Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Strajk włoski - komentarze | |
|
+103Użytkownik bunny1 Hałka bibsi123 Hurricane Leila LadyArvena Mika_TLR mina stirit1 Mehina Velociяaptoя Presta Horses12 xofkate Nieustraszona Zaplątana Klacz 1000 Forest_Girl Cysia123 Midare88 Avada Eth ebonita Manroe Bambus lala299 wilczyca1000 Axunia lalluna Directionerka.♥ a-n-c-i-a anje Remove Rooda martosia2004 Mara rara imie tatarprima Cosiek konik199915 Chissa Stylowastella Karolina211 oooliwcia10 amorkowa ♞ignotum♞ Lakszmi723 Blue Sea maud. Cassidifikation magda410 kaja168 Dżemik Shera ewww4 kara250 Mikitaya Madela Sabula Machozi Temperance Arrin klasaIVb wynocha Karmelowa Ejli KaVcia erreo Aglyss Sakenoi ......... _pati201_ julcia0101 korane Always Nika346 Lierre. Sweet Rabbit Sheila86 SandCastle alisson123 Reita-chan olcia1234 Kazuyuki --♥Perła♥-- Athi Evelynek Dianaxxx EREIS Tiamat Lubelak wercia d Nevarra -Eruina- CzekoBoom Kemishi ZetkaEmka Malto EveDallas MaryMariaMara Uśmieszek hanka1998 Mirmil 107 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 8:49 am | |
| Ale HTML mi nie działa, soo. :c | |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 8:51 am | |
| Właściwie ja już nie gram na Howrse, ale że konto nie usunięte to się dołączę. Ten avek bierzemy? Strajk tylko na howrse.pl czy też na howrse.com i equideow? Jeszcze coś, kuponów za realną kasę kupować nie będziemy, ale te za equus (za 20% funduszy) można. W końcu Owlient nic na tym nie zyskuje. Oprócz equus, ale to też da się zrobić, żeby zapłacić mniej. N. 1 eq. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 8:52 am | |
| Dziwne.. Mi działa o.o A na pewno w trybie HTML wklejasz? |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 8:54 am | |
| Dobra, działa. Urwałam znaczek. :c " Hi Fiklabreeze, You've just received a warning because you've broken one or several Howrse. rules. Motive: Posting an attempt to disrupt the functioning of the game by calling for a 'strike'. Page removed as well. If you have an issue, use the Contact Us link on your My Account page. Because you receive this warning, you won't be sanctioned for the time being. However, a repeat offense could lead to sanctions. Thank you for your understanding, The Howrse team." Hah. | |
| | | Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:08 am | |
| Tiamant na kontakt coś wstawiłaś o tym? Na polski jeszcze nie wstawiamy? | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:09 am | |
| Nie, to jest wiadomość od Ow z Internationala. Za to, że wstawiłam tekst i rozgłaszam. >D | |
| | | Always Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:13 am | |
| Lepiej nie ryzykować na polskim póki co:D Można również pozakładać tam konta a nawet multi, bo z internaionala nic nam nie zrobią i ciągle do nich texty | |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:16 am | |
| - wercia d napisał:
- a może zrobimy tak, że będzie mozna brać udział w promocji, ale nie budzić się w nocy, żeby np. kliknąć i bez kupowania kuponów
To istnieja tacy ludzie co budzą się w nocy poto żeby zdobyć kilka rysunków koników na monitorze czy rogu z bananami? Ogólnie- co do akcji- wchodze w to-nigdy nie kupiłam kuponu, nosze żałobe, jestem odcięta. A konto na HC usunełam, ale zaraz założe nowe i | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:19 am | |
| Sorry-zamknęli rejestracje | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:21 am | |
| Ja ryzykuję na Polskim. Jeśli nie zaryzykujemy nic nie zrobimy. Najpierw Howrse PL, a potem po kolei. Razem możemy więcej!
Btw. Może niech wszyscy napiszą w jakich językach potrafią się dobrze posługiwać i dodamy ich do poszczególnych serwerów, żeby nas promowali? | |
| | | Always Już coś wie
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:22 am | |
| pati mi chodzi o howrse.com a nie howrse cup | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:24 am | |
| - Always napisał:
- pati mi chodzi o howrse.com a nie howrse cup
to chyba że... | |
| | | ......... Nowy
Nick w grze : hjghi] Liczba postów : 24 Dołączył : 30/11/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:25 am | |
| Ok. To ja Yamacha.(Rita to moje trzecie imię i przezwisko). Wiem że jest tu osoba która za mną nie przepada:Lubelak. Moja różka niedługo będzie mieć równe 30lat to oddam ci kupon.Wystwię różkę na zarezerwowaną. Ale ok.na temat:Widzę co się dzieje na Howrse,a napewno nie dzieje się dobrze.Jest coraz gorzej,wycofują dobre rzeczy a wprowadzają badziewie,promocja za promocją,w dodatku coraz głupsze.Co to za hodowanie roślin w Grudniu?! Ja też od pewnego czasu zrezygnowałam z gry,wolę zajmować się sztuką niż siedzeniem nad grą która schodzi na psy... Przedmioty staram się nie wykorzystywać,nie kupuję kuponów,nie sprzedaję koni,nie pokrywam różków itd...wchodzę raz na jakiś czas bo ta gra jest coraz nudniejsza. I najgorsze jest to że banują za pisanie prawdy bo nie chcą żeby dojne krowy nagle przestały dawać mleko...(sorry za porównanie...) Więc przepraszam wszystkich ale przyłączam się do Strajku Włoskiego. Żucam tę grę...Będę wchodzić raz na bardzo długi czas,nie będę kupować kuponów,nic... P.S to jak ciebie Mirmil potraktowali to czyste Hamstwo. Wiem co to znaczy...(w pewnym sensie)... | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:27 am | |
| tak, zdarzają się tacy sorki, spróbuję tak często nie pisać (spróbuję) | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 9:40 am | |
| Prawidłowo, czym nas więcej tym lepiej. Jeśli wszyscy się zgodzą co do serwerów - pójdę na niemiecki i austriacki. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 10:31 am | |
| Popieram Cię Może choć w małym stopniu Strajk da im do myślenia OWILENT naprawdę traktuje nas jak maszynkę do zarabiania pieniędzy Promocja goni promocję, na szczęście jak na razie wielka fala usuwania się zatrzymała. Ta gra straciła na wartości. Zostali tylko Ci których poznaliśmy i to dzięki nim dużo osób jeszcze gra...Howrse powoli sięga dna |
| | | Sakenoi Nowy
Liczba postów : 9 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 10:58 am | |
| A co tam , przyłączę się | |
| | | alisson123 Raczkujący
Nick w grze : alisson123 Liczba postów : 96 Dołączył : 16/06/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:07 am | |
| Moja mama zawodowo uczy francuskiego, jak ją ładnie poproszę, to mi przetłumaczy, tylko mi napiszcie co. A tak ogólniej, to może udało by mi się też załatwić angielski. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:11 am | |
| Po angielsku już jest bo tłumaczyłam. |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:13 am | |
| Amorek dołącza do strajku. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:18 am | |
| To jak mi dacie tekst, to zrobię francuski, nawet na teraz. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:19 am | |
| - Mirmil napisał:
Jak Wszyscy wiecie Owlient idzie na ilość, a nie na jakość Starszym graczom to na pewno się nie podoba, a i młodsi chyba coraz bardziej są niezadowoleni. Czas spróbować to zmienić Szanse są niewielkie, ale jeśli czegoś nie zrobimy, to możemy zapomnieć o Howrse Od 1 grudnia, czyli w miesiącu pełnym miłości, radości i pokoju, zamierzam rozpocząć akcje, którą nazwałem "Strajk włoski". Dla tych mlodych graczy wyjaśniam, strajk włoski (chyba co to jest strajk to nie musze tłumaczyć ) polega na powolnym i sumiennym wykonywaniu swoich obowiazków. W przypadku Howrse polegałoby to na graniu, ale bez brania udziału we wszelkich promocjach, nie korzystaniu z przedmiotów z CR (nawet kupionych za equss), ani nie kupowaniu oczywiście kuponów. Myślałem nawet o drastyczniejszej formie czyli o resetowaniu kont, ale znając mentalność Polaków to nie wypali, ponieważ dla niektórych rankingi sa ważniejsze niz dobro ogółu Na tym polegałaby pierwsza część protestu. Wiadomo, że Owlient tym za bardzo się nie przejmie, jeśli będzie Nas zaledwie kilka osób. Im Nas będzie więcej, tym bardziej Owlient odczuje spadek dochodów, a utrzymanie serwerów kosztuje i to nie małe pieniądze. Tak jak już wspomniałem pierwsza część to próba zmniejszenia ich dochodów. Druga część to zasypanie Kontaktu komentarzami na temat zmian w Howrse. Wiadomo, ze jakieś tam petycje i protesty na prezentacjach nie docierają do Administracji, a jeśli nawet moderacja coś im donosi to i tak tym się nie przejmują. Ale jeśli zasypiemy im skrzynkę pocztową masą takich samych zgłoszeń to moze to da im coś do myślenia. Trzeba to jeszcze dopracowac jak i w formie tak i w treści. Ogólny zarys w głowie już mam, ale na razie skupilibyśmy się na "strajku". Jakby udało się poderwać do tego ludzi, to akcja z Kontaktem byłaby już tylko "wisienką na torcie"
Ja to tłumaczyłam. Ogólny tekst aby przedstawić przebieg strajku.
Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Pią Lis 30, 2012 11:20 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:20 am | |
| Dobra, moje konto oblepione strajkiem włoskim - chociaż pewnie i tak niewiele osób zajrzy, bo mało kto wie o tymczasowej reaktywacji Malto Na starym koncie byłoby inaczej. W tej chwili żałuję, że je skasowałam. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:26 am | |
| Jestem zdecydowanie za - i dołączam się do strajku. Ostatnimi czasy nawet nie zajmowałam się końmi, tylko zalogowałam, podlałam roślinki i zamykałam kartę z howrse. Ale bardzo bym chciała, żeby ta gra była taka jak 2 lata temu - ciesząca, przynosząca radość, a nie tylko zgrzytanie zębami. Reasumując - Mirmil, chylę przed Tobą czoła za ten strajk. | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:29 am | |
| To tak trochę nie tu, ale od 10 dni jest taka sonda http://sonda.hanzo.pl/sondy,174202,b5Ac.html która nam jak na tacy pokazuje co myślą inni. To mało głosów, ale już coś. | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:34 am | |
| przepraszam bardzo, ale dlaczego ten wątek nie jest zaznaczony jakimś kolorem, ja na przykład jestem takim ślepakiem, że zauważyłam go dopiero teraz, dwa dni później, no ale, mój problem przeczytam sobie zaraz pozostałe strony, a co do pierwszego postu - w akcję się włączę, jak i w poprzednią zresztą, co do kupowania kuponów - z założenia nie wydaję pieniędzy na gry internetowe, więc chyba i tak się mną nie przejmą, skoro ich nigdy nie finansowałam, co do używania przedmiotów z CR - tak, jestem chomikiem, nie mam zamiaru tego zmienić, teraz dodatkowo będzie to w szczytnym celu (; i w promocji obecnej nie biorę czynnego udziału - gra! a teraz idę otrząsnąć się z szoku po zobaczeniu, kto jest inicjatorem całej akcji | |
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:35 am | |
| To tak trochę nie tu, ale od 10 dni jest taka sonda http://sonda.hanzo.pl/sondy,174202,b5Ac.html która nam jak na tacy pokazuje co myślą inni. To mało głosów, ale już coś. | |
| | | Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:35 am | |
| 1) 1 grudnia - startuje strajk i na czym on polega to chyba juz nie musze pisac.
2) Rozpoczynamy akcje propagandowa, czyli informujemy znajomych, werbujemy jak najwiecej graczy itd. itp.
3) 1-7 grudzien - redagujemy wiadomosc na Kontakt.
4) Od 8 grudnia zasypujemy Kontakt wiadomosciami.
5) Kontynuujemy strajk i zasypywanie Kontaktu w oczekiwaniu na reakcje Owlientu.
Pozdrawiam
Mirmil Przepraszam, chciałem odpowiedziec, się powiesiło i skasaowło Twoją wypowiedź :< | |
| | | KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:37 am | |
| Melduję gotowość. Od dawna nie biorę udziału w rozgrywce, toteż z chęcią dołączam do strajku. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze Pią Lis 30, 2012 11:38 am | |
| - erreo napisał:
- przepraszam bardzo, ale dlaczego ten wątek nie jest zaznaczony jakimś kolorem, ja na przykład jestem takim ślepakiem, że zauważyłam go dopiero teraz, dwa dni później, no ale, mój problem
przeczytam sobie zaraz pozostałe strony, a co do pierwszego postu - w akcję się włączę, jak i w poprzednią zresztą, co do kupowania kuponów - z założenia nie wydaję pieniędzy na gry internetowe, więc chyba i tak się mną nie przejmą, skoro ich nigdy nie finansowałam, co do używania przedmiotów z CR - tak, jestem chomikiem, nie mam zamiaru tego zmienić, teraz dodatkowo będzie to w szczytnym celu (; i w promocji obecnej nie biorę czynnego udziału - gra!
a teraz idę otrząsnąć się z szoku po zobaczeniu, kto jest inicjatorem całej akcji
Teraz widać lepiej ? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Strajk włoski - komentarze | |
| |
| | | | Strajk włoski - komentarze | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |