| Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 | |
|
+17annie Hoping. Cisa Liptonka13 Malto Ejli Star-x3 Lubelak xTikTakx dia111 Uśmieszek Aangelika101 Guzik Sweet Rabbit hanka1998 Kikyo22 Jetrel 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Czw Lut 16, 2012 4:10 pm | |
| Daj ktoś mi znać jak będzie miec dostęp do sprzedaży. A w kłótnie nie wnikam |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 1:48 am | |
| Co to sen robi z ludźmi... najwyraźniej łagodzi obyczaje, bo ciśnienie mi zeszło, więc postanowiłam jednak wspomóc Donkę - dziewczyna dostanie ode mnie rogaciznę Connemara - KILK. Ogierek zostanie wystawiony na sprzedaż zarezerwowaną - ma możliwość odkupienia? | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 5:45 am | |
| Powiem tak- pomogłam zanim Mika i trenerka zrobiły awanturę. Jakiś drobiazg (czytaj Krew Meduzy) poleciał do Donki. Czemu o tym nie zawiadomiłam? A czemu miałam to pisac? Ktoś nie chce- nie pomaga, proste... A tak na marginesie- po zabanowaniu Miki i trenerki zrobiło się tu jakoś miło i przyjemnie... | |
|
| |
Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 5:48 am | |
| - hanka1998 napisał:
- po zabanowaniu Miki i trenerki zrobiło się tu jakoś miło i przyjemnie...
no cóż, nie da się tego ukryć | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 6:01 am | |
| Racja. W końcu mi ulżyło. I tak jak jeden raz Mika powiedziała "To Sweet Rabbit nie może pomóc: [skopiowany plan mojego tygodnia]" - nauczyła mnie, że nie warto pomagać. Ja osobiście również mam swoją jakby pieszczoszkę, Black Kitty - zakwaterowała u mnie swojego konia, zobaczyłam na profek i okazało się, że została okradziona. Dałam jej prysznic w jednym z boksów The Snowflake'a | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 6:03 am | |
| Ja też odczułam ulgę po tym, jak zniknęły z forum chociaż na jakiś czas. Nie znoszę awanturników, którzy niczego innego nie potrafią, tylko jątrzą na każdym kroku i obrzucają ludzi obornikiem. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego i moja pomoc nie wiąże się bynajmniej z tym, że jej wręcz żądały. Jetrel załagodziła sytuację, dlatego ostatecznie zdecydowałam się pomóc. Wcześniejsza tzw. "interwencja" wyżej wspomnianych sprawiała, że odwracałam się od dziewczyny 4-rema literami, bo ta afera zniechęciła mnie do niesienia komukolwiek pomocy oprócz moich dobrych znajomych.
Po zrobieniu rekonesansu moich zasobów, pomyślę, co mogę podarować Donce jako symboliczną pomoc i skontaktuję się z nią. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 7:43 am | |
| Ja osobiście wspomogłabym Donkę.Jedyne co zostaje to jej pomóc.Skoro ludzie,którzy chcą tak bardzo ,,pomóc" Donce,tylko pogarszają sprawę należy się tym zająć.I oby ludzi takiego pokroju jak ktoś już wspomniał,więcej takich awantur nie wszczynali,bo bądź co bądź na nas się to potem odbija. |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Pią Lut 17, 2012 10:33 am | |
| W 100% zgadzam się z Pysią. I dziękuję Zagrodzie za wsparcie, gdy było mi źle przez Mikę i trenerkę Jesteście kochani :*
Gdybyście wiedziały [zwracam się do Miki i trenerki] to jeden z postów również został oznaczony jako "Przyklejony" by nie spadał. Wystarczy tylko wiadomość do moda z prośbą o zrobienie wątku xxxxx przyklejonym. Dodatkowo, nie może to być wątek z kłótnią itp. Wystarczy znajomość zasad dobrego wychowania | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 3:01 am | |
| Ja osobiście uznałabym sprawę za zamkniętą.To tyle z mojej strony. Mam nadzieję,że Ban nauczy te dziewczyny choć odrobinę opanowania. |
|
| |
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 3:07 am | |
| Dziewczyny zrobiły źle i dostały karę. Proszę już nikogo nie opluwać i nie mieszać z błotem. Tak robiąc samemu zachowujecie się podobnie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 3:30 am | |
| Masz rację Lubelaku to nie było miłe z mojej strony..W każdym razie mają szansę aby poprawić swoje zachowanie. |
|
| |
Fi Fi Już coś wie
Liczba postów : 136 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 4:27 am | |
| Ja również mogę pomóc. Napiszę do niej na Howrse i niech mi napisze czego najbardziej potrzebuje | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 5:58 am | |
| Dziewczyny zrobiły źle i dostały karę. Proszę już nikogo nie opluwać i nie mieszać z błotem. Tak robiąc samemu zachowujecie się podobnie. owszem. Jednak ktoś podniósł nam ban z dnia do dwóch. wiele osób opluwało nas pod nieobecność. zatem proszę o ukaranie tych graczy TAK jak nas. A graczy którzy wymieniali się z Donką mają raczej dobre życie Dziwne gracz volvetta: [You must be registered and logged in to see this link.]no dość dobrze prosperuje... gracz carmella: [You must be registered and logged in to see this link.]gracz laguna [You must be registered and logged in to see this link.]punktów karmy ZERO czyli 2 miesiące ban wątpie że o multi. raczej znajome wszystkie są z Graficznej Sagi - to je łączy. |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 6:03 am | |
| Znowu drżę... Miko, może Ty też troszkę przystopuj z tym "Proszę o danie xxxxx bana"... Podobno że ktoś się dopominał że Wy macie bana a ja nie, i ja też zostałam zbanowana... Znów psuje się mi humor >,< | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 6:05 am | |
| weź nie stękaj rozmowa zamknięta. chcesz sie kłócić pisz na howrse a nie śmieć zagrody
zajrzyjcie na profile tych graczy mają eq. mają znajomych. jedynie gracz z zerową karmą. sądzę że on jest prowodyrem |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 6:09 am | |
| Mogę Donkę wspomóc, ale nie tym czymś co chciałam jej na początku dać... Odechciało mi się przez popsucie humoru czwartkowego T.T | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 6:10 am | |
| dziewczyny podejrzane o kradzież zaprosiłam na ZM. dajcie im szanse do wyjaśnienia. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 6:12 am | |
| - Sweet Rabbit napisał:
- Mogę Donkę wspomóc, ale nie tym czymś co chciałam jej na początku dać... Odechciało mi się przez popsucie humoru czwartkowego T.T
już skończyłaś? zakończ wspominanie twojego humoru na serio mnie to nie interesuje. obie volvetta i cremella nie odpisują na moje wiadomości. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 6:20 am | |
| STOP patrzcie Wejdźcie na ich stronę - na howrse wejdźcie w któryś baner strona graficznej sagi Pierwszy post 1 komentarz kto pisze? laugna-- pewnie błąd laguna10 16 February?? teraz na stronie laguny jest baner członka . |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 7:49 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- Sweet Rabbit napisał:
- Mogę Donkę wspomóc, ale nie tym czymś co chciałam jej na początku dać... Odechciało mi się przez popsucie humoru czwartkowego T.T
już skończyłaś? zakończ wspominanie twojego humoru na serio mnie to nie interesuje. A mnię nie interesuje, że cię nie interesuje. Znów przyszłaś robić zamęt?
Ostatnio zmieniony przez Sakura0001 dnia Sob Lut 18, 2012 7:53 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 7:55 am | |
| Taa... I moje drżenie po zniknięciu spod miki napisu "BANNED" było słuszne... Wiedziałam, że znowu się zacznie... Jestem jasnowidzem ? o.O | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:09 am | |
| - Mika_TLR napisał:
Jednak ktoś podniósł nam ban z dnia do dwóch. wiele osób opluwało nas pod nieobecność. zatem proszę o ukaranie tych graczy TAK jak nas.
Jednak nikt nikogo wyzwiskami nie obrzucał. Ani nie ośmieszał. - Mika_TLR napisał:
- rozmowa zamknięta
Także uznaję tamten temat za zamknięty. - Mika_TLR napisał:
sądzę że on jest prowodyrem Albo, jeśli to multi, to to jest główne konto. Raczej wątpię, żeby ktoś, kto się komuś włamał rozdawał znajomym rzeczy... Musiałby też im się przyznać, żeby konie mogli wystawić na sprzedaż... Więc albo multi, albo współdziałanie. W każdym razie wszystkie 3 konta są winne. - Mika_TLR napisał:
- dziewczyny podejrzane o kradzież
zaprosiłam na ZM. dajcie im szanse do wyjaśnienia. I już jedna napisała na profilu, że kasuje konto | |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:16 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Mika_TLR napisał:
Jednak ktoś podniósł nam ban z dnia do dwóch. wiele osób opluwało nas pod nieobecność. zatem proszę o ukaranie tych graczy TAK jak nas.
Jednak nikt nikogo wyzwiskami nie obrzucał. Ani nie ośmieszał.
[...] Racja. Ja na Ciebie nic bardzo ośmieszającego nie mówiłam, a Ty mnie wręcz zraniłaś. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:18 am | |
| Powiem tylko tak: Rabbit i Mika- ogarnijcie się! To nie jest wątek na kłótnie, tylko o pomocy graczce! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:30 am | |
| hanka a czy ja coś pisze? ta dziewczynka cały czas się nad sobą użala ja piszę o graczach których podejrzewacie o kradzieć tymczasem normalnej odpowiedzi która mnie nie obraziła udzieliła tylko Arvena to jest normalne? nikt nie obrazał? I prostactwo powróciło... Sweet Rabbit, nie odpisuj, nie tykaj ekskrementów, bo korzyści z tego żadnych, a tylko się pobrudzisz. Do Administracji Zagrody apeluję o zdecydowane i skuteczne pozbycie się co niektórych osób z forum. Czasowy ban ewidentnie nie skutkuje.Taa... I moje drżenie po zniknięciu spod miki napisu "BANNED" było słuszne... Wiedziałam, że znowu się zacznie... Jestem jasnowidzem ? o.O A mnię nie interesuje, że cię nie interesuje. Znów przyszłaś robić zamęt? uprzejmość, uczę się jej od najlepszych Arvena która? ja pisałam z Cremello |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:37 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- hanka a czy ja coś pisze?
ta dziewczynka cały czas się nad sobą użala ja piszę o graczach których podejrzewacie o kradzieć tymczasem normalnej odpowiedzi która mnie nie obraziła udzieliła tylko Arvena to jest normalne? nikt nie obrazał? I prostactwo powróciło... Sweet Rabbit, nie odpisuj, nie tykaj ekskrementów, bo korzyści z tego żadnych, a tylko się pobrudzisz. Do Administracji Zagrody apeluję o zdecydowane i skuteczne pozbycie się co niektórych osób z forum. Czasowy ban ewidentnie nie skutkuje.Taa... I moje drżenie po zniknięciu spod miki napisu "BANNED" było słuszne... Wiedziałam, że znowu się zacznie... Jestem jasnowidzem ? o.O A mnię nie interesuje, że cię nie interesuje. Znów przyszłaś robić zamęt? uprzejmość, uczę się jej od najlepszych
Arvena która? ja pisałam z Cremello
To może przestaniesz pastwić się w końcu nad dziewczyną? Pępek świata przybył? Czym niby uraziłam delikatne ego twe? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:39 am | |
| wydaje mi się ale chyba wy nie patrzycie na to CO się pisze tylko KTO pisze. dobieraj słowa grzecznie sakura. chyba że chcesz bana na ochłonięcie |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:46 am | |
| Mika, zachowujesz się jak Admin... Ale nim nie jesteś, ochłoń z tymi banami... Cóż, przyznam się - trochę wyjechałam z tekstami ale po czwartku... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:46 am | |
| Po pierwsze-nie rozkazuj mi, jesteś dla mnie zbyt smarkata, żeby zwracać się do mnie tym tonem. Po drugie-ty mi nie przyznasz bana, na szczęście, gdyż owóż nie masz takiej władzy, jeszcze Adminem nie zostałaś...
Przykład kultury i obycia płynie w końcu od ciebie i trenerki. Próbuję zniżyć się do waszego poziomu, abyście cokolwiek zrozumiały z mojego przekazu.
Tak na marginesie niebywałe, że już zdążyłam zrobić ci na złość słowami. Szybko poszło...
Skończ pastwić się w końcu nad Rabbitem. Może tak teraz ty znajdziesz się w jej sytuacji, gdy napadłyście ją z trenerką?
Ostatnio zmieniony przez Sakura0001 dnia Sob Lut 18, 2012 8:56 am, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:54 am | |
| Ciągle tylko o mnie, żadnego pozytywnego do mnie nastawienia... Skończysz? Miko, ban na 1 dzień najwyraźniej Ci nie pomógł | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 | |
| |
|
| |
| Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 | |
|