Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:47 am | |
| Nie no, ludzie, opanujcie się trochę... Albo protestujemy albo się ośmieszamy. Czy nie można było po prostu olać dzisiaj grę i wywalić ją z przeglądarki? Ja nie logowałam się ok. miesiąca, bo gra mnie znudziła, jak jasna cholera, teraz też nie zamierzam, bo jestem solidarna i staram się być słowna w mojej obietnicy protestowania. Wyjdźmy z tego z twarzą, a nie z drugim tyłkiem. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:47 am | |
| - alma021 napisał:
- a i jednak się zalogowałam-ciekawość ludzka nie zna granicXD
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:49 am | |
| Nawet, jeżeli zalogowaliście się dzisiaj, nie przyznawajcie się chociaż do tego, bo czytając takie posty, żal tyłek ściska. | |
| | | alma021 Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:49 am | |
| - Malto napisał:
- alma021 napisał:
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:52 am | |
| - alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa. | |
| | | alma021 Nowy
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:54 am | |
| - Malto napisał:
- alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa. zauważ że jestem tylko dzieckiem-,- a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:55 am | |
| - alma021 napisał:
Super.Pięknie.Nie można wytzrymać jednego dnia bez wirtulanych koników?-.- | |
| | | Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:55 am | |
| Jaka ja jestem z siebie dumna, że kopnęłam tą grę, zanim zaczęło się to wszystko ... Nie gram już od maja (wchodziłam dla stażu i promocji), nie kupiłam ANI jednego kuponu i w ogóle mam tą grę gdzieś. Ale jak zobaczyłam szykujące się zmiany to tak dogłębnie mną wstrząsnęło, że nie potrafiłam siedzieć cicho i obserwować... Dlatego biorę udział w proteście , żeby jeszcze bardziej nie schrzanili (i tak schrzanionej już) gry... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:57 am | |
| - alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa. zauważ że jestem tylko dzieckiem-,- a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi Kto powiedział,że akurat musisz spędzić ten czas z końmi?Mozna przecież wyjść na rower.c: | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:57 am | |
| - alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa. zauważ że jestem tylko dzieckiem-,- a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi Więc to, że jesteś dzieckiem, zwalnia Cię z samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji? Skoro deklarowałaś się, że weźmiesz udział w proteście, powinnaś dotrzymać słowa. Jak mamy traktować Cię poważnie? A co do koni - jeden dzień bez pikseli by Cię nie zbawił. Nie wyzdychałyby te Twoje zwierzaki. | |
| | | Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:58 am | |
| A do osób, "które i tak się zalogowały, bo coś tam..." - skoro lubicie być rąbani i to równo - Wasza sprawa. Tylko później nie płakać, że coś się nie podoba, że coś zmieniają, że coś nie tak... Skoro teraz nie umiecie przeciwstawić się dyktaturze, później nie będziecie mieli NIC do gadania... Bo dyktatorzy będą już wiedzieli, że rzucacie słowa na wiatr... | |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 6:59 am | |
| Skoro dzisiaj się logujecie, to mogliście przynajmniej nie deklarować się że weźmiecie udział w proteście... Przez takie właśnie osoby to pewnie nie wypali. Połowa osób które to popierały, dzisiaj się zalogowała... Ciekawa jestem, jak to wygląda na forum. Posty których autorzy mają avatary "12 lipca nie logujemy się". :/ | |
| | | alma021 Nowy
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:01 am | |
| - Malto napisał:
- alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa. zauważ że jestem tylko dzieckiem-,- a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi Więc to, że jesteś dzieckiem, zwalnia Cię z samodzielnego myślenia i podejmowania decyzji? Skoro deklarowałaś się, że weźmiesz udział w proteście, powinnaś dotrzymać słowa. Jak mamy traktować Cię poważnie? A co do koni - jeden dzień bez pikseli by Cię nie zbawił. Nie wyzdychałyby te Twoje zwierzaki. a podobno protest był dla tych co chcieli-,- | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:05 am | |
| alma021, w takim razie trzeba się było nie deklarować, że weźmiesz udział w proteście.
Alaya, mi już, szczerze mówiąc, po wyznaniu almy021 ręce opadły.
I powiem, co jeszcze mnie wkurza w tym wszystkim. Szczerze. To, że ktoś jest u nas, na Zagrodzie, wielkim przyjacielem, pisze, śmieje się, popiera różne sprawy, czerpie informacje o promocjach i nowościach, korzysta z pomocy, jaką oferują ludzie z Zagrody (chociażby akcja z końmi zaliczającymi zadania - kolejka, przekazywanie wartiściowego zwierzaka za 500 Equus, gdzie normalnie w grze musieliby na takiego zwierza wydać majątek), a kiedy przyjdzie co do czego, taki "lojalny" gracz wypina się, nie współpracuje mimo deklaracji, potrafi nawet dokopać na forum publicznym. Irytujące, naprawdę.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Czw Lip 12, 2012 7:06 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Burza u mnie i nie mogę się zająć tym prawdziwym konikiem :< Aż się prosi, żeby poświęcić czas wirtualnym ;p but THIS IS PROTEST! czeba być solidarnym ^^ Normalnie nie miałam czasu włazić na howrse i wchodziłam tylko się logować i zajmować boskimi, a dzisiaj mam wolne i nie mogę wejść. xD Życie to ironia, hehe P.S. Jak tam ilość wejść na poszczególnych serwerach? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Eh, chceili, ale warto się powstrzymać chociaż dzień! jak to dzieś miałam obrazek, chwila... tadam! ja nie wchodze, jutro moze, wczoraj nakupiłam chyba 20 losów, może coś sie dzisiaj zachowało xD Ale powstrzymuję się od wejścia;P dzisiaj nie ma hwr, jest doggie i nowy konkurs na ePie, jeszcze muszę quiz wymyślić 0.o | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:08 am | |
| Jak tam sytuacja na serwerach? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:09 am | |
| Już, zaraz mówię. Jakich serwerów Wam potrzeba? ;D |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:10 am | |
| Międzynarodowego, ostatnio ciekawa sytuacja była; D | |
| | | kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:10 am | |
| - EveDallas napisał:
- Eh, chceili, ale warto się powstrzymać chociaż dzień! jak to dzieś miałam obrazek, chwila...
tadam! ja nie wchodze, jutro moze, wczoraj nakupiłam chyba 20 losów, może coś sie dzisiaj zachowało xD Ale powstrzymuję się od wejścia;P dzisiaj nie ma hwr, jest doggie i nowy konkurs na ePie, jeszcze muszę quiz wymyślić 0.o Mój ulubiony mem o howrse : D
Ostatnio zmieniony przez kolorowa85673 dnia Czw Lip 12, 2012 7:28 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:11 am | |
| U nas 1621 połączonych. Inter 1414, ale u amerykanów chyba za wcześnie jeszcze jest, nie? |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:14 am | |
| U nas mało jak na tą godzinę Internaszynal też daje radę Ale trzeba poczekać i sprawdzić tak ok 20 to wtedy będzie bardziej miarodajne | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:15 am | |
| Ciekawa jestem jak na niemieckim est, bo slowacy pewnie w wąskim gronie tak czy tak;P | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:17 am | |
| Niemcy 3029 połączonych, a tak niezalogowanych siedzi ich 8668. Na SK siedzi 483, połączonych 170. |
| | | Sharpy Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:19 am | |
| UFFF. Wisiałem na telefonie prawie pół godziny, ale Chargeback wysłany. Pracownicy Visa będą się ze mną kontaktować w sprawie zwrotu pieniędzy za Kupony. Argument: Howrse jest grą multiplayer. Pozbawienie dostępu do forum ogranicza drastycznie jej funkcjonalność. Zakupione kupony mogę sobie wsadzić. Każdy gracz nie naruszający 10 punktu regulaminu (nie naruszyłem) ma prawo dostępu do forum (11 punkt) i jako przepis bardziej szczegółowy pkt 11 ma priorytet nad każdym przepisem ogólnym, który może "ograniczać dostęp do dowolnej części gry". (mają prawo pozbawić mnie konta per pkt 23, ale uszkadzać jego funkcjonalności - NIE.) Jest to działanie celowe, a nie awaria, a więc sytuacje, kiedy pieniędzy nie można zwrócić (pkt 9) nie występują. Trochę to potrwa ale będę walczył | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:23 am | |
| Sharpy - a tak bardziej po ludzku możesz? Wiesz, czytałam przed chwilą wytwór mojego dziwięcioletniego brata, i mąci mi wszystko w głowie, więc, jakbyś mógł, jaśniej proszę. | |
| Jest dobrze,dajome radę.;D | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| czytam ten wątek, czytam i oczom nie wierzę. jak można przyklasnąć protestowi, a potem logować się ze słowami, że "ciekawość" ._. no jaka ciekawość, noooo
nienawidzę bzdurnego gadania ._. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:26 am | |
| - erreo napisał:
- czytam ten wątek, czytam i oczom nie wierzę. jak można przyklasnąć protestowi, a potem logować się ze słowami, że "ciekawość" ._. no jaka ciekawość, noooo
nienawidzę bzdurnego gadania ._. Ja też.Obiecują,że nie wejda,ale wchodzą,bo podskoczą w rankingu i ''większe szanse na loterii''. ._. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:28 am | |
| - nataliaizy napisał:
- erreo napisał:
- czytam ten wątek, czytam i oczom nie wierzę. jak można przyklasnąć protestowi, a potem logować się ze słowami, że "ciekawość" ._. no jaka ciekawość, noooo
nienawidzę bzdurnego gadania ._. Ja też.Obiecują,że nie wejda,ale wchodzą,bo podskoczą w rankingu i ''większe szanse na loterii''. ._. Co ciekawe, zwróćcie uwagę na fakt, że moja wymiana zdań z alma021 w kwestii jej logowania została ominusowana (poprzednia strona) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|