zeby mlodsi gracze nie miali problemow
ide bo mi corka cos przez sen placze powodzenia
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 1:09 am

Szczerze mówiąc, to zastanawiam sie czy naprawdę liczycie sie ze zdaniem graczy, skoro o wszystkim dowiadujemy się po fakcie? Bierzecie pod uwagę wyniki z jakiś bzdurnych ankiet, które trafiają do niewiadomo kogo, może do dzieci, któ¶e po prostu nie umią grać i wszystko jest dla nich za trudne. Gry, a w szczególności akie gry jak howrse, powinny polegać na myśleniu.

~Ikonka zabaw na stronie konia zostanie przesunięta do ramki ośrodka jeździeckiego
Wracacie na stare śmieci? Brawo! To po co wprowadzaliście zmianę jak teraz chcecie ją usunąć?

-Przez cały czas monitorujemy i sprawdzamy, jak gra funkcjonuje. Bieżące zasady są zbyt złożone i stąd decyzja o ich uproszczeniu
Jak się nie umie w to grać to szuka się innej gry łatwiejszej, a nie wymyśla tysiące petycji mające na celu ułatwienie gry, czy tak trudno poszukać po blogach, forach i innych stronach, których jest od groma planu na podniesienie PG i poświęcić te 5 minut? Ale oczywiście ta gra to oczywiście klikanina, nic więcej.

-Towarzysze, którzy już są dodani do koni, pozostaną na ich stronach.
Będą budzić się razem z pierwszą akcją wykonaną na koniu. Obudzony towarzysz nadal będzie dodawał bonus zgodny z jego opisem.

Jstem wniebozięta, chcecie zniszczyć wszystkie hodowle, czy jak? Ile osób miało fermy motli, duchów i z tego mają PD, mam wrażenie że robicie wszystko byleby wyciągnąć więcej kasy, od nas, zwykĸłych króliczków szaraczków, osób, które nie są traktowane jak normalni ludzi, tylko jak maszynki do zarabiania peniędzy. Ale przecież to my zarabiamy dla was, to my kupujemy kupony i to my utrzymujemy ten serwer, ale wy chcecie kasy jeszcze więcej, no oczywiście. Przecież wycofanie towarzyszy spowoduje braki w PD, PD zdobęciemy, za kupony, kupony zdobędziemy za kasę i wy zarobicie na tym jeszcze wiecej, czyż to nie jest cudowne? Ale prawda jest taka, że wy tylko na tym stracicie, przez jakieś bzdurne zmiany stracicie dorosłych gracze, a jakieś dzieci nie utrzymają serwera ani was.
-Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze.

Jasne, przecież żadedn skill, ani koń hodowlany nie towarzysza, no jasne. Przecież to była przewaga, kto obudził towarzysza, miał większe szanse na wygraną zawodów, kto towarzysza ni obudził częsciej przegrywał. Ta gra polegała na myśleniu, teraz wprowadzacie system myślenia za graczy.

Taka jest prawda, a bana możecie mi dać, nie obchodzi mnie to, naprawdę. Jak napisała _pati201_, gracze to nie ryby, też powinni mieć głos.

No moje wypracowanie poszło Smile wiem, niektóre słowa zaczerpnełam z innych wypowiedzi
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 1:25 am

Mirmil Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 4074547142 Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 4074547142 Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 4074547142
Szkoda,że zrezygnował,był jednym z tych lepszych modów *i tak,zjedzcie mnie teraz za to*

Jak ja lubie się kłócić z rozpieszczonymi bachorami.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 1:43 am

Ja nie znoszę tych dzieci z forum >.<
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipostPią Lip 06, 2012 1:54 am

Bry, ja tak na chwilę, w czasie śniadania.
Zerknęłam do naszego gorącego wątku i przeczytałam coś, co mnie zaskoczyło. I to post aniekiii...

Cytat :
Tak, to prawda nikt mi nie kazał, ale gdy chciałam podwyższyć PG to musiałam to dać to komuś do zrobienia za mnie, przez co płaciłam jeszcze więcej. Bo mi jakoś zawsze nie wychodziło
Ręce mi, szczerze mówiąc, opadły. Nie umieć podnieść PG i z tego powodu cieszyć się z tak bzdurnych zmian? I jeszcze płacić za poniesienie PG?
Mogła się chociażby do mnie zwrócić, zrobiłabym jej to na współdzieleniu za darmo, bo dziwnym trafem mi podnoszenie PG zawsze wychodzi. Przecież to nie jest żadna komplikacja.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 15 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy
Powrót do góry 
Strona 15 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18  Next
 Similar topics
-
» Zmiany
» Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT
» Zmiany.[INT]
» Zmiany, zmiany w ekwipunku
» GRA - Zmiany w OJ

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach