Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:38 am | |
| MATKO BOSKA! Mirmil! I... *zawał* ja się z nim zgadzam ;O | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:39 am | |
| Ayashi, ja też! | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:39 am | |
| Mirmil sprzeciwia się zmianom!!! | |
| | | Go?? Gość
| | | | Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:41 am | |
| Malto... no szok, nie? Ja Cię nie mogę... Hit całych tych zmian! | |
| | | Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:41 am | |
| - Cytat :
- Olga12, 5 lipca 2012, 14:41:23 (Zgłoś naruszenie)
Szanuje wasze zdanie ale odczepcie się od Ow Umarłam. Hahhaha | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Kamil, wieRZę A te dzieci doprowadzają mnie do zawału, jęczą i jęczą, że Ow jest przez nas smutna... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:42 am | |
| Proszę, proszę ...Mirmil, wcześniej pupilek Ow, a teraz zaczynamy się buntować ? Nie ładnie Mirmil, nie ładnie... |
| | | Go?? Gość
| | | | Go?? Gość
| | | | Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:44 am | |
| Dzieciaki są mega... Dobra towarzystwo. Liczę na jakąś relację z wymiany zdań, bo kończę pracę za 15 min i nie będzie mi się chciało czytać całego wątku, jak się dostanę do sprzętu wieczorem, więc tu czekam na relacje | |
| | | Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:47 am | |
| Malto odpowiem na twój post na forum howrse.
Usunęli nam tych towarzyszy, bo oczekują, że będziemy kupować PD za kupony | |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:47 am | |
| Kochani, nie wiecie co piszecie. Mirmił jako jedyny z grona moderatorów stawał po stronie graczy i bronił ich... oczywiście w prywatnych rozmowach moderatorów i OW. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:49 am | |
| Gracze dnia: Olga12, Chanel, miętova - wybuduję im pomnik za wspieranie i obronę Ow | |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:51 am | |
| ale my, jako że nie mamy wglądu w prywatne rozmowy moderatorów i Ow, mamy w pamięci jedynie jego wredne odzywki i traktowanie wszystkich jak lekko opóźnionych w rozwoju, co niejednokrotnie pokazywał na forum. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:51 am | |
| - Jetrel napisał:
- Kochani, nie wiecie co piszecie. Mirmił jako jedyny z grona moderatorów stawał po stronie graczy i bronił ich... oczywiście w prywatnych rozmowach moderatorów i OW.
Ja po raz pierwszy widzę taki post ze strony Mirmila dlatego jestem w lekkim szoku |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:52 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Caddie dnia Czw Lip 05, 2012 6:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:52 am | |
| W głowie już mi się nie mieści to co administracja wyczynia z tą grą..
Chyba zaczynam się zastanawiać nad sensem dalszej zabawy skoro przysparza ona coraz więcej rozczarowań, które nijak nie są brane pod uwagę..
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:53 am | |
| Moja wypowiedź. Ciekawe za ile mnie zbanują. - Caddie napisał:
- Droga Ow, drogi Kowelanie, cała moderacjo i firmo Owlient,
odkąd pracujecie z Ubisoftem, doprawdy ta gra to jeden wielki biznes, a każde posunięcie jest zwyczajnie komercyjne i nie ma na celu pomocy graczom, tylko fakt, by całkowicie przesunąć do do kupowania kuponów, byście mieli większe obroty, a co za tym idzie pensje. Jest tylko jeden problem - co będzie jak Howrse upadnie? Klops. Twierdzicie, że tego nie zrobi? No to się zdziwicie. Coraz więcej rankingowców odchodzi, jest banowanych przez to że wyraża swoją opinię na temat tego co tu wyprawiacie. Co z tego, że na prezentacjach jest milion sto dziewięćset petycji na temat upraszczania gry? Co z tego, że dzieciaki chcą - dzieciaki zawsze chca, bo to to młode i ich inteligencja i rozwijanie strategii nie jest jeszcze na tyle duże, by mogły swobodnie myśleć jak tu grać by wspiąć się na szczyt. Błagam, doprawdy błagam, nie róbcie z rankingowców i wielu innych graczy IMBECYLI upraszczając im grę, bo jak to powiedziało wiele osób wcześniej wkrotce ta gra zejdzie do tego by nie myśleć jak wspiąć się w górę, tylko klikać obrazki, a ranking sam pędzi. Uwierzcie, osoby kupujące kupony też wkrótce będą miały dość, bo okaże się, że głupie nasiona zaraz będą kosztowały kupon. Co jest złego w towarzyszach? Tworzyły błędy jak diamentowe jabłko? Nie, prosperowały bardzo dobrze, wprowadzały utrudnienie, takie jak podnoszenie PG - jak myślicie, ile ktoś siedział, żeby wpaść na to jakie kroki będą odpowiednie by się udało podnieść je o całe 1.2? Przeszkadzały komuś? Chyba jakimś pięciolatkom, bo nie umiały podnieść tego PG, twierdziły, że towarzysze zabierają tylko energię, a także dawały mało bonusów. Dla starszych graczy nawet te podniesienie umiejętności o 0,0001 było czymś wspaniałym, szczególnie dla osób trenujących GP'owców. A co zrobią hodowle, które utrzymywały się głównie z towarzyszy? Co im po bonusie, skoro miały codziennie tak dużo PD umożliwiającego dalsze rozwijanie swoich gospodarstw? Wprowadzicie za to znowu coś innowacyjnego pt. "będzie dobrze, ale wydaj całą pensję na kupony"?
