Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [INT, również PL] Nowości na howrse ! | |
|
+35nevinowa MaryMariaMara EREIS EveDallas MrsKopytko ZetkaEmka allein Arrin Zapominajka Anett1906 Nesqa Sheila86 Philipek Banan Lunatyk julcia0101 Karolina211 Ayashi Athi Takashiro hanka1998 agix Evelynek Kazuyuki klaczkakoniara Nevarra erreo ewuula Sabula Kirara LadyArvena Zaplątana wilczyca1000 Elenixa Malto 39 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 6:54 am | |
| - Cytat :
- Witajcie,
Nikt nikogo nie zmusza do kupowania kuponów. Jednakże zachowanie w postaci nawoływania innych graczy do spamu i zakłócania poprawnego funkcjonowania Howrse nie będzie przez nas tolerowane.
Jest to również niezgodne z Ogólnymi Warunkami Użytkowania, który każdy z Was podpisał zakładając kont. Dokładnie z punktem 10 regulaminu który mówi m.in:
"(Gracz) Nie może zakłócać funkcjonowania strony internetowej www.howrse.pl"
Każdy z Was ma prawo dowolnie wypowiedzieć się na temat zmian i tego właśnie chcemy, chcemy usłyszeć Waszą opinię, ale jak już wspomniałem, nie możemy przyzwolić na nawoływanie do zaśmiecania forum i innych sekcji gry.
- Kowelan | |
| | | allein Nowy
Nick w grze : allein Liczba postów : 1 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 7:05 am | |
| Dziękuję, bunt i wyrażenie swojej opinii - minus trzy punkty karmy. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 7:08 am | |
| Wiem, ze post pod postem, ale Ow a internationala przynajmniej próbuje coś wytłumaczyć. - Cytat :
- There needs to still be some incentive to sell horses in the sales.
Also when you line out all the foals from a unicorn mare you should normally pop out at least one unicorn. You can of course keep it but it's also possible to sell it and they are currently at 65 000 minimum. So on the global scales it does even out a little. Concerning the name of Ubisoft which is see rolled around all the time and generally not when the situation is calm. Let me just tell you that we are still an independent studio and that no one is putting their nose on Howrse or giving us orders. - Cytat :
- sweetdapple changes are made according to mathematical observations and long term game balance. Things may come out as painful but we do them with a reason and generally for the good of the game.
I know change isn't something easy to get used to and i know sometimes these changes may seem unfair but they aren't intended to harm the game on the contrary. The aim is to allow Howrse to live long and thrive. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 12:06 pm | |
| Kowelan wspomniał rano o zmianie schroniska dla bezrożków - Kowelan napisał:
- Witajcie,
dzięki za informacje dot. błędów, które spostrzegliście. Nie wahajcie się zaraportować je również tutaj.
Biorąc pod uwagę Wasze komentarze dotyczące hodowli jednorożców, podnieśliśmy cenę za oddanie do schroniska jednorożca, bądź źrebaka z poprawnie pokrytych jednorożców z 1000 Equus na 2000 Equus.
Dziękujemy za każde wyrażenie swojego zdania i opinie. - Kowelan Więc od tej godziny to oficjalne. Co nie zmienia faktu, ze i tak jest strata nawet kryjąc własną parkę. Nevarra zacyowała Kowelana: - Cytat :
- Zmiany i ustawienie ceny na 1% mają na celu zbalansowanie ekonomii w grze i przywrócenie realnej wartości Equus.
Jaka może być "realna" wartość equus, skoro to growa waluta? Oo - Malto napisał:
- Nevarra, widziałam, jak pewna graczka, zbulwersowana,
stwierdziła, że Kowelan posługuje się identycznymi sformułowaniami, jakie dostała od Kontaktu, gdy napisała w jakiejś tam sprawie. Wygląda na to, że Admini albo są botami (tia ), albo mają gotowe formułki i stosują je na zasadzie "kopiuj - wklej" Raczej kopiuj-wklej Tym bardziej, że to Ow i Kowelan pracują na kontakcie. Ow kiedyś wspomniała, ze jeśli chce się do niej pisać - to na kontakt w odpowiedniej kategorii.... Cały dzień nie było mnie na kompie, tak teraz przeglądam wypowiedzi od rana. I jestem w szoku, że bana za wczorajsze wypowiedzi nie mam XD Nie, żebym coś przeklinała itp, ale jednak krytykowałam, a za to ostatnio karma i ban mi poleciały widziałam też wstawki angielskie - dorzucajcie skrótowe tłumaczenia, albo chociaż sens wypowiedzi, bo nie wszyscy rozumieją | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 12:55 pm | |
| Arveno - ja też czekam na bana. Tylko niech potem mi się nie wytłumaczą za co | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 1:05 pm | |
| Podoba mi się poniższa wypowiedź: - Ilyn napisał:
- A ja dziękuję bardzo za wprowadzenie tych zmian. Od wczoraj ochłonęłam i
postanowiłam, że zamiast bawić się w hodowlę jednorożków (która nawet nie zdążyła wyjść poza granice moich planów i przy obecnym stanie rzeczy na pewno tego nie zrobi) zajmę się czymś innym, może jazdą na rowerze, na pewno wyjdzie mi to na zdrowie. Także dzięki Wam, Administracjo | |
| | | Zaplątana W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Zaplątana Liczba postów : 346 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 1:26 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Podoba mi się poniższa wypowiedź:
- Ilyn napisał:
- A ja dziękuję bardzo za wprowadzenie tych zmian. Od wczoraj ochłonęłam i
postanowiłam, że zamiast bawić się w hodowlę jednorożków (która nawet nie zdążyła wyjść poza granice moich planów i przy obecnym stanie rzeczy na pewno tego nie zrobi) zajmę się czymś innym, może jazdą na rowerze, na pewno wyjdzie mi to na zdrowie. Także dzięki Wam, Administracjo Powiedziałabym, że to wręcz kwintesencja wszystkiego, co chciałabym powiedzieć w temacie zmian cen pokryć. Pozostaje pogratulować autorce genialnego postu | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 1:49 pm | |
| Ja usunęłam konto. Ta gra to zło nieczyste. |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 2:44 pm | |
| - UnicornHorse napisał:
- Ja usunęłam konto. Ta gra to zło nieczyste.
Mnie to coraz bardziej kusi, ale kurczę, jakoś mi się zawsze palec "omskywuje" ( ) z przycisku kasacji. Może kiedyś. Znajomi trzymają. Arvena, złapałam Ci na współdzieleniu 2 pd - na coś się przydałam | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Sro Paź 31, 2012 2:50 pm | |
| Załamałam się. Bez przesady. Idę im coś powiedzieć. T.T A i tak pewnie się skończy jak zwykle, eh... | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 6:47 am | |
| Zetka - ja tam mogłabym mieć i bana, byleby wszystko im wygarnąć. |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 7:42 am | |
| - Cytat :
- @Mrija,
Przykro mi, że tak uważasz. Nasze decyzje są zawsze motywowane Waszym zachowaniem jako społeczności. Zwróć uwagę, iż na forum wypowiada się jedynie część ( około 5% ) wszystkich w pełni aktywnych graczy na Howrse.pl, których jest ponad sto tysięcy. Aby mieć pełny obraz, musimy wziąć pod uwagę wszystkie wskaźniki. Szczególnie w przypadku, gdy zmiany dotyczą tak istotnej części gry, jak jej ekonomia. Rozumiem, że część z Was życzyłaby sobie, abym napisał, iż zmiany zostaną od ręki cofnięte. Tak się jednak nie stanie, gdyż są one niezbędne i na chwilę obecną ich efekt jest zgodny z założeniami.
@Weia, W tym wątku, jak i w komentarzach na kontakcie, otrzymujemy bardzo wiele ciekawych pomysłów. Jeśli po analizie danej propozycji - sprawdzeniu jaki może mieć wpływ na działanie gry, czy jest możliwy do zrealizowania, jak i bardzo wielu innych czynników - okaże się, że jest to dobry pomysł, może on zostać wprowadzony, jak to już miało miejsce wielokrotnie w przeszłości. Pamiętajcie też, że każda zmiana bądź realizacja propozycji wymaga sporo czasu. Proces tworzenia i rozwijania gry jest złożony.
Niezmienia to jednak faktu, iż aby utrzymać odpowiedni poziom, ekonomia w Howrse, nadwyrężona promocjami jak i obniżeniem ceny poniektórych przedmiotów, musi zostać ponownie zbalansowana, zmiany te są więc konieczne. Musimy dobrze zrównoważyć ilość Equus możliwych do zdobycia przez gracza, która w ostatnim czasie mocno wzrosła, ze sposobem ich używania. Balansowanie cen w grach jest w pełni normalne.
Jak już wspomniałem kilkukrotnie, jeśli okaże się, że zmiany dotyczące weterynarza odnoszą negatywne skutki, przemyślimy je i będziemy starać się je dostosować, aby były jak najlepsze dla Howrse czyli dla Was. Jednakże na chwilę obecną, po podniesieniu ceny jednorożców w schronisku, patrząc chłodno na sytuację na rynku, nie ma takiej konieczności, wszystko idzie zgodnie z planem. Będziemy jednak dalej monitorować wszystkie wskaźniki i brać pod uwagę Wasze komentarze.
- Kowelan | |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 7:55 am | |
| "ekonomia w Howrse, nadwyrężona promocjami jak i obniżeniem ceny poniektórych przedmiotów, musi zostać ponownie zbalansowana" - w takim razie na co ciągłe promocje? Albo raczej... Już wiem po co ich tyle oraz na co jedna promocja goni za drugą ^^ Wszystko jasne. | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 8:24 am | |
| Mam wrażenie, że wypowiedź Kowelana zacytowana przez Nevarrę przeczy sama sobie. Po pierwsze, skoro ekonomia howrse jest nadwyrężona promocjami, to czemu w kółko je wprowadzają i nie dają nawet od nich odpocząć chociaż przez jeden dzień? Kolejną zagadką jest dla mnie zdanie: "Musimy dobrze zrównoważyć ilość Equus możliwych do zdobycia przez gracza, która w ostatnim czasie mocno wzrosła". Wzrosła przez co? W jaki sposób? Jakoś nie zauważyłam jakiś szczególnych zmian w sposobie zdobywania equus, zdobywa się je głównie przez sprzedaże i nie dostajemy ich w prezencie. Po trzecie, nie rozumiem zdania "Aby mieć pełny obraz, musimy wziąć pod uwagę wszystkie wskaźniki." Czyli w ich opinii istnieje jakiś wskaźnik bardziej znaczący niż opinia graczy, którzy aktualnie, lekko mówiąc, okazują niezadowolenie?
W mojej opinii, odpowiedź Kowelana nie odpowiedziała na żadne z pytań dręczących graczy, w tym również mnie, a tym bardziej nie rozwiała wątpliwości związanych z tak kontrowersyjnymi zmianami. Wręcz przeciwnie: to tzw. "masło maślane", które tylko ukazuje kompletny brak logicznych argumentów ze strony twórców gry. | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 9:52 am | |
| Wspomniano, że ilość equus wzrosła... To ciekawe, ale od lipca mi tylko spadła XD Z 6 milionów na 5. Mogę w takim razie prosić o brakującą "nadwyżkę"? Z 3 miliony poproszę i wtedy mogą sobie podnosić ceny weta. - Cytat :
- Rozumiem, że część z Was życzyłaby sobie, abym napisał, iż zmiany
zostaną od ręki cofnięte. Tak się jednak nie stanie, gdyż są one niezbędne i na chwilę obecną ich efekt jest zgodny z założeniami. Rozbawiło mnie to XD Ow wcześniej wspominała, że wg symulacji spadnie cena porodów. I to im się zgadza, a jakże. Bo wszystkie prywatne hodowle wstrzymały grę. A także część graczy, która grała dla rozrywki. Ale jakoś wątpię, żeby symulacja dalej się sprawdził - przecież ceny tych kiepskich koni nie wzrosną. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 9:57 am | |
| A ja bym jeszcze sobie na forum pogadała, a tu ban :< | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 10:01 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- A ja bym jeszcze sobie na forum pogadała, a tu ban :<
A później się dziwią, że tylko 5% użytkowników udziela się na forum. | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 10:43 am | |
| - Zaplątana napisał:
- MrsKopytko napisał:
- A ja bym jeszcze sobie na forum pogadała, a tu ban :<
A później się dziwią, że tylko 5% użytkowników udziela się na forum. A te 5% co jeszcze może się wypowiadać to gracze z kilkunastoma dniami stażu, którym takie zmiany jak gwiazdka z nieba | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 10:52 am | |
| Heh, założyłam konto tylko po to, by wygarnąć Owlientowi wszystko. Co mi tam ;D I tak na tym nowym koncie będę tylko cztery dni. |
| | | Banan Raczkujący
Nick w grze : Bananeq Liczba postów : 97 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 2:55 pm | |
| Ja też nie mam dostępu do forum,ale co mi tam. W sumie moje wypowiedzi nic by nie zmieniły,bo w końcu...
Z głupimi nie wygrasz c: | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 3:24 pm | |
| - Banan napisał:
- Z głupimi nie wygrasz c:
Z głupimi może jeszcze, no chyba że mają władzę - wtedy sprawa pogrzebana :p | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Czw Lis 01, 2012 11:40 pm | |
| mając bana rozpaczam ze mi umykają co lepsze posty, trochę śledzę ze współdzieleń, ale to jednak mało, pokłóciłabym się | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 4:33 am | |
| Uuu, Ow się odezwała - Cytat :
- Witam,
Przede wszystkim chciałam wyjaśnić, że jako administratorzy jesteśmy zwykłymi ludźmi, mamy czas na pracę i czas dla rodziny, obchodzimy święta. Także wszystkie osoby zawiedzione brakiem naszej obecności na forum przepraszam i proszę o zrozumienie, że nawet my potrzebujemy chwili wytchnienia.
Osobom zawiedzionym i zdenerwowanym, że na swoje opinie na Kontakcie otrzymali standardową odpowiedź wyjaśniam: kontakt służy przede wszystkim do zgłaszania błędów w grze. Owszem, jest opcja wysłania komentarza, ponieważ nie blokujemy nikomu możliwości wypowiedzenia swojej opinii. Jednak nasi technicy otrzymując Waszą opinię, zamykają ją standardową odpowiedzią i przekazują dalej. Po to, abyście mieli możliwość wypowiedzenia swojego zdania, po każdej zmianie w grze, otwieramy wątek na forum. Tu staramy się w miarę swoich możliwości odpowiadać na Wasze opinie i zawsze zbieramy je, aby na ich podstawie planować dalszy rozwój gry.
Osoby, który chcą uprzykrzyć nam życie wysyłając masę opinii na Kontakt wyjaśniam: nie uprzykrzycie życia nam - my jesteśmy tu po to, aby słuchać co macie do powiedzenia. Uprzykrzycie natomiast życie innym graczom, którym przydarzyły się problemy w grze. Czas, który nasi technicy poświęciliby na rozwiązanie kilku prawdziwych problemów, poświęcą na filtrowanie i zamykanie tych właśnie opinii.
Wszystkim uważającym, że za wyrażenie swojego zdania dostaną natychmiastowy ban wyjaśniam: nie banujemy nikogo za własne zdanie. Gdyby tak było, po co mielibyśmy otwierać wątki do jego wyrażania? Chciałabym jednak, aby było jasne, że sankcje z pewnością spotkają osoby, które: obrażają administratorów/deweloperów lub innych graczy, używają słów niecenzuralnych, rozpowszechniają nieprawdziwe informacje. Tak, nie jest nam miło czytać krytyki, ale po to tu również jesteśmy i nikt nie zostanie ukarany za to, że napisze, że coś mu się nie podoba.
I moja ostatnia uwaga: dziękuje za Wasze propozycje zmian i sugestie, jak inaczej rozwiązać problemy z ekonomią. Nie odpowiem na nie: tak lub nie i nie będę się wdawać w dyskusje czy mają one szanse zadziałania- nie jestem deweloperem. Mogę Wam tylko po raz kolejny podziękować i powiedzieć, że przekażę te pomysły dalej, do projektantów gry, aby rozważyli je jako potencjalne rozwiązania.
Dziękuję. Wątek zostaje dalej otwarty na Wasze wypowiedzi. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 4:43 am | |
| - UnicornHorse napisał:
- Heh, założyłam konto tylko po to, by wygarnąć Owlientowi wszystko. Co mi tam ;D
I tak na tym nowym koncie będę tylko cztery dni. Radzę uważać, jeśli zależy Ci na grze. W czasie akcji z wycofaniem towarzyszy też założyłam czasowe konto do czytania wypowiedzi na forum i już po dwóch dniach wykasowali mi to dodatkowe konto, a na Malto dali miesiąc bana oraz odjęli pięć punktów Karmy. Od lipca "odbijam się od dna", chociaż już w sumie nie gram (od wczoraj pomagam dawnej wspólniczce z Connkami o czołowym PG, ale to tylko chwilowe). A post Ow, zacytowany przez Nevarrę, przypomina mi wypowiedź fochniętej nastolatki - przecież ona się stara, więc czego się od niej chce? I ustosunkowują się do wypowiedzi graczy? Śmiech na sali. Chyba co pięćdziesiąta stronę, że czytają, że nic nie mogą, i że te zmiany są podyktowane "szerszym planem". | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 4:53 am | |
| Zauważyłam jedna zmianę na plus, w stosunku do lipca - już tak nie banują. Parę osób poleciało, ale to takie, co sama widziałam, że spamują (typu "idę na obiad"). Reszta postów i osób jakoś żyje. I wciąż się wypowiada. Chociaż kto wie, czy niedługo Ow nie puszczą nerwy... A wtedy może być powtórka z rozrywki XD
Ciekawa jestem, czy naprawdę nasze pomysły lecą do góry. Bo kilka naprawdę ciekawych się przewinęło (śledzę wątek od początku). Co wy sądzicie np. o tym, by można było kryć tylko konie z dodatnim BLUPem? Z wyłączeniem jednorożców oraz graczy początkujących do 30 dnia stażu? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 4:57 am | |
| Arvena - również widziałam ten post na wydarzeniach i jestem za . |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 6:42 am | |
| - Cytat :
- Co wy sądzicie np. o tym, by można było kryć tylko konie z dodatnim BLUPem? Z wyłączeniem jednorożców oraz graczy początkujących do 30 dnia stażu?
Jak najbardziej za. Wtedy faktycznie źreby będą coraz lepsze, każdy będzie miał jakieś um wrodzone i chociaż ciut lepszy od rodziców (pomijam te wyhodowane przez początkujących, niech sobie rozmnażają co chcą dla frajdy). Samym treningiem można podnieść BLUP do około +50, przejażdżki i umki z zawodów kolejne +25. Nie jest to wielki wysiłek | |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 7:03 am | |
| Ow powiedziała na forum, że przekazała pomysł do góry. Ciekawe, czy zatrzymają się nad nim chociaż na moment...
| |
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 9:13 am | |
| Doznałam olśnienia XD Cena bezrożków w schronisku skoczyła o 100%. Więc jak ktoś miał... Ja posiadam 140 kilka... Więc wcześniej warte 140tys. Teraz już 280 XD Dzięki Owlientowi niechcący wzbogaciłam się o 140tys. Dobra z nich lokata. Może któregoś dnia pooddaję je do schroniska? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! Pią Lis 02, 2012 11:09 am | |
| - Malto napisał:
- UnicornHorse napisał:
- Heh, założyłam konto tylko po to, by wygarnąć Owlientowi wszystko. Co mi tam ;D
I tak na tym nowym koncie będę tylko cztery dni. Radzę uważać, jeśli zależy Ci na grze. W czasie akcji z wycofaniem towarzyszy też założyłam czasowe konto do czytania wypowiedzi na forum i już po dwóch dniach wykasowali mi to dodatkowe konto, a na Malto dali miesiąc bana oraz odjęli pięć punktów Karmy. Od lipca "odbijam się od dna", chociaż już w sumie nie gram (od wczoraj pomagam dawnej wspólniczce z Connkami o czołowym PG, ale to tylko chwilowe).
A post Ow, zacytowany przez Nevarrę, przypomina mi wypowiedź fochniętej nastolatki - przecież ona się stara, więc czego się od niej chce? I ustosunkowują się do wypowiedzi graczy? Śmiech na sali. Chyba co pięćdziesiąta stronę, że czytają, że nic nie mogą, i że te zmiany są podyktowane "szerszym planem". Malto, ja nie mam drugiego konta. A to jedno założyłam po to, żeby wygarnąć Owlientowi całą moją opinię zalegającą w duszy. Ta gra już dla mnie nic nie znaczy. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse ! | |
| |
| | | | [INT, również PL] Nowości na howrse ! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|