Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

co czytasz?

Go down 
+81
Laura_raa
Aimtor
Miriada
Tysia1996
Kirara
mikerowave
Ayashi
Tiamat
Dainfen
Creamy
KaVcia
Uharri
Dżemik
Barson1990
Suzan
Frania26.
Amstaff
El
drusia55
Nefra01
Tato Chce Być Pro
MrsKopytko
blueberry.
ana0000000000
awelo
Temperance
Ejli
ewww4
Pani_Snow
AyaKey
Katrina123
Nefumi
Lubelak
blackshadow
Layzy
Nika346
Amy
Szron
ebonita
Divide
Damek4
Wild_Horse
nikushimi
avrilka
Rosa W.
Weronika_24
ZetkaEmka
Kemishi
Gai~
Diversa
Rooda
oooliwcia10
mari0987
_pati201_
daria4603
Evelynek
Pati...xd
Cassidifikation
Nevarra
Clue
wiki0396
Athi
Takashiro
LadyArvena
-Eruina-
Basia
Arrin
mina stirit1
amorkowa
Marsh
Kai Shouri
EveDallas
koziorożec
Presence
PlaybackJunkie8
Asiaa.
Vium
Arbuzek_10
Dianaxxx
hanka1998
wercia d
85 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
AutorWiadomość
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

co czytasz? - Page 10 Empty
PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostCzw Lip 18, 2013 10:26 am

A co do mang. Zaczełam czytać No.6 w Internecie, ofc Niedawno kupiłam pierwszy tom Pandory Hearts, pierwszy tom Stigmaty, drugi tom Rappy, czwarty tom Kociłapki, i piąty tom Hetalii Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 4:26 am

EveDallas napisał:
PlaybackJunkie8 napisał:
Ogier12 - *łączy się w bólu i żałobie*
Dzisiaj przyszło osiem tomów Death Note, tak, zaszalałam. :3 Będzie co czytać przez dwa, trzy dni. ^^ Moja biblioteczka kochana z mangami się powiększa. Moja dzidzia już urosła, o. XD co czytasz? - Page 10 3894492112
Jak już skończę Death Note i zbiorę troszku kasy, to kupię dwa (czyli wszystkie, bo tak mało ich) tomy Wolf's Rain, a potem - jak zbiorę znowu kasę - zacznę kupować Fullmetal Alchemist może. :3 I w międzyczasie będę kupować nowe tomy Kuroshitsuji... Czyli to mój plan na życie. :3

Juliiiiiiiis, weź pożycz :3
Ty wiesz ze Ci będę smędzić XD
~ pożyczyłabym, ale przyjedź do Jarocina, wtedy pogadamy. :33

wercia d napisał:
PlaybackJunkie8 - czytałaś "Ten Obcy"?
~ czytałam, jako lekturę szkolną i nie podobała mi się. :c Ma ktoś jeszcze jakąś propozycję odnośnie tego posta?:
"(...)Zna ktoś książkę taką... Niewyidealizowaną, pisaną z perspektywy chłopaka/mężczyzny lub po prostu o nim?... Bo już rzygam tymi książkami o niezwykłych, wyidealizowanych nastolatkach lub kobietach, które są najlepsze, najmądrzejsze, najładniejsze i w ogóle takie Mary Sue. :c Serio, można się tym obrzygać. Tym bardziej, że nowsze, współczesne książki właśnie opowiadają o takich bohaterkach, które umieją wszystko, wiedzą wszystko i są ogółem najlepsze. Normalnie... Uuuugh. >_< To co - zna ktoś? :>"

Plus muszę powiedzieć, że z Death Note jednak tak szybko się nie wyrobię. Jestem dopiero na ósmym tomie, już po śmierci wiecie-kogo, tfu, nudno się zrobiło. Jeszcze ten tamten biały i ten tamten, co porwał też-wiecie-kogo... Co do tego drugiego - myślałam, że to dziewczyna. XDDD Serio.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 6:10 am

PlaybackJunkie napisał:
Plus muszę powiedzieć, że z Death Note jednak tak szybko się nie wyrobię. Jestem dopiero na ósmym tomie, już po śmierci wiecie-kogo, tfu, nudno się zrobiło. Jeszcze ten tamten biały i ten tamten, co porwał też-wiecie-kogo... Co do tego drugiego - myślałam, że to dziewczyna. XDDD Serio.

Mellow? Taak, coś w tym jest..Smile (Kursywa (?) mi się zepsuła... Chcę wyłączyć, ale się nie daje... o.O) edit: Już się naprawiła...-__-'
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 7:41 am

Sakura_Hime, Mello. Razz Tak, on. c: Serio wygląda jak dziewczyna, nie? XD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 10:36 am

PlaybackJunkie8 - co racja, to niestety racja... Zawsze takie zadbane te włosy miał...Wink No cóż urok mang/ anime. Nawet w jednej zrobiono z błyskawicznie z chłopaka dziewczynę dodając sukienkę i warkoczyk... (Przebywał na kobiecym terenie, gdzie faceci nie mieli prawa wstępu więc musiał udawać jakoś dziewczynę. No ale to już inna historia...)
Mnie zawsze Mello irytował i irytuje... Nie wiem nawet czemu... o_O
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Lip 19, 2013 4:18 pm

Sakura_Hime napisał:
Arbuzek_10 napisał:
Katrina123 napisał:
Arbuzek_10 napisał:
Dzisiaj dokończyłam 10 tom serii 'Naznaczona'. No już nie mogę się doczekać kolejnego ;c

A nie przypadkiem "Dom Nocy"? 
Bo jak tak... no cóż, jak dla mnie to kolejna badziewna książka dla nastolatek które pragną miłostek Very Happy

Tak, przepraszam, przyzwyczaiłam się do tytułu pierwszego tomu.
 Katrina, Sakura początkowo książki mnie również nudziły, były kijowe i problemy Zoey faktycznie stawały się beznadziejne i mi się przejadły.
No ale czytałam bo koleżanka mnie bardzo namawiała.
Potem pojawiły się tematy starej magii, jakieś demony, dużo krwii i tak dalej, więc się do książki zdecydowanie przekonałam, gdyż te wszystkie nastoletnie problemy poszły w niepamięć i zaczęły się odbywać różne interesujące rzeczy. Chyba dopiero w 6 tomie pojawi się postać Kalony i Kruków Prześmiewców także po tym zdarzeniu rozpęta się cała akcja Wink Więc widzę, że zatrzymałyście się obie w punkcie najbardziej nudnym i monotonnym. Polecam przeczytać całą powieść, a potem dopiero ją oceniać, bo to, że autorki chciały początkowo dokładnie przedstawić sytuacje bohaterów żeby na jej podstawie zacząć pisać co innego nie jest wcale takie złe. Chociaż przyznaję, że tych młodzieńczych problemów było jednak za dużo.

To widzę, że dalej musiałam czytać... Skończyłam na momencie "cudownego wybudzenia się Zoey ze "śpiączki"". (Czytałam w formie książki papierowej tylko 2 pierwsze części.) Na początku lubiłam te książki, potem straciłam zainteresowanie z powodu zbyt długiego opisu sytuacji (coraz mniej akcji, a jak była - przewidywalna lub ta właściwa zaczynała się pod koniec tomu), choć może to tylko moje wrażenie. Wiem, nie lubię czegoś oceniać, kiedy tematu dobrze nie znam, jednak tutaj mam odmienne zdanie... Kalona niestety był dla mnie kolejnym "chłopakiem" Zoey, jakich w tej serii nie brakuje. Jednak masz rację, autorki zyskały u mnie również wielki plus za wprowadzenie mitologi indiańskiej (?).Smile Cóż może po prostu nie moja ulubiona tematyka, gatunek lub zwyczajnie wiek nie ten. (Choć stawiam bardziej na pierwsze 2 powody, wiek nic do rzeczy nie ma.)Wink

No coz, znam osoby ktore maja 14 lat czy 19 a serie przeczytaly Wink
Niestety, nie bedzie on kolejnym jej chlopakiem, raczej kims zupelnie przeciwnym. Oczywisxie do momentu, jego sprawa bedzie zmieniana nie raz Smile Ogolnie po powrocie z wyspy akcja nabierze tempa a w 10 tomie jest jej jednak najwiecej takze najgorsze i najnudniejsze momenty masz juz za soba Very Happy wiec jesli masz ochote to zachecam do czytania.
Rowniez jestem zdania iz ksiazka powinna trzymac w napieciu caly czas i ma u mnie wielki minus gdyz ciekawsze rzeczy dzieja sie id polowy powiesci. No ale nie ja ja napisalam. takze to chyba tyle w jej sprawie. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 4:05 am

Sakura_Hime napisał:
Nawet w jednej zrobiono z błyskawicznie z chłopaka dziewczynę dodając sukienkę i warkoczyk...
~ przypomniałaś mi o Kuroshitsuji, tam z Ciela zrobili babkę. Very Happy
Aha, i zauważyłaś, że w Death Note niektórzy wyglądają tak, jakby nie mieli brwi?... Przykładowo Ide, Ryuzaki lub właśnie Mello. Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 6:08 am

PlaybackJunkie8 napisał:
Sakura_Hime napisał:
Nawet w jednej zrobiono z błyskawicznie z chłopaka dziewczynę dodając sukienkę i warkoczyk...
~ przypomniałaś mi o Kuroshitsuji, tam z Ciela zrobili babkę. Very Happy
Aha, i zauważyłaś, że w Death Note niektórzy wyglądają tak, jakby nie mieli brwi?... Przykładowo Ide, Ryuzaki lub właśnie Mello. Razz

Na to nie zwracałam uwagi, choć rzeczywiście może dlatego nie zwróciłam na to uwagi, bo nie zauważyłam...Surprised Widocznie bardzo cienka kreska... (Jeżeli tam jest...Laughing )
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 6:24 am

Sakura_Hime, Ide to na 100 % nie ma tych brwi, ale Mello i Ryuzaki... Wygląda tak, jakby nie mieli. XD
Powrót do góry Go down
Nefumi
Nowy
Nefumi

Liczba postów : 43

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 8:10 am

Z nudów wypożyczyłam sobie "Zagadki Sherlocka Holmesa" i powiem, że nawet mi się podoba. Moja siostra jest jego wielką fanką i nie zna ani jednej rozwiązanej przez niego zagadki w tej książce Very Happy. "Książka zawiera opowiadania, które w Polsce były publikowane tylko raz - przed drugą wojną światową", więc może dlatego. Wszędzie szukam mangi Sailor Moon, tak wzięło mnie na to. Oglądałam to jak byłam mała, więc wspomnienia wróciły :3 Chciałabym zobaczyć, jak wygląda. Nie ma jej w moim mieście, więc zostaje mi tylko internet. Z tego co się orientuję, mogę ją kupić za 16 zł. Będzie czas i budżet, kupię. Przynajmniej rodzina wie już co chcę jako prezent ^__^
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Lip 20, 2013 11:23 am

Nefumi napisał:
Z nudów wypożyczyłam sobie "Zagadki Sherlocka Holmesa" i powiem, że nawet mi się podoba. Moja siostra jest jego wielką fanką i nie zna ani jednej rozwiązanej przez niego zagadki w tej książce Very Happy. "Książka zawiera opowiadania, które w Polsce były publikowane tylko raz - przed drugą wojną światową", więc może dlatego. Wszędzie szukam mangi Sailor Moon, tak wzięło mnie na to. Oglądałam to jak byłam mała, więc wspomnienia wróciły :3 Chciałabym zobaczyć, jak wygląda. Nie ma jej w moim mieście, więc zostaje mi tylko internet. Z tego co się orientuję, mogę ją kupić za 16 zł. Będzie czas i budżet, kupię. Przynajmniej rodzina wie już co chcę jako prezent ^__^

Ja tam przeczytałam "Księgę wszystkich dokonań Sherlocka Holmesa", ogromne tomiszcze a dosłownie je pożarłam w kilka dni...Smile 1119 stron A4 zapisanych drobnym maczkiem, myślałam, że będę ją czytać miesiącami... Wakacje się zaczęły i niecały tydzień - skończona...Sad Przejrzałam tę "encyklopedię" i akurat takiej części nie znalazłam... Muszę podpytać dziadka, może ma w księgozbiorze.Very Happy
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Lip 26, 2013 12:36 pm

A Nev właśnie dostała głupawki.
Przeczytała po raz n-ty "Prawa i powinności" (Karina Pjankowa).
"— To ty żyjesz? — sprecyzował upierdliwie Ayelleri. 
— Na razie jeszcze tak — odparł ochryple nekromanta, usiłując 
oderwać od siebie Laelena. — Ale jeśli nie zdejmiesz, czcigodny, 
z mojej szyi swojego młodszego brata, ten stan może szybko ulec zmianie. Chłopcze, tak nie można! Nie jestem z kamienia, można mnie złamać! Niech go ktoś zabierze! — błagał zmartwychwstały Raywen. 
Ayelleri pośmiał się z innymi, po czym uznał, że co za dużo, to i koń nie pociągnie, i zaczął odczepiać brata od na wpół zduszonego nekromanty. 
— Len, puść czarownika, no puść, mówię! No co to za nawyk, żeby wiecznie brać w łapy różne świństwa! Ten nekromanta jest niehigieniczny, jeszcze się od niego czymś zarazisz!" 
Taaa xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Lip 27, 2013 1:16 am

35 ebooków J.D.Robb ♥ To wyraża wszystko ♥
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 3:13 am

I upolowana zdobycz w Tesco:
- Alan Campbell "Noc Blizn" (I tom Kodeksu Deepgate) wyd. MAG
- Mirosława Sędzikowska "Eus Deus Kosmateus", wyd. superNOWA
obie po 6.99 Very Happy
Szkoda ze więcej ciekawostek nie było.
Powrót do góry Go down
Tato Chce Być Pro
Nowy
Tato Chce Być Pro

Nick w grze : Tato Chce Być Pro
Liczba postów : 10

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 4:17 am

widzę wiele ciekawych książek czytacie :> chyba pokuszę się na niektóre z nich xD 
"Światła września" - Carlos Ruiz Zafón 
łohohoh : D to jest książka według mnie warta polecenia. niby nic się nie dzieje, niby trochę "monotonne" jednak mnie ciągle trzymała w napięciu :> beka trochę, bo ja czytając nocą, w niktórych momentach tak się bałam, że odkładałam te ksiązke i szłam spac, czasem "strach" trzymał mnie kilka dni i nie czytałam w ogóle. takie czytanie zeszło mi w chyba miesiąc. pożyczyłam ksiazkę przyjaciółce, a ją tak wciągnęło, że przeczytała ją w dwa dni ;o
polecam na zimne listopadowe wieczory!  : D
Powrót do góry Go down
Nefra01
Przyjaciel Zagrody
Nefra01

Nick w grze : Nefra01
Liczba postów : 1522

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 4:34 am

Zaczęłam sobie czytać "Mozaikę Cieni" Toma Harpera. W skrócie, akcja dzieje się w XI-wiecznym Bizancjum, a główny bohater tropi niedoszłego zabójcę cesarza. Zapowiada się ciekawie (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1602864
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 02, 2013 2:43 pm

Przyszły moje książki. <3 Stare i poobdzierane "Miasteczko Salem" Kinga i "Własny pokój" (nie pamiętam autorki).
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Sie 17, 2013 5:03 am

Wreszcie Kupiłam sobie książkę Tess Gerritsen "Ostatni, który umrze" chyba taki był tytuł. Widziałam wiele innych pozycji tej autorki, ale tylko ta jak na razie mnie naprawdę zainteresowała... Inne również, ale do kupna jeszcze mnie nie przekonywały.
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Sie 17, 2013 6:51 am

Teraz pożebrać o dwunasty tom Kuroshitsuji trzeba... Aha, i skończyłam "Koszmary i marzenia 1", zaczęłam rano drugi tom.
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostNie Sie 18, 2013 9:53 am

Ojojoj. Ostatnio troch się tego nazbierało.
Mam już za sobą prawie wszystkie tomy Artemisa Fowla,Eoina Colfera . Został mi tylko jeden i czekam na niego w bibliotece.
Przeczytałam już dwa wydane tomy Diabelskich Maszyn autorstwa Cassandry Clare, czyli Mechaniczny Anioł i Mechaniczny Książe
Skończyłam również tetralogię Wielka Wojna Diabłów, Andersena Kennetha Boegha
Dzisiaj skończyłam Grę o Ferrin polskiej pisarki Katarzyny Michalak i nie mogę się doczekać kiedy wydadzą kontynuację, czyli Powrót do Ferrinu

Wszystkie te pozycje bardzo mi się spodobały i nie sądzę, by czas spędzony z nimi był czasem straconym
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostNie Sie 18, 2013 10:44 am

Nadal Grę o Tron ;-;

Edit:
- Jak byłem w Szczecinie to kupiłem sobie Gwiazdozbiór Psa o3o
Powrót do góry Go down
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

Nick w grze : Katrina_S
Liczba postów : 402

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostPią Sie 30, 2013 7:27 am

Jakby ktoś chciał zobaczyć książki które przeczytałam już wcześniej oraz oceny tych książek zapraszam tutaj Very Happy Nie ma tam może wszystkiego... ale jest ich trochę i dodaję, jak tylko coś mi się przypomni.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4771634
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 8:25 am

Po dłuższej przerwie w czytaniu zabieram się za "Malowanego Człowieka" Petera V. Bretta. Potem zapewne wezmę się za drugą księgę tego cyklu Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 9:42 am

hanka1998 napisał:
Po dłuższej przerwie w czytaniu zabieram się za "Malowanego Człowieka" Petera V. Bretta. Potem zapewne wezmę się za drugą księgę tego cyklu Razz
Czytaj czytaj, bo warto. Chociaż pierwszy tom jak na mój gust nadal najlepszy, drugi to już odgrzewanie kotleta trochę. Ale chociaż wiadomo co było dalej
Powrót do góry Go down
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 10:32 am

Czy wie ktoś skąd mogę za darmo pobrać "Cmentarz Zwieżąt" (tak, zwieżąt ;_Wink Kinga?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 11:52 am

-Eruina- napisał:
Czy wie ktoś skąd mogę za darmo pobrać "Cmentarz Zwieżąt" (tak, zwieżąt ;_Wink Kinga?
Zapewne chomikuj albo peb.pl (poszukaj też pod tytułem "Cmętarz ...")
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 12:56 pm

Niedługo ukaże się nowa książka Anne Bishop... *.*
Już nie mogę się doczekać.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Wrz 07, 2013 1:45 pm

-Eruina- napisał:
Wydaję mi się znajome...Możliwe,że ekranizacja kiedyś oglądałam ale na 100% nie powiem.Nie mniej jednak,Eruino,zaciekawiłaś mnie książką Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
drusia55
Już coś wie
drusia55

Nick w grze : drusia55
Liczba postów : 149

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Wrz 07, 2013 2:45 pm

Ja kocham sage Pottera, Percy Jackson i heartland
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=964948
El
Już coś wie
El

Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl
Liczba postów : 270

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipostSob Wrz 07, 2013 3:04 pm

Robię drugie podejście do Dragon Age i chyba dzisiaj odpuszczę. Denerwuje mnie to, że fabuła jest taka prosta i przewidywalna, nic się nie dzieje. To chyba po ponownym przeczytaniu całej pieśni lodu i ognia, po tym nic nie będzie niespodzianką Smile

Może ktoś polecić dobre fantasy? Najlepiej jakieś high, dark też ujdzie. Albo to, gdzie są smoki ^^
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: co czytasz?   co czytasz? - Page 10 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

co czytasz?
Powrót do góry 
Strona 10 z 14Idź do strony : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Rozmowy :: Inne pogawędki-
Skocz do: