| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 8:35 am | |
| - Wampirzyca99 napisał:
- korane napisał:
- nataliaizy napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- nataliaizy napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- Caddie napisał:
- korane napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- korane napisał:
poziomu (nie) szanownego Owlientu Jeżeli oni mają poziom to bardzo niski. xd o ile wogóle mają jakiś poziom Żeby zejść do ich poziomu, musiałabym się położyć w piwnicy ;P a ja chyba w kopalni xD Musiałybyśmy dokopać się do lawy i tam się jakoś połozyć. Owlient i Ubisoft nie ma wgl. poziomu XD Racja.XD tak nisko nie będzie nawet w kopalni I tymi cytatami cytatów schodzimy coraz niżej ... xD Jak myślicie natkniemy się na Owlent? ... Nie.Oni przecież nie mają poziomu ;p | |
|
| |
Wampirzyca99 Nowy
Liczba postów : 11 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 8:36 am | |
| - nataliaizy napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
- korane napisał:
- nataliaizy napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- nataliaizy napisał:
- kolorowa85673 napisał:
- Caddie napisał:
- korane napisał:
- kolorowa85673 napisał:
Jeżeli oni mają poziom to bardzo niski. xd o ile wogóle mają jakiś poziom Żeby zejść do ich poziomu, musiałabym się położyć w piwnicy ;P a ja chyba w kopalni xD Musiałybyśmy dokopać się do lawy i tam się jakoś połozyć. Owlient i Ubisoft nie ma wgl. poziomu XD Racja.XD tak nisko nie będzie nawet w kopalni I tymi cytatami cytatów schodzimy coraz niżej ... xD Jak myślicie natkniemy się na Owlent? ... Nie.Oni przecież nie mają poziomu ;p No tak xD | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:04 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:08 am | |
| Chyba wątek powinien być już zamknięty ? |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:15 am | |
| A wiecie, co jest ciekawe? Zacznijmy od początku: Byłam umuwiona na dziś do okulisty. No ok, pół dnia czekania(dosłownie). Wracam do domu, z jakimiś kroplami w oczach. Przez 2h nie mogłam wejść na howrse, a chciałam zobaczyć, jak tam po buncie. Odczekałam, wchodzę na howrse, i co? Mam bana na forum. Na początku myślałam, że to wina tych kropel, ale nie. Rozumiem - gdybym pisała coś o proteście na forum - ban mógłby być. Ale ja nic o tym nie pisałam! Nic! Więc za co mam ban? Chciałabym to wiedzieć... | |
|
| |
korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:18 am | |
| Avada wiele osób chce wiedzieć za co i do kiedy dostało bana? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:24 am | |
| Ale jaja, dostałam bana za prezentację xD - Cytat :
- Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 18.07.2012 (powód: Po raz kolejny prezentacja obrażająca twórców gry oraz podsycająca antagonizmy narodowościowe)
Bosheee, jaki refleks (znaczy refluks) | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:28 am | |
| Sakura, zerknęłam do Ciebie - masz 7 punktów Karmy i po prezentacji ani śladu, ale buntowniczy avatar nadal na miejscu Co za paranoja... mam wrażenie, że banują wszystkich z uwagi na samo popieranie protestu. Ta gra już nie schodzi na psy (nie chcę obrażać tych kochanych zwierzaków), ale na... no, w sumie nie mam porównania. Dno dna i spora warstwa mułu. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:31 am | |
| Ja już w ogóle nie zasługuję na rangę Zagrodzianina z 7 pkt karmy Ta banda kretynów myśli, że obchodzi mnie, czy dostanę karę czy nie. Kary, które zostały mi nałożone, wywołały u mnie jedynie rozbawienie
Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Pią Lip 13, 2012 11:32 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:31 am | |
| - Malto napisał:
- Ta gra już nie schodzi na psy (nie chcę obrażać tych kochanych zwierzaków), ale na... no, w sumie nie mam porównania. Dno dna i spora warstwa mułu.
Ja powiem, że ta gra schodzi na małpy a nie na psy xP |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:32 am | |
| Cicho, ja mam 4 punkty! Kamil, małpy (za wyjątkiem tych z Owlinetu) to bardzo fajne zwierzaki! | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:33 am | |
| Planeta małp nam się szykuje xD | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:49 am | |
| Czy na forum pojawiły się jakieś wypowiedzi Ow albo modów co do Zestawu Harmonii? Na prawdę usuną go z zapasów? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 11:55 am | |
| Usuną? Ma tylko stanieć, no chyba, że jest coś nowego powiedziane w tej kwestii ? |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 12:07 pm | |
| - ApplePie napisał:
- Usuną? Ma tylko stanieć, no chyba, że jest coś nowego powiedziane w tej kwestii ?
Mają tylko ZR usunąc i Zh ma kosztowac 2 kupony |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 12:38 pm | |
| To mi ulżyło Bo mam kilkanaście w zapasach ;p A pojawiły się jakieś ploty, że mają usuwać. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pią Lip 13, 2012 1:28 pm | |
| jeżeli chodzi o te tajemnicze bany, to po raz kolejny dochodzę do wniosku, że niektórym wirtualna władza zupełnie w głowach przewraca o.O czekam tylko aż wprowadzą obowiązkową musztrę, doprawdy, jakaś parodia się tam wyczynia. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 3:26 am | |
| - erreo napisał:
- jeżeli chodzi o te tajemnicze bany, to po raz kolejny dochodzę do wniosku, że niektórym wirtualna władza zupełnie w głowach przewraca o.O
czekam tylko aż wprowadzą obowiązkową musztrę, doprawdy, jakaś parodia się tam wyczynia. Skanowanie odcisków palców i tęczówki oO | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 3:30 am | |
| Co do zestawu Harmonii, Ow mi tłumaczyła, że dnia 23 lipca niewykorzystane Harmonie zostaną usunięte z zapasów, bo nie ma opcji, żeby po prostu usunąć z nich tylko Róg. Za niewykorzystane Zestawy nie dostaniemy żadnej rekompensaty. W skrócie: Harmonia nadal będzie na CR, za 2 kupony, ale zostanie usunięta z zapasów, jeśli ktoś jej nie wykorzystał. |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 3:45 am | |
| - vernille napisał:
- Co do zestawu Harmonii, Ow mi tłumaczyła, że dnia 23 lipca niewykorzystane Harmonie zostaną usunięte z zapasów, bo nie ma opcji, żeby po prostu usunąć z nich tylko Róg. Za niewykorzystane Zestawy nie dostaniemy żadnej rekompensaty. W skrócie: Harmonia nadal będzie na CR, za 2 kupony, ale zostanie usunięta z zapasów, jeśli ktoś jej nie wykorzystał.
Fajnie, że gdziekolwiek o tym wspomnieli (osobiście nigdzie tego o usunięciu z zapasów nie widziałam). Specjalnie kolekcjonowałam Harmonię, bo w sumie tylko to trzymało mnie jako tako przy grze (przyozdabiałam zwykłego blupowanego Connka) i mam w zapasie sześć czy siedem sztuk. Gdyby nie ban, chciałabym je wykorzystać lub komuś przekazać - ale nie, nie dość, że mi na Kontakcie w sprawie bana nie odpisują, to i w sierpniu, po przywróceniu dostępu do konta, nie będę miała w zapasie rzeczy, na które nieźle się wykosztowałam. Super, po prostu super. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 3:48 am | |
| - Caddie napisał:
- erreo napisał:
- jeżeli chodzi o te tajemnicze bany, to po raz kolejny dochodzę do wniosku, że niektórym wirtualna władza zupełnie w głowach przewraca o.O
czekam tylko aż wprowadzą obowiązkową musztrę, doprawdy, jakaś parodia się tam wyczynia. Skanowanie odcisków palców i tęczówki oO dokładnie, żeby za "dyskusje z moderatorką" mogli Cię ścigać z ramienia prawa o.o | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 3:56 am | |
| a powiem Wam jeszcze, że ten ich sposób na wyciskanie z nas kasy chyba działa, bo na internationalu w rubrce najpopularniejszych przedmiotów kupowanych na Czarnym Rynku na trzecim miejscu znajduje się Złoty Róg, zaraz za RO i ZJ. więc tak jak przewidywali, ludzie się rzucili. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 4:10 am | |
| - vernille napisał:
- Co do zestawu Harmonii, Ow mi tłumaczyła, że dnia 23 lipca niewykorzystane Harmonie zostaną usunięte z zapasów, bo nie ma opcji, żeby po prostu usunąć z nich tylko Róg. Za niewykorzystane Zestawy nie dostaniemy żadnej rekompensaty. W skrócie: Harmonia nadal będzie na CR, za 2 kupony, ale zostanie usunięta z zapasów, jeśli ktoś jej nie wykorzystał.
No co Ty gadasz? Chyba sobie jaja robią >.>" | |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 4:59 am | |
| - vernille napisał:
A jednak ;/ Ciekawa jestem ilu oni ludzi o tym poinformowali... Ale to dobrze dla nas, bo jak gracze zobaczą, że im pousuwali z kont Zestawy Harmonii bez zapowiedzi, to będą na nich nieźle wk***ieni. | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 5:17 am | |
| - vernille napisał:
super, na prawdę, mam 8 zestawów i mam je teraz wykorzystać na byle jakich koniach tak? pff | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 5:27 am | |
| No to ide dawać koniom harmonie: x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 5:29 am | |
| Ow w wątku pisała, że "wszystko było napisane w Dzienniku Zmian", jednak z tego co pamiętam pisałam, by ktokolwiek mi ten fragment wskazał (prośba była kierowana głównie do Ow) i... odpowiedzi nie uzyskałam. Nie ogarniam już tego. Teraz jak czytam wypowiedzi Ow i innych graczy, opinie są sprzeczne, Ow pisze o samych Rogach, a z tego co pamiętam, był też fragment o Harmonii. Pytanie - GDZIE ON SIĘ PODZIAŁ? o_O
Edit: Nie chcę Was w błąd wprowadzać, dlatego może ktoś pokusi się o wątek na rozgrywce albo maila na Kontakt? Nie jestem idiotką, żeby nie rozumieć co się do mnie mówi... właśnie zorientowałam się, że post, na który Ow komuś odpowiadała w sprawie Harmonii/Rogu był usunięty i teraz nawet nie można się dowiedzieć czego dotyczyło to "zostaną usunięte z zapasów" -.-" Like it. |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 5:39 am | |
| Moje zgłoszenie w sprawie bana na konto Malto jest właśnie "w trakcie rozpatrywania". Jeśli przywrócą mi dostęp do konta, zadam pytanie na forum, jak to w końcu jest z tą Harmonią. Może Ow napisała jakąś herezję, więc wykasowano ten post, ale wieść poszła już w eter... Jasne zasady "rewolucji"... tia. | |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 14, 2012 5:54 am | |
| Ja również nie mam dostępu do forum (na czas nieokreślony, nawet wiadomości nie otrzymałam ;/) i nie odpisują mi w tej sprawie. Dlatego liczę na was Bo również mam dużo Zestaw Harmonii i nie chcę, żeby przepadły. W końcu są dość wartościowe... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
|
| |
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|