Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35  Next
AutorWiadomość
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:47 am

Nie no, ludzie, opanujcie się trochę... Albo protestujemy albo się ośmieszamy. Czy nie można było po prostu olać dzisiaj grę i wywalić ją z przeglądarki? Ja nie logowałam się ok. miesiąca, bo gra mnie znudziła, jak jasna cholera, teraz też nie zamierzam, bo jestem solidarna i staram się być słowna w mojej obietnicy protestowania. Wyjdźmy z tego z twarzą, a nie z drugim tyłkiem.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:47 am

alma021 napisał:
a i jednak się zalogowałam-ciekawość ludzka nie zna granicXD
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:49 am

Nawet, jeżeli zalogowaliście się dzisiaj, nie przyznawajcie się chociaż do tego, bo czytając takie posty, żal tyłek ściska.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
alma021
Nowy
alma021

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:49 am

Malto napisał:
alma021 napisał:
strzeliłaś w dzieiątke
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:52 am

alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
strzeliłaś w dzieiątke
Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa.
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:54 am

Malto napisał:
alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
strzeliłaś w dzieiątke
Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa.
zauważ że jestem tylko dzieckiem-,-
a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:55 am

alma021 napisał:
Super.Pięknie.Nie można wytzrymać jednego dnia bez wirtulanych koników?-.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:55 am

Jaka ja jestem z siebie dumna, że kopnęłam tą grę, zanim zaczęło się to wszystko ... Nie gram już od maja (wchodziłam dla stażu i promocji), nie kupiłam ANI jednego kuponu i w ogóle mam tą grę gdzieś.
Ale jak zobaczyłam szykujące się zmiany to tak dogłębnie mną wstrząsnęło, że nie potrafiłam siedzieć cicho i obserwować... Dlatego biorę udział w proteście , żeby jeszcze bardziej nie schrzanili (i tak schrzanionej już) gry...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:57 am

alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
strzeliłaś w dzieiątke
Kto powiedział,że akurat musisz spędzić ten czas z końmi?Mozna przecież wyjść na rower.c:
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:57 am

alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
strzeliłaś w dzieiątke
Więc to, że jesteś dzieckiem, zwalnia Cię z samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji? Skoro deklarowałaś się, że weźmiesz udział w proteście, powinnaś dotrzymać słowa. Jak mamy traktować Cię poważnie?
A co do koni - jeden dzień bez pikseli by Cię nie zbawił. Nie wyzdychałyby te Twoje zwierzaki.
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:58 am

A do osób, "które i tak się zalogowały, bo coś tam..." - skoro lubicie być rąbani i to równo - Wasza sprawa. Tylko później nie płakać, że coś się nie podoba, że coś zmieniają, że coś nie tak... Skoro teraz nie umiecie przeciwstawić się dyktaturze, później nie będziecie mieli NIC do gadania... Bo dyktatorzy będą już wiedzieli, że rzucacie słowa na wiatr...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
Alaya
Przyjaciel Zagrody
Alaya

Nick w grze : Alaya
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:59 am

Skoro dzisiaj się logujecie, to mogliście przynajmniej nie deklarować się że weźmiecie udział w proteście... Przez takie właśnie osoby to pewnie nie wypali. Połowa osób które to popierały, dzisiaj się zalogowała... Ciekawa jestem, jak to wygląda na forum. Posty których autorzy mają avatary "12 lipca nie logujemy się". :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2104607
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:01 am

Malto napisał:
alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
strzeliłaś w dzieiątke
Więc to, że jesteś dzieckiem, zwalnia Cię z samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji? Skoro deklarowałaś się, że weźmiesz udział w proteście, powinnaś dotrzymać słowa. Jak mamy traktować Cię poważnie?
A co do koni - jeden dzień bez pikseli by Cię nie zbawił. Nie wyzdychałyby te Twoje zwierzaki.
a podobno protest był dla tych co chcieli-,-
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:05 am

alma021, w takim razie trzeba się było nie deklarować, że weźmiesz udział w proteście.

Alaya, mi już, szczerze mówiąc, po wyznaniu almy021 ręce opadły.

I powiem, co jeszcze mnie wkurza w tym wszystkim. Szczerze. To, że ktoś jest u nas, na Zagrodzie, wielkim przyjacielem, pisze, śmieje się, popiera różne sprawy, czerpie informacje o promocjach i nowościach, korzysta z pomocy, jaką oferują ludzie z Zagrody (chociażby akcja z końmi zaliczającymi zadania - kolejka, przekazywanie wartiściowego zwierzaka za 500 Equus, gdzie normalnie w grze musieliby na takiego zwierza wydać majątek), a kiedy przyjdzie co do czego, taki "lojalny" gracz wypina się, nie współpracuje mimo deklaracji, potrafi nawet dokopać na forum publicznym. Irytujące, naprawdę.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 12, 2012 7:06 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:05 am

Burza u mnie i nie mogę się zająć tym prawdziwym konikiem :< Aż się prosi, żeby poświęcić czas wirtualnym ;p but THIS IS PROTEST! czeba być solidarnym ^^ Normalnie nie miałam czasu włazić na howrse i wchodziłam tylko się logować i zajmować boskimi, a dzisiaj mam wolne i nie mogę wejść. xD Życie to ironia, hehe Razz

P.S. Jak tam ilość wejść na poszczególnych serwerach?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

Eh, chceili, ale warto się powstrzymać chociaż dzień! jak to dzieś miałam obrazek, chwila...
GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 84844396
tadam!
ja nie wchodze, jutro moze, wczoraj nakupiłam chyba 20 losów, może coś sie dzisiaj zachowało xD Ale powstrzymuję się od wejścia;P dzisiaj nie ma hwr, jest doggie i nowy konkurs na ePie, jeszcze muszę quiz wymyślić 0.o
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:08 am

Jak tam sytuacja na serwerach?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:09 am

Już, zaraz mówię. Smile
Jakich serwerów Wam potrzeba? ;D
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:10 am

Międzynarodowego, ostatnio ciekawa sytuacja była; D
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:10 am

EveDallas napisał:
Eh, chceili, ale warto się powstrzymać chociaż dzień! jak to dzieś miałam obrazek, chwila...
GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 84844396
tadam!
ja nie wchodze, jutro moze, wczoraj nakupiłam chyba 20 losów, może coś sie dzisiaj zachowało xD Ale powstrzymuję się od wejścia;P dzisiaj nie ma hwr, jest doggie i nowy konkurs na ePie, jeszcze muszę quiz wymyślić 0.o
Mój ulubiony mem o howrse : D

Ostatnio zmieniony przez kolorowa85673 dnia Czw Lip 12, 2012 7:28 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:11 am

U nas 1621 połączonych.
Inter 1414, ale u amerykanów chyba za wcześnie jeszcze jest, nie?
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:14 am

U nas mało jak na tą godzinę Wink Internaszynal też daje radę GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 3722976733 Ale trzeba poczekać i sprawdzić tak ok 20 to wtedy będzie bardziej miarodajne Wink
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:15 am

Ciekawa jestem jak na niemieckim est, bo slowacy pewnie w wąskim gronie tak czy tak;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:17 am

Niemcy 3029 połączonych, a tak niezalogowanych siedzi ich 8668.
Na SK siedzi 483, połączonych 170.
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:19 am

UFFF.
Wisiałem na telefonie prawie pół godziny, ale Chargeback wysłany. Pracownicy Visa będą się ze mną kontaktować w sprawie zwrotu pieniędzy za Kupony.

Argument:
Howrse jest grą multiplayer. Pozbawienie dostępu do forum ogranicza drastycznie jej funkcjonalność. Zakupione kupony mogę sobie wsadzić.
Każdy gracz nie naruszający 10 punktu regulaminu (nie naruszyłem) ma prawo dostępu do forum (11 punkt) i jako przepis bardziej szczegółowy pkt 11 ma priorytet nad każdym przepisem ogólnym, który może "ograniczać dostęp do dowolnej części gry". (mają prawo pozbawić mnie konta per pkt 23, ale uszkadzać jego funkcjonalności - NIE.)
Jest to działanie celowe, a nie awaria, a więc sytuacje, kiedy pieniędzy nie można zwrócić (pkt 9) nie występują.
Trochę to potrwa ale będę walczył Very Happy
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:23 am

Sharpy - a tak bardziej po ludzku możesz? Wiesz, czytałam przed chwilą wytwór mojego dziwięcioletniego brata, i mąci mi wszystko w głowie, więc, jakbyś mógł, jaśniej proszę.
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:23 am

Jest dobrze,dajome radę.;D
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

czytam ten wątek, czytam i oczom nie wierzę. jak można przyklasnąć protestowi, a potem logować się ze słowami, że "ciekawość" ._. no jaka ciekawość, noooo

nienawidzę bzdurnego gadania ._.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:26 am

erreo napisał:
czytam ten wątek, czytam i oczom nie wierzę. jak można przyklasnąć protestowi, a potem logować się ze słowami, że "ciekawość" ._. no jaka ciekawość, noooo

Ja też.Obiecują,że nie wejda,ale wchodzą,bo podskoczą w rankingu i ''większe szanse na loterii''. ._.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:28 am

nataliaizy napisał:
erreo napisał:

Ja też.Obiecują,że nie wejda,ale wchodzą,bo podskoczą w rankingu i ''większe szanse na loterii''. ._.
Co ciekawe, zwróćcie uwagę na fakt, że moja wymiana zdań z alma021 w kwestii jej logowania została ominusowana (poprzednia strona) Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 23 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 23 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: