| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:00 pm | |
| cóż, zabawy z towarzyszami nigdy jakoś nie przeszkadzały mi w czytaniu książek, więc - jak dla mnie - to nadal słaby argument. oczywiście, nie traktuj tego jako ataku na siebie. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:02 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- anietkaaa napisał:
- erreo napisał:
- anietkaaa, gra, żeby się dokształcać? to już całkiem się zagubiłam, w czym howrse może ją "dokształcić" ?
Nie gra, tylko czyta, żeby się dokształcić... A pytanie było po co gra, a nie po co czyta xP też słuszna uwaga | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:05 pm | |
| Ja już się lepiej odzywać nie będę. Bo nie chce powiedzieć czegoś, czego będę żałowała. Ciao |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:30 pm | |
| anietkaaa, weź stąd wyjdź i się nie pogrążaj, bo skoro woli poczytać to niech sobie kupi książkę i tam się kształci o koniach a nie zakłada konto w grze gdzie połowa to fikcja na temat koni T.T
Edit:
Bardzo dobrze! Choć raz mogę Ci pogratulować wypowiedzi. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:46 pm | |
| - księżniczka7 napisał:
- Macie nas w nosie! Nie obchodzi was nasza opinia opinia graczy z powyżej 200 dni stażu! J miałabym nawet więcej gdybym cześciej wchodziła na Howrse.Ale do rzeczy przeciez niektórzy gracze wydali 2 kupony na smoka czy ducha i co za yo dostają no powiedzcie co? Lire Apolla czy 500 eq to równie dobrze możecie nam nic nie dawać. Macie nas w głebokim powarzaniu i nie obchodzi was że połowie graczy howrse zmiany się nie podobaja.Dla was nie liczy się zadowolenie nas- waszych wiernyh klientów tylko kasa, kasa, kasa to się liczy. I co pewnie dacie mi teraz bana by inni gracze mnie nie popierali? Co? No oczywiscie że tak nie chcecie protestu w słusznej sprawie. Proszę was gracze Próbujmy zaprzestać zmianą. Przecież ich obchodzą młodsi gracze za nie długo Howrse zamieni się w jedno wielkie klikadło. Mamusia będzie chciała odetchnać i właczy 3 latkowi fajną zabaweczke Howrse.
I tu ma rację, ponieważ gra coraz bardziej staje się gierką dla 3-letniego dziecka |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:57 pm | |
| W sumie, to Clue zadała bardzo dobre pytanie... | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:59 pm | |
| O tak.Pójdzie przemówienie z półmulti:
Haha! Jak czytam te wasze komentarze to aż,aż *nie wysłowię się bo upomnienie poleci* To dla naszego dobra,nie będzię sie można tylko bawić.Duchy dają dużo kasy.W takim razie obrońcy co powiecie na Motyle? Na nie ludzie też wydali dużo kasy i co? Co z projektem 0 Pg? Wiecie jak stracą na tym hodowle? To NIE JEST pojedynczy przypadek! Tak samo było chociażby z ogłosszeniemai "Postaramy się znaleźć odpowiedni zamiennik abyście mielu udna gre" I co? G-U-C-I-O Protestujcie proszę bardzo ale gra jest dla LUDZI Prosty schemat:
My gracze to klienci więc oczekujemy tego co nam odpowiada w dużej mierze. I nie piszcie błagam że "takie jest życie" "Ow robi dobrze" "wraca stare howrse (co do tego jeszce poruszę temat)" Bo To MY utrzymujemy tę grę! Nie dajcie się manipulowac... Co do powrotu "starego howrse" przepraszqam bardzo ale mogli je w takim razie wycofac wcześniej a nie teraz gdy cieszyły sie dużą popularnością.Jak czytam te wasze komentarze :
Tak juRZ jest,pogUdźcie się,mUwie wam ow wie co robi itd... to poprostu odczuwam taki ból że...
Czytaliście post Caddie? Wiecie że ma bana? Czytaliście posty Malto? Wiecie że ma bana? Ow pozbywa się "niewygodnych" osób. Moje kochane zdanie:Bieżące zasady są zbyt złożone i stąd decyzja o ich uproszczeniu. O tak wiadomo 8 latki nie nadążaja nad tym tępem.Było tu kilka osób które pisały jakie to trudne było załapać ta grę bedąc 10-latkiem.Wiecie co? Mam kuzynkę która chodzi do 3 klasy (10 lat) i wyobraźcie sobie że ta gra jej nie "przerosła".Kolejne ukochane zdanko: Zdecydowaliśmy się na wycofanie towarzyszy jako jednej z mniej ważnych oraz mało popularnych opcji w grze. Tak? Ooo wy biedactwa...Tak mało popularna? Ciekawe czy konie z czołówki GP nie mają towarzyszy,ciekawe czy hodowle nie posiadają takowych by zdobywać PD i wykonywac zabawy (teraz już nie -,-)? O tak.Oczywiście nie macie co usunąć to usuwacie przydatne rzeczy byle pomóc biednym 9 latkom nie zwazając już na krytykę wielu nastolatków a nawet dorosłych.Tak owliencie postępuj tak dalej a stracisz duuużo...
[Jeśli ktos poczuł się urażony bo ma 8-10 lat-przepraszam.] | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:02 pm | |
| Alasky, popraw trochę składnie i super! DOBRZE!
Ay - jakie pytanie? | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:03 pm | |
| - Caddie napisał:
- Alasky, popraw trochę składnie i super! DOBRZE!
Ay - jakie pytanie? eee tam lenistwo xd.Szybko pisałam i nie robiłam nawet korekty :3 | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:04 pm | |
| - Clue napisał:
- Że się tak zapytam- to BLUPować koni już nie trzeba, z automatu po ojcu i matce dostaną +1.2, czy przy niewyplowanym koniu PG będzie niższe niż rodziców?
- Cad, a to ^^ | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:05 pm | |
| Aha xD
BLUP'ować nie trzeba? oO | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:07 pm | |
| No własnie to jest zastanawiające... skoro konie z automatu mają dostać +1.2, bo nie trzeba się z nimi bawić, to po co BLUPować? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:08 pm | |
| Ta Chanel doprowadzi mnie do nerwicy! - Cytat :
- WiMi no fakt.
No ale najbardziej denerwuje mnie to że chcą zrobić protest. No i co im do da?! Patrzcie na profil Malto - Przerwa - do odwołania. Może ją ktoś w moim imieniu uświadomić, że moja przerwa trwa już od jakiegoś miesiąca? Będę wdzięczna, bo już mi dziewucha bokiem wychodzi.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 05, 2012 1:13 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:09 pm | |
| - Chanel napisał:
-
Od popołudnia dalej jestem sercem przy wypowiedzi Mirmila. Jeżeli nie będzie tych towarzyszy to przynajmiej dla niespodzianki, niech wejdą ogłoszenia, lub właśnie jak napisał Mirmil - Niech to nie będzie gra bez myślenia, żeby tylko klikać w obrazki. Właśnie. Teraz to już jej nie rozumiem raz jest za Ow później przeciw Ow |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:10 pm | |
| Powiedzcie Chantel, że ją pozdrawiam i niech tam zamknie swoją szanowną twarz. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:13 pm | |
| Mi się już nawet nie chce czytać tego wątku. Napisze tylko w pracy jak będę, to może będzie Ow i łąskawie powie, jak to ma być z BLUPowaniem i tym +1.2 PG. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:14 pm | |
| Kamil, weź jej napisz, proszę, że moja przerwa nie ma nic wspólnego z aktualnymi zmianami... Że odpoczywam od gry już z miesiąc i niech nie tworzy teorii spiskowych...
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:16 pm | |
| - Kamil2010 na howrse.pl napisał:
-
Chanel a skąd ty to wiesz siedzisz w jej głowie wiesz co robi ? Jeśli nie to proszę Cię łaskawie zamknij twarz i nie dobijaj innych podlizywaniem się którym i tak nic nie wskórasz, administracja nie da ci za to medalu ani boskich koni |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:18 pm | |
| Drodzy admini! Mam nadzieję, że za bardzo nie przejmujecie się tymi negatywnymi opiniami, i coś z tym zrobicie, i proszę was, byście nie stracili zapału i chęci do prowadzenia gry. Chanel.
Taki lizus że aż rzygać się chce O.o | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:18 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Kamil2010 na howrse.pl napisał:
-
Chanel a skąd ty to wiesz siedzisz w jej głowie wiesz co robi ? Jeśli nie to proszę Cię łaskawie zamknij twarz i nie dobijaj innych podlizywaniem się którym i tak nic nie wskórasz, administracja nie da ci za to medalu ani boskich koni Dzięki! Rozwaliło mnie, że niby teraz zaczęłam protest - a niby po czym ona to wnosi? Po mojej prezentacji "Przerwa do odwołania"? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:19 pm | |
| - Alasky napisał:
- Drodzy admini!
Mam nadzieję, że za bardzo nie przejmujecie się tymi negatywnymi opiniami, i coś z tym zrobicie, i proszę was, byście nie stracili zapału i chęci do prowadzenia gry. Chanel.
Taki lizus że aż rzygać się chce O.o Teraz to ja mogę liczyć na zmianę karmy za obrazę lizusa ;] EDIT : - Chanel do Kamil2010 w wiadomości prywatniej napisał:
- Powiem jedno - wyszłam na negatywnie "głupią" graczkę pisząc że niby tak się obrażą. Naprawdę przepraszam za ten mój wybryk. Dokładnie sobie tego nie przemyślałam.
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Czw Lip 05, 2012 1:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:21 pm | |
| Dostałeś już wiadomość:Przepraszam za ten mój wybryk, dokładnie sobie tego nie przemyślałam, mam nadzieję że cię nie uraziłam.
? Masówka i tyle.Przypomina mi troche tinę.Mysli że jednym slówkiem wszystko cofnie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:23 pm | |
| - Alasky napisał:
- Dostałeś już wiadomość:Przepraszam za ten mój wybryk, dokładnie sobie tego nie przemyślałam, mam nadzieję że cię nie uraziłam.
? Masówka i tyle.Przypomina mi troche tinę.Mysli że jednym slówkiem wszystko cofnie Tak, tak dostałem i nie wiem czy płakać czy śmiać się I dodam jeszcze, że ona nas obserwuje :] |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:24 pm | |
| Dobrze, że mnie tam nie ma, bo bym przy niej wysiadła nerwowo A niech sobie obserwuje, tu przynajmniej nas nie pozgłasza | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:26 pm | |
| |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:28 pm | |
| Co do tego blupu, to wydaje mi się, że i tak trzeba blupować, żeby przekazać jak najlepsze UM wrodzone | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:30 pm | |
| O.o Już sie boję.Prowadzę z nia mini dialog.Twierdzi że "Wiem, ale po prostu czuję się głupio. Przez ten przeklęty post." Tylko tych postów było dużo | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:30 pm | |
| Jestem załamany | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:31 pm | |
| - aniko74 napisał:
- Napisałam wiersz do adminów :
W świecie howrse różnie bywa, Zabawnie i dziwnie, Raz Ow jest szczęśliwa, To znów wręcz przeciwnie. W dżungli życia, w życia buszu Zawsze ci pomogą Cztery łapy, Para uszu, Oczy, Nos I ogon. To towarszysz ukochany naszych koni z howrse a więc proszę admin Ow nie usuwaj nas tak sobie my żyjemy cząstką życia w sercach graczy howrse .Mniej tragiczne jest rozstanie, Snucie się po kątach; Nawet rozpacz, moim zdaniem, Inaczej wygląda, Teraz grzmotnęłam szczęką o podłogę.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 05, 2012 1:31 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:31 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
|
| |
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|