| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|
+37Domel Ulquiorra666 FunnyOne Barson1990 anteek Sathilia LadyArvena Uśmieszek kaprysab ArinStreal Clue Takashiro Anett1906 wilczyca1000 Philipek eloite amorkowa Jetrel xTikTakx Alasky Calma Aglyss Bezbarwna92 koziorożec Keplie karina127 erreo EREIS Ayashi Szarusia16 hanka1998 Sabula Nevarra Malto carrie17 Temperance Mikim7 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 12:55 pm | |
| czym różni się zmagazynowanie od poczekania ? (: bo nie wiem, co doradzić ;p a w sposobach na zdobycie towarzyszy widnieje myślnik, że będzie można dokupić je w sklepie, ale tylko te zwykłe. jak podejrzewam - te, które dostępne są w tej chwili za eq, a nie za diamenty. | |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 12:56 pm | |
| Ja właśnie nie rozumiem trochę. Jeśli mam konie z motylkami itd, innymi dającymi pd towarzyszami to Ci towazrysze już nie będą dawać pd tak? Skumałam to? Jeśli tak się stanie to coś czuję, że nie polubie tej promocji | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 12:59 pm | |
| tak, przestaną dawać PD. opcja budzenia/zabawy z towarzyszem zniknie. towarzysz będzie sobie tak po prostu siedział obok.
i też wcale mi się to nie podoba. | |
|
| |
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:11 pm | |
| - erreo napisał:
- tak, przestaną dawać PD. opcja budzenia/zabawy z towarzyszem zniknie. towarzysz będzie sobie tak po prostu siedział obok.
i też wcale mi się to nie podoba. fantastycznie, po co ja robiłam tydzien temu zakupy i kupowałam konie z motylami? | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:18 pm | |
| żeby je ewentualnie "sprzedać z zyskiem w przyszłości" wg Ow ((; | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:20 pm | |
| Aaah tam, od kiedy połączyli się z Ubisoft, zależy im tylko na kasie. | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:39 pm | |
| Dobra dobra, bo nie rozumiem 0.0
Czyli, ze jak przez dobre kilka miechów zbierałam motylkowe konie, to teraz wszystko przepadnie? Mam je teraz szybko jakoś sprzedać? Bo z tego wątku i ilości postów nic już nie rozumiem. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:43 pm | |
| Calma, tak, towarzysze idą w odstawkę. Za kilkanaście dni nie będą pełnić już żadnej funkcji prócz czysto dekoracyjnej. | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:45 pm | |
| to biorę się za zabawy | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 1:46 pm | |
| Uuu...to teraz kupować ile się da? Do nas to dojdzie od kiedy? | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 4:36 pm | |
| - Cytat :
-
Feniks x 15 Pies x 13 Żółw x 8 Gryf x 6 Wiewiórka x 5 Żaba x 5 Motyl x 4 Smok x 4 Owca x 4 Żyrafa x 3 Duch x 3 Kot x 3 Pingwin x 2 Niedźwiedź x 2 Jaskółka x 2 Małpa x 1 Zebra x 1 Wielbłąd x 1 Sowa x 1 Kangur x 1 znając życie pewno zabraknie mi 2 gryfów, 4 feniksów, 5 duchów | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Sro Lip 04, 2012 11:34 pm | |
| hah, ja mam tylko 5 towarzyszy na stanie, reszta w koniach. |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 1:49 am | |
| Nieeee... Tylko nie brak PD od motylków! Przecież ja teraz będę musiała oporządzać wszystkie moje konie żeby mieć z czego blupować i ogiery i klacze. Ooo, niech tylko pojawi się na wydarzeniach ten wątek, to im powiem co o tym myślę. I nie będzie to nic miłego. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:28 am | |
| To teraz wszyscy towarzysze prócz tych wymienionych ruszają na wyprawę? To co? Uzupełniamy zapasy? xD | |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:28 am | |
| Ja mocno liczę na to że pojawi się jakaś alternatywa zastępcza ... Nie deptajcie mojej nadziei ... Przecież kupa osób ma farme motyli ... A ciekawa jestem jak rozwiążą fakt że konie z towarzyszem mają automatyczny bonus - a te nowe bez możliwości dodania towarzysza - juz nie będą miały żadnego ? | |
|
| |
Keplie Raczkujący
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:32 am | |
| Teraz chyba nie ma po co uzupełniać - myślałam że podczas promocji zniknie opcja kupna w sklepie - bo też chciałam zmagazyniwać ... ale jak mówią że będzie można kupić zwykłych towarzyszy podczas promocji - to po co teraz je kupować - jak nikt nie wie w jakich ilościach ... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:41 am | |
| A ja mam takie pytanie.. Zawsze na eliksirach trzeba było obcinać rogi albo skrzydła, teraz też tak będzie? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:46 am | |
| - ApplePie napisał:
- A ja mam takie pytanie..
Zawsze na eliksirach trzeba było obcinać rogi albo skrzydła, teraz też tak będzie? No właśnie tego nie wiadomo ;/ |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:48 am | |
| Bo nie wiem czy wydawać kase i robić zapasy czy odpuścić sobie. Trzeba poczekać aż na INT wejdzie, wtedy będzie mniej więcej rozeznanie..ale wtedy jak ceny pójdą w górę u nas; x |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:51 am | |
| - ApplePie napisał:
- Bo nie wiem czy wydawać kase i robić zapasy czy odpuścić sobie.
Trzeba poczekać aż na INT wejdzie, wtedy będzie mniej więcej rozeznanie..ale wtedy jak ceny pójdą w górę u nas; x Ja już zrobiłem lekki zapas i nie wiem czy wyprzedać czy zostawić ;/ |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:52 am | |
| - Keplie napisał:
- Ja mocno liczę na to że pojawi się jakaś alternatywa zastępcza ...
Nie deptajcie mojej nadziei ... Przecież kupa osób ma farme motyli ... A ciekawa jestem jak rozwiążą fakt że konie z towarzyszem mają automatyczny bonus - a te nowe bez możliwości dodania towarzysza - juz nie będą miały żadnego ? Ja aktualnie wyprzedaję konie z motylami za 5000 Equus sztuka. Idą jak ciepłe bułeczki. Od wczorajszego wieczora zeszło mi osiem sztuk. I tylko czekam, aż Ow zamieści post informujący o zmianach. Napiszę, co o tym myślę. I nie będzie to opinia pozytywna. | |
|
| |
Keplie Raczkujący
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 2:56 am | |
| Malto - nie tylko Ty jesteś niezadowolona - takich osób jest masa ... Cóż moje konie też po 5000 eq sie sprzedają ... zostawie sobie tylko te z KF - moze ich cena kiedys wzrośnie .... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:05 am | |
| Keplie, więc ładnie zaopiniujemy ich nowe pomysły Biznes mi się kręci! Już dawno tak ładnie nie było Niedługo motyle mi się skończą i zabiorę się za duchy | |
|
| |
Keplie Raczkujący
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:18 am | |
| Sprzedajesz wszystkie ?? Ja jeszcze te młodsze sobie zostawie - zmiany dopiero 16 (chyba) Więc wykorzystam motyle ile mogę | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 3:18 am | |
| Ja sprzedałem motylka za 10 tys |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 4:03 am | |
| Już szykuję przemówienie i postaram się o to aby mój post był jednym z pierwszych | |
|
| |
xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 4:13 am | |
| Ja już mam gotowy tekst | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 4:36 am | |
| Mmm gotowe.Słabe przemówienie ale coś jest | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 4:40 am | |
| Nie no, ja pójdę na żywioł - krótko, zwięźle, treściwie | |
|
| |
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy Czw Lip 05, 2012 4:44 am | |
| Koło której zazwyczaj dają takie wątki ? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
| |
|
| |
| Zmiany lipcowe - Gruntowe zmiany dot. towarzyszy | |
|