| Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG | |
|
+33wera1452 amorkowa Lydia anteek burza133 eclaireka Masza Aglyss Mikim7 MrsKopytko avrilka FunnyOne ZetkaEmka asiamar98 Malto ilofhorses .Cava. Chantell rudzikk86 Kirixa Basia Keplie Karolina211 CzekoBoom Kemishi wilczyca1000 Temperance korane Sabula Nathaly Bezbarwna92 Narkotyka mustang_z_filmu 37 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Bezbarwna92 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Bezbarwna Liczba postów : 423 Dołączył : 05/12/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:07 am | |
| - ilofhorses napisał:
- Z tego co mi wiadomo, kiedy Okami zaczęła hodować knaby pod swoim przyrostkiem, ale rodzone od pasikoników, zostały usunięte z jej konta. To była praktycznie kradzież... Ale nie wiem jak to z tym dokładnie bywa...
Byłam w AP i nie kojarzyłam jak się zakończyła ta sytuacja, jednak upewniłam się u Citronki i część koni oddała jednak dopiero kiedy miała już znaczny odstęp pg.... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:08 am | |
| Swoją drogą biedny łogór jest maltretowany do upadłego, już 17 kryć poszło, z czego urodziło się 11 źrebaków... i już kryje swoje córki, więc podbijanie PG, póki można, trwa Uczciwe działanie uczciweeeej hodowli... | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:10 am | |
| Na miejscu suwakan - jesli faktycznie tylko to pomysl E, a oni o niczy nie wiedzieli - wstydziłabym sie wspolpracy z taka osoba. Przeciez jej zachowanie robi opinię niewinnym ludziom w hodowli. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:10 am | |
| Hej, to już chyba było bezpośrednie oczernianie. Ludzie, to tylko gra! No dobrze, było oszustwo, ale to nie powód, żeby mówić o kimś takie rzeczy! | |
|
| |
.Cava. Raczkujący
Nick w grze : Cava Liczba postów : 53 Dołączył : 05/07/2012
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:11 am | |
| - Malto napisał:
- Swoją drogą biedny łogór jest maltretowany do upadłego, już 17 kryć poszło, z czego urodziło się 11 źrebaków... i już kryje swoje córki, więc podbijanie PG, póki można, trwa Uczciwe działanie uczciweeeej hodowli...
Jak na razie wszystkie konie BLUPuje eclaireka wiec proszę Cię nie oceniaj całej hodowli patrząc na działania jednej osoby | |
|
| |
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:13 am | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]No faktycznie,dziwne.....Nie wiedzą,ale rodza u siebie? | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:14 am | |
| .Cava. przypominam, ze mowa jest o tym co się dzieje z ogierem, oraz że krycia poszly rowniez do innej osoby w hodowli - Lydia. I jak juz wyzej napisalam, skoro reszta hodowli jest niewinna, powinni sie wstydzic i zatrzymac ten proceder. | |
|
| |
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:15 am | |
| .Cava. teraz tak, ale Sahara została spłodzona u graczki Lydia... Swoją droga ładnie sobie odbili 30 punktów PG | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:16 am | |
| asiamar98, wg niej(lub nich), odbili to PG w sposób uczciwy
Ostatnio zmieniony przez Narkotyka dnia Sro Sie 22, 2012 11:17 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:17 am | |
| Czyli jednak idą na łatwizne, super hodowla widzę .Cava. ale jak widać po tym koniu [You must be registered and logged in to see this link.] jakoś członkini zarządu pokryła klacz koniem z pinciacolady, nie mów mi ze nie zauważyła jakie ma pg | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:18 am | |
| i co jeszcze jest zaskakujące, że po mojej wiadomości do E, zniknał przyrostek Pinciadolady - i był to jedyny pryrostek Nakoty, który został usunięty przypadkiem, prawda? Zresztą, co ja "dzieciaczek" mogę o tym wiedzieć, o hodowli | |
|
| |
.Cava. Raczkujący
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:20 am | |
| Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem... Pisałam przecież, że już jakiś czas temu odeszłam z hodowli i nie ma pewności kto jest w chwili obecnej w zarządzie. Wiem tylko w 100%, że o większości spraw decyduje nutka1001 a ona nie ma o tej sprawie najmniejszego pojęcia | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:21 am | |
| .Cava. na rany boskie, czy ktoś tutaj oczernia nutkę? nie. bo doskonale zdajemy sobie sprawe, ze jest na urlopie. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:22 am | |
| - Narkotyka napisał:
- potem niszczy komus hodowle z haslem ze sie nalezalo, no błagam.
Wiem, że nie powinnam tego pisać, ale będę zaparcie bronić APX. Zdarzyło jej się, ale nie wiesz praktycznie NIC o tym, więc proszę nie wypowiadaj się na ten temat. - Narkotyka napisał:
- Okami/APX to w ogóle sie nadaje do leczenia psychiatrycznego, ma jakąś manie bycia w centrum, tu sie homosiuje, tu o duchach i czarach opowiada, potem niszczy komus hodowle z haslem ze sie nalezalo, no błagam. Na oddział zamkniety.
To pozostawię bez komentarza. | |
|
| |
.Cava. Raczkujący
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:24 am | |
| - Narkotyka napisał:
- .Cava. na rany boskie, czy ktoś tutaj oczernia nutkę? nie. bo doskonale zdajemy sobie sprawe, ze jest na urlopie.
Nie, akurat samej nutki nie oczerniacie, ale za to niektórzy oczerniają CAŁĄ hodowlę! | |
|
| |
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:25 am | |
| CzekoBoom - może sobie bronić Okami, ale byłam w AP kiedy sie to zdarzyło, odeszłam w sumie tylko dzięki temu, że ktoś usunął moje konto, wiem co się tam działo i nie sądzę, żeby się 'jej należało'. Sprawy o jakie tam chodziło mogła załatwić z druga graczką na pw a nie karać za to całą hodowlę. Zresztą od rozważań na ten temat był temat poświęcony temu wybrykoi, teraz skupmy się na czym innym.
Mnie osobiście ciekawi fakt czemu główna zainteresowana graczka E nie odezwie się na ZM skoro posiada tutaj konto i na pewno wie o istnieniu tego wątku, chociażby z rozmowy z Cava, która pisała wcześniej, że z nią rozmawiała. | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:26 am | |
| Jesli cala hodowla, to Ecostam i Lydia, to tak, oczerniana jest cala hodowla.
Liderko, bo cózby miała napisać? Że jest osobą bezczelną, arogancką i zarozumiałą? Że brak jej honoru? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:31 am | |
| - .Cava. napisał:
- Narkotyka napisał:
- .Cava. na rany boskie, czy ktoś tutaj oczernia nutkę? nie. bo doskonale zdajemy sobie sprawe, ze jest na urlopie.
Nie, akurat samej nutki nie oczerniacie, ale za to niektórzy oczerniają CAŁĄ hodowlę! Hodowla to nie puste słowo, tylko ludzie wchodzący w jej skład. Nie bardzo rozumiem, czemu stajesz murem za SI, skoro, jak sama napisałaś, nie jesteś już u nich od pół roku i wiele się mogło u nich pozmieniać... być może pozmieniało się na gorsze. | |
|
| |
.Cava. Raczkujący
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:34 am | |
| - Malto napisał:
- .Cava. napisał:
- Narkotyka napisał:
Nie, akurat samej nutki nie oczerniacie, ale za to niektórzy oczerniają CAŁĄ hodowlę! Hodowla to nie puste słowo, tylko ludzie wchodzący w jej skład. Nie bardzo rozumiem, czemu stajesz murem za SI, skoro, jak sama napisałaś, nie jesteś już u nich od pół roku i wiele się mogło u nich pozmieniać... być może pozmieniało się na gorsze. I tu od razu widać, że nie czytasz ze zrozumieniem... Pisałam, że byłam w hodowli ponad pół roku i dopiero niedawno z niej odeszłam. | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:34 am | |
| I wydaje mi sie, ze w hodowli istnieje cos takiego jak odpowiedzialnosc zbiorowa. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:35 am | |
| - .Cava. napisał:
- Malto napisał:
- .Cava. napisał:
- Narkotyka napisał:
Nie, akurat samej nutki nie oczerniacie, ale za to niektórzy oczerniają CAŁĄ hodowlę! Hodowla to nie puste słowo, tylko ludzie wchodzący w jej skład. Nie bardzo rozumiem, czemu stajesz murem za SI, skoro, jak sama napisałaś, nie jesteś już u nich od pół roku i wiele się mogło u nich pozmieniać... być może pozmieniało się na gorsze. I tu od razu widać, że nie czytasz ze zrozumieniem... Pisałam, że byłam w hodowli ponad pół roku i dopiero niedawno z niej odeszłam. Mój błąd, źle zrozumiałam. Praca mnie odmóżdżyła. Przepraszam. | |
|
| |
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 11:38 am | |
| - Narkotyka napisał:
- I wydaje mi sie, ze w hodowli istnieje cos takiego jak odpowiedzialnosc zbiorowa.
Humpf, też tak mi się wydaje. Bo chyba hodowla nie jest "odpowiedzialna zbiorowo" jedynie za jej sukcesy, ale za błędy też. Ale ja tam się nie znam | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 12:54 pm | |
| Asia ma rację. Sukcesu piankę spija każdy , do błędu się nie przyzna nikt. Każdy na każdego skarży , ale niezły bzik O.o | |
|
| |
mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 12:56 pm | |
| - wilczyca1000 napisał:
- Asia ma rację. Sukcesu piankę spija każdy , do błędu się nie przyzna nikt. Każdy na każdego skarży , ale niezły bzik O.o
Wilczyco kochana, jakie rymy tworzysz . Fajnie skonstruowane zdania xD | |
|
| |
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 1:02 pm | |
| Dzięki Musta xD Piwo + Kawa u Wilka nie jest dobrym połączeniem i to się tworzy. Czyli ktoś może mi skompresować ogółem całą dyskusję i kto ukradł ( kto podejrzany o to ) chodzi o hodowlę. | |
|
| |
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 1:13 pm | |
| - wilczyca1000 napisał:
- Dzięki Musta xD Piwo + Kawa u Wilka nie jest dobrym połączeniem i to się tworzy. Czyli ktoś może mi skompresować ogółem całą dyskusję i kto ukradł ( kto podejrzany o to ) chodzi o hodowlę.
Wilczek mogę to zrobić na pw Ale najlepiej byloby gdzieś gdzie będziemy mogły pisać na zasadzie gg/skype | |
|
| |
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 1:16 pm | |
| Bezku... Na PW jakbyś mogła :3 Bo na nie moim kompie jezdem. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 1:20 pm | |
| Ta na E czy jak wy ją tam nazywacie - na początku dostała kulturalną prośbę, więc niech nie zmyśla w żywe oczy. I muszę przyznać, że hodowla (tak, cała i nie obchodzi mnie działanie jednej osoby, bo to jak ktoś napisał działalność zbiorowa) jest bezczelna i jakże kurde te dzieci są niewychowane. Moim skromnym ogier powinien od razu wrócić i jeśli mają kuźwa za krztę honoru to zwrócą je zanim wyprzedzą ranking.
Dzieciaki to się robią coraz bardziej niewychowane, naprawdę. To jest już szczyt wszystkiego, pewnie! Zezłość się! Wystaw publiczne, oczywiście! Poważnie sądzicie, że to zrobi? Przecież to zaszkodzi ich chorej pseudo hodowli, bo inaczej tego w obecnym stanie nie można nazwać. I jeszcze ktoś tam ich broni? No chyba sobie jaja robi.
Pewnie! Nie oskarżajmy ich o kradzież! Najlepiej nie oskarżajmy nikogo, tylko stwierdźmy, że same oddały z własnej woli swojego najlepszego konia! No bo po co się męczyć? Sprawa zamknięta.
Oskarżmy je o brak godności i honoru.
/wybaczcie chaotyczność jestem zmęczona.
Ostatnio zmieniony przez Caddie dnia Sro Sie 22, 2012 1:22 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 1:21 pm | |
| Caddie. Mądre słowa. Podpisuje się pod nimi. | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG Sro Sie 22, 2012 1:22 pm | |
| Caddie, nie boimy sie wystawienia kryc publicznych, wiec niech nam nie grozi, smarkula. Bardziej zaszkodzi swojej hodowli SI niż nam.
Smarkula to eclaireka | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG | |
| |
|
| |
| Hodowla Pin(ci)acolada-włam i kradzież naj PG | |
|