Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166

Go down 
+17
annie
Hoping.
Cisa
Liptonka13
Malto
Ejli
Star-x3
Lubelak
xTikTakx
dia111
Uśmieszek
Aangelika101
Guzik
Sweet Rabbit
hanka1998
Kikyo22
Jetrel
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166   Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 - Page 7 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 8:56 am

sakura tylko problem polega na tym że mnie oblewa co mówicie a w szczególności puste słowa
Powrót do góry Go down
Lubelak
Administrator
Lubelak

Liczba postów : 2816

PisanieTemat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166   Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 - Page 7 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 8:56 am

Dziewczyny, dosyć kłótni, zamykam temat. Następnym razem wszystkie dostaniecie ostrzeżenie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=494332
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166   Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 - Page 7 I_icon_minipostSob Lut 18, 2012 9:01 am

Proszę o zaprzestanie komentarzy na temat innych osób. Każda z osób, która wspomni coś na temat wcześniejszej kłótni - z ciężkim sercem, ale otrzyma ode mnie jednodniowego bana. Stało się, niektórzy powiedzieli parę słów za dużo, ale nie ma już sensu tego rozstrząsać, bo do niczego nie dojdziemy poza dalszą kłótnią.
Mika miała małego bana i uznaję że odpokutowała swoją winę. Teraz dajcie jej drugą szansę. Tak samo Mikę proszę o nie czepianie się ludzi, bo wredne odpowiedzi są tylko obroną na atak. Także wiek nie jest żadnym wskaźnikiem dorosłości - są osoby dwudziestoparoletnie zachowujace się jak dzieci, i są osoby dziesięcioletnie, które zachowują się dojrzale. Każda osoba, niezależnie od wieku jest także CZŁOWIEKIEM. Osobą równą tobie, mającą takie same prawa.
Tyczy się to wszystkich. Traktujcie się jak ludzi. Jeśli ktoś nie chce z kimś rozmawiać, niech po prostu nie wypowiada się w danym wątku.

Przypominam - od tego momentu, za wspomnienie kłótni - ban. Sprawa jest zamknięta

Mika_TLR napisał:

Arvena która?
ja pisałam z Cremello
Volvetta. Teraz już zmieniła widocznie zdanie, bo skasowała tą informację
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166   Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 - Page 7 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166
Powrót do góry 
Strona 7 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Potrzebna pomoc!
» Potrzebna pomoc w zadaniu !
» Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!!
» Tablet graficzny - potrzebna pomoc (:
» Pilnie potrzebna pomoc dla ofiary włamania!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: WAŻNE :: Aktualności :: Flames-
Skocz do: