Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next
AutorWiadomość
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 5:58 am

Mam radę, co 3 dni (jeśli brak odpowiedzi) męczcie ich dopisywaniem informacji. Np. "Proszę o odpowiedź". Oni teraz tyle tego mają że nie nadarzają odpowiadać i niektóre po prostu omijają (czytają i interesują się tylko tymi problemami z kuponami oraz reklamami...)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 5:59 am

Malto, jak Ci przywrócą konto nie będziesz mogła pisać tak czy siak ... masz za mało karmy...
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 6:03 am

Po zalogowaniu się op banie musisz czekać 30 dni na sprzedaż koni i 90 dni na wymianę i dawanie prezentów (i dostęp do forum) xD Trochę długo Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 6:05 am

A może cofną odjętą Karmę? Laughing
W sumie mi nieszczególnie zależy, czekam tylko, co mi odpiszą - jeśli nie, niech wykasują mi konto i będę miała sprawę z głowy Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 6:06 am

Pisałam na forum, ale zobaczymy czy otrzymam wiadomość. Jeśli nie, to będę ich dalej o to męczyła Wink Jak nie w Wydarzeniach w wątku o usunięciu towarzyszy, to w rozgrywce założę odpowiednie zapytanie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 6:09 am

Malto napisał:
W sumie mi nieszczególnie zależy, czekam tylko, co mi odpiszą - jeśli nie, niech wykasują mi konto i będę miała sprawę z głowy Wink

Jak Ci usuną sami to żądaj zwrotu gotówki Wink Nie odpuszczać im! Razz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 6:10 am

Ulquiorra666 napisał:
Malto napisał:

Mam na koncie jeden kupon, więc o 6 złotych nie będę sobie nerwów szarpała Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 6:16 am

Malto napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Malto napisał:

Mam na koncie jeden kupon, więc o 6 złotych nie będę sobie nerwów szarpała Laughing

Ale ja mówię o wszystkich kuponach, które kupiłaś Wink W końcu jakby nie paczać, zniszczą Ci wtedy hodowlę, na którą wydawałaś gotówkę.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 7:34 am

Nie ma to jak pozwać Howrse do sądu. To dopiero emocje Laughing
Btw. myślicie, że jak napiszę im, żeby ściągnęli mi bana, bo i tak chcę usunąć konto, ale przekażę dobytek, to to zrobią czy od razu usuną bym nie pomagała innym?
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 8:23 am

Caddie napisał:
Nie ma to jak pozwać Howrse do sądu. To dopiero emocje Laughing
Btw. myślicie, że jak napiszę im, żeby ściągnęli mi bana, bo i tak chcę usunąć konto, ale przekażę dobytek, to to zrobią czy od razu usuną bym nie pomagała innym?

Myślę, że Ci i tak nie odpiszą xD

Nie wiem czy w sądzie miała byś szanse z prawnikami duetu Owlient-Ubisoft. Zwykli śmiertelnicy raczej nie mają opcji, żeby wygrać przeciw wielkim korporacjom. ;/
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 2:34 pm

A z tą gotówką to na serio jest tak, że zwracają kasę? Razz
Jeżeli mam na koncie przykladowo...no nie wiem...2 kupony i chce kasować konto to mogę napisać do nich z prośbą o zwrot? Jak myślicie? xD
Podobno mają multum wiadomości więc na odp. z Kontaktu sobie będę czekać...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 4:40 pm

Mina, żartujesz sobie? >D

Ich zdanie brzmi o tak:

Kupiłaś, zachowałaś się źle, usunęliśmy ci konto, to Twoja wina. ;P
Kasy to oni Ci nigdy by nie dali. >D
Nawet gdyby np. kupiło się kupony, które nie dotarły na konto, to staraliby się wrzucić te kupony a nie oddać kasę.
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 2:36 am

Już odblokowali mi forum.;D
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Idakismet
Nowy
Idakismet

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 2:59 am

Może i nie jesteście dziećmi, ale to co robicie, jest po prostu śmieszne. Już Wam się nie udało, bo "akcja nadal trwa". Czyli będziecie robić takie "akcje" aż do 23 lipca, czy dacie sobie spokój? A może w ogóle nie przestaniecie? Cały czas widzę tutaj posty typu "Chcemy starego Howrse!". A to nie będzie jak dawniej? Jedyna zmiana to to, że przy narodzinach źrebaka będzie dodawane 1.2 punktu PG. Jeśli Wam to nie pasuje, to może trzeba to zgłosić na Kontakt, a nie zakłócać innym grę? To jest moje zdanie, mogę się mylić, ale denerwuje mnie ten cały "protest".
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 3:53 am

Idakismet wiesz co masz jeszcze czelnosc to tu komentowac
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 4:14 am

Haha Very Happy forum jest dla wszystkich i pisząc tam nie zakłócam innym gry. zapewniam Cię również, że i kontakt dowiedział się o moim niezadowoleniu.
Ciekawe w jaki sposób denerwuje Cię "ten cały protest". Nie musisz czytać mojej prezentacji, wzrokiem możesz omijać mojego avka. Zapewniam, że moje posty to nie lektury obowiązkowe, możesz je sobie odpuścić.
Nie. Nie będzie tak jak dawniej. Dawniej +1,2 pg trzeba było osiągnąć samemu, z towarzyszem czy nie, ale wymagało to chęci (bo czegóż więcej) gracza.
Ja w ogóle nie przestane wyrażać mojego niezadowolenia. Już mnie nie ugłaskają żadną promocją. Mój protest będzie trwał tak długo, aż nie skasuję konta.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 4:16 am

hihihi, tak bardzo zakłócił ci grę fakt, że trochę osób się nie zalogowało danego dnia? ależ to życie ciężkie, oj... (;
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 4:55 am

Teadie napisał:
Mina, żartujesz sobie? >D

Ich zdanie brzmi o tak:

Kupiłaś, zachowałaś się źle, usunęliśmy ci konto, to Twoja wina. ;P
Kasy to oni Ci nigdy by nie dali. >D
Nawet gdyby np. kupiło się kupony, które nie dotarły na konto, to staraliby się wrzucić te kupony a nie oddać kasę.

Ale na serio
Jest taki punkt w Regulaminie i tam jest napisane, że oddają kase za kupony nieuzyte jak ktos kasuje konto
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:06 am

Jestem jednego ciekawi:

W regulaminie jest napisane że zwracają pieniądze w postaci czeku lub przelewu za nieużyte podczas gry kupony. Spoko, ok. Tylko trzeba chyba sam skasować konto, a nie żeby zostało ona zbanowane, ale nie oto mi chodzi. ... Załóżmy że mam skrzynie skarbów (akurat ja mam) i przypadkiem mój stan kuponów od "0" rośnie do 1000-ca kuponów. A więc: Biorąc najtańsze kupony (te za 4 złote każdy), powinni oddać mi ... 4000 ZŁ! Albo, jeśli wezmą połowę ceny najmniejszej to jest 2 zł za każdy kupon, ... 2000 ZŁ Czyli tyle lub tyle oddało by mi Howrse za grę, jeśli bym wygrał i zrezygnował ... Ciekawe Very Happy

Jeśli by się tak stało pokochałbym Howrse, gdyż zafundowałoby mi porządny notebook lub laptop. Hmmm..... Co myślicie? Very Happy
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:12 am

Mikim7 napisał:
Jestem jednego ciekawi:

W regulaminie jest napisane że zwracają pieniądze w postaci czeku lub przelewu za nieużyte podczas gry kupony. Spoko, ok. Tylko trzeba chyba sam skasować konto, a nie żeby zostało ona zbanowane, ale nie oto mi chodzi. ... Załóżmy że mam skrzynie skarbów (akurat ja mam) i przypadkiem mój stan kuponów od "0" rośnie do 1000-ca kuponów. A więc: Biorąc najtańsze kupony (te za 4 złote każdy), powinni oddać mi ... <liczy w pamięci> 4000 ZŁ! Albo, jeśli wezmą połowę ceny najmniejszej to jest 2 zł za każdy kupon, ... 2000 ZŁ Czyli tyle lub tyle oddało by mi Howrse za grę, jeśli bym wygrał i zrezygnował ... Ciekawe Very Happy

Jeśli by się tak stało pokochałbym Howrse, gdyż zafundowałoby mi porządny notebook lub laptop. Hmmm..... Co myślicie? Very Happy

Na szczęście nie mam zabanowanego i mam trochę kuponów na koncie więc.....Very Happy
Ale ciekawe jaką równowartość w zlotówkach ma kupon jeśli ktoś chce rezygnować Razz
Ale jakoś się im nie spieszy z odpisywaniem na wiadomości dotyczące kuponów :]
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:22 am

Miki, tylko aby nie wyszło tak, że powiedzą, że te kupony wygrałeś z promocji i Ci nic nie oddadzą, bo im się w głowie pomyśli, że oddają tylko za te które sam kupiłeś.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:40 am

ApplePie napisał:
Miki, tylko aby nie wyszło tak, że powiedzą, że te kupony wygrałeś z promocji i Ci nic nie oddadzą, bo im się w głowie pomyśli, że oddają tylko za te które sam kupiłeś.

Ale skąd będą wiedzieli, które dokladnie kupilaś?

I ile jest tych kupionych a ile tych dostanych?

Bardziej się już im oplaca to żeby nie odpisywać na żadną wiadomość i udawać że nie istnieją i nie oddać nikomu kasy Razz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:44 am

Mina, no właśnie po to mają system aby wiedzieć które są z promocji/akcji a które zakupione.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 5:50 am

Idakismet napisał:
Może i nie jesteście dziećmi, ale to co robicie, jest po prostu śmieszne. Już Wam się nie udało, bo "akcja nadal trwa". Czyli będziecie robić takie "akcje" aż do 23 lipca, czy dacie sobie spokój? A może w ogóle nie przestaniecie? Cały czas widzę tutaj posty typu "Chcemy starego Howrse!". A to nie będzie jak dawniej? Jedyna zmiana to to, że przy narodzinach źrebaka będzie dodawane 1.2 punktu PG. Jeśli Wam to nie pasuje, to może trzeba to zgłosić na Kontakt, a nie zakłócać innym grę? To jest moje zdanie, mogę się mylić, ale denerwuje mnie ten cały "protest".

To na co Ty się zgadzasz, jest po prostu śmieszne. Zachowujesz się jak typowy Polak, który pozwala, że rząd robi sobie z nim co chce. Akcja już nie trwa, przynajmniej nie ta oficjalna, bo to co robią pojedynczy gracze, nie zależy od nas, ot.
I jeśli umiałbyś/umiałabyś - nie znam Twojej płci, nie chce mi się sprawdzać - czytać ze zrozumieniem, to wiedziałbyś/łabyś, że to to denne PG to nie jedyna zmiana, którą chcą wprowadzić, no ale JA Ci tego tłumaczyć NIE będę, bo mi się nie chce. Ach to moje lenistwo!
Po za tym na kontakt poleciało już koło 500 wiadomości od różnych osób, o różnych treściach.
I czym Ci niby zakłócamy grę? Wyrażaniem swojego zdania? Chęcią zmian? Wybacz, ale podlegamy konstytucji, gdzie wypisane jest jak byk iż w Polsce obowiązuje wolność słowa, po za tym jak ktoś tam gdzieś napisał - ktoś Ci każe czytać to co piszemy? Patrzeć na bannery/avatary? Brać udział w proteście? NIE. Więc nie spinaj i daj nam dalej kontynuować wątek.

Dziękuję, pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 6:08 am

ApplePie napisał:
Mina, no właśnie po to mają system aby wiedzieć które są z promocji/akcji a które zakupione.

Ale nie za bardzo im się oplaca.Za dużo będą mieli przy tym roboty.Niby takie proste, ale po prostu nie wydaje mi się, aby sprawdzali to.Nieużyty kupon to nieużyty kupon.ie pisali, że jedynie dają kasę za te kupione.Nawet drobnych gwiazdek i zdań maczkiem wypisanych nie bylo.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 6:19 am

mina stirit1 napisał:
ApplePie napisał:

Ale nie za bardzo im się oplaca.Za dużo będą mieli przy tym roboty.Niby takie proste, ale po prostu nie wydaje mi się, aby sprawdzali to.Nieużyty kupon to nieużyty kupon.ie pisali, że jedynie dają kasę za te kupione.Nawet drobnych gwiazdek i zdań maczkiem wypisanych nie bylo.

Tak, nie ma napisane, że kupony musiały być kupione, czyli najogólniej liczą się wszystkie, ale za te dwa, trzy to nie ma co się kłócić.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 6:21 am

Caddie napisał:
mina stirit1 napisał:
ApplePie napisał:

Tak, nie ma napisane, że kupony musiały być kupione, czyli najogólniej liczą się wszystkie, ale za te dwa, trzy to nie ma co się kłócić.

Racja.Za dwa lub 3 to nie ma sensu, ale jak ktoś ma ich o wiele więcej to już jest jakiś sens.
O ile w ogóle w jakikolwiek sposób się skontaktuje z zalogą gry xD
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 7:19 am

Oliii98 napisał:
Tak.. są w katalogach....
amgelika101 - do kiedy masz bana? Bo ja do 8.08...
i też 4pkt karmy. Ktoś tu nakonfidencił dlatego popieram blokadę tematów..
więc i tak jakby biorę udział w buncie bo nie mam na co wejść Razz
Mam tylko nadzieję że poukładam to i owo na koncie jak mnie odbanują...
a i do kiedy trwa promocja z towarzyszami...?
A i na koniec. Tu jeszcze nie jest źle. Jak graliśmy z bratem na pewnej grze na różnych kontach innych emailach, nic se nie dawaliśmy to nas zbanowali do 2024 tak nie napisałam źle!

Ja dostałam na smoki.nightwood.net bana do 2028 za napisanie, że Klucz Pustki sprzedam za 2 rubiny Razz (grający będą wiedzieli o co chodzi)
Jakby co : Mam tam nick : 12kasia13 jak ktoś chce niech pokarmi smoki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 7:31 am

mina stirit1 napisał:
Jeżeli mam na koncie przykladowo...no nie wiem...2 kupony i chce kasować konto to mogę napisać do nich z prośbą o zwrot? Jak myślicie? xD

Przeczytaj sobie pkt 9 regulaminu Howrse Wink tam jest o tym , że zwrócą Ci kasę za te dwa kupony ^^
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 7:38 am

Ulquiorra666 napisał:
mina stirit1 napisał:

Przeczytaj sobie pkt 9 regulaminu Howrse Wink tam jest o tym , że zwrócą Ci kasę za te dwa kupony ^^

Wiem, czytalam, ale nie jestem pewna czy są do tego zdolni.Zwrócić kasę? Razz
PS: Te 2 kupony to byl przyklad xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 30 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 30 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach