| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:41 pm | |
| Stwierdzam że Howrse nie uczy tylko o koniach (minimalnie, chodzi o niektóre rasy, smakołyki, ciekawostki), a także o samym życiu! Przez te wszystkie zmiany, Ow nam to próbuje przekazać. Tak to na pewno to | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:42 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Stwierdzam że Howrse nie uczy tylko o koniach (minimalnie, chodzi o niektóre rasy, smakołyki, ciekawostki), a także o samym życiu! Przez te wszystkie zmiany, Ow nam to próbuje przekazać. Tak to na pewno to
Ło cholera... Jaka ja będę wykształcona! Nauczę się życia *-* | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:43 pm | |
| |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:43 pm | |
| Przez پاسخ: موضوع, 5 lipca 2012, 22:39:38 (Zgłoś naruszenie) Ludzie! Co wy jesteście tacy przeciwni decyzji Owlientu? Oni wiedza co robią. Chca ulepszyć grę, a nie ją pogorszyć. Gdyby ta zmiana miałą na celu pogorszenie gry na pewno by jej nie wprowadzili mówię wam! Znace przysłowie ,,Nie mów chop puki nie skoczysz"? Tak? A znacie jego znaczenie? Przekonacie się kiedy zmiana zostanie wprowadzona, a wy się pozytywnie zaskocczycie. Ow nie przejmuj się tymi krytykami. Ja wierzę w Twoje i i całego zespołu decyzje. Mnie nigdy nie zawiodaś ani teraz, ani na starym koncie! Tak trzymać. To mnie powalilo | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| - Cytat :
- Przez mirmur, 5 lipca 2012, 22:39:41 (Zgłoś naruszenie)
jeśli 100e jest dla kogoś adekwatną rekompensatą za ducha czy smoka to o czym tu więcej rozmawiać, żyjemy w innym świecie, przekonywanie ani dyskusja nic nie da, ktoś kto mówi że to dobre albo jest skończonym ... albo robi tak bo tak mu kazali powiedzieć to już było jaśniejsze. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:44 pm | |
| - kaprysab napisał:
- Przez پاسخ: موضوع, 5 lipca 2012, 22:39:38 (Zgłoś naruszenie)
Ludzie! Co wy jesteście tacy przeciwni decyzji Owlientu? Oni wiedza co robią. Chca ulepszyć grę, a nie ją pogorszyć. Gdyby ta zmiana miałą na celu pogorszenie gry na pewno by jej nie wprowadzili mówię wam! Znace przysłowie ,,Nie mów chop puki nie skoczysz"? Tak? A znacie jego znaczenie? Przekonacie się kiedy zmiana zostanie wprowadzona, a wy się pozytywnie zaskocczycie. Ow nie przejmuj się tymi krytykami. Ja wierzę w Twoje i i całego zespołu decyzje. Mnie nigdy nie zawiodaś ani teraz, ani na starym koncie! Tak trzymać. To mnie powalilo Ulepszyć ? Hahahaha[ ] niech się lepiej zastanowi co pisze ;] |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:46 pm | |
| - Cytat :
- Przez Nathaly, 5 lipca 2012, 22:44:06 (Zgłoś naruszenie)
Ayashi tym prostym komentarzem chciała tylko wykazac,iż punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Ta zmiana jest zarowno dobra jak i zla,dla innych. Każdy ma inną opinie na ten temat i po raz kolejny proszę, szanujcie ja. Bo to,ze dla Was jest coś złe, nie znaczy,że takie ma byc dla wszystkich. Argumentami mozna sie wymieniac w sposób kulturalny bez pisania oszczerstw.
I nie wycofujemy, bo akurat moderatorzy nie maja żadnego wplywu na to jakie zmiany sa wprowadzane do gry. jesteśmy zwykłymi graczami, nie akcjonariuszami
na Ow też psow nie wieszajcie. Przecież Ona jest pracownikiem, który tylko komunikuje to,co Ci u góry wymyslili
Szczerze watpie,zeby Pan Prezes siadl i czytał opinie na tym forum. pewnie nawet nie zna jezyka polskiego. Howrse jest nastawione na zysk, przecież to jest oczywiste. nikt nie prowadzi działaności gosdpodarczej charytatywnie | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:46 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:48 pm | |
| Mikim ale ten bunt jest na wszystkich serwerach ;] |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:49 pm | |
| Ja tylko wkleiłem jej wypowiedź bo mi koleżanka dała współ. i widzę co się dzieje na forum | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:54 pm | |
| Przynajmniej ten post Nathaly był szczery | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:55 pm | |
| Przez mirmur, 5 lipca 2012, 22:51:44 (Zgłoś naruszenie) Nathaly chylę czoła przed tym wyznaniem, które potwierdza moje przypuszczenia
Niestety jesteśmy całkowicie bezradni, nie tylko my- gracze ale i moderatorzy czy Ow, niepotrzebnie się denerwujemy i kłucimy, w gruncie rzeczy nasze dzialania i pisemne frustracje nie będą miały na nic wpływu, decyzje zapadają w innym kraju i są nieodwołalne. Dorośli to rozumią dzieci są zrozpaczone i czują się oszukane. Ale ono mnie wkurza | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:58 pm | |
| A teraz pytanie za 1000 pkt. dac ducha Falabelli czy lepiej zostawić na promocję ? |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:01 pm | |
| Kamil, ja zostawiam na promocję. zresztą, będziesz miał czas to zrewidować, bo na internationalu wejdzie prędzej. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:02 pm | |
| Pytanie za 100 pkt: po czyjej stronie jest mirmur? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:03 pm | |
| - erreo napisał:
- Kamil, ja zostawiam na promocję. zresztą, będziesz miał czas to zrewidować, bo na internationalu wejdzie prędzej.
No właśnie, jestem tylko ciekawy jak to będzie wyglądało i jaka będzie nagroda główna - Caddie napisał:
- Pytanie za 100 pkt: po czyjej stronie jest mirmur?
Teraz to już sam nie wiem
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Czw Lip 05, 2012 3:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:04 pm | |
| mirmur jest zarówno przeciw zmianom jak i użytkownikom, którzy wszczynają bunt ^^ ot, taki ciekawy przypadek wszelkiego anty. | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:04 pm | |
| za przeproszeniem wlazi obu stronom | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:05 pm | |
| A ja dochodzę do wniosku, że mam gdzieś ich promocje i chyba przestanę się do nich przykładać i ograniczę się do niezbędnego minimum | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:05 pm | |
| Ej, a oni odblokują mnie na forum? Czy to wersja "foch forever"? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:06 pm | |
| założę się, że główną nagrodą będzie kolejny boski, produkują ich teraz tyle, że się w zakładkach niektórym nie pomieszczą. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:06 pm | |
| Nathaly chylę czoła przed tym wyznaniem, które potwierdza moje przypuszczenia
Niestety jesteśmy całkowicie bezradni, nie tylko my- gracze ale i moderatorzy czy Ow, niepotrzebnie się denerwujemy i kłucimy, w gruncie rzeczy nasze dzialania i pisemne frustracje nie będą miały na nic wpływu, decyzje zapadają w innym kraju i są nieodwołalne. Dorośli to rozumią dzieci są zrozpaczone i czują się oszukane. Ja już nie powiem jak on rozpaczał -,-' |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:08 pm | |
| - Caddie napisał:
- Ej, a oni odblokują mnie na forum? Czy to wersja "foch forever"?
Chyba masz tak jak ja - ban na trzy dni, żeby ochłonąć | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:09 pm | |
| Uwierz, że później napiszę im książkę na temat tego co myślę. | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:11 pm | |
| Najcudowniejsze jest to, że nie mam ani pół ducha/smoka/gryfa/kij wie czego, bo w sumie za dużo tego nie kupowałam... Jeśli ta promocja będzie mieć na celu wykończenie moich funduszy, to powodzenia. Bo po tych zmianach duchy będą za miliony szły chyba | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:13 pm | |
| - mirmur napisał:
kaprysab przepraszam, przyznam się że ja też byłem zrozpaczony jak moja córka zamknęła się w łazience i płakała a od wielu godzin nie gra i przez kolejne dni też nie będzie. Chyba źle się wyraziłem. Tak nie wolno się wstydzić uczuć, dorośli czują tak samo jak dzieci bo wszyscy są ludźmi. Niestety nie od parady pieniądze nazwali mamoną, francuscy właściciele owlientu zostali nią owładnięci i nic innego poza tym nie widzą, poczucie wyrządzonej graczom krzywdy jest im całkowicie obce o czym świadczą właśnie rekompensaty po 100e za boskich towarzyszy. Dla nich liczy się zysk nie człowiek a jak Ow podejmie jakieś działania w naszej obronie to straci pracę. obawiam się że lepszej administratorki i lepszego zespołu moderatorów nie będziemy mieli. Tu chyba jest mowa o LIStku żeby płakać z powodu gry ? Co to się teraz dzieje ? oO |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:15 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- mirmur napisał:
kaprysab przepraszam, przyznam się że ja też byłem zrozpaczony jak moja córka zamknęła się w łazience i płakała a od wielu godzin nie gra i przez kolejne dni też nie będzie. Chyba źle się wyraziłem. Tak nie wolno się wstydzić uczuć, dorośli czują tak samo jak dzieci bo wszyscy są ludźmi. Niestety nie od parady pieniądze nazwali mamoną, francuscy właściciele owlientu zostali nią owładnięci i nic innego poza tym nie widzą, poczucie wyrządzonej graczom krzywdy jest im całkowicie obce o czym świadczą właśnie rekompensaty po 100e za boskich towarzyszy. Dla nich liczy się zysk nie człowiek a jak Ow podejmie jakieś działania w naszej obronie to straci pracę. obawiam się że lepszej administratorki i lepszego zespołu moderatorów nie będziemy mieli. Tu chyba jest mowa o LIStku żeby płakać z powodu gry ? Co to się teraz dzieje ? oO A mi się zawsze wydawało, że LIStek jest pełnoletnia... | |
|
| |
| |
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:16 pm | |
| Kamilu, za niedługo dzieciaki będą chodziły do szkoły z iPadami i uczyły się, jak hakować konta innych... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
|
| |
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|