Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 | |
|
+17annie Hoping. Cisa Liptonka13 Malto Ejli Star-x3 Lubelak xTikTakx dia111 Uśmieszek Aangelika101 Guzik Sweet Rabbit hanka1998 Kikyo22 Jetrel 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:56 am | |
| sakura tylko problem polega na tym że mnie oblewa co mówicie a w szczególności puste słowa |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 8:56 am | |
| Dziewczyny, dosyć kłótni, zamykam temat. Następnym razem wszystkie dostaniecie ostrzeżenie. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 Sob Lut 18, 2012 9:01 am | |
| Proszę o zaprzestanie komentarzy na temat innych osób. Każda z osób, która wspomni coś na temat wcześniejszej kłótni - z ciężkim sercem, ale otrzyma ode mnie jednodniowego bana. Stało się, niektórzy powiedzieli parę słów za dużo, ale nie ma już sensu tego rozstrząsać, bo do niczego nie dojdziemy poza dalszą kłótnią. Mika miała małego bana i uznaję że odpokutowała swoją winę. Teraz dajcie jej drugą szansę. Tak samo Mikę proszę o nie czepianie się ludzi, bo wredne odpowiedzi są tylko obroną na atak. Także wiek nie jest żadnym wskaźnikiem dorosłości - są osoby dwudziestoparoletnie zachowujace się jak dzieci, i są osoby dziesięcioletnie, które zachowują się dojrzale. Każda osoba, niezależnie od wieku jest także CZŁOWIEKIEM. Osobą równą tobie, mającą takie same prawa. Tyczy się to wszystkich. Traktujcie się jak ludzi. Jeśli ktoś nie chce z kimś rozmawiać, niech po prostu nie wypowiada się w danym wątku. Przypominam - od tego momentu, za wspomnienie kłótni - ban. Sprawa jest zamknięta - Mika_TLR napisał:
Arvena która? ja pisałam z Cremello
Volvetta. Teraz już zmieniła widocznie zdanie, bo skasowała tą informację | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 | |
| |
| | | | Kochani! Potrzebna pomoc! Donka2166 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |