| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:40 am | |
| - carrie17 napisał:
- Mikim padłam na twarz ;D
Moja wklejka do Kowelana:
Kowelanie, to, że część 'społeczeństwa' nie używało towarzyszy, nie oznacza, że nie używał ich nikt. Jeśli komuś przeszkadzały, nie kupował ich - proste. Dlaczego więc usuwacie je? Jeśli aż tak niesamowity problem stanowiło podniesienie PG o 1,2, to wystarczyło zostawić towarzyszy, wyłączając ich funkcję podnoszenia PG - w zamian ustawić je automatycznie. Mielibyście swoje uproszczenie, bez fali protestów jaki się posypał. Dla mnie logiczne.
Najbardziej jednak nurtuje mnie Twoje stwierdzenie, że proces zbierania opinii jest bardzo złożony. A w ogóle zbieracie nasze opinie? bo kiedy większość protestowała po zabraniu ogłoszeń, nie został wprowadzony żaden zamiennik.
Co z tego, że wyślemy teraz naszych towarzyszy w podróż, skoro będzie to jednorazowa korzyść? Wygramy jakieś tam nagrody, które sprzedamy bądź zużyjemy. Podczas gdy towarzyszy już NIE BĘDZIE. To ma być ta rekompensata? Nawet jeśli będzie to boski koń (nagroda główna), nie zastąpi on PD od duchów i motyli, które wspomagały hodowlę. Skomentuję tak - aga-aga-aga napisał:
jestem na NIE! towarzysze są potrzebni! ja jakoś np. nigdy kuponu nie kupiłam a jakoś kuponów nie wycofują! |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| |
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:40 am | |
| Caddie, a więc twierdzenie, że bany lecą tylko za nieodpowiednie zachowanie jest śliczną bajeczką (:
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:41 am | |
| - Caddie napisał:
- OGŁOSZENIA PARAFIAAAAALNEEEEE!
Zablokowali mi dostęp do forum, dziękuję, pozdrawiam. <3 To za wyrażanie własnych poglądów na temat gry |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:41 am | |
| Jasne jest to wyłącznie serwer gry, nic poza tym! Zrób to za mnie (nie mam dostępu) | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:42 am | |
| Za to, że napisałam, że Ubisoft i Owlient to jedna wielka komercyjna firma. <3 | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:43 am | |
| Japierdziu...Co do Mirmila - jest to ( był ) najlepszy moderator jakiego znałam. Jedyny , mądry. I on ma rację. Tak jak wy. Będę walczyć o dobre howrse! Jak ktoś chce moje GG to niech na PW na howrse pisze. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:44 am | |
| - wilczyca1000 napisał:
- Japierdziu...Co do Mirmila - jest to ( był ) najlepszy moderator jakiego znałam. Jedyny , mądry. I on ma rację. Tak jak wy. Będę walczyć o dobre howrse! Jak ktoś chce moje GG to niech na PW na howrse pisze.
Odkąd nie jest Modem to nie trzyma się " Wesołej Paczki Ow" i zaczyna się stawiać. Czyżby sprawiał problemy ? Z tego co pamiętam, on zawsze podlizywał się Ow i wychwalał ją na każdym możliwym kroku. |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:44 am | |
| Caddie, za co? Czy też mam się szykować na upomnienie?? | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:45 am | |
| - Caddie napisał:
Zablokowali mi dostęp do forum, dziękuję, pozdrawiam. <3 No wiedziałam.Witaj wśród zbanowanych <3 | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:46 am | |
| Czytam posty Mirmila i nie dowierzam o_o pierwszy raz się z nim zgadzam | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:47 am | |
| - Alasky napisał:
- Caddie napisał:
Zablokowali mi dostęp do forum, dziękuję, pozdrawiam. <3 No wiedziałam.Witaj wśród zbanowanych <3 Też witam, aczkolwiek byłem już o wiele wcześniej i z innego powodu PS. Malto, zapomniałem powiedzieć, że to się rozwala przy użyciu [ url][/ /url] | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:47 am | |
| Za co Cię ocenzurowali Malto ? |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:48 am | |
| | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:49 am | |
| za mój link, tak myślałem Wybacz Malto | |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:49 am | |
| | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:50 am | |
| aż mnie kusi żeby coś zrobić | |
|
| |
Anett1906 Nowy
Nick w grze : Anett1906 Liczba postów : 43 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:51 am | |
| To się nazywa poświęcenie dla ogółu hehe | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:51 am | |
| O, wywalili mnie z forum | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Mnie tam jeszcze nie zbanowali. Także ja jeszcze mogę "nabroić" | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:52 am | |
| - Cytat :
- Szczerze dziwi mnie jedna rzecz. A mianowicie czemu wszystkie zmiany są wprowadzane czy gracze tego chcą czy nie - mają zwyczajnie przyjąć wszystkie nowości za fakt. Dlaczego polska wersja MUSI być dokładnie taka jak międzynarodowa, francuska czy inna bułgarska? Dlaczego graczy ZMUSZA SIĘ do zaakceptowania stanu takiego jak ma być (tudzież "nie podoba się to nie grać")?
Czy naprawdę tak wielką trudnością było by wprowadzenie jakiegoś okresu próbnego nowych funkcji, a następnie ankiety, w której to gracze by decydowali o przydatnych funkcjach? W Howrse gram od 31.12.2009 (na wersji międzynarodowej), niemal od samych początków również na polskiej wersji. I pamiętam jeszcze funkcje, które nawet do Howrse.pl nie weszły - szczepienia, odrobaczania, zupełnie inną grafikę. Jasne, że wiele zmian było in plus, niektóre naprawdę były przydatne. Ale też jeśli gra będzie dalej rozwijała się w kierunku maksymalnego uproszczenia to w końcu będzie ją można zakwalifikować wg PEGI jako 3+. Gdzie wystarczy się zalogować, a wszystkie konie będą nakarmione, napojone, wyczyszczone i same się wyślą na zawody i rozmnożą. A chyba nie o to chodzi. To właśnie poziom trudności czyni ją interesującą. To logiczne, ze początkujący gracz sobie z wieloma rzeczami nie radzi, do tego zdobywa się doświadczenie w grze, od tego są inni gracze by mu pomóc. A co jeśli początkujący dostanie wszystko na tacy, podsunięte pod sam nos i jeszcze rozdrobnione żeby przypadkiem się nie zadławić? I teraz czekam aż mnie zablokują xD | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:53 am | |
| Jej, widzę, że ja jedyna na TYM forum i jedna z nielicznych na Oficjalnym forum, popiera te zmiany...Aż, się głupio czuje, nie z powodu, że to popieram, lecz z powodu, że większość tego nie popiera |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:53 am | |
| |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Ludzie zróbcie bunt żeby mnie przywrócili :< Chcę się dalej kłócić! | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:57 am | |
| Mam pewien pomysł Mała strona (podpisana przez ogół użytkowników) i każdy wysyła na kontakt jakiś szablonowy tekst wraz z linkiem. Ciekawe co zrobią, gdy dostaną 100 takich samych wiadomości. A my niczego nieświadomi będzie np. pytać co to jest, "ja tego nie znam" itd....
Ostatnio zmieniony przez Mikim7 dnia Czw Lip 05, 2012 7:58 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Anett1906 Nowy
Nick w grze : Anett1906 Liczba postów : 43 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:57 am | |
| Malto ... no wiesz... jak możesz rozpowszechniać nieprawdziwe informacje, wprowadzając ludzi w jakże karygodny i niedopuszczalny błąd haha | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:59 am | |
| - Cytat :
- Przez Fryzowa, 5 lipca 2012, 15:56:56 (Zgłoś naruszenie)
Koniec!Usune konto!Jeśli usuną towarzyszy! - o. To jest bunt, a nie jakieś nasze krytyki | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 8:01 am | |
| Malto w ten sposób obraziła Ow i musiała ponieść karę ;/ |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
|
| |
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|