Nie rozumiem waszego postępowania, tu się zaczyna dziać prawdziwa patologia. Ogarnijcie się, bo naprawdę - prędzej czy później Howrse padnie. A jeśli chcecie się utrzymywać z dzieciaków - to uwierzcie, ich rodzice mają rozum i w końcu powiedzą "NIE!" na kolejne pytanie czy im kupią kupon. Myślicie, że jesteście innowacyjni? Jest tyle gier sim o koniach w internecie, że każdy znalazł by coś dla siebie. Może i nie mają jakieś cudownej grafiki, ale z pewnością lepszyt i co ważne trudniejszy system gry, żeby gracze mogli włączyć myślenie, a nie tępo siedzieć przed komputerem.
To tyle, co chciałam powiedzieć. Jeśli mnie zbanujecie, obniżycie staż, to proszę bardzo, nie obchodzi mnie to. Grunt, że wyraziłam swoje zdanie.
Dziękuję i pozdrawiam, Caddie. | |
| | | Go?? Gość
| | | | Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 6:58 am | |
| - Caddie napisał:
- Moja wypowiedź. Ciekawe za ile mnie zbanują.
- Caddie napisał:
- Droga Ow, drogi Kowelanie, cała moderacjo i firmo Owlient,
odkąd pracujecie z Ubisoftem, doprawdy ta gra to jeden wielki biznes, a każde posunięcie jest zwyczajnie komercyjne i nie ma na celu pomocy graczom, tylko fakt, by całkowicie przesunąć do do kupowania kuponów, byście mieli większe obroty, a co za tym idzie pensje. Jest tylko jeden problem - co będzie jak Howrse upadnie? Klops. Twierdzicie, że tego nie zrobi? No to się zdziwicie. Coraz więcej rankingowców odchodzi, jest banowanych przez to że wyraża swoją opinię na temat tego co tu wyprawiacie. Co z tego, że na prezentacjach jest milion sto dziewięćset petycji na temat upraszczania gry? Co z tego, że dzieciaki chcą - dzieciaki zawsze chca, bo to to młode i ich inteligencja i rozwijanie strategii nie jest jeszcze na tyle duże, by mogły swobodnie myśleć jak tu grać by wspiąć się na szczyt. Błagam, doprawdy błagam, nie róbcie z rankingowców i wielu innych graczy IMBECYLI upraszczając im grę, bo jak to powiedziało wiele osób wcześniej wkrotce ta gra zejdzie do tego by nie myśleć jak wspiąć się w górę, tylko klikać obrazki, a ranking sam pędzi. Uwierzcie, osoby kupujące kupony też wkrótce będą miały dość, bo okaże się, że głupie nasiona zaraz będą kosztowały kupon. Co jest złego w towarzyszach? Tworzyły błędy jak diamentowe jabłko? Nie, prosperowały bardzo dobrze, wprowadzały utrudnienie, takie jak podnoszenie PG - jak myślicie, ile ktoś siedział, żeby wpaść na to jakie kroki będą odpowiednie by się udało podnieść je o całe 1.2? Przeszkadzały komuś? Chyba jakimś pięciolatkom, bo nie umiały podnieść tego PG, twierdziły, że towarzysze zabierają tylko energię, a także dawały mało bonusów. Dla starszych graczy nawet te podniesienie umiejętności o 0,0001 było czymś wspaniałym, szczególnie dla osób trenujących GP'owców. A co zrobią hodowle, które utrzymywały się głównie z towarzyszy? Co im po bonusie, skoro miały codziennie tak dużo PD umożliwiającego dalsze rozwijanie swoich gospodarstw? Wprowadzicie za to znowu coś innowacyjnego pt. "będzie dobrze, ale wydaj całą pensję na kupony"?
Nie rozumiem waszego postępowania, tu się zaczyna dziać prawdziwa patologia. Ogarnijcie się, bo naprawdę - prędzej czy później Howrse padnie. A jeśli chcecie się utrzymywać z dzieciaków - to uwierzcie, ich rodzice mają rozum i w końcu powiedzą "NIE!" na kolejne pytanie czy im kupią kupon. Myślicie, że jesteście innowacyjni? Jest tyle gier sim o koniach w internecie, że każdy znalazł by coś dla siebie. Może i nie mają jakieś cudownej grafiki, ale z pewnością lepszyt i co ważne trudniejszy system gry, żeby gracze mogli włączyć myślenie, a nie tępo siedzieć przed komputerem.
To tyle, co chciałam powiedzieć. Jeśli mnie zbanujecie, obniżycie staż, to proszę bardzo, nie obchodzi mnie to. Grunt, że wyraziłam swoje zdanie.
Dziękuję i pozdrawiam, Caddie. To było najsensowniejsze podsumowanie więc...może.Ja się banem i karmą nie przemuję.Czytam całą dyskusję z Konta Lolek33 | |
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:00 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Czw Lip 05, 2012 7:01 am, w całości zmieniany 1 raz |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:01 am | |
| Co 15 stron będę wrzucać tą wypowiedź, niech wszyscy widzą. Rozpoczął się bunt. | |
| | | | Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:03 am | |
| Masz duże poprarcie więc wrzucaj.Ja nie będe odnawiać moich wypowiedzi ze stron 3-6 | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:03 am | |
| Caddie, pięknie napisane. Odpisałam Ci na howrse, ale wkleję jeszcze tutaj: - Cytat :
- Caddie, pięknie napisane, podpisuję się pod Twoim postem rękoma i nogami.
I przyznam się szczerze - jestem graczem od dawna pełnoletnim, wydałam na grę (w początkowej fazie, podczas największej fascynacji) paręset złotych, ale po tym, jak widzę, jak howrse się zmienia NA GORSZE, nie inwestuję w moje konto, a nawet więcej, zawieszam grę. Dlaczego? Bo widzę, że nie jestem traktowana poważnie. Konsultacje? Nic takiego nie istnieje. Początkowo istniało, owszem, ale wówczas Owilent nie miał nic wspólnego z Ubisoftem. Aktualnie dzieje się źle i nie zamierzam tego sponsorować.
Jeszcze słowo o grach konkurencyjnych. Owszem, istnieją. I to spora z nich jest oparta na genetyce - coś, co na howrse nie ma racji bytu. Grafika również nie jest mocną stroną howrse. Tak więc, jeśli ktoś chce znaleźć alternatywę - znajdzie, i to ciekawszą od tej gry. | |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:08 am | |
| Ow przemówiła: - Cytat :
- Co do "bycia łącznikiem" - może warto by w tym momencie wyjaśnić, że nad zmianami gry pracuje sztab ludzi. Opinie graczy są zbierane we wszystkich wersjach gry i tak, bierzemy je pod uwagę, ale nie oznacza to, że zastopujemy zmiany, które już są w trakcie. Mimo, że może to tak wyglądać, nie wprowadzamy zmian "oderwanych" od całości pomysłu na grę, a wszystko co robimy jest częścią szerszego planu.
Wasze opinie staramy się, na ile to możliwe, w ten właśnie plan włączać. | |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:09 am | |
| Doprawdy, wzruszyłam się.. "Starają się" uwzględniać nasze opinie.. | |
| | | Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 7:09 am | |
| Rozbawiło mnie to do łez:> | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
| | | | Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |