Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Next
AutorWiadomość
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 7:42 am

Ja tam bym się upomniała o pieniądze nawet za 2-3 kupony. Wink Zawsze jesteście 10-20zł do przodu. (A to już jest kilogram smakołyków dla konia xD) Nawet jeśli jesteście przy kasie i wam to nie robi różnicy to tej wrednej obliczonej korporacji będzie robić jak im przyjdzie kilkaset takich zgłoszeń }:-> A wysyłanie wiadomości i spamowanie im skrzynki nic nie kosztuje przecież i nie zabiera wiele czasu Wink

P.S. Mam bana na forum i nie mogę przeczytać informacji o zmianach. Czy jakaś dobra duszyczka mogła by skopiować to tutaj lub wysłać mi na PW tu lub na howrse? Wink Będę bardzo wdzięczna ^^

P.S.S. Czy ktoś się orientuje co ze zwierzakami przypisanymi do koni? Czy one nadal będą dawać UM lub equus? Czy po prostu "będą"?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 10:09 am

Co do kuponów, raczej zwrócą kasę za te, które się 'kupiło', czyli mozna mić na koncie 100, kupionych 15, to raczej za te 15 powinni zewrócić...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 10:58 am

No na pewno tak jest, jak ktoś wygra kupony lub je zdobędzie w inny sposób niż kupowanie, to nie zwrócą pieniędzy... Bo niby za co? Skoro są darmowe ? Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 12:23 pm

Ulquiorra666 napisał:

P.S. Mam bana na forum i nie mogę przeczytać
informacji o zmianach. Czy jakaś dobra duszyczka mogła by skopiować to
tutaj lub wysłać mi na PW tu lub na howrse? Wink Będę bardzo wdzięczna ^^
Na forum chyba nic nowego od tygodnia...

Ulquiorra666 napisał:

P.S.S. Czy ktoś się orientuje co ze zwierzakami przypisanymi do koni? Czy one nadal będą dawać UM lub equus? Czy po prostu "będą"?
Umiejętności dodawać nie będą, bo dodawały to podczas zabaw. A że zabaw z nimi nie będzie... Te 60 punktów, które można było z nimi zdobyć, będzie można teraz nabyć przy zabawach z końmi. Zwykłymi, z piłką. po prostu przycisk. Czyli jak teraz miałaś dobrego towarzysza to szybciej uzbierałaś te 60, a jak kiepskiego to wolniej.... to teraz wszyscy maja tak samo.
PD też dawać nie będą, bo tak jak powyżej - trzeba było się z nimi bawić. A te zabawy zablokowane.
Equus - jak wyżej
bonus do ujeżdżania będą dawać. To jedyne co z nich zostanie :/ I automatycznie będą budzone przy pierwszej akcji z koniem. Czyli wyczyścisz i z automatu uruchamia ci się bonus do zawodów.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 1:23 pm

Jednak powinni.
Jak kupujesz kupony za kase to raczej są ci potrzebne i nie zostawisz nieużytych...
Nie mówili nic takiego, że zwracają JEDYNIE za te kupione.
Gdyby pisali konkretnie np. Zwrócimy Tobie pieniądze za nieużyty kupon TYLKO jeżeli byl kupiony.
Nic takiego nie mówili, więc można się powolać na punkt 9 regulaminu, przytoczyć tych parę zdań i....jesteśmy w domu xD
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostNie Lip 15, 2012 3:32 pm

Jak już wcześniej Nathaly napisała: jak ktoś jest obrotny to może być i tak, że kupił 20, a ma 100 i zwrócą mu za te sto. Wink Myślę, że im bardziej się jest natrętnym, tym więcej oddadzą xD Jak ktoś kupował kupony za pomocą przelewu to może się też zwrócić do banku. Już ktoś tak zrobił z tego co pamiętam.
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 1:31 am

Cytat :
Przez daisy, 16 lipca 2012, 09:12:26 (Zgłoś naruszenie)

Ayashi usunięcie złtego rogu specjalnie na zestaw nie wpłynie, nadal będzie go można użyć jednak już bez możliwości dobrania maści do towarzysza. Zestaw będzie działał tak jak obecnie przy boskich towarzyszach.

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 2:56 am

Ayashi napisał:
Cytat :
Przez daisy, 16 lipca 2012, 09:12:26 (Zgłoś naruszenie)

Ayashi usunięcie złtego rogu specjalnie na zestaw nie wpłynie, nadal będzie go można użyć jednak już bez możliwości dobrania maści do towarzysza. Zestaw będzie działał tak jak obecnie przy boskich towarzyszach.

NO CO TY. NAPRAWDĘ? Kurde nie domyśliłabym się T.T
Po za tym ona to napisała tak, jakby miało być "nadal możecie używać rogu, ale nie możecie" oO' xD
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 6:47 am

Moje zgłoszenie jest w trakcie rozpatrywania... hmm... jestem ciekawa, co odpiszą.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 7:20 am

Avada, albo nie odpiszą nic albo odpisze Ci automat, jak to zwykle bywa.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 7:21 am

Sakura - domyślam się... ale... nadzieja umiera ostatnia; D
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 7:23 am

A moje zgloszenie już od paru dni jest w stanie "Otrzymano zgloszenie"
Jakoś nie pali im się by odpisać
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 7:56 am

Jak wielu graczy zaspamowało im skrzynkę, musieliby przyjąć jeszcze z kilka osób do ogarniania tego !cenzura!. Przez co cena kuponu wzrosłaby, bo z czegoś musieliby zapłacić 'fachowcom" od spamu Razz
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 8:20 am

Dostaliście też tą wiadomość na priv. od Howsre o wyprawie?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 8:31 am

Witaj,
Chcielibyśmy przypomnieć, że 23-go lipca, w południe, wprowadzimy zmiany w grze!

Zostanie wycofana możliwość dodawania towarzyszy do koni.
Jednakże, wszystkie zwierzęta, które już posiadają towarzyszy, zatrzymają ich.

Niektórzy towarzysze, których nadal będziesz mieć w swoich zapasach, zostaną uwolnieni, ponieważ nie będą brać udziału w wyprawach towarzyszy.
Jeśli wcześniej nie przypiszesz ich do swoich koni, zostaną usunięci z Twoich zapasów, a za każdego z nich otrzymasz 500 Equus. Oto lista towarzyszy, których dotyczy ta zasada:

małpy, pszczoły, biedronki, kangury, niedźwiedzie polarne, pingwiny i wielbłądy.

Wszyscy inni towarzysze, których będziesz mieć w zapasach 23-go lipca będą mogli wziąć udział w wyprawach towarzyszy.
Oprócz tego, będziesz mieć możliwość dostania dodatkowych towarzyszy już w czasie trwania zabawy.

Na koniec wypraw, wszyscy towarzysze, których nie wykorzystasz w ich czasie, zostaną usunięci z Twoich zapasów. Za każdego otrzymasz 100 Equus.
Doradzamy rozsądne zaplanowanie strategii i wykorzystanie szansy, aby jak najmniej towarzyszy zostało w Twoich zapasach na zakończnie wypraw!

Już teraz zastanów się, których towarzyszy przypiszesz do koni, a których wyślesz na wyprawy.
Rozpoczęcie wypraw już 23-go lipca, więc spiesz się!

Zostanie też wycofana możliwość podania towarzyszom Złotego Rogu.
Jeśli chcesz, aby towarzysze Twoich koni mieli wyjątkowe maści, możesz użyć Złotego Rogu dostępnego na Czarnym Rynku.

Możesz znaleźć informacje o zmianach w dzienniku zmian lub na forum wydarzeń.

Z pozdrowieniami
Zespół Howrse

Bye,bye!
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 10:34 am

Wiadomość z Kontaktu dotycząca zwrotu pieniędzy

"Witaj,

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami.

Zwrotowi środków podlegają tylko i wyłącznie nie wykorzystane, zakupione kupony. Kupony zdobyte dzięki sprzedaży koni/promocji nie są uwzględniane.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse"

Sorry bardzo ale NIC KOMPLETNIE NIC nie wspominali o tym, że oddają kasę jedynie za KUPIONE kupony.
W takim razie ktoś może nadal ubiegać się o kasę, ponieważ no...sorry, ale oni nie podali szczególów.
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 2:52 pm

Ciekawe, jakim systemem sprawdzają, które kupony zostały kupione, a które zdobyte.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 3:55 pm

Historia kuponów.
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostWto Lip 17, 2012 4:35 pm

mina stirit1 napisał:

"Witaj,

Zwrotowi środków podlegają tylko i wyłącznie nie wykorzystane, zakupione kupony. Kupony zdobyte dzięki sprzedaży koni/promocji nie są uwzględniane.

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse"

Sorry bardzo ale NIC KOMPLETNIE NIC nie wspominali o tym, że oddają kasę jedynie za KUPIONE kupony.
W takim razie ktoś może nadal ubiegać się o kasę, ponieważ no...sorry, ale oni nie podali szczególów.

Nie żebym broniła owlientu, ale to jest dość logiczne... Niby dlaczego mieliby zwracać kasę za coś, co zdobyłaś zupełnie za darmo? Wink co innego kiedy wtapiasz realną kasę, wtedy masz prawo ubiegać się o zwrot gotówki.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 3:17 am

carrie17 napisał:
mina stirit1 napisał:

"Witaj,

Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse"

Nie żebym broniła owlientu, ale to jest dość logiczne... Niby dlaczego mieliby zwracać kasę za coś, co zdobyłaś zupełnie za darmo? Wink co innego kiedy wtapiasz realną kasę, wtedy masz prawo ubiegać się o zwrot gotówki.

No wiem, nie dziwię się im, no ale to jest pewne niedopatrzenie w regulaminie, bo napisali że za NIEUŻYTY kupon, a jak ja mam naście nieużytych kuponów i nie bylo mowy o tym, że dają jedynie za te kupione, no to to jest po prostu...niedopatrzenie Razz
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 11:21 am

Witaj,

Blokada forum została nałożona permanentnie za spam na forum oraz podburzanie graczy do buntu i psucie atmosfery wewnątrz społeczności.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

PERMAMENTNIE?! Za przeproszeniem... po***ało ich...

Czy ktoś kiedyś składał reklamację co do bana? Jak została rozpatrzona? ^^
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 11:32 am

Miałam mieć bana do dzisiaj. Próbowałam zalogować się na konto i nadal pisze, że do dziś moje konto zostało zbanowane. Ile mam czekać? Chcę pozałatwiać sprawy i wynieść się z tego bagna.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 11:38 am

Ulquiorra666 napisał:
Witaj,

Blokada forum została nałożona permanentnie za spam na forum oraz podburzanie graczy do buntu i psucie atmosfery wewnątrz społeczności.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Ja złożyłam. Ban na konto nałożony 6 lipca, napisałam na Kontakt 11 lipca i od tej pory NIC. Moje zgłoszenie jest "w trakcie rozpatrywania".
Nie żebym chciała znów grać. Chciałam tylko szybciej wykasować konto i - jak wspomniała Sakura - wyrwać się z tego bagna. Niestety, nadal wiszę na howrse z 4 punktami Karmy. Zalogować się, oczywiście, nie mogę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 12:20 pm

Malto napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Witaj,

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Ja złożyłam. Ban na konto nałożony 6 lipca, napisałam na Kontakt 11 lipca i od tej pory NIC. Moje zgłoszenie jest "w trakcie rozpatrywania".
Nie żebym chciała znów grać. Chciałam tylko szybciej wykasować konto i - jak wspomniała Sakura - wyrwać się z tego bagna. Niestety, nadal wiszę na howrse z 4 punktami Karmy. Zalogować się, oczywiście, nie mogę.

Tak samo jak ja, wynoszę się z "tego bagna", ale mam duży problem w tym co zrobić z końmi z DJ i kuponami gdy je sprzedam...
Powrót do góry Go down
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 12:43 pm

mina stirit1 napisał:
Malto napisał:
Ulquiorra666 napisał:
Witaj,

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Tak samo jak ja, wynoszę się z "tego bagna", ale mam duży problem w tym co zrobić z końmi z DJ i kuponami gdy je sprzedam...

Rozdaj znajomym Wink ?
Nawet nie wiedziałam, że mogą założyć blokadę na forum taką forever.... o.o
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 12:47 pm

za psucie atmosfery a bo ty co zgniłe jajo??
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 1:17 pm

EREIS napisał:
za psucie atmosfery a bo ty co zgniłe jajo??

No widocznie dla nich jestem xD

Sakura napisał:
Miałam mieć bana do dzisiaj. Próbowałam zalogować się na konto i nadal pisze, że do dziś moje konto zostało zbanowane. Ile mam czekać? Chcę pozałatwiać sprawy i wynieść się z tego bagna.

Musisz czekać do godziny, o której zaczął się ban Wink

W zasadzie ja też rezygnuję z tej gry. Z dożywotnim banem nie mam szans grać na równi z innymi graczami, bo nie mogę np wymieniać się losami w loterii, ani wejść na rozgrywkę, żeby o coś zapytać. Tak im zresztą odpisałam na kontakt. Dodałam też, że domagam się bardziej szczegółowego uzasadnienia, czyli niech mi zacytują pkt regulaminu, który złamałam, zacytują moją wypowiedź, którą niby nakłaniałam kogoś do protestu i żeby wyjaśnili mi dlaczego inni za dokładnie takie samo przewinienie dostali bana na trzy dni lub na miesiąc. Może i rezygnuję, ale tak łatwo im nie odpuszczę Twisted Evil
Powrót do góry Go down
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 2:53 pm

Kiedyś na kontakt napisałam z pewną sprawą, szczegółów podawać nie będę. Kilka razy kazali mi uzupełniać. Dostałam dziś odpowiedź i... aż się dziwię, że za to zdanie nie odjęli mi karmy:
Cytat :
Ale wiem, że wy to Święty Owlient i nikt nie ma prawa wytykać wam błędów, więc będziecie utrzymywać, że to moja wina.
Za to odpisali mi, że nie mogą nic zrobić, bo minęło za dużo czasu od zgłoszenia. Inteligencja Owlientu, po prostu... Kazali mi uzupełniać jakieś 4-5 razy, z czego po każdym uzupełnieniu czekałam kilkanaście dni na odpowiedź.
Chyba niedługo usunę konto.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 3:25 pm

A ja dziś odniosłam sukces - po ok. 5 dniach czekania na odpowiedź dowiedziałam się, że bana na forum mam do 22 VII, 00:22:43 XD
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 4:08 pm

Cytat :
Witaj,

Dziękujemy za zgłoszenie.

Blokada została nałożona permanentnie co oznacza, że została nałożona na stałe.

Z wyrazami szacunku,

Obsługa gry Howrse

Jednak mam bana 4ever na forum Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 31 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 31 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: