Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Strajk włoski - komentarze

Go down 
+103
Użytkownik
bunny1
Hałka
bibsi123
Hurricane
Leila
LadyArvena
Mika_TLR
mina stirit1
Mehina
Velociяaptoя
Presta
Horses12
xofkate
Nieustraszona
Zaplątana
Klacz 1000
Forest_Girl
Cysia123
Midare88
Avada
Eth
ebonita
Manroe
Bambus
lala299
wilczyca1000
Axunia
lalluna
Directionerka.♥
a-n-c-i-a
anje
Remove
Rooda
martosia2004
Mara rara
imie
tatarprima
Cosiek
konik199915
Chissa
Stylowastella
Karolina211
oooliwcia10
amorkowa
♞ignotum♞
Lakszmi723
Blue Sea
maud.
Cassidifikation
magda410
kaja168
Dżemik
Shera
ewww4
kara250
Mikitaya
Madela
Sabula
Machozi
Temperance
Arrin
klasaIVb
wynocha
Karmelowa
Ejli
KaVcia
erreo
Aglyss
Sakenoi
.........
_pati201_
julcia0101
korane
Always
Nika346
Lierre.
Sweet Rabbit
Sheila86
SandCastle
alisson123
Reita-chan
olcia1234
Kazuyuki
--♥Perła♥--
Athi
Evelynek
Dianaxxx
EREIS
Tiamat
Lubelak
wercia d
Nevarra
-Eruina-
CzekoBoom
Kemishi
ZetkaEmka
Malto
EveDallas
MaryMariaMara
Uśmieszek
hanka1998
Mirmil
107 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
AutorWiadomość
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

Nick w grze : Tiamat
Liczba postów : 749

Strajk włoski - komentarze - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 8:49 am

Ale HTML mi nie działa, soo. :c
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=13215
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 8:51 am

Właściwie ja już nie gram na Howrse, ale że konto nie usunięte to się dołączę.

Ten avek bierzemy?
Strajk włoski - komentarze - Page 5 6197b6d600229c1750b8cbcb

Strajk tylko na howrse.pl czy też na howrse.com i equideow?

Jeszcze coś, kuponów za realną kasę kupować nie będziemy, ale te za equus (za 20% funduszy) można. W końcu Owlient nic na tym nie zyskuje. Oprócz equus, ale to też da się zrobić, żeby zapłacić mniej. N. 1 eq.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 8:52 am

Dziwne.. Mi działa o.o A na pewno w trybie HTML wklejasz?
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 8:54 am

Dobra, działa. Urwałam znaczek. :c

"
Hi Fiklabreeze,

You've just received a warning because you've broken one or several Howrse.

rules. Motive: Posting an attempt to disrupt the functioning of the game by calling for a 'strike'. Page removed as well. If you have an issue, use the Contact Us link on your My Account page.

Because you receive this warning, you won't be sanctioned for the time being.
However, a repeat offense could lead to sanctions.

Thank you for your understanding,

The Howrse team."

Hah. Wink
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

Nick w grze : Always
Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:08 am

Tiamant na kontakt coś wstawiłaś o tym? Na polski jeszcze nie wstawiamy?
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:09 am

Nie, to jest wiadomość od Ow z Internationala. Smile
Za to, że wstawiłam tekst i rozgłaszam. >D
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:13 am

Lepiej nie ryzykować na polskim póki co:D Można również pozakładać tam konta a nawet multi, bo z internaionala nic nam nie zrobią i ciągle do nich texty
Powrót do góry Go down
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

Nick w grze : _pati201_
Liczba postów : 287

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:16 am

wercia d napisał:
a może zrobimy tak, że będzie mozna brać udział w promocji, ale nie budzić się w nocy, żeby np. kliknąć i bez kupowania kuponów Wink

To istnieja tacy ludzie co budzą się w nocy poto żeby zdobyć kilka rysunków koników na monitorze czy rogu z bananami?Strajk włoski - komentarze - Page 5 2153337378 Ogólnie-lol!

co do akcji- wchodze w to-nigdy nie kupiłam kuponu, nosze żałobe, jestem odcięta. A konto na HC usunełam, ale zaraz założe nowe i Strajk włoski - komentarze - Page 5 4282798970
Powrót do góry Go down
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:19 am

Sorry-zamknęli rejestracjeStrajk włoski - komentarze - Page 5 3908960024
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:21 am

Ja ryzykuję na Polskim. Jeśli nie zaryzykujemy nic nie zrobimy. Najpierw Howrse PL, a potem po kolei. Razem możemy więcej!

Btw. Może niech wszyscy napiszą w jakich językach potrafią się dobrze posługiwać i dodamy ich do poszczególnych serwerów, żeby nas promowali?
Powrót do góry Go down
Always
Już coś wie
Always

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:22 am

pati mi chodzi o howrse.com a nie howrse cup
Powrót do góry Go down
_pati201_
Już coś wie
_pati201_

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:24 am

Always napisał:
pati mi chodzi o howrse.com a nie howrse cup

to chyba że...
Powrót do góry Go down
.........
Nowy

Nick w grze : hjghi]
Liczba postów : 24

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:25 am

Ok.

To ja Yamacha.(Rita to moje trzecie imię i przezwisko).

Wiem że jest tu osoba która za mną nie przepada:Lubelak.Crying or Very sad

Moja różka niedługo będzie mieć równe 30lat to oddam ci kupon.Wystwię różkę na zarezerwowaną.Wink

Ale ok.na temat:Widzę co się dzieje na Howrse,a napewno nie dzieje się dobrze.Jest coraz gorzej,wycofują dobre rzeczy a wprowadzają badziewie,promocja za promocją,w dodatku coraz głupsze.Co to za hodowanie roślin w Grudniu?!Strajk włoski - komentarze - Page 5 4064056192 Ja też od pewnego czasu zrezygnowałam z gry,wolę zajmować się sztuką niż siedzeniem nad grą która schodzi na psy...

Przedmioty staram się nie wykorzystywać,nie kupuję kuponów,nie sprzedaję koni,nie pokrywam różków itd...wchodzę raz na jakiś czas bo ta gra jest coraz nudniejsza.

I najgorsze jest to że banują za pisanie prawdy bo nie chcą żeby dojne krowy nagle przestały dawać mleko...(sorry za porównanie...)

Więc przepraszam wszystkich ale przyłączam się do Strajku Włoskiego.

Żucam tę grę...Będę wchodzić raz na bardzo długi czas,nie będę kupować kuponów,nic...Smile

P.S to jak ciebie Mirmil potraktowali to czyste Hamstwo.

Wiem co to znaczy...(w pewnym sensie)...
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:27 am

tak, zdarzają się tacy Wink

sorki, spróbuję tak często nie pisać (spróbuję)
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 9:40 am

Prawidłowo, czym nas więcej tym lepiej.

Jeśli wszyscy się zgodzą co do serwerów - pójdę na niemiecki i austriacki. Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 10:31 am

Popieram Cię Strajk włoski - komentarze - Page 5 3722976733
Może choć w małym stopniu Strajk da im do myślenia
OWILENT naprawdę traktuje nas jak maszynkę do zarabiania pieniędzy
Promocja goni promocję, na szczęście jak na razie wielka fala usuwania się zatrzymała. Ta gra straciła na wartości. Zostali tylko Ci których poznaliśmy i to dzięki nim dużo osób jeszcze gra...Howrse powoli sięga dna No
Powrót do góry Go down
Sakenoi
Nowy
Sakenoi

Liczba postów : 9

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 10:58 am

A co tam , przyłączę się Very Happy
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

Nick w grze : alisson123
Liczba postów : 96

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:07 am

Moja mama zawodowo uczy francuskiego, jak ją ładnie poproszę, to mi przetłumaczy, tylko mi napiszcie co. A tak ogólniej, to może udało by mi się też załatwić angielski.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:11 am

Po angielsku już jest bo tłumaczyłam.
Powrót do góry Go down
Tiamat
Przyjaciel Zagrody
Tiamat

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:13 am

Amorek dołącza do strajku.
Powrót do góry Go down
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:18 am

To jak mi dacie tekst, to zrobię francuski, nawet na teraz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:19 am

Mirmil napisał:

Jak Wszyscy wiecie Owlient idzie na ilość, a nie na jakość Sad Starszym graczom to na pewno się nie podoba, a i młodsi chyba coraz bardziej są niezadowoleni. Czas spróbować to zmienić Smile Szanse są niewielkie, ale jeśli czegoś nie zrobimy, to możemy zapomnieć o Howrse Sad Od 1 grudnia, czyli w miesiącu pełnym miłości, radości i pokoju, zamierzam rozpocząć akcje, którą nazwałem "Strajk włoski". Dla tych mlodych graczy wyjaśniam, strajk włoski (chyba co to jest strajk to nie musze tłumaczyć Wink) polega na powolnym i sumiennym wykonywaniu swoich obowiazków. W przypadku Howrse polegałoby to na graniu, ale bez brania udziału we wszelkich promocjach, nie korzystaniu z przedmiotów z CR (nawet kupionych za equss), ani nie kupowaniu oczywiście kuponów. Myślałem nawet o drastyczniejszej formie czyli o resetowaniu kont, ale znając mentalność Polaków to nie wypali, ponieważ dla niektórych rankingi sa ważniejsze niz dobro ogółu Sad Na tym polegałaby pierwsza część protestu. Wiadomo, że Owlient tym za bardzo się nie przejmie, jeśli będzie Nas zaledwie kilka osób. Im Nas będzie więcej, tym bardziej Owlient odczuje spadek dochodów, a utrzymanie serwerów kosztuje i to nie małe pieniądze. Tak jak już wspomniałem pierwsza część to próba zmniejszenia ich dochodów. Druga część to zasypanie Kontaktu komentarzami na temat zmian w Howrse. Wiadomo, ze jakieś tam petycje i protesty na prezentacjach nie docierają do Administracji, a jeśli nawet moderacja coś im donosi to i tak tym się nie przejmują. Ale jeśli zasypiemy im skrzynkę pocztową masą takich samych zgłoszeń to moze to da im coś do myślenia. Trzeba to jeszcze dopracowac jak i w formie tak i w treści. Ogólny zarys w głowie już mam, ale na razie skupilibyśmy się na "strajku". Jakby udało się poderwać do tego ludzi, to akcja z Kontaktem byłaby już tylko "wisienką na torcie" Very Happy

Ja to tłumaczyłam. Ogólny tekst aby przedstawić przebieg strajku.

Ostatnio zmieniony przez ApplePie dnia Pią Lis 30, 2012 11:20 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:20 am

Dobra, moje konto oblepione strajkiem włoskim - chociaż pewnie i tak niewiele osób zajrzy, bo mało kto wie o tymczasowej reaktywacji Malto Wink Na starym koncie byłoby inaczej. W tej chwili żałuję, że je skasowałam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:26 am

Jestem zdecydowanie za - i dołączam się do strajku. Ostatnimi czasy nawet nie zajmowałam się końmi, tylko zalogowałam, podlałam roślinki i zamykałam kartę z howrse. Ale bardzo bym chciała, żeby ta gra była taka jak 2 lata temu - ciesząca, przynosząca radość, a nie tylko zgrzytanie zębami. Reasumując - Mirmil, chylę przed Tobą czoła za ten strajk.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:29 am

To tak trochę nie tu, ale od 10 dni jest taka sonda
http://sonda.hanzo.pl/sondy,174202,b5Ac.html
która nam jak na tacy pokazuje co myślą inni. To mało głosów, ale już coś.
Powrót do góry Go down
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:34 am

przepraszam bardzo, ale dlaczego ten wątek nie jest zaznaczony jakimś kolorem, ja na przykład jestem takim ślepakiem, że zauważyłam go dopiero teraz, dwa dni później, no ale, mój problem Razz

przeczytam sobie zaraz pozostałe strony, a co do pierwszego postu - w akcję się włączę, jak i w poprzednią zresztą, co do kupowania kuponów - z założenia nie wydaję pieniędzy na gry internetowe, więc chyba i tak się mną nie przejmą, skoro ich nigdy nie finansowałam, co do używania przedmiotów z CR - tak, jestem chomikiem, nie mam zamiaru tego zmienić, teraz dodatkowo będzie to w szczytnym celu (; i w promocji obecnej nie biorę czynnego udziału - gra!

a teraz idę otrząsnąć się z szoku po zobaczeniu, kto jest inicjatorem całej akcji Very Happy

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
alisson123
Raczkujący
alisson123

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:35 am

To tak trochę nie tu, ale od 10 dni jest taka sonda
http://sonda.hanzo.pl/sondy,174202,b5Ac.html
która nam jak na tacy pokazuje co myślą inni. To mało głosów, ale już coś.
Powrót do góry Go down
Reita-chan
Już coś wie
Reita-chan

Nick w grze : Recai
Liczba postów : 258

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:35 am

1) 1 grudnia - startuje strajk i na czym on polega to chyba juz nie musze pisac.

2) Rozpoczynamy akcje propagandowa, czyli informujemy znajomych, werbujemy jak najwiecej graczy itd. itp.

3) 1-7 grudzien - redagujemy wiadomosc na Kontakt.

4) Od 8 grudnia zasypujemy Kontakt wiadomosciami.

5) Kontynuujemy strajk i zasypywanie Kontaktu w oczekiwaniu na reakcje Owlientu.

Pozdrawiam

Mirmil
Przepraszam, chciałem odpowiedziec, się powiesiło i skasaowło Twoją wypowiedź :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=954541
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:37 am

Melduję gotowość. Od dawna nie biorę udziału w rozgrywce, toteż z chęcią dołączam do strajku.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipostPią Lis 30, 2012 11:38 am

erreo napisał:
przepraszam bardzo, ale dlaczego ten wątek nie jest zaznaczony jakimś kolorem, ja na przykład jestem takim ślepakiem, że zauważyłam go dopiero teraz, dwa dni później, no ale, mój problem Razz

przeczytam sobie zaraz pozostałe strony, a co do pierwszego postu - w akcję się włączę, jak i w poprzednią zresztą, co do kupowania kuponów - z założenia nie wydaję pieniędzy na gry internetowe, więc chyba i tak się mną nie przejmą, skoro ich nigdy nie finansowałam, co do używania przedmiotów z CR - tak, jestem chomikiem, nie mam zamiaru tego zmienić, teraz dodatkowo będzie to w szczytnym celu (; i w promocji obecnej nie biorę czynnego udziału - gra!

a teraz idę otrząsnąć się z szoku po zobaczeniu, kto jest inicjatorem całej akcji Very Happy

Teraz widać lepiej ? Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Strajk włoski - komentarze   Strajk włoski - komentarze - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Strajk włoski - komentarze
Powrót do góry 
Strona 5 z 34Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Strajk włoski - komentarze część 2
» FORUM - Strajk włoski - komentarze część 3
» Strajk WŁOSKI?!
» Strajk Włoski
» Strajk włoski?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach