Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+76kasiaQ xd Twilight Moon :3 ZetkaEmka Linea2010 Catalina Uśmieszek Lea♥ Aglyss avrilka julcia0101 MrsKopytko Idakismet Athi Wydra Wampirzyca99 Pati...xd Calma Avada alisson123 Kotersiow Hornet tisi Barson1990 XX_lero kaprysab kucykwyrwij Sathilia Ayashi Asiaa. Ejli mina stirit1 xTikTakx Sakura EveDallas Aki carrie17 -Eruina- Nathaly Sabula hanka1998 Takashiro wilczyca1000 furia96 Ulquiorra666 MaryMariaMara Lunka. Alasky Alaya Mikim7 anteek kolorowa85673 Wiki.3541 natalias143 erreo olcia1234 EREIS Malto Susian Vensis Temperance Szarusia16 Anakondaxxx stewardessa alma021 Mania LadyArvena Clue Sharpy Oliii98 Aangelika101 karina127 koszolak Czarny Kot moja stadnina1 korane 80 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:29 am | |
| nataliaizy, a daj spokój i ile oni niby podskoczą w tym rankingu, o jedno miejsce? ale sukces, rzeczywiście. a na loterii to tam pewnie oni wszyscy tyle tych losów nakupili, (bo mniej osób, większe szanse!!) że jest ich pewnie więcej niż w normlanym dniu. aż się płakać chce. EDIT: hahaha, Malto, ciekawa jestem KTÓŻ to był, co Cię tak zminusował | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| | | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:34 am | |
| - erreo napisał:
- nataliaizy, a daj spokój
i ile oni niby podskoczą w tym rankingu, o jedno miejsce? ale sukces, rzeczywiście. a na loterii to tam pewnie oni wszyscy tyle tych losów nakupili, (bo mniej osób, większe szanse!!) że jest ich pewnie więcej niż w normlanym dniu.
aż się płakać chce.
EDIT: hahaha, Malto, ciekawa jestem KTÓŻ to był, co Cię tak zminusował Tak,wielki sukces.Podskoczenie o jeden. Nakupowali losów,wygrają jabłka i gwiazdki i potem mają coś do wszystkich,że tyle kasy wydali i wygrali same śmieci. | |
| | | Sharpy Raczkujący
Liczba postów : 62 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:34 am | |
| Avada: Po ludzku Kupiłem kupony przy pomocy karty kredytowej. Dostałem knebel na forum - dokładnie knebel nie ban, bo żadnych informacji za co, na ile czasu ani nic. To wbrew regulaminowi Howrse. Zgłosiłem bankowi, że zostałem oszukany - zakup kartą jest bezużyteczny bo (z naruszeniem regulaminu) moje konto (do którego dokupiłem kupony) Howrse zostało umyślnie uszkodzone przez firmę Owlient. Bank uruchomił machinę biurokratyczną odkręcania całej transakcji.
| |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:42 am | |
| - Sharpy napisał:
- Avada: Po ludzku
Kupiłem kupony przy pomocy karty kredytowej. Dostałem knebel na forum - dokładnie knebel nie ban, bo żadnych informacji za co, na ile czasu ani nic. To wbrew regulaminowi Howrse. Zgłosiłem bankowi, że zostałem oszukany - zakup kartą jest bezużyteczny bo (z naruszeniem regulaminu) moje konto (do którego dokupiłem kupony) Howrse zostało umyślnie uszkodzone przez firmę Owlient. Bank uruchomił machinę biurokratyczną odkręcania całej transakcji.
tak trzymać i jak to mawiali w "Wiedźminie" - na pohybel .... | |
| | | Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:44 am | |
| Wow O.o Zespół Howrse odpowiedział mi na maila w końcu ;p no nie wierzę własnym paczałkom ;p | |
| | | Sharpy Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:49 am | |
| Teraz pytanie, CO odpowiedział!
Pewnie odpowiedź wygenerowana automatycznie... | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:54 am | |
| - nataliaizy napisał:
- erreo napisał:
- nataliaizy, a daj spokój
i ile oni niby podskoczą w tym rankingu, o jedno miejsce? ale sukces, rzeczywiście. a na loterii to tam pewnie oni wszyscy tyle tych losów nakupili, (bo mniej osób, większe szanse!!) że jest ich pewnie więcej niż w normlanym dniu.
aż się płakać chce.
EDIT: hahaha, Malto, ciekawa jestem KTÓŻ to był, co Cię tak zminusował Tak,wielki sukces.Podskoczenie o jeden. Nakupowali losów,wygrają jabłka i gwiazdki i potem mają coś do wszystkich,że tyle kasy wydali i wygrali same śmieci. Ja już dawno dałam szansę każdemu na podskoczenie w rankingu, gdyż po pierwsze: logowałam się baaaaardzo rzadko, po drugie: wyprzedałam 80% moich koni. Nie zależy mi już ani na koniach ani na rankingu ani na koncie. W sumie miałabym ok. 3 lub 4 miesięcy nielogowania się w sumie. Logowałam się co jakiś czas tylko po to, żeby nie zabrano mi konta, ale teraz nie ma to już dla mnie żadnego znaczenia. | |
| | | Vensis Już coś wie
Liczba postów : 158 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 7:58 am | |
| Ale u mnie ładna pogoda... w sam raz na latawiec! Muszę pobić mojego tatę, który kiedyś miał 300 m żyłki rozwinięte, latawiec trzymany był rzecz jasna na wędce O.o Oczywiście się nie zalogowałam, jak być solidarnym, to do końca Co do tych, którzy mówili jedno, a zrobili drugie... może lepiej będzie, jak się nie wypowiem. Danego słowa wypadałoby dotrzymać. | |
| | | Sharpy Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:01 am | |
| Niestety musiałem się zalogować. Bank potrzebował szczegółów, które miałem na koncie | |
| | | Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:01 am | |
| - Sharpy napisał:
- Avada: Po ludzku
Kupiłem kupony przy pomocy karty kredytowej. Dostałem knebel na forum - dokładnie knebel nie ban, bo żadnych informacji za co, na ile czasu ani nic. To wbrew regulaminowi Howrse. Zgłosiłem bankowi, że zostałem oszukany - zakup kartą jest bezużyteczny bo (z naruszeniem regulaminu) moje konto (do którego dokupiłem kupony) Howrse zostało umyślnie uszkodzone przez firmę Owlient. Bank uruchomił machinę biurokratyczną odkręcania całej transakcji.
Dzięki; D No, ładnie, ładnie... zodaczymy, jak to się potoczy.Daj znać, jak będziesz coś wiedział. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:14 am | |
| - Sharpy napisał:
- Teraz pytanie, CO odpowiedział!
Pewnie odpowiedź wygenerowana automatycznie... Oczywiście, że wciąż rozpatrują moje zgłoszenie, a jakże xD Kurcze, muszę być dla nich ważna skoro tak długo się nade mną zastanawiają | |
| | | Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:38 am | |
| Kto został ukarany odjęciem karmy rzez ten protest? Ja jestem dumna, -1 karmy i usunięcie prezntacji; D Ale avek jak był, tak jest... | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:41 am | |
| Avada,ja mi zabrali avka i prezkę,potem -1 punkt karmy. Uwaga!Jestem oszustką!Mam 8 pkt.karmy! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:46 am | |
| - nataliaizy napisał:
- Avada,ja mi zabrali avka i prezkę,potem -1 punkt karmy.
Uwaga!Jestem oszustką!Mam 8 pkt.karmy! Witaj w klubie, ja też 8 ^^ Chyba, że mi dzisiaj coś zabrali i o tym nie wiem ;p Np za bezczelne pisanie na kontakt z zapytaniem dlaczego i do kiedy mam bana na forum (bo nie raczyli mi wyjaśnić). Teraz to już za wszystko można bana dostać... | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:46 am | |
| Na wczorajsze realia miałam -2 pkt karmy, jeden za podburzanie do protestu dzięki wątkowi na forum, drugi za prezentację, na której również widniało info o proteście z małym komentarzykiem na ten temat . Prezentacja wróciła na miejsce, także spodziewam się odjęcia kolejnego punktu i ponownego skasowania prezentacji obrażającej Owlient . nie zaglądam jednak na stronę, żeby się o tym przekonać, bo powzięłam na dzisiaj postanowienie całkowitego olania Howrse, więc nie mam jak sprawdzić
Ostatnio zmieniony przez Sakura dnia Czw Lip 12, 2012 8:48 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:48 am | |
| - Ulquiorra666 napisał:
- nataliaizy napisał:
Uwaga!Jestem oszustką!Mam 8 pkt.karmy! Witaj w klubie, ja też 8 ^^ Chyba, że mi dzisiaj coś zabrali i o tym nie wiem ;p Np za bezczelne pisanie na kontakt z zapytaniem dlaczego i do kiedy mam bana na forum (bo nie raczyli mi wyjaśnić). Teraz to już za wszystko można bana dostać... *przybija żółwika* Niedługo będzie można zgłosić gracza za nazwanie konia Amber. | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:54 am | |
| - nataliaizy napisał:
- Ulquiorra666 napisał:
- nataliaizy napisał:
Uwaga!Jestem oszustką!Mam 8 pkt.karmy! Witaj w klubie, ja też 8 ^^ Chyba, że mi dzisiaj coś zabrali i o tym nie wiem ;p Np za bezczelne pisanie na kontakt z zapytaniem dlaczego i do kiedy mam bana na forum (bo nie raczyli mi wyjaśnić). Teraz to już za wszystko można bana dostać... *przybija żółwika* Niedługo będzie można zgłosić gracza za nazwanie konia Amber. przypomniało mi się 'Sweet Amber' XD verni, mogłabyś sprawdzić moją karmę (jak będziesz, oczywiście)? XD | |
| | | Wampirzyca99 Nowy
Liczba postów : 11 Dołączył : 12/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:55 am | |
| A ja tak, myślę "Nie bedę się logować, pokaże im!" i mam zamiar, a co zrobiłam? Myślałam, że dziś jest 11 i się zalogowałam xD Przez wakację straciłam rachubę czasu -_- | |
| | | Avada Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 8:58 am | |
| - Wampirzyca99 napisał:
- A ja tak, myślę "Nie bedę się logować, pokaże im!" i mam zamiar, a co zrobiłam? Myślałam, że dziś jest 11 i się zalogowałam xD Przez wakację straciłam rachubę czasu -_-
Bywa. Jak masz dobre uzasadnienie, to nie udusimy, spokojnie; D | |
| | | xTikTakx Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 700 Dołączył : 06/01/2012
| | | | Wampirzyca99 Nowy
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:08 am | |
| - Avada napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
- A ja tak, myślę "Nie bedę się logować, pokaże im!" i mam zamiar, a co zrobiłam? Myślałam, że dziś jest 11 i się zalogowałam xD Przez wakację straciłam rachubę czasu -_-
Bywa. Jak masz dobre uzasadnienie, to nie udusimy, spokojnie; D Ulżyło mi ;D A oto aktualność ze strony startowj z Howrse: "Mamy już 2106000 graczy w Howrse, z których 6094 gra w tej chwili!" Chyba nam się nie uda ... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:11 am | |
- Avada napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
Bywa. Jak masz dobre uzasadnienie, to nie udusimy, spokojnie; D Ulżyło mi ;D
A oto aktualność ze strony startowj z Howrse: "Mamy już 2106000 graczy w Howrse, z których 6094 gra w tej chwili!" Chyba nam się nie uda ... Oczywiście, że nie, jeśli każdy będzie z jednej strony zapewniał udział w akcji, a z drugiej rzuci się na howrse, oby się tylko zalogować - nieważne, że trąbione o dzisiejszym nielogowaniu się było na prawo i lewo. Rozumiem, że przypadkowo się zalogowałaś, i teraz oporządzasz konie, bierzesz udział w loterii itp.? | |
| | | Wampirzyca99 Nowy
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:12 am | |
| - Malto napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
- Avada napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
A oto aktualność ze strony startowj z Howrse: "Mamy już 2106000 graczy w Howrse, z których 6094 gra w tej chwili!" Chyba nam się nie uda ... Oczywiście, że nie, jeśli każdy będzie z jednej strony zapewniał udział w akcji, a z drugiej rzuci się na howrse, oby się tylko zalogować - nieważne, że trąbione o dzisiejszym nielogowaniu się było na prawo i lewo.
Rozumiem, że przypadkowo się zalogowałaś, i teraz oporządzasz konie, bierzesz udział w loterii itp.? Droga Malto, aktualnie jestem wylogowana i raczej nie będę się już dzisiaj logować | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:17 am | |
| verni,jak tam sytuacja na serwerze? | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:21 am | |
| - alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
- Malto napisał:
- alma021 napisał:
- a i jednak się zalogowałam-ciekawość ludzka nie zna granicXD
Pogratulować solidarności z graczami protestującymi. Uzależnienie, tak? strzeliłaś w dzieiątke Więc radzę coś z tym zrobić, bo niemożność wytrzymania jednego dnia bez wirtualnej gierki nie jest zdrowa. zauważ że jestem tylko dzieckiem-,- a w realu nie mam żadnego kontaktu z końmi Strzeliłam takiego headdeska jakiego nie zrobiłam nigdy, naprawdę. Wyjdź z tego tematu, zanim się zdenerwuję. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:22 am | |
- Malto napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
- Avada napisał:
- Wampirzyca99 napisał:
A oto aktualność ze strony startowj z Howrse: "Mamy już 2106000 graczy w Howrse, z których 6094 gra w tej chwili!" Chyba nam się nie uda ... Oczywiście, że nie, jeśli każdy będzie z jednej strony zapewniał udział w akcji, a z drugiej rzuci się na howrse, oby się tylko zalogować - nieważne, że trąbione o dzisiejszym nielogowaniu się było na prawo i lewo.
Rozumiem, że przypadkowo się zalogowałaś, i teraz oporządzasz konie, bierzesz udział w loterii itp.? Droga Malto, aktualnie jestem wylogowana i raczej nie będę się już dzisiaj logować Brać przykład z dziewczyny! Niechcący się zalogowała - jak najszybciej wyszła, a nie, oporządza te piksele T.T Co nie oznacza, że macie się na chwilę logować specjalnie. | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:26 am | |
| Czy tylko ja należę do niewielkiej części osób, które się nie logowały dziś i nie zajrzały nawet na stronę główną Howrse bez logowania i... nie ciągnie ich do tego? | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:27 am | |
| Nie Far, mnie też nie. Konta na 5 serwerach, a nawet żadnego z nich nie otworzyłam | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Czw Lip 12, 2012 9:29 am | |
| Ayashi,nie tylko ty należysz do tej grupy. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach