| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 9:56 am | |
| Umjeram =.= Wyrejestrować się! Protest! Nie kupujmy kuponów! Nie logujmy się! | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:05 am | |
| Dokładnie! Zrzuta na protest! Nie kupujemy CO NAJMNIEJ tydzień Kuponów! | |
|
| |
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:07 am | |
| Zrzucam się!I tak nie kupuje kuponów za sms'a,tylko za eq. | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:08 am | |
| * Ja nie kupuje kuponów już od 3 miesięcy (prócz jednego za sms, w promocji +2) xD Mam wieczny protest | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:08 am | |
| Wiecie co - az mnie kusi, żeby zrobić sobie multi i patrzeć co się tam wyczynia na forum... | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:10 am | |
| Aglyss-Napisać Ci na howrse? | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:11 am | |
| Mogłabyś dac mi współ, wtedy bym śledziła ten rejwach | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:13 am | |
| - Cytat :
- Przez Maanja, 5 lipca 2012, 18:10:18 (Zgłoś naruszenie)
Widzę, że jestem w mniejszości - bardzo cieszy mnie usunięcie towarzyszy i automatyczne dodawanie 1.2 PG. Wreszcie koniec z tym potwornie nudnym klikaniem dokładnie według instrukcji żeby nie stracić ani ułamka punktu. Teraz po prostu całkowicie pominę zabawy i zaoszczędzę czas. Zamiast grać będę mogła np. poczytać coś ciekawego. Jedna z lepszych zmian. Jedyne co mi się nie podoba, to rekompensata. Kilkaset equus to żałośnie mało za towarzyszy wartych kupony, a nie wierzę w wartościowe rzeczy zdobyte na wyprawach. Tutaj zgadzam się z większością, że na promocjach zdobywa się głównie "śmieci". Do takich zaliczam też boskie, które generalnie są bezużyteczne.
Całkowicie się zgadam |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:14 am | |
| Aglyss-Nie za bardzo.Nie lubie wpsółdzieleń. | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:16 am | |
| No cóż anietkaaa i tak jesteś w mniejszości mnie wkurzył sam fakt tego, że robią zamieszanie wprowadzając to, ludzie się przyzwyczajają, a potem robią zamieszanie i to usuwają . . . w dodatku nie pytając nas o zdanie, co o tym sądzimy. Mnie się towarzysze podobali, głównie jako funkcja dekoracyjna. Już mogliby je zostawić i zmienić samą ich funkcję - automatycznie obudzenie i dodawanie PG. A już najbardziej mnie zdołowała czyjaś wypowiedź, że tak, popiera i że powinni jeszcze usunąć te, które są przydzielone do koni... Nie po to wydawałam grube pieniądze na duchy i smoki, żeby mi je skasowali -.- więc chociaż ten plus, przydzielone mi nie uciekną | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:42 am | |
| - anietkaaa napisał:
-
- Cytat :
Widzę, że jestem w mniejszości - bardzo cieszy mnie usunięcie towarzyszy i automatyczne dodawanie 1.2 PG. Wreszcie koniec z tym potwornie nudnym klikaniem dokładnie według instrukcji żeby nie stracić ani ułamka punktu. Teraz po prostu całkowicie pominę zabawy i zaoszczędzę czas. Zamiast grać będę mogła np. poczytać coś ciekawego. Jedna z lepszych zmian. Jedyne co mi się nie podoba, to rekompensata. Kilkaset equus to żałośnie mało za towarzyszy wartych kupony, a nie wierzę w wartościowe rzeczy zdobyte na wyprawach. Tutaj zgadzam się z większością, że na promocjach zdobywa się głównie "śmieci". Do takich zaliczam też boskie, które generalnie są bezużyteczne.
Całkowicie się zgadam nie rozumiem w takim razie, po co zakładać konto, skoro zamiast grać woli się poczytać?... | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:43 am | |
| Chce ktoś popatrzeć co się dzieje na Forum? Lolek33 wystawia darmowe współdzielenia xd (konto ma chyba 5 koni i 27 stqażu więc nie ma nawet co kraść) | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:46 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:47 am | |
| A proszę cię bardzo.Wspóldzielonko juz leci | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:47 am | |
| - erreo napisał:
- anietkaaa napisał:
-
- Cytat :
Całkowicie się zgadam nie rozumiem w takim razie, po co zakładać konto, skoro zamiast grać woli się poczytać?... Faktycznie zaoszczędzi mnóstwo czasu, jak to jest 5 minut roboty | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:48 am | |
| Nie pomyślałam o tym ale projekt 0 Pg właśnie legnie w gruzach | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:50 am | |
| - Alasky napisał:
- Nie pomyślałam o tym ale projekt 0 Pg właśnie legnie w gruzach
Ale powyżej 25 roku życia, o ile dobrze pamiętam, UM maleją.. Może się wyzerują po tym 1,2? | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:51 am | |
| nie dociera do mnie że tam już jest chyba 60 strona a ja pisałam na 3-6 xd.Teraz to tam nawet nie ma argumentów | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:53 am | |
| PG i tak z każdym razem będzie podbite o 1,2 i z tym już nic nie zrobią to będzie cały czas rosnąć o ile dobrze myślę ... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:56 am | |
| Ja już mam multi. Nazwa Gringo - inteligentne, wiem, ale wzięłam pierwsze, co mi do głowy wpadło. Hasło "rezerwa". Gdyby ktoś chciał skorzystać, proszę bardzo, tylko proszę nic nie pisać i nie grać. Konto wyłącznie do śledzenia wątków.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 05, 2012 10:59 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 10:59 am | |
| Z tego Lolka33 to wzasadzie bardziej korzystam ja =).Półmulti (wtf?!) | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:00 am | |
| padłam na pysk - Cytat :
- Przez _pati201_, 5 lipca 2012, 18:58:12 (Zgłoś naruszenie)
Jedyny dobry pomysł to wyprawa towarzyszy, których zamieniłabym np. na no nie wiem, motyle z kart? Może zaraz zlikwidują nam diamenty, albo Puszkę Pandory? Albo całą zakładkę "Ośrodek Jeżdziecki" bo mała liczba osób kupuje na Rynku Specjalnym?!?!?!?
Mówię nie, Te zmiany są złe, Bardzo złe, Towarzysze są pomocni, Nad końmi czuwają jak stróże nocni. 1.20 PG przy narodzinach dokonanie zaliczone po 2 godzinach? Ow , po co to wprowadzasz? Odwołaj to, To zły pomysł, Co? przeróbka wiersza misterio001 stowarzyszenie młodych grafików i poetów nam się rodzi | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:02 am | |
| - carrie17 napisał:
- erreo napisał:
- anietkaaa napisał:
-
- Cytat :
Całkowicie się zgadam nie rozumiem w takim razie, po co zakładać konto, skoro zamiast grać woli się poczytać?... Faktycznie zaoszczędzi mnóstwo czasu, jak to jest 5 minut roboty No właśnie po co gra skoro woli czytać ? |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:39 am | |
| Huehue.Mam przedstawienie jak będzie wyglądał profil graczy .Wstawię na forum.Ciekawe kiedy pójdzie banik | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:48 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- carrie17 napisał:
- erreo napisał:
- anietkaaa napisał:
-
- Cytat :
Całkowicie się zgadam nie rozumiem w takim razie, po co zakładać konto, skoro zamiast grać woli się poczytać?... Faktycznie zaoszczędzi mnóstwo czasu, jak to jest 5 minut roboty No właśnie po co gra skoro woli czytać ? Po to, żeby mogła się dokształcać... |
|
| |
| |
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:53 am | |
| Że się tak zapytam- to BLUPować koni już nie trzeba, z automatu po ojcu i matce dostaną +1.2, czy przy niewyplowanym koniu PG będzie niższe niż rodziców? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:53 am | |
| anietkaaa, gra, żeby się dokształcać? to już całkiem się zagubiłam, w czym howrse może ją "dokształcić" ? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 11:56 am | |
| - erreo napisał:
- anietkaaa, gra, żeby się dokształcać? to już całkiem się zagubiłam, w czym howrse może ją "dokształcić" ?
Nie gra, tylko czyta, żeby się dokształcić... |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 12:00 pm | |
| - anietkaaa napisał:
- erreo napisał:
- anietkaaa, gra, żeby się dokształcać? to już całkiem się zagubiłam, w czym howrse może ją "dokształcić" ?
Nie gra, tylko czyta, żeby się dokształcić... A pytanie było po co gra, a nie po co czyta xP | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
|
| |
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|