Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy

Go down 
+37
Domel
Ulquiorra666
FunnyOne
Barson1990
anteek
Sathilia
LadyArvena
Uśmieszek
kaprysab
ArinStreal
Clue
Takashiro
Anett1906
wilczyca1000
Philipek
eloite
amorkowa
Jetrel
xTikTakx
Alasky
Calma
Aglyss
Bezbarwna92
koziorożec
Keplie
karina127
erreo
EREIS
Ayashi
Szarusia16
hanka1998
Sabula
Nevarra
Malto
carrie17
Temperance
Mikim7
41 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 4:50 am

Alasky napisał:
Koło której zazwyczaj dają takie wątki ? Wink
12 ale chyba nie będzie go gdyż boją się komentarzy ;]
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:02 am

Jest! Ludzie, komentujcie. Ładnie zaczęliśmy Very Happy
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:06 am

na internationalu nie zostawili na nich suchej nitki (:
a najbardziej podobała mi się odpowiedź jednego z tamtych modów na zarzut olewania graczy i braku jakiejkolwiek konsultacji:
"to biznes, a nie demokracja"

((:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:06 am

Temat o wyprawach
Temat o wycofaniu towarzyszy
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:40 am

Heh kocham to.Reklama poszła=poszedł banik i -1 pkt.Szcerze? Wale to -,-
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:46 am

Alasky - ja napisałam Equirealm i ban za reklame innej gry. Żal mi ich w ogóle.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:48 am

Aglyss napisał:
A tak naprawdę to ban za własne zdanie, które w howrse jest niedozwolone
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:49 am

Kamil2010 napisał:
Aglyss napisał:

Święta racja. rób tak jak modzi - podlizuj sie ile wlezie, to może nie dostaniesz bana. Podlizuj sie, chwal wszystkie zmiany i promocje, przekonuj do swojego zdania innych graczy - jest git.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:51 am

Ja tylko czekam, kiedy mnie zbanują. Swoją drogą, widzieliście to?
Cytat :

''Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze.''
Ow nie ma pojęcia, o czym w ogóle pisze.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

Nick w grze : Bezbarwna
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:52 am

Dobra co do zmian:

Cytat :
- - - Sprzedaże koni - - -

Możliwość szukania konia według posiadanego towarzysza zostanie wycofana.

Troche słąbo zwłaszcza, że zaznaczyli, ze towarzysze przy koniach będą być może potrzebne w dalszych promocjach.

Cytat :

Zadania z samouczka oraz dokonań wymagające korzystania z towarzyszy, zostaną zmienione.

Zatem chcę mieć możliwość ich wypełnienia, bo znowu skorzystają tutaj tylko nowi gracze.

Cytat :
- - - Zabawy źrebaków - - -

~Ikonka zabaw na stronie konia zostanie przesunięta do ramki ośrodka jeździeckiego

Dobrze rozumiem? Zabawy będą jak lekcje?

Cytat :
~Energia, którą koń będzie zużywać w wieku 8. miesięcy na godzinę zabawy będzie taka sama, jak ta, która jest teraz wymagana w wieku 10 miesięcy. Energia wymagana w wieku 10 miesięcy będzie taka, jak teraz wymagana w wieku 12 itd.

To mi się trochę miesza. Rozkminił ktoś te poziomy energii?

Cytat :
Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze.

A to jest dla mnie śmiech na sali. Mało popularne? Mało ważne? Ci towarzysze dawali duzo przy zawodach, był strategicznym punktem, bo nie każdy je budził.

Co do promocji z wysyłaniem po przedmioty. Może być ciekawie, czekam na dokladniejsze szczegóły.
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:54 am

Malto napisał:
Cytat :

''Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze.''

Taaa, pisała wczoraj w nocy, kiedy była odmóżdżona i w dodatku po ciemku.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 5:57 am

Malto napisał:
Cytat :

po prostu powtarza dokładnie słowo w słowo to, co mówi Ow na international, tylko nie wiem, skąd oni ten wniosek wyciągnęli.
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:01 am

Aglyss napisał:
Kamil2010 napisał:
Aglyss napisał:

Święta racja. rób tak jak modzi - podlizuj sie ile wlezie, to może nie dostaniesz bana. Podlizuj sie, chwal wszystkie zmiany i promocje, przekonuj do swojego zdania innych graczy - jest git.
No widzisz Aglyss.Tez napisałam o tej grze i już! -Wielu graczy uważało je za śmieci i postaraamy się znaleźć coś co sie wam spodoba.

Haha! To samo było z DJ,Ogłoszeniami...ręce opadaja...Wiem! zaproszę kolezanke do chaty i popiszemy z jej konta Twisted Evil
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:04 am

Alasky napisał:
Aglyss napisał:
Kamil2010 napisał:
Aglyss napisał:

No widzisz Aglyss.Tez napisałam o tej grze i już! -Wielu graczy uważało je za śmieci i postaraamy się znaleźć coś co sie wam spodoba.

Haha! To samo było z DJ,Ogłoszeniami...ręce opadaja...Wiem! zaproszę kolezanke do chaty i popiszemy z jej konta Twisted Evil

Uznają za multi, lepiej to Ty idź do niej.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:06 am

Malto napisał:
Cytat :

Szczerze to nie zdziwię się jeśli zamkną wątek i wszyscy tak komentujący dostaną bana za reklamę innych gier lub porostu za krytykę świętej Ow no bo przecież Owilent ma zawsze racją a my to tylko osły kupujące kupony nie mogące nawet wyrazić swojej opinii w takiej sytuacji kiedy sami utrudniają nam grę. Dodam jeszcze od kiedy Ow tak się troszczy o nasze opinie na temat towarzyszy ? Zobaczyła kilka postów w wątku o RO podczas promocji z Boskimi lub inną promocją polegającą na otworzeniu RO i teraz chce usunąć przez to towarzyszy po jakieś dziecko marudziło, że zamiast boskiego ma psa, owcę lub innego towarzysza ale już o usunięciu towarzyszy tylko z RO to nie pomyślą
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:09 am

xTikTakx napisał:
Alasky napisał:
Aglyss napisał:
Kamil2010 napisał:
Aglyss napisał:

Uznają za multi, lepiej to Ty idź do niej.
Wykombinuje coś.W każdym bądź razie będę pisać z konta Lolek33
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:09 am

Co do zmian:
Niebawem na howrse:)
Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 2rokj83
Powrót do góry Go down
amorkowa
ZAGRODZIANIN
amorkowa

Nick w grze : amorkowa
Liczba postów : 2307

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:14 am

Cytat :
To może i ja dorzucę swoje trzy grosze?
Te zmiany są chyba najgorszymi w historii howrse. Niegdyś było zamieszanie z wprowadzeniem towarzyszy, a teraz je usuwacie. Skoro gracze zdobywali PD robiąc skillery na duchu, choć mogli oporządzać parę setek (a nawet tysięcy) koni - dlaczego nie zrobiliście coś z duchami, np. nie podnieśliście ich ceny? W ten sposób problem zostałby rozwiązany bez niepotrzebnych zamieszań.
Ta gra niestety się stacza na dno, niegdyś było trzeba zapracować na swój sukces - w tej chwili Owlient robi to za graczy. A co z hodowlami? Co z projektem 0 PG? Wszystko się sypnie. A niewiele brakuje i najlepsi gracze odejdą z gry, a dzieci (bez obrazy dla młodszych graczy) niekupujące kupony nie będą w stanie utrzymać serwer. W ostateczności howrse.pl będzie tylko historią. Czy o to Wam właśnie chodzi?

Moja wiadomośc na forum howrse
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2562520
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:16 am

A ja powiem tylko tak: szkoda słów.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:18 am

miętova. napisał:

No, więc ja i tony nigdy nie odejdziemy. Ta gra jest ze mną od zawsze. To na niej poznałam wielu fajowskich przyjaciół, to dzięki niej dowiedziałam się o tylu rasach koni... Ow nie chodzi o kasę. O tym wiem na pewno.

Przestańce zwlalać na Owlient. Ja twierdzę, że to wy powinniście się obudzić... Gra o koniach? Tak! O psach, gryfach, królikach? Nieee... Tak mówiliście na początku. Teraz mówicie inaczej. Owlient wie, co robi. Sami zobaczycie.

Tu już widać zwykłe podlizywanie się
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:20 am

Matko Boska... Ile tam dzieciaków stojących murem za Ow i jej cudownymi zmianymi...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:22 am

"Przez miętova., 5 lipca 2012, 14:17:53 (Zgłoś naruszenie)
RocketQueen - patrzyłam na Ow już ponad roku! Zawsze nas wpierała! Zawsze pomagała! A wy jej tak dziękujecie..."
O tak Ow nas tak wspiera, że ho ho to raczej gracze ją wspierają kupując kupony ;]
Powrót do góry Go down
Bezbarwna92
Przyjaciel Zagrody
Bezbarwna92

Nick w grze : Bezbarwna
Liczba postów : 423

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:22 am

Kamil2010 napisał:
miętova. napisał:

No, więc ja i tony nigdy nie odejdziemy. Ta gra jest ze mną od zawsze. To na niej poznałam wielu fajowskich przyjaciół, to dzięki niej dowiedziałam się o tylu rasach koni... Ow nie chodzi o kasę. O tym wiem na pewno.

Przestańce zwlalać na Owlient. Ja twierdzę, że to wy powinniście się obudzić... Gra o koniach? Tak! O psach, gryfach, królikach? Nieee... Tak mówiliście na początku. Teraz mówicie inaczej. Owlient wie, co robi. Sami zobaczycie.

Tu już widać zwykłe podlizywanie się

Zabawne ze ta cała miętova pisze ze gar jest z nią od zawsze a jej staż to 11 dni Suspect
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:24 am

Przez Chanel, 5 lipca 2012, 14:19:29 (Zgłoś naruszenie)
Nie będę się już z wami kłócić! Robicie tylko przykrość Ow! O boże nie ma DJ!? No i co z tego?! To było przecież dla dobra gry! Teraz kiedy Ow i moderatorzy zobaczą tyle negatywnych komentarzy, zobaczycie co się stanie. Powodzenia.

No tak racja trzeba bać się Ow i siedzieć cicho
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:25 am

Kamil2010 napisał:
RocketQueen - patrzyłam na Ow już ponad roku! Zawsze nas wpierała! Zawsze pomagała! A wy jej tak dziękujecie..."
O tak Ow nas tak wspiera, że ho ho to raczej gracze ją wspierają kupując kupony ;]
To ja jestem zła użytkowniczka, bo nie wydałam złotówki odkąd ostatni raz kupiłam kupon (:

Swoją drogą, to patrząc na niektóre komentarze, to mam wrażenie, że niektórym dzieciakom popieprzył (przepraszam) się świat realny z wirtualnym ^^
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:32 am

miętova i Chanel poprostu wielbią i podlizują się Ow...i jeszcze jakie zdziwione że się kłócimy!
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:33 am

czego Wy od dzieci oczekujecie? przecież one ani kuponów nie kupują, ani nie trenują koni z czołówki. co im tam po zmianach, im łatwiej, tym lepiej. Ow jest dla nich taką matulką, więc jej bronią, bo przecież nie wgłębiają się w mechanizmy kierujące grą.
chodzi o to, że Ow wydaje się przychylać tylko w ich stronę, chcąc gry przyjaznej dzieciom, zapominając o reszcie, według których gra powinna być wyzwaniem.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:33 am

Przez miętova., 5 lipca 2012, 14:21:26 (Zgłoś naruszenie)
Chanel - popieram... teraz już nie będę się użerać z wami, nudzi mi się, nic nie umiecie docenić. Żegnam osoby protestujące i witam graczy wspierających Ow

Przez Chanel, 5 lipca 2012, 14:22:14 (Zgłoś naruszenie)
No dziękuję wam. Protesty, prostesty. Współczuję adminom. Naprawdę. Jak myślicie? Jak się teraz poczuli? Kłotnie i jeszcze raz kłótnie..

Te dzieci nie wiedzą co czyją myślą, że za podlizywanie spłynie na nie deszcz kuponów Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 2153337378
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:35 am

Ayashi napisał:
Kamil2010 napisał:
To ja jestem zła użytkowniczka, bo nie wydałam złotówki odkąd ostatni raz kupiłam kupon (:

Swoją drogą, to patrząc na niektóre komentarze, to mam wrażenie, że niektórym dzieciakom popieprzył (przepraszam) się świat realny z wirtualnym ^^
Tak i jeszcze te komentarze, że dzięki tej grze znalazła przyjaciół, że jej przyjaciele się kłócą ojej to straszne Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 2153337378
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 6:37 am

Post Mirmila!
Cytat :
Co za sens jest "upraszczania" gry? Czy Howrse ma byc zabawa dla analfabetów? Jak tak dalej pojdzie to za jakis czas nie trzeba bedzie wogole tutaj myslec tylko klikac w obrazki Przypuszczam, ze wiekszosc graczy wolalaby znacznie ambitniejsza gre, niż taka do ktorej dazy Owlient. Zamiast upraszczac wszystko postarajcie sie zrobic cos co bedzie wymagalo przynajmniej odrobine inteligencji
Nie wierzę! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy
Powrót do góry 
Strona 5 z 18Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next
 Similar topics
-
» Zmiany
» Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT
» Zmiany.[INT]
» Zmiany, zmiany w ekwipunku
» GRA - Zmiany w OJ

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach