Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy

Go down 
+37
Domel
Ulquiorra666
FunnyOne
Barson1990
anteek
Sathilia
LadyArvena
Uśmieszek
kaprysab
ArinStreal
Clue
Takashiro
Anett1906
wilczyca1000
Philipek
eloite
amorkowa
Jetrel
xTikTakx
Alasky
Calma
Aglyss
Bezbarwna92
koziorożec
Keplie
karina127
erreo
EREIS
Ayashi
Szarusia16
hanka1998
Sabula
Nevarra
Malto
carrie17
Temperance
Mikim7
41 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 Empty
PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:33 pm

Ayashi napisał:
Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:
Dobrze, że mnie tam nie ma, bo bym przy niej wysiadła nerwowo Laughing

A niech sobie obserwuje, tu przynajmniej nas nie pozgłasza Laughing
A jak do swojej kochanej Ow napisze, pewnie są przyjaciółkami uważajmy lepiej Laughing Rolling Eyes

Pozwolę sobie skomentować to w ten sposób:

Heheh, a Skaza to Ow/Kowelan? Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:35 pm

Malto napisał:
aniko74 napisał:
Napisałam wiersz do adminów :
W świecie howrse różnie bywa,
Zabawnie i dziwnie,
Raz Ow jest szczęśliwa,
To znów wręcz przeciwnie.
W dżungli życia, w życia buszu
Zawsze ci pomogą
Cztery łapy,
Para uszu,
Oczy,
Nos
I ogon. To towarszysz ukochany naszych koni z howrse a więc proszę admin Ow nie usuwaj nas tak sobie my żyjemy cząstką życia w sercach graczy howrse .Mniej tragiczne jest rozstanie,
Snucie się po kątach;
Nawet rozpacz, moim zdaniem,
Inaczej wygląda,
Teraz grzmotnęłam szczęką o podłogę.

Załamuję się Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 2153337378

WiMi napisał:
Howrse i gracze według mnie robią się ,, królikami doświadczalnymi,, . Po prostu trzeba przetestować jakąś opcje a jak nie wyjdzie to ją usunąć ( tyle że w przypadku zwierząt to je się usuwa).
Za chwilę będzie tak, że nawet pięciolatek zdobędzie baliosa , będzie w pierwszej dziesiątce rankingu. No bo przecież ,, Bieżące zasady są zbyt złożone ,, !
Ten tekst mnie po prostu rozwala:
Przez cały czas monitorujemy i sprawdzamy, jak gra funkcjonuje. Bieżące zasady są zbyt złożone i stąd decyzja o ich uproszczeniu. Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze.
Monitorujecie cały czas? No coś mi się nie wydaje ... Bieżące zasady są zbyt złożone? No chyba oto chodzi. Lepiej żebyśmy ruszyli głową jak coś zdobyć, żebyśmy dążyli do celu myśląc po drodze! Towarzysze są mało popularne ? No chyba was coś boli!
Piszecie głupoty. Radzicie od rzeczy. My gramy w tą grę i to my znamy ją i siebie najlepiej!
Tu trochę racji jest Owilent robi z nas króliki doświadczalne a my je testujemy lecz kiedy się przyzwyczaimy wycofują coś Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 2153337378
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:37 pm

Malto napisał:
Ayashi napisał:
Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:
Dobrze, że mnie tam nie ma, bo bym przy niej wysiadła nerwowo Laughing

A niech sobie obserwuje, tu przynajmniej nas nie pozgłasza Laughing
A jak do swojej kochanej Ow napisze, pewnie są przyjaciółkami uważajmy lepiej Laughing Rolling Eyes

Pozwolę sobie skomentować to w ten sposób:

Heheh, a Skaza to Ow/Kowelan? Laughing

Raczej Mufasa, to w końcu jego imienia się Shenzi boi Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:38 pm

Nic nie pobije wypowiedzi Ow, która stwierdziła, że gracze twierdzili, że towarzysze to śmieci Very Happy to ciekawe co jeszcze robią rzepy i jabłka w RO, skoro tak przejmują się tym, co mówią gracze Laughing
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:39 pm

Co w ogóle robią jabłka w zapasach xD Albo te gratulacje od Ow... Chociaż taki prezent, to zaszczyt Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:41 pm

Po co w ogóle są te jabłka... xD

Ej, a wam powlepiali bany i teraz nie możecie zapraszać znajomych do losów.. Żal ;o
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:42 pm

Cherry_Suprise napisał:

Naprawdę nie wiem po co ten wasz cały protest, że ucierpią hodowle. Sama robie konie do GP i przez tą zmianę nikt nie ucierpi, bo Ow pisze, ze umiejetnosci i tak będa dodawane przy zabawach, więc na jedno wyjdzie. Napisała również ze do 23 lipca możecie dać swoim koniom towarzyszy i one zostaną. Więc dajcie teraz wszytskie swoje motyle itp. aby potem miec PD. Spójrzcie takze na to że pózniej konie posiadające takich towarzyszy będa drogie i cenne.
A propo ułatwiania gry 9 latkom: Ow doskonale wie że w tą gre graja ludzie w kazdym wieku i tak stara sie ja wykreować aby każdy miał z tego jakąs radośc (czy to na tydzień czy to na kilka lat). Aby w tej grze zajsc wysoko naprawde nie wystarczy klikac w obrazki - trzeba naprawde dużo myslec, wyprobowac różnych sposobów. Odkryc na czym polega gra, a polega na współpracy między graczami. Po co hodować dobre konie jak nikt ich nie kupi? itd... A te ułatwienia w stylu : ,,wygraj przedmioty'' są bardzo potrzebne. Ja wiem ze wiele osob tutaj kupuje 10000000 kuponów i jest wielce oburzona , że inni nie majacy tyle pieniędzy na koncie tez maja przedmioty w grze internetowej. Każdy powinien miec równe szanse. Przeciez takie oburzanie sie to głupota.
Co do tego że Ow pozbywa się osob nie wygodnych:
Uważam , ze to bzdura. Gra ma swoje zasady, zasady forum i kazdy musi ich przestrzegac. Jesli je łamie to sa podjete kroki i to chyba normalne. Sama doświadczyłam tego i wiem że zespół Owlient naprawde jest sprawiedliwy i stosuje sie do zasad które sam ustalił.
Nie wiem dlaczego ciągle stosujecie argumenty: Owlient zarabia na nas nie dajmy sie! Nie chcesz kupowac kuponow - nie kupuj. Nie podoba ci sie nie graj. A nie wchodzisz na forum i piszesz głupoty bo ktos tam dostał bana.
A o promocji powiem tyle:
Ja osobiście bardzo lubię takie promocje na których zdobywa sie przedmioty. Bardzo lubię takie niespodzianki od Owlient oby tak dalej. Wasz protest jest bez sensu. Potraficie tylko narzekac i narzekac. Jak wprowadzali do gry towarzyszy było to samo. To źle to źle. Jak nic sie nie bedzie zmieniac to bedzie nudno. A ja uwazam ze gra jest wciagajaca.
Nie pisze tego aby sie komus podlizac i aby moj post nie został usuniety. Wyrazam swoja opinie. Nie komentuj tego i się nie ośmieszaj przedemną i przed innymi. Pozdro
Cherry
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:43 pm

Cytat :
Przez Cherry_Suprise
Naprawdę nie wiem po co ten wasz cały protest, że ucierpią hodowle. Sama robie konie do GP i przez tą zmianę nikt nie ucierpi, bo Ow pisze, ze umiejetnosci i tak będa dodawane przy zabawach, więc na jedno wyjdzie. Napisała również ze do 23 lipca możecie dać swoim koniom towarzyszy i one zostaną. Więc dajcie teraz wszytskie swoje motyle itp. aby potem miec PD. Spójrzcie takze na to że pózniej konie posiadające takich towarzyszy będa drogie i cenne.
A propo ułatwiania gry 9 latkom: Ow doskonale wie że w tą gre graja ludzie w kazdym wieku i tak stara sie ja wykreować aby każdy miał z tego jakąs radośc (czy to na tydzień czy to na kilka lat). Aby w tej grze zajsc wysoko naprawde nie wystarczy klikac w obrazki - trzeba naprawde dużo myslec, wyprobowac różnych sposobów. Odkryc na czym polega gra, a polega na współpracy między graczami. Po co hodować dobre konie jak nikt ich nie kupi? itd... A te ułatwienia w stylu : ,,wygraj przedmioty'' są bardzo potrzebne. Ja wiem ze wiele osob tutaj kupuje 10000000 kuponów i jest wielce oburzona , że inni nie majacy tyle pieniędzy na koncie tez maja przedmioty w grze internetowej. Każdy powinien miec równe szanse. Przeciez takie oburzanie sie to głupota.
Co do tego że Ow pozbywa się osob nie wygodnych:
Uważam , ze to bzdura. Gra ma swoje zasady, zasady forum i kazdy musi ich przestrzegac. Jesli je łamie to sa podjete kroki i to chyba normalne. Sama doświadczyłam tego i wiem że zespół Owlient naprawde jest sprawiedliwy i stosuje sie do zasad które sam ustalił.
Nie wiem dlaczego ciągle stosujecie argumenty: Owlient zarabia na nas nie dajmy sie! Nie chcesz kupowac kuponow - nie kupuj. Nie podoba ci sie nie graj. A nie wchodzisz na forum i piszesz głupoty bo ktos tam dostał bana.
A o promocji powiem tyle:
Ja osobiście bardzo lubię takie promocje na których zdobywa sie przedmioty. Bardzo lubię takie niespodzianki od Owlient oby tak dalej. Wasz protest jest bez sensu. Potraficie tylko narzekac i narzekac. Jak wprowadzali do gry towarzyszy było to samo. To źle to źle. Jak nic sie nie bedzie zmieniac to bedzie nudno. A ja uwazam ze gra jest wciagajaca.
Nie pisze tego aby sie komus podlizac i aby moj post nie został usuniety. Wyrazam swoja opinie. Nie komentuj tego i się nie ośmieszaj przedemną i przed innymi. Pozdro
Cherry
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:45 pm

carrie17 napisał:
Uważaj carrie na słowa bo zaraz Ow i jabłka wycofa z gry i koniom morali nie da się podratowac Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:47 pm

Sama doświadczyła tego? Od której strony? Chyba od pisania do admina żeby ją odblokowali ... jak Ci ludzie się pogrążają...
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:49 pm

Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:
Uważaj carrie na słowa bo zaraz Ow i jabłka wycofa z gry i koniom morali nie da się podratowac Rolling Eyes

Teraz to już się wszystkiego po nich mogę spodziewać.... Zajęliby się czymś pożytecznym do jasnej ciasnej ;/ ;/
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:50 pm

Kamil - Ha ha ha xD
Cóż... Dość już tego mam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:53 pm

carrie17 napisał:
Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:

Teraz to już się wszystkiego po nich mogę spodziewać.... Zajęliby się czymś pożytecznym do jasnej ciasnej ;/ ;/

Teraz przed dodaniem postu na forum przeczytajcie go kilka razy aby nie doprowadzić do wycofania np. Falabelli bo np. 9-letnie dziecko nie rozumie jego bonusu Laughing
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 1:56 pm

Jest tylu oszustów i hakerów, wzięliby się za poprawienie jakości gry, za grafikę, za multikonta których jest do bólu, ale nie. Trzeba wycofać towarzyszy, bo gracze uważali ich za śmieci Mad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:00 pm

carrie17 napisał:
Jest tylu oszustów i hakerów, wzięliby się za poprawienie jakości gry, za grafikę, za multikonta których jest do bólu, ale nie. Trzeba wycofać towarzyszy, bo gracze uważali ich za śmieci Mad
Ale oni to wywnioskowali to tylko z komentarzy osób piszących wątku o RO, którzy byli wściekli za to, że znaleźli żabę zamiast boskiego konia a już opinia osób trenujących konie do GP lub mającą dużą hodowlę to już nie warto się pytać
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:01 pm

No bo po co? Dziewięciolatki lepiej się znają.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:02 pm

Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:
Ale oni to wywnioskowali to tylko z komentarzy osób piszących wątku o RO, którzy byli wściekli za to, że znaleźli żabę zamiast boskiego konia a już opinia osób trenujących konie do GP lub mającą dużą hodowlę to już nie warto się pytać

To może niech sobie darują wyciąganie wniosków, bo kiepsko im to wychodzi.. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:03 pm

Nathaly napisał:

Drodzy gracze,
tak zwana konstruktywna krytyka nie bedzie w żadnym razie cenzurowana, jednak prosze w swoich opiniach odstapić od przytyków innym osobom ze wzgledu na to,ze maja odmienne stanowisko.
Częśc osób lubiła towarzyszy, część nie.

Ta zmiana bedzie korzystna np.dla graczy ktorych do tej pory nie stać było na ducha,czy smoka.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:05 pm

Kamil2010 odpisz proszę Nathaly, że moje wypowiedzi były pisane z kulturą, ale i dogłębną szczerością. Na szczęście nie uraziły NIKOGO, a i tak zostałam zbanowana.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:05 pm

"Nathaly, równie dobrze można by wycofać boskie konie, bo większości graczy na nie nie stać (chyba, że je wylosują) "

moje, ups, może wezmą sobie to do serca . . . :O
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:07 pm

carrie17 napisał:
"Nathaly, równie dobrze można by wycofać boskie konie, bo większości graczy na nie nie stać (chyba, że je wylosują) "

Coś ty narobiła teraz Ow wycofa konie boskie i da nam 400 eq rekompensaty Laughing
martysia25 napisał:

Ludzie! Czy wy tego nie wiecie?! Ow i cała firma Owilent, to jedno wielkie (nie powiem co)! Może i jestem "nienormalna bo nie popieram Ow" ale to jest b-e-z-s-e-n-s-u! Zgadzam się z Lolkiem, oni zbanują teraz osoby które mówią dobrze bo nie chcą mieć kłopotów, a prawda jest taka że wasz milusi Owilent ma za nic wasze opinie i komentarze, a Ow pozbędzie się osób które jej się nie podobają, bo mówią dobrze. Brońcie jej ale zanim mnie zbesztacie (bo tak zapewne będzie) zastanówcie się; Ow i Owilent nie pytają się nas o zdanie, robią tak bo mają z tego kase! Mogli by zrobić głosowanie (nikt mi nie powie że nie da się takiego zrobić) ale po co się przemęczać? Oni myślą że jak dadzą wątek i pozwolą się nam wypisać to będzie ok. Nikt nie czyta tych opinii, taka jest prawda...

Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Czw Lip 05, 2012 2:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:08 pm

Tak przeczytałam przed chwilą caluśki ten wątek i aż nie wiem co powiedzieć Wink
Sama gram w howrse od 2008 roku. To, co teraz się dzieje, to dla mnie po prostu porażka.
Pisanie o tym, że teraz konie będą miały z automaty +1,2 PG i że zaoszczędzi to czasu... Sorry, ale minuta mnie nie zbawi. Nie mam bladego pojęcia co trudnego było w podnoszeniu PG źrebaków. Robiłam to bez żadnego otwierania jakiś sposobów, marchewek czy prysznica. Tylko na LOGIKE. Minutka - PG podniesione. Sorry, ale to jest traktowanie gracza jak półgłówka.

Tak, towarzysze są baaardzo niepotrzebni. To nic, że każdy skiller go posiada, a motylki są bankiem PD, ale no przecież nikt ich nie używa.

Najlepsza jest pseudo rekompensata. 500eq za smoka, którego na początku można było kupić za kupon? 2? jak nie więcej. Co z tego, że da się go dla konia teraz, jak straci swoją poprzednią wartość.

Chyba jedyna zmiana, która jest w miarę to możliwość wystawienia więcej niż jednego konia na raz (o ile to zrozumiałam dobrze). Błagałam kiedyś o pomstę do nieba, gdy rozdawałam swoje bezrogi.

Wywalenie towarzyszy z perły - kolejny minus, a jakże szybka informacja! Co z graczami, którzy w czerwcu przygotowali już swoje maści dla nich? A informacja pojawiła się później?

Cyrk na kółkach Wink

Najlepiej uznać graczy za umysłowo upośledzonych i podać im grę, gdzie nie trzeba myśleć. Może jeszcze co chwilę wyskakująca małpka, która podpowie co teraz masz kliknąć? NIE mam bladego pojęcia co tak trudnego było w grze. Wystarczyło pogranie przez parę dni i grę ogarniasz, dodatkowo są gracze starsi stażem oraz forum czy poboczne strony gdzie można zaczerpnąć informacji. Jednak przecież lepiej mieć wszystko na talerzu, nie męczyć się i nie mieć frajdy ze swoich osiągnięć.
(Pamiętam te szczęśliwe dzieciaki, które to się chwaliły, że potrafią już zabawy wykonywać... )

Wydaje mi się, że w całej tej kwestii "nasza" Ow ma najmniej do gadania. Główne zdanie mają ci z Francji, czy kto tam włada całą grą. Zapewne musi popierać publicznie te pomysły, aby po łapach nie dostać xD
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:09 pm

wiecie, co jest najbardziej drażniące? te ich bezsensowne tłumaczenia, które się kupy nie trzymają.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:09 pm

Co będzie jak całkowicie wycofają konie!
Howrse bez koni!
Oporządzasz nicość!
Tylko się logujesz!
WOOOJNA NA STAAAAŻ!!! Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 3352103904
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:10 pm

Kamil2010 napisał:
carrie17 napisał:

Coś ty narobiła teraz Ow wycofa konie boskie i da nam 400 eq rekompensaty Laughing

Nie bijcie Laughing

Jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje: wycofanie towarzyszy - okej. Ujdzie. Ale jakim prawem usuwają je z moich zapasów, skoro to MOJE zapasy, które np zbierałam dawna, na które wydałam mnóstwo kasy, które zdobyłam w promocjach? Równie dobrze za niedługo zaczną sobie włazić na czyjeś konta i usuwać różne rzeczy, 'bo tak, dla zasady' Mad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:11 pm

Teraz na innych serwerach wprowadzono udogodnienia dla osób niedowidzących oraz niewidomych więc dla analfabetów też mogą wprowadzić jednym słowem Ow chce aby jej rodzinka [MAŁPY] też mogła zagrać w howse Laughing
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:12 pm

Ehm, ale ja nadal nie kminię jak niedowidzący mogą grać? Mają oczorypny ekran?

Ostatnio zmieniony przez Caddie dnia Czw Lip 05, 2012 2:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:12 pm

Kamil2010 napisał:
Nathaly napisał:

Drodzy gracze,
tak zwana konstruktywna krytyka nie bedzie w żadnym razie cenzurowana, jednak prosze w swoich opiniach odstapić od przytyków innym osobom ze wzgledu na to,ze maja odmienne stanowisko.
Częśc osób lubiła towarzyszy, część nie.

Ta zmiana bedzie korzystna np.dla graczy ktorych do tej pory nie stać było na ducha,czy smoka.
I to mnie właśnie martwi - skoro wszyscy będą mieli dostęp do wszystkiego, gdzie tu jakakolwiek zdrowa rywalizacja? Za łatwo będzie. Dotąd trzeba się było wysilić, by podwyższyć źrebakowi PG, by zdobyć stadko motylowych/duchowych, by mieć pd, odkładać na nieużytego ducha, bo potrzebny był np. do Grand Prix... a teraz co? Wszystko jak na tacy. Oby pięciolatki się nie buntowały.

Dziś wyszkoliłam świeżo urodzonego Connka do GP - Buntownika. Miałam zamiar zainwestować w Chmurki, by wyglancować go do końca, ale po tym, co się dzieje, stwierdziłam - nie ma opcji. Nie będę ładować kasy w tę zadufaną w sobie firmę.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 05, 2012 2:14 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:13 pm

Caddie, aż jestem ciekawa jakie słowo Ci ocenzurowało tu Laughing

no ja też sobie tego nie wyobrażam, wylezą im wypustki brajla z ekranu?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipostCzw Lip 05, 2012 2:14 pm

Cherry_Suprise napisał:

do carrie17 - - - Towarzysze przy koniach - - -

Towarzysze, którzy już są dodani do koni, pozostaną na ich stronach.
Będą budzić się razem z pierwszą akcją wykonaną na koniu. Obudzony towarzysz nadal będzie dodawał bonus zgodny z jego opisem.

Zanim zaczniesz pisac głupoty to spójrz. Nadal bedą dawać.

Piszecie byle tylko sie sprzeciwić, pokazać jacy to buntowniczy i wspaniali nie jestescie. Ze chca nas okraść i jacy to sa okropni. Mysle ze was protest nie słuzy jakims głębszym celom. Jest wzniecony pierwszym postem do ktorego wszyscy sie przystosowali. Popisujcie sie dalej i przebijajcie jeden drugiego - a ile to mi karmy nie odjęli za obrażanie Ow. Jezeli tak bardzo wam sie nie podoba to dajcie pomysły i propozycje co poprawic, co wprowadzic czy może nie towarzyszy a smakołyki, nowe bonusy. A nie krytykujecie i obrażacie. Wstyd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy   Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy - Page 12 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy
Powrót do góry 
Strona 12 z 18Idź do strony : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next
 Similar topics
-
» Zmiany
» Zmiany, zmiany oraz zmiany - INT
» Zmiany.[INT]
» Zmiany, zmiany w ekwipunku
» GRA - Zmiany w OJ

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach