| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|
+72Kepler99 Shira66 avdeo Ursalowata blaze the cat Pupusia23 Heartlend10 dogmagic KaVcia Szron Dżemik Wireless martosia2004 Wild_Horse cindx Marley Layzy Dianaxxx safie Presence wercia d klaczkakoniara Marsh koziorożec PlaybackJunkie8 Hoping. Ayashi Manroe gwiazda2002 Temperance hanka1998 Estelle Kikyo22 erreo ZetkaEmka SandCastle krysta avrilka czoko Arabia123 stewardessa Alasky pata101 Heshette Kemishi ArinStreal Martka29 Ejli Takashiro Philipek koniara25000 MrsKopytko Mouseline =] _pati201_ Kajka1 Asiaa. Ayame Arbuzek_10 Broszka Kai Shouri kucykwyrwij ewunia9811 -Eruina- MaryMariaMara LadyArvena Aglyss EveDallas Pati...xd Malto mina stirit1 Nevarra blueberry. 76 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 4:28 am | |
| Haha, jednak kupiłam - nie mogłam się oprzeć. Zaraz idę grać. xD | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 5:35 am | |
| Ja mam z torrentów, już dawno temu se zainstalowałam I teraz mam problem bo nie mam konta na stronce simsów a tam tyle fajnych domków *.* | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 5:50 am | |
| Och, jak fajnie! Przez te CENZURA aktualizacje muszę teraz WSZYSTKIE dodatki zainstalować na nowo!!! Wyskakuje jakiś błąd i pisze o jakimś dzienniku. Boże święty, a miałam taką świetną rodzinę, dom i w ogóle... Nie mogłam się powstrzymać, zepsuło mi to całkowicie humor. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 6:21 am | |
| Jestę piratę, jak mi dzisiaj torrenty.org wejdą, to ściągam TS3. Życzcie mi powodzenia, pewnie jak zwykle coś rozwalę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 6:32 am | |
| Omnomnom, kupiłam sobie CPR, więc idę instalować i niebawem może wrzucę foty. |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 7:07 am | |
| Nie mam już sił. Pomóżcie mi. Piszę więc wszystko, od A do Z : mam oryginalne dodatki : * The Sims 3 wersja podstawowa * The Sims 3 wymarzone podóże * The Sims 3 szybka jazda ( nie działają, z nie wiadomo jakiego powodu ) * The Sims 3 nowoczesny apartament * The Sims 3 zwierzaki * The Sims 3 cztery pory roku ( zakupione dzisiaj ) Miałam świetną rodzinę, napracowałam się przy budowie domu - gra z dodatkami chodziła jak w zegarku. Aż do dzisiaj... kupiłam w Empiku Sims Cztery Pory Roku. Instaluję do reszty dodatków, tworząc oczywiście osobny folder. Wyskoczył mi jakiś błąd z aktualizacją. No i postanowiłam ( nie miałam wyboru ) odinstalować wszystko. Teraz właśnie instaluję podstawę i wyskakuje mi coś takiego: Plik H:\Caches\Sunset Valley.objectCache Błąd: błąd danych (CRC). Za każdym razem jest to samo. Czym to jest spowodowane? Co mam zrobić? Powtórzę ponownie: mam oryginalne płyty i kupiłam je w nowym stanie. Dodam, że miewam czasem problemy z małą ilością miejsca na dysku C. Ale tym razem utworzyłam foldery do GRY (F:) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 7:42 am | |
| Spróbuj skombinować sobie ten plik i podmienić właśnie ten niedziałający. To chyba najprostsze rozwiązanie. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 9:29 am | |
| Błąd CRC to po prostu plik uszkodzony. Raczej pozostaje ci wykombinować od kogoś ten pliczek i podmienić. jak instalujesz z płyty możesz próbowac skopiować zawartość do folderu na pulpicie, stamtąd zainstalować. Czasem pomaga | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 10:17 am | |
| - Nevarra napisał:
jak instalujesz z płyty możesz próbowac skopiować zawartość do folderu na pulpicie, stamtąd zainstalować. Czasem pomaga Dzięki, spróbuję. Co będzie to będzie. A jak nie to trzeba będzie zrobić format komputera. EDIT: Nadal jest ten błąd, pasek instalacji przeciąga się chyba o 1 mm na 5 minut. :/ | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Wto Lis 20, 2012 10:20 am | |
| Zerknij gdzie ten pliczek jest na płycie to ci wyślę | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Lis 21, 2012 10:35 am | |
| Phil, jak dodatek zechce się zainstalować to powiedz, jak Ci się podoba, bo sama planuję zakup. Nie ma to, jak psy/konie buszujące wśród żółtych liści... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Lis 21, 2012 10:44 am | |
| Omnomnom, zbudowałam sobie domek (dopiero bryła, dużo czasu pochłonęła), taki modernowy, ktoś może zechce ocenić? Skombinuję screeny. |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Lis 21, 2012 11:37 am | |
| Dawaj screeny | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Sro Lis 21, 2012 11:58 am | |
| Vernille, pokazuj | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 4:40 am | |
| znalazłam folder ze screenami! <3 wybaczcie, że tak mało, leń mnie dopadł ._. dom ma bodajże 4, czy 5 pięter. I chyba niebawem mu zmienię kolory, bo mi się już przejadł ten ciemny brąz. xD |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 6:19 am | |
| Dziękuję Nev za dobre chęci w pomocy. Problem sam się rozwiązał - wina komputera. Muszę zrobić w takim razie format,bo nic innego nie pozostaje mi zrobić. Na laptopie zainstalowałam podstawę, trochę czasu się instalowało, ale doszło do końca i mogłam normalnie grać. Doinstalowałam tylko Cztery Pory Roku, aby przetestować. Fajny dodatek, chociaż łatwiej mi to ogarnąć na kompie. Po formacie pokażę Wam screeny, tylko nową rodzinę stworzę i wybuduję dom, ech... Miałam taką fajną, ale co zrobić - takie życie.. - Cytat :
- To idź zareklamuj płytę o_O
Płytę kupiłam 3 lata temu, w premierę. Więc nawet jeśli, to gwarancja jest do 90 dni więc kasy by mi nie zwrócono ani nic. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 6:31 am | |
| - Philipek napisał:
- Dziękuję Nev za dobre chęci w pomocy.
Problem sam się rozwiązał - wina komputera. Muszę zrobić w takim razie format,bo nic innego nie pozostaje mi zrobić. Na laptopie zainstalowałam podstawę, trochę czasu się instalowało, ale doszło do końca i mogłam normalnie grać. Doinstalowałam tylko Cztery Pory Roku, aby przetestować. Fajny dodatek, chociaż łatwiej mi to ogarnąć na kompie. Po formacie pokażę Wam screeny, tylko nową rodzinę stworzę i wybuduję dom, ech... Miałam taką fajną, ale co zrobić - takie życie.. - Cytat :
- To idź zareklamuj płytę o_O
Płytę kupiłam 3 lata temu, w premierę. Więc nawet jeśli, to gwarancja jest do 90 dni więc kasy by mi nie zwrócono ani nic. Mówię o Czterech Porach roku przez które zepsuła się aktualizacja ... Btw. wiesz, że rodzinę można spakować i wgrać z powrotem? o_O | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 6:48 am | |
| No, chyba że tak - teraz nie zrozumiałam, bo to był screen z instalacji podstawy, a nie CPR. Cóż, a jeśli chodzi o te aktualizacje, częściowo jest to moja wina, bo wcześniej mało kiedy aktualizowałam grę. A dlaczego? Gra mi później źle chodziła. Skopiowałam tylko pobrane dodatki z netu i wkleiłam na dysk twardy. Tym razem bardziej się pobawię i postaram się utworzyć jeszcze lepszą rodzinę. :> | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 7:58 am | |
| Może problem by się rozwiązał po usunięciu procesów związanych z TS3? Tak mi teraz przyszło do głowy... |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 8:14 am | |
| mam zwykłą trójkę bez dodatków ale bym chciała zwierzaki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 8:20 am | |
| Zwierzaki nie są takie fajne w sumie... |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 8:32 am | |
| - vernille napisał:
- Może problem by się rozwiązał po usunięciu procesów związanych z TS3? Tak mi teraz przyszło do głowy...
Za radą Nev zrobiłam już tak. Nadal było to samo. :C | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 8:54 am | |
| Nev radziła Ci tylko podmienić plik, chyba że gdzieś na GG z Tobą gadała, to ok. Moja nowa simka, jak Wam się podoba? <3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 9:20 am | |
| |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 10:29 am | |
| Też mam tą fryzurę xP Ogólnie jest bardzo ładna, ale polecam poszperać w necie za rożnymi szminkami i cieniami do oczu | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 11:52 am | |
| Ayame, mam tego pełno, ale większość mi po prostu nie podchodzi. |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 2:26 pm | |
| - vernille napisał:
- znalazłam folder ze screenami! <3
wybaczcie, że tak mało, leń mnie dopadł ._.
dom ma bodajże 4, czy 5 pięter. I chyba niebawem mu zmienię kolory, bo mi się już przejadł ten ciemny brąz. xD WOW *o* Ale musiałaś się napracować przy tym cudzie | |
|
| |
Ayame Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Emi99 Liczba postów : 776 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) Czw Lis 22, 2012 2:37 pm | |
| - vernille napisał:
- Ayame, mam tego pełno, ale większość mi po prostu nie podchodzi.
No chyba, że tak xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: The Sims - kto tego nie zna? :) | |
| |
|
| |
| The Sims - kto tego nie zna? :) | |
|