Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Co się dzieje na Howrse | |
|
+74zabkaxx2 Zasobniaczka blaze the cat Sakura Tuffa Amstaff anje Yamishi Kanahari Szron Calma Chantell Kazuyuki ewuula juliaw2002 MrsKopytko Barson1990 ejneberg9000 Elektrownia Morisowa nikushimi Mika_TLR Darusia125 Tiamat Alcesta ebonita Agasaja _pati201_ Szarusia16 Ejli eclaireka lilkowa123 Suzan ZetkaEmka MsMaja Arrin Marley Kitka Mirmil Minoo wiki0396 AyaKey klasaIVb WhiteBerry Lubelak wercia d Always Avada CzarownicaSa EREIS karina127 EveDallas MaryMariaMara Athi hanka1998 Kirara erreo LadyArvena lala299 Evelynek Asiaa. -Eruina- wilczyca1000 kaprysab CzekoBoom Karolina211 Aglyss Takashiro Malto Kikyo22 carrie17 Zaplątana avrilka Kemishi 78 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Czw Lut 28, 2013 9:05 am | |
| Co do niemiłego odpowiadania na forum mam cos do opowiedzenia: No więc: Dawno,dawno temu... chyba nawet wczoraj:D złożyłam temat na forum.Jego tytuł to "Ja chcę roga a nie bezroga!" i pytalam się w nim czy są jakis sposoby na to by sie urodził rog [You must be registered and logged in to see this image.].A pewien gracz na to: "Zglaszam cię!I gów...o nas obchodzi co ty tam sobie chcesz!" właśnie o tym chcialam wam się pożalić! Czy naprawde mogą to uznać jako naruszenie? | |
| | | eclaireka Raczkujący
Nick w grze : eclaireka Liczba postów : 59 Dołączył : 01/12/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Czw Lut 28, 2013 12:14 pm | |
| patrząc na poziom jaki sobą reprezentuje ostatnio administracja gry to równie dobrze mogą cie zbanować na serio, raczej się nie przejmuj - chyba, że ciebie po prostu nie lubią mi dzisiaj zabrali karmę za nazwanie człowieka "bezczelnym" a w nagrodę za napisanie na kontakt, żeby się nad sobą zastanowili - dorzucili gratis blokadę poczty może by mnie to aż tak nie dobijało, gdyby nie to że zajmowałam się kilka lat obsługą forum gry internetowej, ale tam to towarzycho by pewnie poleciało z hukiem z roboty za tego typu podejście do graczy teraz czekam, aż mnie zbanują [; bo po przykładzie zbanowania za skrypty osoby, która nie używała tego typu cudeniek, zakładam że mogą sobie wymyślić dowolny powód jeśli ktoś im się nie podoba - w końcu i tak odmawiają pokazania jakichkolwiek dowodów winy | |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Czw Lut 28, 2013 1:07 pm | |
| Ja ostatnio dostałam 3 dniowego bana za to że wstawiłam link do zewnętrznej strony..... Żal... | |
| | | -Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pią Mar 01, 2013 8:21 am | |
| - Dagger Fighter napisał:
- Ja ostatnio dostałam 3 dniowego bana za to że wstawiłam link do zewnętrznej strony.....
Żal... Proszę, tylko nie żal... Po za tym wstawianie linków na forum do linków z zewnątrz jest zabronione | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pią Mar 01, 2013 9:32 am | |
| Mwahahahahaha! KLIK Link jest z wiadomości, jaką otrzymałam o przedłużeniu kontaktu XD | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pią Mar 01, 2013 10:22 am | |
| Kemishi, coś mi tu nie pasuje. To mój OJ i ja tam jestem rymarzem. | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pią Mar 01, 2013 12:26 pm | |
| - Lubelak napisał:
- Kemishi, coś mi tu nie pasuje. To mój OJ i ja tam jestem rymarzem.
Kemishi podała chyba zły link | |
| | | Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pią Mar 01, 2013 12:35 pm | |
| Dobry link... Chodzi o to, że gdy kliknęłam w takiej wiadomości: - Cytat :
- Witaj Koteczka77,
Ośrodek jeździecki ♦ Pod Złotą Podkową ♦, w którym pracujesz, chce przedłużyć umowę o 28 dni. Odwiedź stronę swojej pracy, aby uzyskać dodatkowe informacje.
Z poważaniem, Zespół Howrse
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pią Mar 01, 2013 12:52 pm | |
| - Kemishi napisał:
- Dobry link... Chodzi o to, że gdy kliknęłam w takiej wiadomości:
- Cytat :
- Witaj Koteczka77,
Ośrodek jeździecki ♦ Pod Złotą Podkową ♦, w którym pracujesz, chce przedłużyć umowę o 28 dni. Odwiedź stronę swojej pracy, aby uzyskać dodatkowe informacje.
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD Aaaa,mi też tak wyskakuje xD | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sob Mar 02, 2013 7:12 am | |
| - karina127 napisał:
- Kemishi napisał:
- Cytat :
- Witaj Koteczka77,
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD Aaaa,mi też tak wyskakuje xD Mi też,na każdym kroku -.- | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sob Mar 02, 2013 8:39 am | |
| - Koszatka napisał:
- karina127 napisał:
- Kemishi napisał:
- Cytat :
- Witaj Koteczka77,
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD Aaaa,mi też tak wyskakuje xD Mi też,na każdym kroku -.- Mi nie. Dziwne... |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 03, 2013 10:17 am | |
| - Vinona napisał:
- Koszatka napisał:
- karina127 napisał:
- Kemishi napisał:
- Cytat :
- Witaj Koteczka77,
Ośrodek jeździecki Pod Złotą Podkową , w którym pracujesz, chce przedłużyć umowę o 28 dni. Odwiedź stronę swojej pracy, aby uzyskać dodatkowe informacje.
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD Aaaa,mi też tak wyskakuje xD Mi też,na każdym kroku -.- Mi nie. Dziwne... No to masz farta.Choć...nie wiem | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 03, 2013 10:20 am | |
| - Koszatka napisał:
- Vinona napisał:
- Koszatka napisał:
- karina127 napisał:
- Kemishi napisał:
- Cytat :
- Witaj Koteczka77,
Ośrodek jeździecki Pod Złotą Podkową , w którym pracujesz, chce przedłużyć umowę o 28 dni. Odwiedź stronę swojej pracy, aby uzyskać dodatkowe informacje.
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD Aaaa,mi też tak wyskakuje xD Mi też,na każdym kroku -.- Mi nie. Dziwne... No to masz farta.Choć...nie wiem Taa, teraz mi wyskoczyło, jak byłam na stronie czyjegoś przyrostka. xD |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 03, 2013 10:24 am | |
| - Vinona napisał:
- Koszatka napisał:
- Vinona napisał:
- Koszatka napisał:
- karina127 napisał:
- Kemishi napisał:
- Cytat :
- Witaj Koteczka77,
wyskoczyło mi: ,,Uważaj, opuszczasz Howrse!" XD Aaaa,mi też tak wyskakuje xD Mi też,na każdym kroku -.- Mi nie. Dziwne... No to masz farta.Choć...nie wiem Taa, teraz mi wyskoczyło, jak byłam na stronie czyjegoś przyrostka. xD
Zuo dotyka wszystkich xD | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sob Mar 16, 2013 3:06 am | |
| Mam wrażenie że tylko Polski serwer choruje na tak niemiłe osoby. Przykład z Int: [You must be registered and logged in to see this image.]W tłumaczeniu osoba widząc, iż jestem "nowa" spytała się czy nie chciałabym aby mi coś dać. C: | |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sob Mar 16, 2013 12:07 pm | |
| - Ejli napisał:
- Mam wrażenie że tylko Polski serwer choruje na tak niemiłe osoby.
Przykład z Int:
[You must be registered and logged in to see this image.]
W tłumaczeniu osoba widząc, iż jestem "nowa" spytała się czy nie chciałabym aby mi coś dać. C: No dokładnie! Wredota,wredota,wredota.Tylko na naszym:( Po loginach wymieniać nie będę ale szacunek i kultura należy się każdemu. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sob Mar 16, 2013 1:10 pm | |
| Ani na INT ani na Francuskim nie spotkałam się z takim chamstwem jak na PL. Na Francuskim to jeszcze do mnie pisali tylko dlatego, że jestem z Polski i któraś tam miała polskie korzenie (kontakt się niestety urwał, nie pamiętam nicków :<<) | |
| | | klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sob Mar 16, 2013 1:32 pm | |
| - Koszatka napisał:
- Ejli napisał:
Przykład z Int:
W tłumaczeniu osoba widząc, iż jestem "nowa" spytała się czy nie chciałabym aby mi coś dać. C: No dokładnie! Wredota,wredota,wredota.Tylko na naszym:( Po loginach wymieniać nie będę ale szacunek i kultura należy się każdemu. też gram na int i jeszcze nigdy nie spotakałam się z wredotą i chamstwem | |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 17, 2013 11:26 am | |
| - klasaIVb napisał:
- Koszatka napisał:
- Ejli napisał:
Przykład z Int:
W tłumaczeniu osoba widząc, iż jestem "nowa" spytała się czy nie chciałabym aby mi coś dać. C: No dokładnie! Wredota,wredota,wredota.Tylko na naszym:( Po loginach wymieniać nie będę ale szacunek i kultura należy się każdemu. też gram na int i jeszcze nigdy nie spotakałam się z wredotą i chamstwem Ale ja mówię,że na polskim;) | |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 17, 2013 12:42 pm | |
| KLIK Szkoda mi jej....włamali się tak, ze zaraz po koncie Miała na tym temacie ponad 128 odpowiedzi. *temat usunięty. Link do profilu. | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 17, 2013 1:26 pm | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Błędy na howrse... Nie oszczędzą nikogo | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Nie Mar 17, 2013 2:55 pm | |
| jesteś pewna, że nie nacisnęłaś 'nakarm' dwa razy? howrse mi się dzisiaj okrutnie wiesza i nie chce wczytywać, zalicza akcje, choć tego nie pokazuje, nie pozwala mi kupić konia na bezpośrednich, twierdząc, że ktoś go już kupił, okazuje się, że ten jest już u mnie :p myślałam, że tylko u mnie, choć z żadną inną stroną nie mam takich cyrków, ale może to jakiś większy problem? | |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Mar 18, 2013 12:10 am | |
| U mnie też się Howrse zawiesza. Chciałam kupić konia z KF, a kupiłam bez niczego =.= W ogóle mają jakieś błędy. Ja aukcję wygrałam, eq mi zabrali, a konia jak nie było tak nie ma. | |
| | | Agasaja Nowy
Nick w grze : Agasaja Liczba postów : 36 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Mar 18, 2013 1:41 am | |
| Jestem stosunkowo nowa na Howrse i przeraża mnie niestety arogancja niektórych graczy Oszustwa, wyłudzenia, kradzieże - SZOK! Wczoraj jeden z graczy odkrył, że ma włamanie na konto. Zmieniono mu e-mail oraz hasło i tylko dzięki temu, że nie wylogował się poprzedniego dnia mógł pisać na forum. Patrzył jak ktoś zmienia jego prezentację i sprzedaje najlepsze konie. Prosił o pomoc na forum (co może zrobić) a moderator konsekwentnie zamykał jego wątki. Zawsze wydawało mi się, że moderator to osoba, która nie tylko czuwa nad bieżącym działaniem forum ale przede wszystkim odpowiada na zapytania graczy - jeżeli odpowiedzi innych były niejednoznaczne a wręcz mylące. Co robią niektórzy moderatorzy na Howrse? Piszą: "Odpowiedź została udzielona. Zamykam." - nawet nie prostują błędnie udzielonych odpowiedzi... po prostu robią "KLIK" i zamknięte. Żal mi było wczoraj tego gracza - napisał, że "moderator jest przecież od pilnowania gry i pomagania graczom". Moderator z pozycji siły (nawet nie siląc się na konstruktywną odpowiedź) napisał: "I za spam otrzymujesz bana". Prawo pięści Pomocną dłoń zawsze podawały mi Calvana i LadyArvena - to one powinny być moderatorami. | |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Pon Mar 18, 2013 7:22 am | |
| - Agasaja napisał:
- Jestem stosunkowo nowa na Howrse i przeraża mnie niestety arogancja niektórych graczy Oszustwa, wyłudzenia, kradzieże - SZOK!
Wczoraj jeden z graczy odkrył, że ma włamanie na konto. Zmieniono mu e-mail oraz hasło i tylko dzięki temu, że nie wylogował się poprzedniego dnia mógł pisać na forum. Patrzył jak ktoś zmienia jego prezentację i sprzedaje najlepsze konie. Prosił o pomoc na forum (co może zrobić) a moderator konsekwentnie zamykał jego wątki. Zawsze wydawało mi się, że moderator to osoba, która nie tylko czuwa nad bieżącym działaniem forum ale przede wszystkim odpowiada na zapytania graczy - jeżeli odpowiedzi innych były niejednoznaczne a wręcz mylące. Co robią niektórzy moderatorzy na Howrse? Piszą: "Odpowiedź została udzielona. Zamykam." - nawet nie prostują błędnie udzielonych odpowiedzi... po prostu robią "KLIK" i zamknięte. Żal mi było wczoraj tego gracza - napisał, że "moderator jest przecież od pilnowania gry i pomagania graczom". Moderator z pozycji siły (nawet nie siląc się na konstruktywną odpowiedź) napisał: "I za spam otrzymujesz bana". Prawo pięści
Pomocną dłoń zawsze podawały mi Calvana i LadyArvena - to one powinny być moderatorami. Właśnie o tej osobie mówi mój post wyżej....szkoda Na Howrse istnieje tylko prawo pięści....i sprytu. Dlaczego? Bo Owlient pozostawia nas samym sobie, woli tylko wprowadzać promocje i zmiany. Dlaczego? bo chcą z nas wydoić kasę. Ale promocja z SS mnie zaskoczyła Opłaciłoby im się raczej "Tylko teraz, gdy kupisz zestaw 30 kuponów dostaniesz Skrzynię Skarbów, a w niej nowego dzikiego konia!". Gdyby zaś wystawili go na zarezerwowane za te 12 kuponów, byłby tyko sam koń, a tak za ta samą kwotę masz konia i CR | |
| | | Agasaja Nowy
Nick w grze : Agasaja Liczba postów : 36 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Mar 19, 2013 12:42 am | |
| Masz rację... zaczyna do mnie docierać, że mniej zasobni w kupony gracze nie mają szans na główne nagrody w promocjach Dlatego też kombinują w inny - najczęściej niestety nieuczciwy sposób Pociesza mnie jednak fakt, że poznałam kilku naprawdę przemiłych graczy i że jest Zagroda Mgły, do której często zaglądam i nikt nie pozostawia moich pytań bez odpowiedzi Pozdrawiam, PS"A ta graczka, o której pisałyśmy już się nie pojawia " | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Mar 19, 2013 2:03 am | |
| KUPONYNie chcę nikogo (zespołu howrse) bronić, ale: Gra jest darmowa dla wszystkich graczy i za darmo można w nią grać. Jeżeli chcecie grać szybciej, wydajniej, osiągać dużo więcej potrzebne są kupony ale: Jest wiele sposobów zdobycia kuponów bez używania pieniędzy (odsyłam np do wątku kleusi: >> tutaj << Chyba nie spotkałam jeszcze osoby bardziej przedsiębiorcej i nastawionej na sukces w ciągu dwóch tygodni z tego co policzyłam zdobyła conajmniej 50 kuponów z samych uśmierceń. Ja zarabiam rysując - i powiem wam że to tez nie jest łatwy chleb - spędzam dziennie po 2-4 godziny przy kompie i średnio 3/4 koni które narysuję nawet nie wysyłam gdo głosowania bo końcowy efekt mnie nie satysfakcjonuje - a że jestem w tym temacie realistką, więc nie przekonuję samej siebie że bylejak wykonany rysunek przejdzie - i staram się bardziej. Jest dużo innych sposobów zarabiania kuponów - kto nie zarobił ani jednego - może mieć winę wyłącznie do siebie samego za nieporadność. GRAND PRIX I DOBRE KONIEWygrać w Grand Prix zwykły śmiertelnik nie może, ale: Gdyby nie " kółka wzajemnej adoracji wspaniałych hodowli" to każdy miałby szanse na grand prix. Ale z tego co się dowiedziałam od członka takiej hodowli (chyba ci od Rohanu) po kupieniu za kilka kuponów wałacha "DO GP!!! PO ŁEZKACH!!!!!!!" ktory jak się okazało (przy pomocy Konta Pegaza) miał 15% zabaw!! " konie z dużymi umiejętnościami wrodzonymi muszą miec niedokończone zabawy - taki przykaz od założycieli hodowli. Masz szanse zając miejsce w pierwszej dziesiątce, bo pierwsze miejsca są zarezerwowane dla założyciela hodowli" (cytat mniej więcej bo juz skasowała mi się wiadomość) tak że to nie howrse, a my sami zgotowaliśmy sobie ten los. PROMOCJEJeżeli chodzi o udział w promocji - ciągle słyszę narzekania że za dużo tych promocji, ale: Kto wam każe brać w nich udział?!? Wystarczy promocję zignorować i poczekac do następnej - żaden problem. Nie każda promocja gwarantuje wygraną bez użycia kuponów (ale np Neptuna wygrałam w promocji tej z plażą i odbieraniem rogów jednorożcom i nie użyłam żadnego kuponu - ale poświęciłam dużo czasu i sporo się nakombinowałam), ale: Łatwo można sobie po 2 dniach promocji wyliczyć czy damy rade dojść do konca na sucho. Jeżeli nie damy (bo na przykład trzeba klikać w nocy a mama nie pozwala) to wystarczy zignorować promocję i poczekać do następnej, a w tym czasie pozbierać kilka kuponów (np jak pisałam wyżej) albo pieniążków. KONTAKT i MODERACJACo do kontaktu, to bardzo często jesteście traktowani niesprawiedliwie, ale: Ja raz zostałam posądzona o plagiat - i z całej mojej sfrustrowanej siły starałam się udowodnić że sama te prace narysowałam - owszem były rysowane w 100% przeze mnie, ale były tak podobne do realnego zdjęcia (nie przyszło mi do głowy żeby zastosować jakieś inne umaszczenie czy choćby inaczej ułożoną grzywę) że pomyślałam sobie teraz "gdyby to było moje zdjęcie, to również wkurzyłabym sie że ktoś ukradł z tego zdjęcia wszystko". Za miesiąc oburzenie mi przeszło. Pozostałe moje pisma na kontakt zostały potraktowane jak trzeba - wytłumaczono mi co robię źle, a jak ja wykryłam błąd - został poprawiony (choćby opis chmurek został poprawiony dzięki mojej uwadze, był tam błąd - w ostatnim zdaniu było napisane "zestaw chmurek" a teraz są "chmurki"). Treść wiadomości od kontaktu była miła mimo moich czasami mało miłych pytań. Inna sprawa - że moderatorzy działający na forum są do kitu - ale to już nie zespół owlient a gracze tacy jak my, którym się poprzewracało w pośladkach. Można im o tyle "zwrócić honor" że na forum jest takie zatrzęsienie osób które w ogóle nie powinny mieć dostępu do klawiatury, że też może im wysiąść cierpliwość. | |
| | | Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Mar 19, 2013 6:47 am | |
| ebonita - dosłownie z ust mi wyjęłaś całe to przemówienie! Myślę, robię i widzę dokładnie to wszystko tak samo jak Ty. Bez kupowania kuponów da się grać, i da się osiągnąć sukces. Również Kontakt bardzo mile mnie kiedyś zaskoczył, usuwając niesłusznie dane mi przez pewną modkę upomnienia. | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Wto Mar 19, 2013 6:50 am | |
| Jak teraz tak na to spojrzałam, to może ma ebonita trochę racji. Jednak co do promocji to trochę mogliby przystopować, żeby chociaż troszkę kasy na następną uzbierać. | |
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse Sro Mar 20, 2013 12:32 pm | |
| Oczywiście,że ebonita ma rację Niektórzy zamiast wziąć się do roboty tylko się nad sobą użalają zamiast trochę pomyśleć (: | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Co się dzieje na Howrse | |
| |
| | | | Co się dzieje na Howrse | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|