Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

[INT, również PL] Nowości na howrse !

Go down 
+35
nevinowa
MaryMariaMara
EREIS
EveDallas
MrsKopytko
ZetkaEmka
allein
Arrin
Zapominajka
Anett1906
Nesqa
Sheila86
Philipek
Banan
Lunatyk
julcia0101
Karolina211
Ayashi
Athi
Takashiro
hanka1998
agix
Evelynek
Kazuyuki
klaczkakoniara
Nevarra
erreo
ewuula
Sabula
Kirara
LadyArvena
Zaplątana
wilczyca1000
Elenixa
Malto
39 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:27 am

Philipek, Ow nie ma zielonego pojęcia, o czym pisze. Ta jej kalkulacja pewnie nawet na papierze nie istnieje. Taki z niej znawca, co to stwierdza, że towarzysze byli niepotrzebną funkcją i nie było na tę funkcję popytu - pewnie pamiętasz, jak gracze zaśmiali się jej w "twarz".
Cóż, jaka Administracja, taka gra.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:31 am

Ojj tak,pamiętam. Wtedy to się mnóstwo banów i utraty punktów karmy posypało...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 7:42 am

Catalina napisał:

Mnie natomiast wydaje się, że Ow i Kowelan sa nieco oderwani do rzeczywistości.

Dlatego też gorąco zachęcam ich oboje do przyłączenia się do jednej z
najlepszych hodowli czy to luzytanów czy achałów czy kłusaków, a
najlepiej jednorożców, i niech poddadzą się ich regulaminom.
Niech sobie ograniczą ilość funduszy do powiedzmy 1mln eq, niech
rozmnażają klacze i rodzą po kilka źrebiąt. Zobaczymy jak wtedy spodoba
im się nowa ekonomia gry, gdy będą zmuszeni dokupować kupony, by kupować
pioruny, bo nie zawsze rodzi się taka płeć jaka powinna. I nie będą w
stanie sprzedać lepszych źrebiąt żeby zarobić, bo każda z takich hodowli
ma swoje ograniczenia w sprzedaży.
Kto na ochotnika jest gotów przyjąć naszych adminów do siebie??
Przypuszczam, że po takiej próbie symulacja rynkowa zmieni się diametralnie

[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 1234489951
Pięknie powiedziane i dyplomatycznie ujęte to, że Ow/Kowelan nie mają zielonego pojęcia, jak gra wygląda "od środka" Smile
Powrót do góry Go down
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 8:07 am

Mam pytanie, jako, że nie gram na innych serwerach. Czy na int i pozostalych jest tak samo? Tzn mam na mysli wycofanych towarzyszy i te nowe zmiany teraz.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 8:14 am

To samo Sad Dlatego wiemy wcześniej co wchodzi
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 8:15 am

Rozumiem, czyli w zasadzie nie należałoby obwiniać OW i Kowelana tylko Ubisoft i tych, którzy to odgórnie narzucają Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 8:37 am

I wszędzie wrze na forach. I nie ma się co dziwić. Zaradny potrafi szukać oszczędności i fortunę pomnażać. A jak nie potrafi to jego problem, niech się nauczy. Ale wychodzi mi, ze Owlient się za dużo Robin Hooda naoglądał i zabiera bogatym i daje biednym.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 8:41 am

Właśnie czytam międzynarodówkę.

WitchWolf napisał:
For the good of the game and the result of careful calculations? Really,
Howrse? Really, Ow? And we are expected to take this insult to
intelligence of an explanation? Yeah, right.

First off, if anyone on the development team bothered to take one look
at how their own game works, and it's obvious from this absolute
atrocity that they haven't, they would know that this idiocy is a
sure-fire way to make what little players you have left by now
definitelly up and leave.

HAd they bothered to check their own game, they would know that many
players make some extra money by selling coverd mares. So... now we're
expected to pay for someone else's horse foaling, eh? Whyever would
anyone in their sane mind wish to do that, huh?

Osoba się nieźle rozpisała, ale początek wyjątkowo przypadł mi do gustu.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 9:26 am

Na forum padł taki pomysł, że być może chcą zmniejszyć liczbę koni bo im serwery siadają. Ale skoro tak, mogli kulturalnie o tym powiedzieć iz apytać o pomysły. Może wpadłby ktoś na coś mądrego.

Już teraz ciekawa propozycja padła na forum, jak można by ograniczyć krycie. Konkretnie brak możliwości krycia klaczy z ujemnym BLUPem. I o ile by wtedy się przyrost zmniejszył ^^ Kiepskie konie nie byłyby kryte, dzieciaki zostałyby zmuszone do nauki BLUPowania.
Ewentualnie jednorożce z tej grupy wyłączyć
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 9:34 am

przecież oni nigdy nie pójdą na coś, co choć w najmniejszym stopniu może sprawić trudność pięciolatkom (: BLUP to przecież byłaby katorga. już dawno pokazali, w jaką stronę zmierzają - upraszczać, upraszczać, bogatym zabierać, kuponów żądać, bany rozdawać i głuchym na skargi pozostać! o, i tyle.

a w ogóle to zauważyliście jak się teraz śmiesznie pasek energii ładuje? o.O
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 10:28 am

No! xD
Cytat :
Witaj Nevarra,
Otrzymujesz ostrzeżenie za złamanie jednej lub więcej zasad Howrse.
Powód: Wklejanie obrazków na forum wydarzenia
Ponieważ jest to ostrzeżenie, nie otrzymasz tym razem kary.
Pamiętaj jednak, że jeśli takie zachowanie się powtórzy, kara zostanie nałożona.
Dziękujemy za zrozumienie.
Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 10:47 am

LadyArvena napisał:
Na forum padł taki pomysł, że być może chcą zmniejszyć liczbę koni bo im serwery siadają. Ale skoro tak, mogli kulturalnie o tym powiedzieć iz apytać o pomysły. Może wpadłby ktoś na coś mądrego.

Już teraz ciekawa propozycja padła na forum, jak można by ograniczyć krycie. Konkretnie brak możliwości krycia klaczy z ujemnym BLUPem. I o ile by wtedy się przyrost zmniejszył ^^ Kiepskie konie nie byłyby kryte, dzieciaki zostałyby zmuszone do nauki BLUPowania.
To raz.
Dwa, osobiście widzę prosty jak konstrukcja cepa sposób na pozbywanie się nadmiaru słabych koni - oddawanie ich do schroniska za nieco wyższą niż dotychczas kwotę. Gracze jako tako zadowoleni, bo zarabiają, serwery całe.
W sumie wszystko, co przemyślane, byłoby lepsze od tego, co wymyślił zapewne Ubisoft.

errero, ten pasek to zaprzeczenie problemów z serwerami ;D
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:09 am

LadyArvena napisał:

Nie, wątpię. Przecież z tą kasę z kuponów mogliby kupić nowe. A to z tym blupem to świetne Smile Wreszcie by nowi musieli się co nieco "napracować" XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:10 am

Malto, no właśnie mi coś nie pasowało z tą animacją, ale choć się znam na tym jak wilk na gwiazdach Very Happy to jednak pamiętam dyskusje tutaj, na zagrodzie, jak to migające dynie spowalniają i obciążają, więc jakoś mi się nie widzi, że nagle konie obciążają serwer a takie cudeńka to już nie!

widać kręcą jak zawsze.
Powrót do góry Go down
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:10 am

Ten pływający pasek z energią jest co najmniej wkurzający, jeśli nie ma opcji, żeby to wyłączyć. A powinna być, naprawdę nie wszyscy mają neta, że cud-miód-orzeszki.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:13 am

Wrzucam tutaj, bo nie wiem czy Ow nie usunie tego :PP

Cytat :
"- Opłaty weterynarza są pobierane w dniu pokrycia, a nie w dniu narodzin.
- Opłaty weterynarza są adekwatne do 1% Twoich funduszy, z opłatą minimalną w wysokości 100 Equus i maksymalną w wysokości 2 500 Equus.

Ceny pokryć ogierów zaczynają się teraz od 500, a nie 200 Equus."

Zmiana całkowicie bez sensu i strasznie krzywdząca. Nie po to grałam i zbierałam fundusze na różne sposoby dla własnej satysfakcji, aby teraz płacić za krycia 2500e za samego weterynarza. Na szybko obliczając - mam stadko 24 klaczy jednorogów. Do 18 z nich mam własne ogiery, więc krycie jest darmowe. Do reszty mam od wspólniczki, albo z publicznych, więc liczę, że za te 6 klaczy wyjdzie mnie to ok 5000e - spoko. Za porody do tej pory było 200e, więc opłata była śmieszna i nikt nie powinien mieć problemu z uzyskaniem takiej kwoty do narodzin źrebaka. O fundusze na Howrse jest naprawdę łatwo, ale... przecież trzeba utrudnić życie innym, tak? Nowi gracze są tacy pokrzywdzeni (szkoda tylko, że ułatwiając im - rujnuje się grę starszym graczom). Wracając - teraz za 24 klacze muszę zapłacić po 2500e za każdą, czyli 60 000e (sześćdziesiąt tysięcy !! ). łącznie z kryciami wyjdzie ponad wykazaną przeze mnie liczbę. Jaki ma sens wydawanie tyle kasy na krycia, skoro nie będzie z tego zysku?

Dalej... krycia ogierów od 500e... Fajnie. Prowadzę hodowlę z kimś i naprawdę zapłata 200e za wzajemne krycia była idealna, a teraz trzeba płacić 300e więcej. I po co? Kolejne setki jestem do tyłu - dziękuję bardzo.

Ja rozumiem, że decyzje na temat zmian w grze zapadają w wyższych sferach, czyli szefostwie, którym jest Ubisfot. Szczerze powiedziawszy mam dość ich pomysłów na "ulepszanie" gry i jej "ułatwianie". Zdzierżyłam jakoś usunięcie towarzyszy, zacisnęłam zęby przy wprowadzeniu automatycznego dodawania PG, ale teraz, to chyba przegięliście, naprawdę. Nie winię naszej administracji, ponieważ muszą wprowadzić to, co Góra zatwierdzi i nie ma dyskusji. Szczerze powiedziawszy, to odkąd Howrse nawiązało współpracę z Ubisoftem gra robi się żałosna i śmieszna. Ciągłe promocje męczą, a przydałby się tydzień, albo dwa spokoju. Kiedyś na event czekało sie z niecierpliwością, a teraz? Mam ochotę wymiotować ciągłymi 'zabawami", w które trzeba ładować czas, pieniądze i Bóg wie co jeszcze. To mi karze też zauważyć, że jak promocja jest za łatwa, to następną się utrudnia. Prosty przykład: piniaty - 20 przeszkoda wymagała 1000pkt, które można było zmniejszyć o połowę za wykonanie zadania, czyli 500pkt. Nie było trudno, ale też nie było łatwo - w miarę i było fajnie. A przeszkody? Góra chyba uznała, że zbyt łatwo mozna było zgarnąć Jowisza i za mało wydało się na niego kuponów (czyt.: realnych pieniędzy) i postanowiła przy Przeszkodach zwiększyć liczbę wymaganych pkt do zdobycia do nieetycznie wysokich. 20 przeszkoda wymagała 2000okt, które mozna było obniżyć do 1000pkt. Miodzio lodzio! W pierwszym przypadku zdobycie Jowisza nie wymagało zbyt wielkich nakładów finansów, a Ziemi już tak. Ja wiem, że gra ma na siebie zarabiać, ale jasny gwint... nie zdzierajcie z ludzi funduszy. W losach też zdobycie tysięcy gwiazdek graniczy z cudem, jeśli się nie wykupuje po kilkadziesiąt losów, albo nawet i nie wydaje na nie kuponów.

Dochodzę do wniosku, że wszelkie 'branie pod uwagę naszych opinii" jest jedną, wielką ściemą - bo nic się nie zmienia, gdy większość graczy jest niezadowolona, ale po co? Lepiej mieć gdzieś Nasze zdanie, schować się za argumentem 'UŁATWIENIA' gry innym kosztem pozostałych graczy i grzać zacne cztery litery w ciepłych fotelach za biurkiem. Usuwanie "niepotrzebnych" funkcji z gry też jest kpiną. Skoro coś jest niepotrzebne, to co robią w loteriach gratulacje od Ow? Na pewno są bardziej pożyteczne od towarzyszy, nie?

Chciałam podziękować Ubisoftowi oraz Owielntowi za skuteczne zniechęcenie mnie do gry swoimi "udogodnieniami", które ostatnimi czasy miast przyjmować pozytywnie, ja odbieram niezwykle negatywnie, a jeszcze bardziej krzywdząco.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:17 am

Mogłaś nie dawać tego o "zacnych czterech literach" to może by przeszło XD Tak ci podciągną pod obrazę
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:20 am

Trudno Very Happy ich nawet obrazi wytknięcie im siedzenie w wygodnym fotelu Very Happy
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:28 am

Właśnie jestem po pierwszym pokryciu rożków po zmianie cen wyźrebień. Jestem co najmniej wkurzona, bo pokrycie pięciu klaczy kosztowało mnie łącznie 12500 equus (z tym że za 5000 wzięłam jedno pokrycie publiczne, pozostałe 4 klacze kryłam własnym ogierem). Tragedia, po prostu tragedia. Wygląda na to, że co najmniej połowę mojej działalności będę musiała zamknąć [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 1003141885
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:35 am

Ayashi - dałaś im popalić.
Co temu durnowatemu Owlientowi wpadło do głowy ? On myśli tylko o tym, by zarobić. Dla nas nigdy nie będzie miał dobrych wieści.
Powrót do góry Go down
Zaplątana
W skromnych progach Zagrody
Zaplątana

Nick w grze : Zaplątana
Liczba postów : 346

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:42 am

Właśnie podjęłam się rzeczy, której nigdy w życiu bym normalnie nie zrobiła - przeglądania forum howrse. I po raz pierwszy jestem zadowolona z odzewu graczy w wątku poświęconym zmianom. Oczywiście najwięcej tam ludzi z ZM, ale jestem też pod wrażeniem wypowiedzi Nathaly, która troszkę odmieniła swoim postem stereotyp moda będącego "po złej stronie mocy". W jakiś specyficzny sposób pociesza mnie również fakt, że nikt nie wydaje się być ze zmian zadowolony... I nie ma się co dziwić.
Powrót do góry Go down
http://tangledunicorns.blogspot.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:45 am

:Idzie na forum howrse:
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:46 am

Zaplątana, Nathaly chyba jako jedyna nie bała się wyrazić swojego zdania. Mirmil w sumie też zaskoczył, jak tylko skończył z rolą moderatora i też powiedział, co mu na sercu leży Smile
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:48 am

O, jak bardzo pasuje (wyszperane w sieci):
[INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 92

No, Nathaly też się wkurzyła. Jak zresztą 99,9% starszych graczy. I co się dziwić, mod też człowiek (przynajmniej czasem Wink)
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:48 am

HAHAHA, zamknęli wątek na interze Laughing
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:53 am

Cytat :
Czyli wychodzi na to, że raczej nikt nie jest zadowolony. Nie licząc
początkujących, którzy na forum się nie wypowiadają i nawet o zmianach
nie wiedzą XD
Niezadowoleni są też ci, co mają bana, więc nie mogą się wypowiedzieć! Very Happy

Ayashi, ładnie napisane... oby tylko to ktoś z Administracji przeczytał Smile Oczywiście zdania nie zmieni, bo musi być jak koń z klapkami na oczach, ślepo popierać decyzje Francuzów i spółki.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:55 am

Mam 48 581 eq i płacę za veta 500 eq.
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:56 am

Malto, dziwię się, że jeszcze nie mam bana, ale najwyraźniej moja wypowiedź nie jest obrażająca... Albo nie ma Ow i Kowelana Very Happy
Powrót do góry Go down
Nesqa
Raczkujący
Nesqa

Nick w grze : Nesqa
Liczba postów : 50

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:58 am

erreo napisał:
HAHAHA, zamknęli wątek na interze Laughing

He he, patrząc na komentarze to chyba kwestia czasu kiedy to samo zrobią u nas. Jeśli dobrze patrzyłam to nie było ani jednego w pełni pozytywnego (i uzasadnionego!) komentarza dotyczącego tych zmian. Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1230712
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipostWto Paź 30, 2012 11:59 am

Żeby tylko Nathaly nie wyleciała za to z moda Sad Ale chyba ma prawo odpowiedzieć nam jako gracz?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: [INT, również PL] Nowości na howrse !   [INT, również PL] Nowości na howrse ! - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

[INT, również PL] Nowości na howrse !
Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» GRA - Nowości w howrse
» Drobne nowości na Howrse
» Nowości i zmiany - Howrse PL
» Nowości w Howrse! (server polski)
» Nowości na INT

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach