Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[INT, również PL] Nowości na howrse !

Go down 
+35
nevinowa
MaryMariaMara
EREIS
EveDallas
MrsKopytko
ZetkaEmka
allein
Arrin
Zapominajka
Anett1906
Nesqa
Sheila86
Philipek
Banan
Lunatyk
julcia0101
Karolina211
Ayashi
Athi
Takashiro
hanka1998
agix
Evelynek
Kazuyuki
klaczkakoniara
Nevarra
erreo
ewuula
Sabula
Kirara
LadyArvena
Zaplątana
wilczyca1000
Elenixa
Malto
39 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 12:00 pm

No co się dziwisz. Komentarze typu "Super, mi się podoba" piszą tylko ci co są bliscy bankructwa xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 12:01 pm

Arvena, odpowiedzieć ma pełne prawo - to oczywiste dla nas, ale jak na to spojrzy Administracja? Tego nie wiem, ale już nieraz udowodnili, że negatywna opinia najlepiej jest tłumiona banem na forum Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 12:27 pm

LadyArvena napisał:
Żeby tylko Nathaly nie wyleciała za to z moda Sad Ale chyba ma prawo odpowiedzieć nam jako gracz?
Nie, raczej za wyrażenie swojej opinii nie powinna go stracić. Chyba, że to będzie złe w oczach Owlinetu wyrazić swoją negatywną opinię będąc modem.
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 12:38 pm

Jeśli Nathaly straci pozycję moderatora (w co wątpię), to będzie to jednoznaczny sygnał, że czas kasować konto na howrse, bo każdy, kto nie tańczy tak, jak Owlinet gra, jest złym graczem obrażającym innych, a, co gorsza, posiadającym własną opinię (za co w oczach twórców powinno się dożywotnio banować).
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:24 pm

Dochodzę do wniosku, ze szybko trzeba pouśmiercać konie na kupon. Bo znając pazerność teamu Owlient-Ubisoft możliwość dostania kuponu za wysłanie konia do nieba po 30 roku życia też zlikwidują, zamiast tego gracz dostanie może z 10 tyś eq na odczepnego
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 2:29 pm

Szczerze, to ja straciłam chęć do gry, tak na serio już... Szkoda mi tylko czasu i cierpliwości włożonych w te piksele, a także uzyskanych sukcesów... Co za porażka... :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Anett1906
Nowy
Anett1906

Nick w grze : Anett1906
Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 3:30 pm

Ja również zastanawiam się nad opuszczeniem progów Howrse na poważnie.. i dożywotnio...bazuję już tylko i wyłącznie na hodowli rogów, a tu taka hm niespodzianka - wprowadzenie "nieznacznych zmian" eh..Jeśli dla nich to są nieznaczne zmiany, to boję się myśleć co jeszcze "nieznacznego" wprowadzą...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=562134
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 4:09 pm

Anett1906 napisał:
Ja również zastanawiam się nad opuszczeniem progów Howrse na poważnie.. i dożywotnio...bazuję już tylko i wyłącznie na hodowli rogów, a tu taka hm niespodzianka - wprowadzenie "nieznacznych zmian" eh..Jeśli dla nich to są nieznaczne zmiany, to boję się myśleć co jeszcze "nieznacznego" wprowadzą...
Ja po wakacjach też zamierzałam na stałe pożegnać się z grą. Zastanawiam się, czy w końcu tego nie zrobić. Wtedy jakoś straciłam zainteresowanie grą, żyjąc zgodnie z zasadą "Carpe diem", jak to w wakacje zwykle bywa XD Właśnie w ciągu tej długiej przerwy dostrzegłam, jak to fajnie żyć bez komputera. Ale z rozpoczęciem roku znowu zaczęłam klikać Sad Teraz prawie wyłącznie się już loguję, kupię parę losów, odkryję karty. To, co oni w howrse wyczyniają jeszcze bardziej skłania mnie ku odejściu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 5:02 pm

Trafiłam dziś na dwie ciekawe wypowiedzi Kowelana Wink Może nie związane z tematem, ale miło, że czasem potrafi na luzie podejść do graczy:

Cytat :
Pytanie na forum: Kim jest Kowelan???

Kilka odpowiedzi

Kowelan: Nieznanym bytem pochodzenia kosmicznego, który przeleciał na swoim pegazie z odległej galaktyki dawno dawno temu... [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 ;%29 A tak na poważnie, (...)

Cytat :
Pytanie na forum:
Czy Kowcio i Owcia są dorośli?
Dziękuję za miłe odpowiedzi

Kilka odpowiedzi
Kowelan: Kowelan uważa się za wieczne dziecko! [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 ;%29 (...)

Jakoś dotychczas nie widziałam, żeby Ow się gdzieś tak na luzie wypowiadała. Nie licząc jakiegoś święta (pierwszy rok howrse?), kiedy to Kowelan żartem wypominał jej wielki kubek herbaty, z którym lata w pracy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 1:54 am

LadyArvena napisał:
Trafiłam dziś na dwie ciekawe wypowiedzi Kowelana Wink Może nie związane z tematem, ale miło, że czasem potrafi na luzie podejść do graczy:

Cytat :
Pytanie na forum: Kim jest Kowelan???

Kilka odpowiedzi

Kowelan: Nieznanym bytem pochodzenia kosmicznego, który przeleciał na swoim pegazie z odległej galaktyki dawno dawno temu... [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 ;%29 A tak na poważnie, (...)

Cytat :
Pytanie na forum:
Czy Kowcio i Owcia są dorośli?
Dziękuję za miłe odpowiedzi

Kilka odpowiedzi
Kowelan: Kowelan uważa się za wieczne dziecko! [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 ;%29 (...)

Jakoś dotychczas nie widziałam, żeby Ow się gdzieś tak na luzie wypowiadała. Nie licząc jakiegoś święta (pierwszy rok howrse?), kiedy to Kowelan żartem wypominał jej wielki kubek herbaty, z którym lata w pracy
Trochę dziwne, że mamy nawet miłego admina Very Happy
EDIT.
Marta Te napisał:
Te zmiany niby "estetyczne" są śmieszne i spowalniają komputer!
Dlaczego za każdym razem, gdy chcę dodać pkt umiejętności u boskich z US muszę najpierw odświeżyć stronę?! Czynności, które robiłam w kilka sekund, robię w 3 minuty, bo wam się chciało zmienić paseczek na "płynący" ! Weźcie czasem się zastanówcie, co wprowadzacie, bo już mam dość tych zmian, które tylko spowalniają i utrudniają grę!
Niestety ale ta zmiana jest dla mnie na ogromny minus. I zgadzam się z Martą, że to zwiększa pracę (szczególnie u Marsa, który za UM daje diamenty)
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:22 am

Kamil2010 napisał:
Marta Te napisał:
Te zmiany niby "estetyczne" są śmieszne i spowalniają komputer!
Dlaczego za każdym razem, gdy chcę dodać pkt umiejętności u boskich z US muszę najpierw odświeżyć stronę?! Czynności, które robiłam w kilka sekund, robię w 3 minuty, bo wam się chciało zmienić paseczek na "płynący" ! Weźcie czasem się zastanówcie, co wprowadzacie, bo już mam dość tych zmian, które tylko spowalniają i utrudniają grę!
Niestety ale ta zmiana jest dla mnie na ogromny minus. I zgadzam się z Martą, że to zwiększa pracę (szczególnie u Marsa, który za UM daje diamenty)
Wczoraj wzięło mnie na blupowanie ogiera Connka (nie wiem po co, skoro i tak nie zamierzam się rozkręcać z hodowlą... chyba tylko z sentymentu dla rasy) i zauważyłam, że mulą nie tylko trzy główne paski, ale i paski treningu. Po kiego to, nie mam pojęcia. Niepotrzebny, utrudniający grę bajer.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:28 am

Ow na INT wprowadziła małe zmiany - za źreba po rogach po oddaniu do schroniska dostaje się 2000eq.
Niby lepiej, wciąż niedobrze
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:31 am

U nas też to pewnie wejdzie i zaczną się hymny pochwalne na cześć Ow, jak to polska Ow słucha opinii graczy Wink

Dobra, sprawdziłam blupowanie ogra na służbowym komputerze, przy prędkości netu niższej niż w domu - masakra. Mogliby sobie ten bajer darować.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:35 am

Co nie zmienia faktu, że nadal kryjąc własnymi ogierami będę na minusie. 2500eq za oddanie do schronu i ani grosza mniej!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:36 am

Malto napisał:
U nas też to pewnie wejdzie i zaczną się hymny pochwalne na cześć Ow, jak to polska Ow słucha opinii graczy Wink

Dobra, sprawdziłam blupowanie ogra na służbowym komputerze, przy prędkości netu niższej niż w domu - masakra. Mogliby sobie ten bajer darować.
Też tak uważam. Niczemu on nie pomaga a tylko spowalnia grę.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:41 am

Ostatnie posty z INT (niebieskie - odpowiedzi Ow):
Cytat :
While that is appreciated, Ow, it's not enough. We feel as though we are being punished for breeding. If the point of these changes is to decrease the number of foals produced, then bring in another idea such as one player suggested and have those who breed at less than 100 BLUP penalized for producing poorer quality horses. If that isn't the best idea, then find something else. Why should I have to pay 2500e to foal out my mare when someone else only pays 100e? If I should choose to buy a pregnant mare, the chances are very high that whomever has put her up for sale will have added their foaling fee to her price to make back that money. Inflation on this game has gotten out of hand.

Cytat :
Reigenlief, it's a slight modification indeed but at least this should alleviate a little bit of the unicorn breeder's constraints.
Other ideas are all very nice but aren't applicable in a short time span IF we decide to do any other changes.

Cytat :
Thank you for the response, Ow. I'll go check out the Ideas forum and see if there are some constructive thoughts there to help this situation.

Cytat :
While I'm sure that's a great change for the uni breeders, it does not and cannot even begin to compensate for the hit you've dealt the rest of us.

Cytat :
queenofitall, As i've said we'll be keeping a close eye on things in the coming months.
But there isn't anything else planned for the moment.
Powrót do góry Go down
Zapominajka
Nowy
Zapominajka

Nick w grze : Zapominajka
Liczba postów : 16

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:43 am

Malto napisał:

A jeśli to przemyślana strategia? Może to tak, jak z polityką założyli troszkę inaczej, ale straszą nas takimi, żebyśmy byli wdzięczni, że poszli na kompromis?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:50 am

Nevarra, dzięki za te cytaty, akurat nie mam za bardzo czasu przeglądać międzynarodówki, w piątek nie ma mnie w pracy, a rośnie mi przed nosem sterta pism, które muszę załatwić przed weekendem. Co ciekawe, Ow z Internationala się udziela. Rozmawia z graczami. Czemu nasza tego nie robi? A jeśli już się wypowie, to olewa pytania skierowane bezpośrednio do niej, rzucając jakąś tam uwagę do wybranego gracza, który poruszył całkiem inny temat?
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 2:55 am

Tak się właśnie zastanawiam po co Ow i Kowelan w ogóle są ...
Po to by założyć temat na wydarzeniach? Obejdzie się. Bo jakoś nie widać by robili za "łączników" pomiędzy twórcami a graczami, czym tak się chwalą. Zmiany są wprowadzane, nawet pomimo tego, że 90% graczy jest przeciwna. Bo po co się nadwyrężać?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 3:02 am

Podoba mi się też to, że zmiany są wprowadzone, nie ma szans na ich cofnięcie, Administracja informuje nas o tym, co zostało zmienione, jeden z Adminów wrzuca wątek na Wydarzenia i zachęca do komentarzy - po co? Very Happy Żeby się gracze na darmo denerwowali i żyli w ułudzie, że ich zdanie jest brane pod uwagę? Very Happy
Powrót do góry Go down
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 3:06 am

A potem narzekają, że tyle jest negatywnych głosów... Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 3:06 am

O zmianach ankiety zrobić nie łaska. Ale już o !cenzura!łach (bo czy naprawdę AŻ TAK WAŻNE jest kwestia podobania się boskich?) to pierwsi... Cóż, trzeba się jakoś wykazać by mieć jakieś wyniki w pracy i za coś tą pensję brać.
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 3:34 am

Nevarra napisał:
Co nie zmienia faktu, że nadal kryjąc własnymi ogierami będę na minusie. 2500eq za oddanie do schronu i ani grosza mniej!

Już weszło i u nas. Przed chwilą "mnożyłam" rogi... a raczej bezrogi i za oddanie takowego do schronu jest 2.000 eq. I tak wciąż za mało.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 4:32 am

N ale jaka "łaska jaśnie państwa"... Nie mówię że mam zarobić na bezrogach oddając je do schroniska, ja chcę chociaż wyjść na ZERO!
Powrót do góry Go down
Banan
Raczkujący
Banan

Nick w grze : Bananeq
Liczba postów : 97

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 4:58 am

Też mnie to wkurza przy boskich,np. przy Marsie.
Strasznie wydłuża to proste czynności -.-
Żałosne.Tak samo jest przy np.dodawaniu ekwipunku do koni,trzeba odświeżyć.
Ja na howrse zajmuję się głównie boskimi.
Nie nadaję się do hodowli.Hoduję sobie jednorogi od czasu do czasu i to tyle.

Możesz zdecydować, czy chcesz pojawić się na liście zwycięzców Wyzwania
Tytanów , jeśli zwyciężyłeś na poziomie 6. lub wyższym! - o co w tym
chodzi,gdzie tą listę można znaleźć?!
Nie do końca rozumiem...

Jedyną podobającą mi się zmianą jest możliwość wyszukiwania limitowanych maści.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 5:11 am

Banan, prośba, nie pisz posta pod postem, ok? Smile Robię z trzech jedną wypowiedź Wink
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 5:12 am

Cytat :
Zmiany i ustawienie ceny na 1% mają na celu zbalansowanie ekonomii w grze i przywrócenie realnej wartości Equus. Jednocześnie ograniczy to hodowle kiepskiej jakości koni przez lepszych graczy.

Niepublikujemy danych dot. naszych symulacji. Przeprowadzamy testy przed każdą zmianą, aby upewnić się, iż nie zepsują one rozgrywki i będą działać zgodnie z naszymi długoterminowymi założeniami.

Jak już wspominałem, zmiany mogą wydawać się dla Was drastyczne, lecz z całą pewnością poprawią one rozgrywkę w Howrse. Dajcie im czas wejść w życie.
Ach, normalnie Jaśnie Pan Kowelan znów odkurzył starą formułkę. Na pamięć się tego uczy czy jak? Tyle wystarczy do bycia adminem?
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 5:21 am

Nevarra, widziałam, jak pewna graczka, zbulwersowana, stwierdziła, że Kowelan posługuje się identycznymi sformułowaniami, jakie dostała od Kontaktu, gdy napisała w jakiejś tam sprawie. Wygląda na to, że Admini albo są botami (tia Laughing), albo mają gotowe formułki i stosują je na zasadzie "kopiuj - wklej" Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 5:31 am

Normalnie praca marzeń. CTRL+V i pensja leci. Też tak chcę xD
Powrót do góry Go down
Arrin
Przyjaciel Zagrody
Arrin

Nick w grze : Arrin
Liczba postów : 517

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipostSro Paź 31, 2012 5:58 am

Ja też świetny przykład "jak zarobią by się nie narobić"

A tak poważniej. Z ciekawości wyłączyłam animacje w ustawieniach konta. miałam nadzieję, że to pomoże i niestety nic z tego. Wyłącza jedynie bajery na grafice koni. Fajnie to wygląda nie ukrywam, ale jesli już dali ten bajer mogli pomyśleć o słabszych kompach i dać w ustawieniach opcje wyłączenia tego cholerstwa.
Wczoraj się popisali nie ma co. Nie to że jest jazda z tym wetem, to jeszcze dołożyli sobie gwóźdź do trumny tym animowanym paskiem. I oni chcą ograniczyć liczbę koni, jak teraz wyszło na gorsze. Gratuluje im IQ ech.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2202596
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[INT, również PL] Nowości na howrse !
Powrót do góry 
Strona 4 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» GRA - Nowości w howrse
» Drobne nowości na Howrse
» Nowości i zmiany - Howrse PL
» Nowości w Howrse! (server polski)
» Nowości na INT

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach