Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[INT, również PL] Nowości na howrse !

Go down 
+35
nevinowa
MaryMariaMara
EREIS
EveDallas
MrsKopytko
ZetkaEmka
allein
Arrin
Zapominajka
Anett1906
Nesqa
Sheila86
Philipek
Banan
Lunatyk
julcia0101
Karolina211
Ayashi
Athi
Takashiro
hanka1998
agix
Evelynek
Kazuyuki
klaczkakoniara
Nevarra
erreo
ewuula
Sabula
Kirara
LadyArvena
Zaplątana
wilczyca1000
Elenixa
Malto
39 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 1:31 pm

Popieram UnicornHorse.
To z pokryciami jest bezsensu.2500 eq za oźrebienie?Za dużo.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
ewuula
Raczkujący
ewuula

Nick w grze : ewuula
Liczba postów : 58

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 1:33 pm

A potem będą pisać, że przecież była ankieta i wszystkim się podobały zmiany silent
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 1:33 pm

Nevarra napisał:
Cytat :
3. Zapłata za weterynarza odpowiada 1% twoich funduszy ; Najniższa stawka to 100 eq, a najwyższa 2500eq ;
Na INT "Ma to zmniejszyć ilość źrebaków w grze"...
Ja bym powiedziała, że raczej znów robi się ukłon w stronę początkujących i dzieci, które klikają w co popadnie, a później płaczą, że na nic ich nie stać, kiedy inni gracze mają na koncie miliony. Takie "wyrównywanie szans", tudzież "wyrównywanie poziomu" kosztem zaradnych i zaawansowanych stażowo osób.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 1:36 pm

Ale po co im zmniejszać ilość źrebaków? Przecież zarabiają na ich wyposażaniu w rzeczy z CR! Chociaż jak dla mnie to może być też próba skłonienia graczy do zamiany kuponów na equus...
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 1:44 pm

Dzieci nadal będą kryć co popadnie czym popadnie, bo zapłacą tylko 100eq. I portem nadal będą biadolić, że nie mają kasy... I tak w koło Macieju...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 2:07 pm

Mam wrażenie, że Ubisoft traktuje howrse jak dojną krowę, żeby wyciskać kupony z graczy. Wspierają tych z mniejszym stażem, bo przecież od tych z większym kupony gwarantowane, a młodsi muszą się porządnie zadomowić i nie uciec od razu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 3:42 pm

No chyba sobie ze mnie jaja robicie, że takie zmiany mają wejść? :O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 4:05 pm

Odnoszę wrażenie, że Howrse Cup przejmuje kontrolę, nie sądzicie? Miało być eventem, jest oddzielną grą, która - jakby nie patrzeć - bardziej opłaca się obsłudze: jest 1 wersja dla wszystkich krajów, wszystko jest w 1 kupie. Nie trzeba tylu ekip na te różne wersje.
Howrse staje się coraz bardziej ***. To jest moje zdanie.

(to, co mówią * wybierzcie sami, zależnie od waszych emocji)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 4:26 pm

Mi już ręce przy nich opadają. Nie chce się nawet tego komentować. Gracze swoje, twórcy swoje. I znowu wychodzi na to, że decyzje są podejmowane za plecami graczy, a gadanie, że liczą się z opiniami klientów, to tylko klepanie bzdurnej formułki.
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 29, 2012 4:33 pm

Poważnie zastanawiam się nad swoją karierą na Howrse. Jeśli wprowadzą te beznadziejne ograniczenia (wpierw je zweryfikuję w praktyce), to napiszę im, co o tym wszystkim sądzę i pewnie nie spodoba im się moja opinia, a co za tym idzie - stracę karmę (och! jaka szkoda! Idę się pociąć gumowymi żyletkami). Będę miała tylko satysfakcję, że wygarnęłam Owielntowi i Ubisoftowi, co o nich myślę, bo nie ma co liczyć, że wezmą to pod uwagę, jak do tej pory się wszystko odbijało echem w pustce, niczym grochem o ścianę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 12:06 am

UnicornHorse napisał:

1. Usunięto rameczkę z kasą, końmi i rankingiem i połączono ją w jedną (...)
Czyli koniec z usuwaniem ramki z kasą (oczywiście z KP), żeby nikt nie widział ile mam equus Sad
Znowu będzie mnóstwo osób piszących wiadomości w stylu "Dasz mi 50 000 eq? Prooszę, masz przecież tak dużo kasy." Tak, wiem, trzeba to ignorować, ale ile można? Z ukrytą ramką z kasą nikt nie widział ile mam, więc i nie żebrał.

UnicornHorse napisał:
2. Zapłata za weterynarza jest teraz możliwa tylko przy pokryciu, nie przy narodzinach;
3. Zapłata za weterynarza odpowiada 1% twoich funduszy ; Najniższa stawka to 100 eq, a najwyższa 2500eq ;
Czyli według Owlientu: Zedrzyjmy z nich jak najwięcej equus! Wtedy będą kupować kupony, żeby wymienić je na eq. Takie mam odczucia.
Znów młodsi gracze z mniejszą ilością eq mają lepiej. Bo przecież ich trzeba zatrzymać w grze na dłużej - będą kupować kupony.

UnicornHorse napisał:
4. Najniższa stawka za krycia publiczne ogierów to 500eq ;
Z jednej strony dobrze (dla osób wystawiających pokrycia), z drugiej źle (dla os. kryjących).

UnicornHorse napisał:
5. Można znaleźć się na liście najnowszych zwycięzców Wyzwania Tytana, jeżeli się przeszło do poziomu 6 lub większego.
Kolejny bezsensowny ranking.

Wprowadzono jeszcze takie zmiany jak:
-nowy filtr w wyszukiwaniu maści (ZJ) - maści z limitem
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 12:51 am

Szykuje się bunt. Nie zamierzam płacić za pokrycie 2500eq! Kto jest za? Może jawny sprzeciw sprawi, że nie wprowadzą czegoś tak absurdalnego (tak jak to było z wyższym pg starterów)?
Chyba że ktoś chętny na bezrożki po 10 tyś? xD
Powrót do góry Go down
Karolina211
ZAGRODZIANIN
Karolina211

Nick w grze : Talunalu
Liczba postów : 1018

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:08 am

akurat do takiego buntu (szczególnie, że jestem w domu i mam dostęp do neta xD) chętnie się przyłączę.
Może ich zbojkotować? ale tak porządnie... ;3
A co do zdzierania Equus - co im to da? Wymyślone pieniążki? Proooszę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=28316
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:15 am

I ja się przyłączę !
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:16 am

Nevarra, masz mój miecz, topór, cokolwiek ;D

A propos działania twórców gry - czy tylko mi przypomina mi to do złudzenia tę scenę?

Pokrótce: "Kiedy człowiek myśli, że nie można wymyślić nic głupszego, robisz coś takiego... i całkowicie ratujesz swój honor!" *ironia wręcz ocieka*

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Wto Paź 30, 2012 2:32 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:27 am

Powstrzymam się od komentarza na temat zmian.
Dobrze jest tylko dlatego, że opłata za weterynarza pobierana będzie przy kryciu- mam aktualnie pokryte około 200 jednorogich klaczy. Jedyne pół miliona kosztowałoby mnie oźrebienie wszystkiego...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:37 am

Hodowle rogaczy mogą bardzo łatwo upaść. Nikt nie da za bezrożka 10.000 Equus, a źrebaki nie mają szans, by konkurować na rynku ze znacznie lepszymi pod względem PG "czystymi", bezrogimi maluchami tej samej rasy. Wzorcowa plajta się szykuje. Niestety. Nawet krycie własnymi ogierami się nie opłaca, bo tak czy siak trzeba zainwestować w weterynarza. Poroniony pomysł... ale, znając Ow, ta nabierze wody w usta i nie skomentuje tego wszystkiego ani słowem.

Edit:
Cytat :
Howrse przechodzi przegląd techniczny!

Obecnie instalujemy nowe funkcje.
Dziękujemy za cierpliwość!
O, chyba się właśnie coś dzieje Wink
Powrót do góry Go down
Lunatyk
Raczkujący

Nick w grze : Lunatyq
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:57 am

Co racja to racja- co mogę dorzucić? Nawet wyhodowanie jednorogiego malucha jest mało opłacalne. Patrząc na rynek jednorożców na polskich Howrse- rogate klaczki chodzą po około 60tys equus, ogierki trzymają w pobliżu 40 tys (często nawet mniej). Na pięć pokryć klaczy jest szansa teoretycznie na jednego rogacza- 10 tys każdy źrebak daje nam 50tys, jeden to rogata klaczka (w opcji optymistycznej), którą opchniemy za 60tys- 10tys jesteśmy do przodu. A jak urodzi się ogierek? Nadal na minusie mamy 10tys.
Wszystko teoria, ale jak każdy hodowca rogów wie- są przypadki klaczy, które i po dziesiątym kryciu nie zamierzają dać rogatego potomka...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 3:13 am

I, niestety, weszło to wszystko u nas.

Edytuję temat, dodam polską "czołówkę" i wrzucę to do ogólnych aktualizacji.

Matko, jak żałuję, że nie mam dostępu do oficjalnego forum... aż bym chciała zobaczyć tę jatkę, która na pewno się rozpęta, jeśli do głosu nie dorwą się same "lizotyłki".
Powrót do góry Go down
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 3:46 am

[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 3864879675

Bezsensowne zmiany.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 5:04 am

Banan - wymień chociaż 5 sensownych zmian xD
Powrót do góry Go down
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 5:11 am

Nevarra napisał:
Banan - wymień chociaż 5 sensownych zmian xD

Ahhhhh,przepraszam wszystkie zmiany są cudowne,bardzo umilą mi grę [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 1234489951 Mad
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 5:53 am

Ow napisał:
Rozumiem, że nie wszystkim wprowadzone zmiany się podobają. Macie prawo
wyrazić własne zdanie, ale pamiętajcie, że nie tolerujemy personalnych
ataków, ani na załogę gry, ani na innych graczy. Komentujcie zmiany, a
nie siebie nawzajem.

W ostatnich miesiącach mamy dużo wydarzeń, które umożliwiają wygranie
Equus- musimy zbilansować ekonomię, aby działała sprawniej. Rozumiem, że
suche wyliczenia mogą wyglądać dla Was bardzo niekorzystnie, ale
pamiętajcie, że nie wprowadzamy zmian bez uprzedniej symulacji, jak będą
działać. Dajcie im szansę wejść w życie i zacząć działać.

Przepraszam bardzo, ale ja w ostatnich promocjach raczej traciłam kasę, a nie zdobywałam... Loteria kosztowała sporo. Pseudo-piniata wymagała od nas dużo czasu, a nagrody niezbyt dobre. Gdzie tu wygrywanie kasy?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 6:24 am

LadyArvena napisał:
Ow napisał:
Rozumiem, że nie wszystkim wprowadzone zmiany się podobają. Macie prawo wyrazić własne zdanie, ale pamiętajcie, że nie tolerujemy personalnych ataków, ani na załogę gry, ani na innych graczy. Komentujcie zmiany, a nie siebie nawzajem.
O, czyli już się zaczynają podjazdy... widać pomysły nie przypadły do gustu [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 351549032 Dziwne... Laughing

Mam prośbę - część osób z Zagrody (w tym i ja) ma bany na forum... czy mogłabym prosić o wrzucanie tu co ciekawszych wypowiedzi związanych z tematem? Będę wdzięczna i chociaż w ten sposób pośledzę przebieg dyskusji Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 6:51 am

Ow wspomniała o symulacji, więc wyprosiliśmy jej skrót.

Ow napisał:
cokolwiek powiem i tak będzie źle [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 ;%29 Najprościej rzecz biorąc: liczba źrebaków się zmniejszy, co z kolei pociągnie za sobą zmiany cen koni w sprzedażach - mniej źrebaków będzie oznaczać mniejszą ich dostępność na rynku, a w rezultacie wyższe ceny koni wystawionych na sprzedaż

Nijak mi to nie wychodzi... Czy liczba źrebaków się zmniejszy...? Trochę wątpliwe, skoro tym najbiedniejszym potaniały. Czyli opłaca im się kryć masowo własnymi końmi, bo na każdym będą mieć 400eq w kieszeni. Czyli kiepskie konie się zwiększą. Bogatsi raczej nie będą produkować już średnich, tylko skupią się na głównej hodowli. To tak na moją logikę. I ewentualnie te droższe skoczą w górę.
Poza tym, jaki sens mają wyższe ceny, skoro zysk i tak będzie podobny, bo koszt wytworzenia większy?

Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Wto Paź 30, 2012 6:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 6:55 am

Malto - włączyłam ci współdzielenie. Będziesz mogła na bieżąco czytać.

A do kiedy ty właściwie masz bana na forum?
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:08 am

Arvenko - liczba źrebaków się zmniejszy. Tyle, że tych dobrych xD Takich po starterach z ujemnym blupem to będzie zatrzęsienie
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:10 am

Arvena, dziękuję Ci bardzo, dobra kobieto! Obiecuję nic na koncie nie tykać, tylko logować się dla lektury Wink

Co do bana na forum - wydaje mi się, że już na początku listopada odzyskam tę funkcję. Jakoś 5 lub 6.11 - wtedy dojdzie mi kolejny punkt Karmy. Chyba że ostatnio tak śmiertelnie obraziłam Administrację i byłam takim złem wcielonym, że zbanowali mnie na zawsze Wink
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:18 am

No tak - młodsi gracze muszą mieć najlepiej i "wszystko pod nosem"
Kiedy ja zaczynałam,nie było kompletnie nic. Sama bida, czyli za darmo Kamień Filozoficzny,Klepsydra Kronosa oraz Konik Morski..
A teraz? za darmo są już darmowe Promienie Heliosa dla startowych koni.
Niesprawiedliwe jest to,że starsi gracze z dnia na dzień coraz bardziej muszą się męczyć.
Ciężko jest sprzedać jakiegokolwiek rożka, bo teraz jest ich na sprzedażach miliony - tak, niech Owlient dalej daje coraz to większe szanse na pokrycie.
Boszczydeł też jest coraz więcej i w ten sposób szczerze powiedziawszy, nie są już wyjątkowe.
Druga sprawa - promocje. W poprzednim wątku pisałam żeby Owlient dał chociaż jeden dzień przerwy od tego wszystkiego.
Ale po co? Lepiej wprowadzić karty zaraz po loterii...
Za parę dni oczywiście będzie "ZA 1 KUPON otrzymasz zestaw kart, w którym jest 5 zdrapek. Możesz znaleźć brązową..." i blablabla..
Tu też Ow się myli, co do zarabiania Equusów. Nie zgadzam się z tym. U mnie co prawda biedota nie jest, ale z dnia na dzień mam co raz mniej Equus.
A to piniaty, a to loteria czy też oswajanie dzikusów, które jest bardzo kosztowne.
Z tym okienkiem to dosyć ciekawy pomysł, zajmuje mniej miejsca na prezentacji,ALE... co jeśli mam KP i tego nie chcę mieć?
Mogli już ustawić obok tego jakiś krzyżyk,aby to usunąć.

Tyle od Phila. Amen.
[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 2161247104
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:22 am

Nevarra - i to większe zatrzęsienie niż teraz. Skoro będą bardziej opłacalne, a graczy-maluchów jest sporo...
Dlatego wychodzi mi, że liczba źrebaków MUSI się zwiększyć przy tym ich pomyśle. I nie rozumiem ich symulacji, ze wyszło im inaczej...

Malto - nie ma sprawy Smile

Uuu... Cenzurki się posypią
Cytat :
Ten, kto wymyślił tą zmianę, musiał być na niezłym haju
Cytat :
Brawo dla inteligentów którzy spadli z dywanu i za mocno uderzyli się w głowę
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[INT, również PL] Nowości na howrse !
Powrót do góry 
Strona 2 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» GRA - Nowości w howrse
» Drobne nowości na Howrse
» Nowości i zmiany - Howrse PL
» Nowości w Howrse! (server polski)
» Nowości na INT

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach