Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+76
kasiaQ xd
Twilight
Moon :3
ZetkaEmka
Linea2010
Catalina
Uśmieszek
Lea♥
Aglyss
avrilka
julcia0101
MrsKopytko
Idakismet
Athi
Wydra
Wampirzyca99
Pati...xd
Calma
Avada
alisson123
Kotersiow
Hornet
tisi
Barson1990
XX_lero
kaprysab
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Asiaa.
Ejli
mina stirit1
xTikTakx
Sakura
EveDallas
Aki
carrie17
-Eruina-
Nathaly
Sabula
hanka1998
Takashiro
wilczyca1000
furia96
Ulquiorra666
MaryMariaMara
Lunka.
Alasky
Alaya
Mikim7
anteek
kolorowa85673
Wiki.3541
natalias143
erreo
olcia1234
EREIS
Malto
Susian
Vensis
Temperance
Szarusia16
Anakondaxxx
stewardessa
alma021
Mania
LadyArvena
Clue
Sharpy
Oliii98
Aangelika101
karina127
koszolak
Czarny Kot
moja stadnina1
korane
80 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35  Next
AutorWiadomość
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:29 am

nataliaizy, a daj spokój
i ile oni niby podskoczą w tym rankingu, o jedno miejsce? ale sukces, rzeczywiście.
a na loterii to tam pewnie oni wszyscy tyle tych losów nakupili, (bo mniej osób, większe szanse!!) że jest ich pewnie więcej niż w normlanym dniu.

aż się płakać chce.

EDIT: hahaha, Malto, ciekawa jestem KTÓŻ to był, co Cię tak zminusował Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:33 am

erreo napisał:
EDIT: hahaha, Malto, ciekawa jestem KTÓŻ to był, co Cię tak zminusował Very Happy
Nie mam zielonego pojęcia, KTÓŻ to mógł zrobić! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:34 am

erreo napisał:
nataliaizy, a daj spokój
i ile oni niby podskoczą w tym rankingu, o jedno miejsce? ale sukces, rzeczywiście.
a na loterii to tam pewnie oni wszyscy tyle tych losów nakupili, (bo mniej osób, większe szanse!!) że jest ich pewnie więcej niż w normlanym dniu.

aż się płakać chce.

Tak,wielki sukces.Podskoczenie o jeden.
Nakupowali losów,wygrają jabłka i gwiazdki i potem mają coś do wszystkich,że tyle kasy wydali i wygrali same śmieci.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:34 am

Avada: Po ludzku
Kupiłem kupony przy pomocy karty kredytowej.
Dostałem knebel na forum - dokładnie knebel nie ban, bo żadnych informacji za co, na ile czasu ani nic. To wbrew regulaminowi Howrse.
Zgłosiłem bankowi, że zostałem oszukany - zakup kartą jest bezużyteczny bo (z naruszeniem regulaminu) moje konto (do którego dokupiłem kupony) Howrse zostało umyślnie uszkodzone przez firmę Owlient.
Bank uruchomił machinę biurokratyczną odkręcania całej transakcji.
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:42 am

Sharpy napisał:
Dostałem knebel na forum - dokładnie knebel nie ban, bo żadnych informacji za co, na ile czasu ani nic. To wbrew regulaminowi Howrse.
Zgłosiłem bankowi, że zostałem oszukany - zakup kartą jest bezużyteczny bo (z naruszeniem regulaminu) moje konto (do którego dokupiłem kupony) Howrse zostało umyślnie uszkodzone przez firmę Owlient.

tak trzymać Very Happy i jak to mawiali w "Wiedźminie" - na pohybel ....
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:44 am

Wow O.o Zespół Howrse odpowiedział mi na maila w końcu ;p no nie wierzę własnym paczałkom ;p
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:49 am

Teraz pytanie, CO odpowiedział!

Pewnie odpowiedź wygenerowana automatycznie...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:54 am

nataliaizy napisał:
erreo napisał:
nataliaizy, a daj spokój

aż się płakać chce.

Tak,wielki sukces.Podskoczenie o jeden.
Nakupowali losów,wygrają jabłka i gwiazdki i potem mają coś do wszystkich,że tyle kasy wydali i wygrali same śmieci.

Ja już dawno dałam szansę każdemu na podskoczenie w rankingu, gdyż po pierwsze: logowałam się baaaaardzo rzadko, po drugie: wyprzedałam 80% moich koni. Nie zależy mi już ani na koniach ani na rankingu ani na koncie. W sumie miałabym ok. 3 lub 4 miesięcy nielogowania się w sumie. Logowałam się co jakiś czas tylko po to, żeby nie zabrano mi konta, ale teraz nie ma to już dla mnie żadnego znaczenia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:58 am

Ale u mnie ładna pogoda... w sam raz na latawiec! Muszę pobić mojego tatę, który kiedyś miał 300 m żyłki rozwinięte, latawiec trzymany był rzecz jasna na wędce O.o
Oczywiście się nie zalogowałam, jak być solidarnym, to do końca Smile
Co do tych, którzy mówili jedno, a zrobili drugie... może lepiej będzie, jak się nie wypowiem. Danego słowa wypadałoby dotrzymać.
Powrót do góry Go down
Sharpy
Raczkujący
Sharpy

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:01 am

Niestety musiałem się zalogować. Bank potrzebował szczegółów, które miałem na koncie Very Happy
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

Nick w grze : Slytherinka
Liczba postów : 105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:01 am

Sharpy napisał:
Dzięki; D No, ładnie, ładnie... zodaczymy, jak to się potoczy.Daj znać, jak będziesz coś wiedział.
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:14 am

Sharpy napisał:
Teraz pytanie, CO odpowiedział!

Pewnie odpowiedź wygenerowana automatycznie...

Oczywiście, że wciąż rozpatrują moje zgłoszenie, a jakże xD Kurcze, muszę być dla nich ważna skoro tak długo się nade mną zastanawiają Razz
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:38 am

Kto został ukarany odjęciem karmy rzez ten protest?
Ja jestem dumna, -1 karmy i usunięcie prezntacji; D Ale avek jak był, tak jest...
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:41 am

Avada,ja mi zabrali avka i prezkę,potem -1 punkt karmy.
Uwaga!Jestem oszustką!Mam 8 pkt.karmy! Laughing
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:46 am

nataliaizy napisał:

Witaj w klubie, ja też 8 ^^ Chyba, że mi dzisiaj coś zabrali i o tym nie wiem ;p Np za bezczelne pisanie na kontakt z zapytaniem dlaczego i do kiedy mam bana na forum (bo nie raczyli mi wyjaśnić). Teraz to już za wszystko można bana dostać...
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:46 am

Na wczorajsze realia miałam -2 pkt karmy, jeden za podburzanie do protestu dzięki wątkowi na forum, drugi za prezentację, na której również widniało info o proteście z małym komentarzykiem na ten temat Razz. Prezentacja wróciła na miejsce, także spodziewam się odjęcia kolejnego punktu i ponownego skasowania prezentacji obrażającej Owlient Razz. nie zaglądam jednak na stronę, żeby się o tym przekonać, bo powzięłam na dzisiaj postanowienie całkowitego olania Howrse, więc nie mam jak sprawdzić Razz

Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Czw Lip 12, 2012 8:48 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:48 am

Ulquiorra666 napisał:
nataliaizy napisał:

Witaj w klubie, ja też 8 ^^ Chyba, że mi dzisiaj coś zabrali i o tym nie wiem ;p Np za bezczelne pisanie na kontakt z zapytaniem dlaczego i do kiedy mam bana na forum (bo nie raczyli mi wyjaśnić). Teraz to już za wszystko można bana dostać...
*przybija żółwika*
Niedługo będzie można zgłosić gracza za nazwanie konia Amber.
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:54 am

nataliaizy napisał:
Ulquiorra666 napisał:
nataliaizy napisał:

*przybija żółwika*

przypomniało mi się 'Sweet Amber' XD

verni, mogłabyś sprawdzić moją karmę (jak będziesz, oczywiście)? XD
Powrót do góry Go down
Wampirzyca99
Nowy
Wampirzyca99

Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:55 am

A ja tak, myślę "Nie bedę się logować, pokaże im!" i mam zamiar, a co zrobiłam? Myślałam, że dziś jest 11 i się zalogowałam xD Przez wakację straciłam rachubę czasu -_-
Powrót do góry Go down
Avada
Już coś wie
Avada

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:58 am

Wampirzyca99 napisał:
A ja tak, myślę "Nie bedę się logować, pokaże im!" i mam zamiar, a co zrobiłam? Myślałam, że dziś jest 11 i się zalogowałam xD Przez wakację straciłam rachubę czasu -_-
Bywa. Jak masz dobre uzasadnienie, to nie udusimy, spokojnie; D
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:08 am

natalias143 napisał:
nataliaizy napisał:
Ulquiorra666 napisał:
nataliaizy napisał:

*przybija żółwika*

przypomniało mi się 'Sweet Amber' XD

verni, mogłabyś sprawdzić moją karmę (jak będziesz, oczywiście)? XD

Masz 9 pkt., avatar i prezentacja są. Wink
Powrót do góry Go down
Wampirzyca99
Nowy
Wampirzyca99

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:08 am

Avada napisał:
Wampirzyca99 napisał:
Ulżyło mi ;D

A oto aktualność ze strony startowj z Howrse: "Mamy już 2106000 graczy w Howrse, z których 6094 gra w tej chwili!"
Chyba nam się nie uda ...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:11 am

Wampirzyca99 napisał:
Avada napisał:
Wampirzyca99 napisał:
Ulżyło mi ;D

A oto aktualność ze strony startowj z Howrse: "Mamy już 2106000 graczy w Howrse, z których 6094 gra w tej chwili!"
Oczywiście, że nie, jeśli każdy będzie z jednej strony zapewniał udział w akcji, a z drugiej rzuci się na howrse, oby się tylko zalogować - nieważne, że trąbione o dzisiejszym nielogowaniu się było na prawo i lewo.

Rozumiem, że przypadkowo się zalogowałaś, i teraz oporządzasz konie, bierzesz udział w loterii itp.? Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Wampirzyca99
Nowy
Wampirzyca99

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:12 am

Malto napisał:
Wampirzyca99 napisał:
Avada napisał:
Wampirzyca99 napisał:
Ulżyło mi ;D

Oczywiście, że nie, jeśli każdy będzie z jednej strony zapewniał udział w akcji, a z drugiej rzuci się na howrse, oby się tylko zalogować - nieważne, że trąbione o dzisiejszym nielogowaniu się było na prawo i lewo.

Rozumiem, że przypadkowo się zalogowałaś, i teraz oporządzasz konie, bierzesz udział w loterii itp.? Wink

Droga Malto, aktualnie jestem wylogowana i raczej nie będę się już dzisiaj logować Wink
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:17 am

verni,jak tam sytuacja na serwerze?
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:21 am

alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
Malto napisał:
alma021 napisał:
a i jednak się zalogowałam-ciekawość ludzka nie zna granicXD
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak?
strzeliłaś w dzieiątke
Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa.
zauważ że jestem tylko dzieckiem-,-
a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi

Strzeliłam takiego headdeska jakiego nie zrobiłam nigdy, naprawdę.
Wyjdź z tego tematu, zanim się zdenerwuję.
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:22 am

Wampirzyca99 napisał:
Malto napisał:
Wampirzyca99 napisał:
Avada napisał:
Wampirzyca99 napisał:
Ulżyło mi ;D

Droga Malto, aktualnie jestem wylogowana i raczej nie będę się już dzisiaj logować Wink

Brać przykład z dziewczyny! Niechcący się zalogowała - jak najszybciej wyszła, a nie, oporządza te piksele T.T
Co nie oznacza, że macie się na chwilę logować specjalnie.
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:26 am

Czy tylko ja należę do niewielkiej części osób, które się nie logowały dziś i nie zajrzały nawet na stronę główną Howrse bez logowania i... nie ciągnie ich do tego? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:27 am

Nie Far, mnie też nie. Konta na 5 serwerach, a nawet żadnego z nich nie otworzyłam Wink
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 9:29 am

Ayashi,nie tylko ty należysz do tej grupy.Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 24 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 24 z 35Idź do strony : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35  Next
 Similar topics
-
» GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja anty-kopiarska

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: